Здравей Гост

Тау квадрат Плутон-Сатурн-Уран

• 236 Отговора
  • 35508 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Тау квадрат Плутон-Сатурн-Уран
« Отговор #80 -: Април 07, 2010, 09:23:54 pm »
 ;D ;D ;D ;D ;D

ууу ко рИвете бре и аз си имам едни убавини тука. транзитния Плутон ми е в квадрат с наталния и до преди малко с една приятелка обсъждахме къде акат астронавтите в скафандрите си  ;D ;D ;D   с една дума отработваме си ги, щот тя си има уранова опозиция в момента и я уча да говори глупости  :57:  

ох още цвиля от смях тука  ;D ;D ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

missKapriz

« Отговор #81 -: Април 07, 2010, 09:24:41 pm »
Цитат
 javascript:void(0);
Много ме кефи тоя емотикон с вафлата
Сигурно  Асц му е Козирог-с тия големи зъбаци ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #82 -: Април 07, 2010, 09:26:39 pm »
МисКаприз може. Аз нали си падам по рогати. Вече може и зъбати да им викам.  ;D ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #83 -: Април 07, 2010, 09:26:56 pm »
Даже Сатурна ми транзитира вече през 12 дом и ще опозира Луната /управител на 10 дом/ Да не говорим, че откакто прогресивната Луна ми премина през Сатурна и продължава пътешествието си през Козирог и тича към ИЦ имам само ограничения....отсекъде. Обаче,вече ми е все в ....  :blink:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #84 -: Април 07, 2010, 09:27:42 pm »
Значи за всички неразбрали - аз имам Юпитер малко по-натам, на 12 градуса май беше в козирог, него изобщо и не го броя в транзитите, така че не се жалвайте. Като ви доде времето и ако е минала 2012, ще ви посадя и вас.

Скарлет минава теста и може да влезе в списъка, ама она се праи на ербап и ще я чакаме. Вещичка просто да се скрие с тоя Плутон, изобщо не важи.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #85 -: Април 07, 2010, 09:32:39 pm »

Скарлет минава теста и може да влезе в списъка, ама она се праи на ербап и ще я чакаме.

Изобщо не се прая на ербап. Просто си зная що ма бият и си го чакам кротко и претръпнала.  :-\

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #86 -: Април 07, 2010, 09:34:59 pm »
Айде, цунки, гунки, че требе да се подмладяваме с повечко сън. Аз, ако има още някой да не е забелязал, обичам да си лягам не по-късно от 22,30-23 часа.  :49: :88: :bedtime2:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #87 -: Април 07, 2010, 09:36:53 pm »
Кайли, значи тъй, а, някои се молят за милост да бъдат включени, но не, а други били за там, но не искали и нямало.
Първото, което е, Сатурн ще направи квадрат с Венера много преди края на света, който уж е заложен за 2012.    :P
« Последна редакция: Април 07, 2010, 09:48:17 pm от sunrain »

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #88 -: Април 07, 2010, 09:36:59 pm »
Думай кво пиеш и кога ще прескочиш насам, та да те напия, девойкиното.  ;D

Ами значи ми гледай хороскопа за някой Нептунов аспект и значи съм там тогава,щом ми е писано да се напия,а какво пия-каквото пие Дионисий  ;D

Не ми говори за прогр Луна,сега май/юни имам квадрат към Сатурн,който е двоен щото и дирекционната е там (на 10 в Рак) и не ми се мисли,каква криза ще е,сега гледам това да мина и никви транзити не ме вълнуват докато не го мина  :(

Пак ме напуши смях, напоследък вместо да плача се смея в такива моменти, това е вероятно трета фаза лудост и непукизъм

Абе и аз така,но ще гледам независимо от това да последвам японската сентенция-"всяка криза е възможност" и от  гадориите да се амбицирам да дам най-доброто от себе си,пък каквото такова вече  :blink:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #89 -: Април 07, 2010, 09:47:25 pm »

Не ми говори за прогр Луна,сега май/юни имам квадрат към Сатурн,който е двоен щото и дирекционната е там (на 10 в Рак) и не ми се мисли,каква криза ще е,сега гледам това да мина и никви транзити не ме вълнуват докато не го мина  :(

Нема да се плашиш, копеле, от лихвата.  ;) Знаеш, че си имам натален квадрат на Луната и Сатурн , а сега и прогресивната мина първо квадрата към Луната, после съвпада със Сатурн. Мина и опозицията към наталното Слънце и след август ще отдъхна малко. Тогава ще е минал и транзита на Марс в опозе на Марса на баща ми, има Уранов възврат, в квадрат със Сатурн във Везни и Плутона в Козирог. Аз имам и дирекционен Плутон на асцендента, в точен квадрат към Слънцето, а юлското затъмнение ми е в съвпад със Слънцето. Картинката е просто чудна. Лели, бащи....по домова книга..... :-X Айде, сладки ви сънища!  :bedtime2:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #90 -: Април 07, 2010, 10:33:29 pm »
Сънрейн, Скарлет, Синухе, Аурора, Стреличка, Лили, Диана, Уран и моя милост

Кайли, значи тъй, а, някои се молят за милост да бъдат включени, но не, а други били за там, но не искали и нямало.
Първото, което е, Сатурн ще направи квадрат с Венера много преди края на света, който уж е заложен за 2012.    :P

Ок, щом се натискате да влизате, аз заменям безплатно моето место за който иска и се натиска отвън.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #91 -: Април 08, 2010, 08:46:54 am »
Еее, и в тоя списък последните ще станат първи...т.е. първи ще ги цапне тау-то.  ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #92 -: Април 08, 2010, 08:56:53 am »
Хм, ми честито, приемаме те в групата на плачещите върби.
Станахме Лили, Диана, Уран и моя милост

плутон на 28.5 в дева брои ли се :)

Тц, не се бутай!
То се казА - класират се само лични, по възможност и най-арно - светила и възли, по презумпция - оси, и донекъде, по милост, Сатурн и Юпитер. От них на сетне - нъц, ш'си чекате по-транзитни времена  :angry:
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Uran

• 6041
« Отговор #93 -: Април 08, 2010, 09:02:04 am »
Еее, и в тоя списък последните ще станат първи...т.е. първи ще ги цапне тау-то.  ;D

Сънрейн, като сатурн се качи върху натален плутон какво да очаквам, защото гледам сутринта, че някаква пъпка се опитва да ми излиза на скулата и си викам- аа, от транзитите ще да е  ;D ;D и даже си викам, а, на лявата е, това на какво ли е.. ;D ;D ми да, нали пъпките са някакво изчистване на кръвта, особено ако излизат рядко, а транзита все пак е върху плутон, бе всяхте ми някакви шантави мисли.. ;D ;D ;D
От миналата година тр.Сатурн ми се разхожда в/у Плутона, но не забелязвам таквизи прояви. ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #94 -: Април 08, 2010, 09:05:04 am »
Хм, ми честито, приемаме те в групата на плачещите върби.
Станахме Лили, Диана, Уран и моя милост

плутон на 28.5 в дева брои ли се :)

Тц, не се бутай!
То се казА - класират се само лични, по възможност и най-арно - светила и възли, по презумпция - оси, и донекъде, по милост, Сатурн и Юпитер. От них на сетне - нъц, ш'си чекате по-транзитни времена  :angry:

и аз бут, бут  бут ( от вчера опищях форума с оплакванията си пък дет се вика едва началото е)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #95 -: Април 08, 2010, 09:10:27 am »
и в този елитарен клуб /на засегнатите от тау квадрата/ няма да ме приемат, сефте.. :lol:

;D ;D ;D това е като в Удхаусовите разкази за стари аристократи в клуба "12 полутрупа", където  можеш да членуваш само, ако си истински разкапан здравословно и това определя престижа

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #96 -: Април 08, 2010, 09:18:52 am »
и в този елитарен клуб /на засегнатите от тау квадрата/ няма да ме приемат, сефте.. :lol:

;D ;D ;D това е като в Удхаусовите разкази за стари аристократи в клуба "12 полутрупа", където  можеш да членуваш само, ако си истински разкапан здравословно и това определя престижа

чеки бре жена нощем любимото ми четиво е Удхаус преди заспиване /за да будя околните докато се кикотя със сълзи/, но единствения клуб дето са сещам там е "Търтеите"  :57: :57: :57:

или ти говориш за минералните им бани, дето разкапани старчоци си квасят мъдурите в басейни с димяща смърдяща вода и после пият от нея по три пъти дневно  ;D ;D ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #97 -: Април 08, 2010, 09:19:08 am »
От миналата година тр.Сатурн ми се разхожда в/у Плутона, но не забелязвам таквизи прояви. ;D

а какви са проявите, да се подготвя психически :)
Поограничих удоволствията,тормозя децата ;D-Плутон ми управлява 5 дом.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #98 -: Април 08, 2010, 09:20:21 am »
споко бе Кая и Вижън и мен не ма приемат в клуба, ама хич не ми пука - не си падам по членствата много за да не ме изненада некой член изотзадзе и без вазелин  ;D ;D ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #99 -: Април 08, 2010, 09:30:18 am »
хахаххха:) вие само баби и деца ли ще малтретирате.. в последно време е модно и животинки  някой да има засегнат 6 дом?

Вещичка, образно се изразих, не че има баш такъв клуб, но тук така ми замяза да се бутаме  кой е по-по и най-зле  и другото е царедворци ;D