Здравей Гост

Тау квадрат Плутон-Сатурн-Уран

• 236 Отговора
  • 35658 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Тау квадрат Плутон-Сатурн-Уран
« -: Ноември 29, 2009, 06:34:22 pm »
Аз като вчера ви писах, че сума ти народ се е изпокарал с половинките, вие не ми обърнахте внимание.
Е днес виждате ли тук какво става.
Всеки с всеки се кара и къса, братче.
Може да е от Сатурн във везни, както Синухе каза, ама няма начин и тая тау квадратура да не влияе.

Казвам ви, 2012 почна.

Как ги виждате вие нещата?

*

kaily

• 5145
Re:Тау квадрат Плутон-Сатурн-Уран
« Отговор #1 -: Ноември 29, 2009, 06:46:52 pm »
Девойки, не се карайте една с друга, всичко е от егото.
Чистете себе си, не си вадете сламките една на друга от очите.
Страшният съд иде, вервайте ми.
Тая съдническа енергия към себе си, ако обичате.
Скоро нема ви съдят кой кого е надцакал, а кой колко е пречистен.

Майката си трака, а вие като тълпа смрадлива паплач от средвонековието, се млатите една друга.

Енергиите настъпват, тълпата пощурява, не очаквах да ви завладее тоя егрегор, уж се барате извисени.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2 -: Ноември 29, 2009, 06:48:09 pm »
някак си само уран не го усещам в тая компилация....
сатурн-карма ,плутон-карма.
помниш ли Кайли , в една от темите за плутон съм го казвала и сега ще го повторя:
сатурн определя присъдата плутон я изпълнява. колкото и категоричност да има в думите ми ,аз както и ти сме усетили и жилото и меда на плутон.
везни е колективен знак ,сатурн тук ще наложи правилата на движение.ситурна съм ,той обича да структурира и да ни прави отговорни.затова и на всеки 7г и половина и на 14 и половина ни изправя пред подобни ситуаций....дава ни право на втори шанс и изпит по зрелост.
плутон  е в знака на сатурн-прошка няма.това не е стрелец,това е козирог.амбиция, желание за успех на всяка цена и плутон-без значение каква е тя и колко струва ,колкото повече и колкото по-силна по-добре....
но и двамата са ЧИСТАЧИ.просто правят рекапитулация на всичко..... и вярвай ми ще оставят най-нужното и ценното ,както в съзнанието ни ,в чувствата ни ,в отношенията ни ,така и в живота ни.... :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
« Отговор #3 -: Ноември 29, 2009, 07:26:46 pm »
Знам, че и двамата са чистачи.
А Уран тепърва ще влиза в положение, така или иначе без него няма тау.

Обаче моето наблягане беше не на това, че ТЕ са чистачи, а на това, че НИЕ не сме чистачи, щото не сме Плутон.
Единственото, което трябва да правим, е да чистим себе си.
Щото нема време и щото няма кой друг да го направи вместо нас.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Ноември 29, 2009, 07:51:54 pm »

Обаче моето наблягане беше не на това, че ТЕ са чистачи, а на това, че НИЕ не сме чистачи, щото не сме Плутон.

много съм съгласна с теб,ама все си мисля ,че у всеки от нас има по една частица от всяка планета.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #5 -: Ноември 29, 2009, 07:54:56 pm »

много съм съгласна с теб,ама все си мисля ,че у всеки от нас има по една частица от всяка планета.....

Със сигурност е така! Нали всеки от нас има всички планети в хороскопа си. Едва ли на някой някоя планета му е избягала от хороскопа.  ;D ;D ;D

Колкото до тау-квадрата - ми за всеки каквото съдбата е преопределила.

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Ноември 29, 2009, 07:59:48 pm »

Със сигурност е така! Нали всеки от нас има всички планети в хороскопа си. Едва ли на някой някоя планета му е избягала от хороскопа.  ;D ;D ;D

Колкото до тау-квадрата - ми за всеки каквото съдбата е преопределила.

зависи как влияе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :)

*

Nebesna

« Отговор #7 -: Ноември 29, 2009, 08:03:39 pm »

Кайли, винаги е по-добре да чистиш себе си, обаче има и такива люде, дето се превръщат в "черни учители" за добро или за зло, а понякога и на цял един народ, че и на човечеството. Този мунданен тао-квадрат ще донесе изменения в глобален мащаб. А вече кой как ще го изпита в личния си хороскоп е строго специфично. Нека се опитаме да очертаем глобалните тенденции.

*

kaily

• 5145
« Отговор #8 -: Ноември 29, 2009, 08:07:26 pm »
Тъкмо вчера четох Подводни за четвърто ниво на проработка на Плутон.
 :-\
На четвърто ниво на проработка на Плутон човек вече достатъчно добре вижда кармата (своя, чужда и групова) и възприема плутоновите чистки като необходим етап от еволюционния процес. Той вече може да отделя гнилите и мъртви участъци от психиката (своя и чужда) от живата тъкан, което рязко намалява болката от плутоновия очистващ огън.
Черен учител с четвърто ниво проработка на Плутон може да създаде истински ад на земята, да организира развита система от концлагери, да пролее морета от кръв, да изстреби най-добрата част на своя или чужд народ, да унищожи средата и като че ли да превърне слънцето в черна дупка. Но за да бъдат оценени правилно действията му трябва много високо еволюционно ниво, отлично виждане на планетарната карма и алтернативните възможности за нейното развитие.

*

Helo

« Отговор #9 -: Ноември 29, 2009, 08:11:53 pm »

А вече кой как ще го изпита в личния си хороскоп е строго специфично. Нека се опитаме да очертаем глобалните тенденции.

Чакай първо да кажа на лично ниво. На мен Плутон и Сатурн са ми в 1-ви дом. Следователно изменението ще е на себе си. И аз вече съм започнала. Първо очиствам тялото си, щото нали сега чисатчите това искат. Иначе започнах преди да схвана, че сега чистачите действат... Сега трябва да се въведе ред в много неща, свързани с личността, със себе си, че да ускоря постигането на целите си. Трябва да се прояви воля. Мисля, че сега е моментът за полагане на малко усилия за постигането на големите цели.

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Ноември 29, 2009, 08:12:50 pm »
питам се къде ли трябва да е плутон и в какъв аспект ,за да се види дали има индикаций за такъв тип учител?
ако помислим принципно аз свързвам сатурн със строгия учител ,юпитер с духовния учител , плутон с манипулатора.....
всяка планета ни учи на нещо......

*

Nebesna

« Отговор #11 -: Ноември 29, 2009, 08:14:52 pm »
В мунданен план:

Плутон в Козирог - чистка в държавните структури, в органите на властта
Сатурн във Везни - затягане на съдебната система
Уран в Овен - нови водачи

Сатурн в опозиция на Уран - противопоставяне на реда и хаоса. В резултат - нов ред, ама чак като стане разходяща. дотогава ще се мъчим.

*

Nebesna

« Отговор #12 -: Ноември 29, 2009, 08:16:20 pm »
питам се къде ли трябва да е плутон и в какъв аспект ,за да се види дали има индикаций за такъв тип учител?
ако помислим принципно аз свързвам сатурн със строгия учител ,юпитер с духовния учител , плутон с манипулатора.....
всяка планета ни учи на нещо......

Плутон раняващ силно лични планети дава "черно учителство" - особено ако са засегнати Луната и Слънцето....но и  може да станеш жертва на обществено-политически процеси

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #13 -: Ноември 29, 2009, 08:17:01 pm »

Сатурн в опозиция на Уран - противопоставяне на реда и хаоса. В резултат - нов ред, ама чак като стане разходяща. дотогава ще се мъчим.

А с Нептун може и да помътим,докато държи мъгла на Юпитера  :D

*

Nebesna

« Отговор #14 -: Ноември 29, 2009, 08:18:08 pm »

А с Нептун може и да помътим,докато държи мъгла на Юпитера  :D

В мътна водица някои търсят да си наловят рибка...

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #15 -: Ноември 29, 2009, 08:18:59 pm »
...а туко виж са уловили някоя костенурка (Сатурн)  ;D ;D ;D

*

abroad

« Отговор #16 -: Ноември 29, 2009, 08:21:46 pm »

Плутон раняващ силно лични планети дава "черно учителство" - особено ако са засегнати Луната и Слънцето....но и  може да станеш жертва на обществено-политически процеси

Какво имаш предвид под черно учителство

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Ноември 29, 2009, 08:22:48 pm »
В мунданен план:

Плутон в Козирог - чистка в държавните структури, в органите на властта

до тук нищо не е почистено 8),много закани ,много приказки ,ама бош лаф работа....

Сатурн във Везни - затягане на съдебната система
за да се затегне ,има много много работа,тук трябва яко метене!
Уран в Овен - нови водачи
представям си ,ако са уранови типажи...........

и кой ще наделее? сатурн или уран? ??? ::)

*

Nebesna

« Отговор #18 -: Ноември 29, 2009, 08:23:55 pm »

Ами такова, при което нещата се научават по трудния начин - с болка и страдание.

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Ноември 29, 2009, 08:26:44 pm »

Ами такова, при което нещата се научават по трудния начин - с болка и страдание.

т.е те самите стават черни учители?