Здравей Гост

Тау квадрат Плутон-Сатурн-Уран

• 236 Отговора
  • 35683 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Тау квадрат Плутон-Сатурн-Уран
« Отговор #40 -: Април 07, 2010, 02:28:51 pm »
След тях най-често виждам засегнат Юпитер.
Я се разчовъркайте из вашите карти да видите как е при вашите познати?

при мен съвпада на юпитер и уран оформят точен тригон с ЮЛВ и тригон с меркурий , а после и тригон със слънцето. сатурн ще прави секстил със ЮЛВ тригон със СЛВ ,с меркурий , а после със слънце ще заформи секстил.
плутон секстил с нат. сатурн ,но...това е много далече.
мунданната квадратура ,на мен ми тригонира и секстилира осите 1/7 , 10/2. :o :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #41 -: Април 07, 2010, 02:48:17 pm »
 На мен този Т-квадрат ми засяга целия натал.
Плутон от към 6 дом квадратира планетите и възлите в 3-9 дом, които са 5 на брой, а Сатурн и Уран ги натискат. Отделно ми прави квадрта и половина с Луна в 1 дом и полуквадрати с Марс и Слънце. Тази гадория гледам, че ще продължи и през следващата година. :(

*

Kaya

• 2893
« Отговор #42 -: Април 07, 2010, 03:06:58 pm »
 и на мен конкретно на планети  иииии да видим :P
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #43 -: Април 07, 2010, 03:10:48 pm »
   Уран, :blink: и аз се присъединявам към вашия отбор. Няма страшно, дружно ще се оплакваме, та да се почувстваме по-добре. Ама аз пък ще се похваля, макар че в момента тр.Сатурн ми е в точен съвпад с Плутона, обаче във Везните ми се намира Селена /Бялата Луна/, за това се осланям на нея- да ме избавя от трудните моменти. Случайно реших да погледна в къв градус се намира и вижте пак : чичко Сатурн е намесен - Сатурн
"Ворона держит в клюве большую крысу". - Указывает на человека, подверженного нападениям грозных врагов, который, хотя и уверен в своих силах, довольствуется тем, что терпеливо ждет, пока вследствие частых нападок его противники сами не окажутся в его власти. Этот человек обладает благоразумием и выдержкой, проницательностью и дипломатичностью. Это символ Демонстративного Пренебрежения к Врагам.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #44 -: Април 07, 2010, 03:14:02 pm »
Плутон ми е на ДСЦ и тоест съвпад СЛВ опозиция нат. Асц./Сатурн/ЮЛВ и квадрат нат. Слънце/Плутон.
Сатурн ми в четвърти, съвпад нат. Слънце/Плутон и квадрат нат. Асц./Сатурн/ЮЛВ.
Уран съответно в десети и си апликира към точните квадрати с възлите и опозицията със Слънцето.

Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
« Отговор #45 -: Април 07, 2010, 03:23:16 pm »
този тау-квадрат , разпърдушини на пух и прах мутабелните знаци в последните две и половина години....
не беше лек период нито за стрелците , нито за близнаците ,нито за девите ,нито за рибите...последния декан от тези знаци още усеща движението на сатурн и уран ,както и полъха на плутон. защото за мен плутон действа и преди точния аспект и след точния до 5 гр.
не се вайкайте , а работете по квадратурата...,тя иска действие , а не оплакване!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #46 -: Април 07, 2010, 03:37:22 pm »
Значи дотук Диана, Уран и моя милост с кофтите аспекти.
Говоря за аспекти, де засягат важна ос, слънце, луна, възли и айде по милост Венера, Юпитер.
И за аспекти квадратура, съвпад, опозиция.
Другите с тригони и секстили да се не мешат.
И с транзити към сатурнови и надсатурнови планети.

*

Марая

• 28287
« Отговор #47 -: Април 07, 2010, 03:40:11 pm »

И с транзити към сатурнови и надсатурнови планети.

;D ;D ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #48 -: Април 07, 2010, 03:40:45 pm »
Бе то и мен ме чака Сатурн квадрат към Венера, но се надявам да мине спокойно и съм се подготвила.

Имаше някакви наченки, но Сатурн сега е ретро и не се усети сериозно, ще го видим като приближи пак.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #49 -: Април 07, 2010, 03:43:33 pm »

Брей! Гледай ти!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #50 -: Април 07, 2010, 03:46:19 pm »
 ;D Ми, че права си е.  :P

« Отговор #51 -: Април 07, 2010, 03:50:02 pm »
   Чакай де, аз не можах ли да се впиша в тази група  ;D - тр.Сатурн ми е в съвпад с Плутона и V дом, а тр.Уран - съвпад с К 11 /след някой и друг месец с Хироня/, а тр.Плутон, разходящ съвпад с Меркурий и сходящ със Слънцето в VІІдом, сиреч е мидпойнта на Мерк/Слънце, та този ТАО квадрат засяга V-VІІ-ХІ домове, засяга Плутона ми, засяга Слънцето ми - то ми стига.

*

Nebesna

« Отговор #52 -: Април 07, 2010, 03:56:32 pm »
;D Ми, че права си е.  :P

Ми, не е! Ние със секстилите и индиферентните транзити можем да споделим горчив опит, например. Нищо че нашите напрегнати аспекти са били в мутабелния кръст. Просто в кардиналния нещата стават по-невродинамично.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #53 -: Април 07, 2010, 04:10:23 pm »
Просто в кардиналния нещата стават по-невродинамично.

Тъй-тъй, мрънкала сме си ние  :P. Ама като сме свръхреактивни - с перце да ни погалиш, ни се струва, че с валяк ни газиш  ;D.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #54 -: Април 07, 2010, 04:29:01 pm »
Ами, аз какво да кажа, Кайли, като при мен са си засегнати кардиналните оси по рождение? И при мен винаги е като че съм бръкнала в контакта?  ;D  :P И то цял живот, не само в определени периоди при некви си транзити?!?!  :-X

*

sunrain

• 6710
« Отговор #55 -: Април 07, 2010, 04:36:02 pm »
Ние със секстилите и индиферентните транзити можем да споделим горчив опит, например.

Така е, де, но тя като й е сега на главата не ни вярва... ;D Винаги е така в живота, нали знаеш. Затова много често друг другиму не си подаваме ръка, защото не подозираме колко зле може да е човека край нас, докато на "нас" не ни се случи.

*

Uran

• 6041
« Отговор #56 -: Април 07, 2010, 04:36:43 pm »
 Жалвам се аз, защото знам как кардинално действам, като река да се задействам. ;D
След мен потоп! Революции правя и тотално променям и занимания и хора край мен, че ..затова се жаля. Незнам на какъв хал ще ме намери Уран, дето е на 2* в момента от наталните Венера, Хирон и СЛВ. ;D

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #57 -: Април 07, 2010, 05:37:12 pm »
Значи който има нещо съществено и животрептущо на 2-8 градуса козирог и рак, последни градуси на дева, първи на везни, последни градуси на риба, първи на овен - тия да реват с мен.
На първо време.
Просто ми е интересно колко народ има там туй онуй.

Сънрейн вика, че я чака квадрат към Венера, ми няма начин да не са я засегнали и Плутон и Уран.
Значи да ви кажа, аз първо опозицията Уран-Сатурн ми легна на луната и аз почнах да пищя. Пищях с месеци да не кажа с години, и чаках да се махне...и чак като тръгна да се маха, видях какво ме чака в областта Меркурий, слънце.
Та затова съм нащрек. Ако едно от трите говеда Сатурн, Уран, Плутон някъде ви прави сакатлък, нема начин и другите две да не застъпят вахта.

*

Nebesna

« Отговор #58 -: Април 07, 2010, 05:44:47 pm »
Цитат
Значи който има нещо съществено и животрептущо на 2-8 градуса козирог и рак, последни градуси на дева, първи на везни, последни градуси на риба, първи на овен - тия да реват с мен.
На първо време.
Просто ми е интересно колко народ има там туй онуй.

Оох! ще ме умориш ти мене.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #59 -: Април 07, 2010, 05:56:18 pm »
Кайли, аз имам, но ни ривъ!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си