Здравей Гост

Тау квадрат Плутон-Сатурн-Уран

• 236 Отговора
  • 35690 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re:Тау квадрат Плутон-Сатурн-Уран
« Отговор #120 -: Април 08, 2010, 09:32:34 pm »
ей сега е време за корупция плачещи много, а входа тесен
фейс контрол ,само за най- страдащите -гарантирано облекчение

А, тихо бе! Ся ша дойде Хелото да къса билетчета!
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #121 -: Април 08, 2010, 09:57:50 pm »
няма да смее, ще си оплетат рогата
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #122 -: Април 19, 2010, 01:49:45 pm »
Да оставим другото, ма аз едва сега преди минути вденах, че трите планети в тау квадрата, освен дето са най-тежките и гадните, съществуващи изобщо, освен дето танцуват в тау квадрат, ми и всичките понастоящем се въртят като шугави в последни градуси на предишен и първи градуси на следващ знак.
 :-X

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #123 -: Април 19, 2010, 02:16:15 pm »
Да оставим другото, ма аз едва сега преди минути вденах, че трите планети в тау квадрата, освен дето са най-тежките и гадните, съществуващи изобщо, освен дето танцуват в тау квадрат, ми и всичките понастоящем се въртят като шугави в последни градуси на предишен и първи градуси на следващ знак.

на база на това съм направила някои прогнози в мунданен план!
това са критични за човечеството градуси и декани!
дева- тр. сатурн -епидемий от остри заразни болести ,замърсявания ,влошаване здравето на нацията ,сериозни проблеми за храните...отравяния. това е мрачен и намръщен градус.

козирог- тр. плутон-убийство на политически мъж , може да бъде философ ,общественик,увеличение на конспиративната дейност на държавата , засилено влияние на окултни сдружения. значителен и важен е градуса в който попада тр. плутон , а това от своя страна означава тежест и точност на тона с който се изявява планетата.

риби- тр. уран- инциденти или военни действия свързани с границите 8в това число и въздуха/,активизиране на криминални и терористични действия...градусите от 27 до 30 в риби са значителни....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
« Отговор #124 -: Април 23, 2010, 08:17:00 pm »
 Very soon, a rare, powerful 'T square' will influence each and every one of us. The ancients used to call this a Cosmic Cross.
And the 'T Square' is, definitely, an invitation. You may hear other astrologers describe it as a challenge or a problem but properly understood and prepared for, it's no more a 'threat' than a rescue party, busting into a gaol to free an innocent prisoner! Somewhere in your life now, you feel unfairly trapped. What we need to establish is 'what's trapping you?' and when can you expect a real chance to break free?'
Jonathan Cainer

*

Nebesna

« Отговор #125 -: Април 23, 2010, 08:32:53 pm »

Добр`утро, как` Сийке!

« Отговор #126 -: Април 24, 2010, 05:19:26 pm »
Може ли и аз да порева на някое приятелско рамо от тази тао квадратурка.Значи аз имам в натала тао квадрат от Плутона в първи на 29* и нещо в Дева
         Квадрат с Юпито на 5* в Козирог в 4-ти
        Венера на 1* в Рак в 10-ти
Значи тази муданна квадратура ми заформя голям квадрат с нат Венера.И като си погледнах солара за 2010г щото на 9 юни съм рожденничка се изумих.Няма по аспектирана Венера от моята.Къде ще избие това не знам а за момента всичко е горе-долу спокойно при мен.Възможно ли е при такава картинка нищо да не се случи?

Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

Марая

• 28287
« Отговор #127 -: Април 24, 2010, 05:24:22 pm »
Може ли и аз да порева на някое приятелско рамо от тази тао квадратурка.Значи аз имам в натала тао квадрат от Плутона в първи на 29* и нещо в Дева
Значи тази муданна квадратура ми заформя голям квадрат с нат Венера.И като си погледнах солара за 2010г щото на 9 юни съм рожденничка се изумих.Няма по аспектирана Венера от моята.Къде ще избие това не знам а за момента всичко е горе-долу спокойно при мен.Възможно ли е при такава картинка нищо да не се случи?

ако няма индикация от дирекций и прогресий е възможно и да не усетиш много ,много влиянието.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #128 -: Април 24, 2010, 05:47:30 pm »

Със сигурност ще почувстваш влиянието, ако Венера и Юпитер са ти в Гокленови зони, т.е. разположени близо до главните оси. Даже не ти трябва потвърждение по прогресии.

« Отговор #129 -: Април 24, 2010, 06:17:00 pm »
Прогресивната Луна ми прави съвпад с Уран и през тази година ще направи доста аспекти.Прогресивното и дирекционно Слънце ми са близо до Южния възел в рак и в съвпад със ако не се лъжа със соларна Венера.Даже случайно видях ,че и транзитната Юнона е върху Венерата ми. Транзитния Хирон на 0* в Риби прави съвпад с Вертекса.Като си насложих картите една върху друга ми стана малко страшничко,и както казвам за сега нищо.

*

Марая

• 28287
« Отговор #130 -: Април 24, 2010, 06:24:28 pm »
Прогресивната Луна ми прави съвпад с Уран и през тази година ще направи доста аспекти.Прогресивното и дирекционно Слънце ми са близо до Южния възел в рак и в съвпад със ако не се лъжа със соларна Венера.Даже случайно видях ,че и транзитната Юнона е върху Венерата ми. Транзитния Хирон на 0* в Риби прави съвпад с Вертекса.Като си насложих картите една върху друга ми стана малко страшничко,и както казвам за сега нищо.

въобще не е страшничко с изключение на кармичната среща ,която ти предстой и ще стане внезапно ,но отърване няма да има...дано е щастлива любов или среща със сродна душа :blink:

« Отговор #131 -: Април 24, 2010, 06:33:39 pm »
Абе ако е това си е хубаво ама да не забравяме че транзита на Юпито и  Уран ми е в 7-ми,та да не стане някоя беля.

« Отговор #132 -: Април 24, 2010, 07:22:25 pm »
Хайде и аз да питам нещо за Уран  ;D

При съвпад на пр. Луна (9 дом) с нат. Уран (10 дом) - винаги ли означава среща?

може и да означава, че нервичките ти ще се поопънат.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #133 -: Април 24, 2010, 09:15:05 pm »
Хайде и аз да питам нещо за Уран  ;D

При съвпад на пр. Луна (9 дом) с нат. Уран (10 дом) - винаги ли означава среща?
Другите съвпади към нат. Уран (10 дом) са с пр. Сатурн (9 дом) , с пр. Уран (9 дом)

аз не виждам среща от така описаните аспекти , а сериозно отношение и подход ,възможна е промяна на работата,командировка в чужбина ,усилено изучаване на езотерика и производните й ,както и курс за квалификация.възможно е предложение за държавна работа ,както и дипломиране....

*

Марая

• 28287
« Отговор #134 -: Април 24, 2010, 10:06:03 pm »
благодаря за отговорите  :blink:

молиме ,пак заповядайте! :blink: ;)

*

kaily

• 5145
« Отговор #135 -: Април 25, 2010, 05:33:46 pm »
На 27 април поредната точна опозиция между Уран и Сатурн, 4-та поред от 4 ноември 2008.

*

kaily

• 5145
« Отговор #136 -: Май 08, 2010, 03:39:24 pm »
ооооох ох ох  :'(

« Отговор #137 -: Май 08, 2010, 04:05:45 pm »
ооооох ох ох  :'(

Такива ми ти работи  ;)

« Отговор #138 -: Май 08, 2010, 06:55:47 pm »
Има ли много поразени? Или няма да се броим  ;D

« Отговор #139 -: Май 08, 2010, 06:59:11 pm »
Eeeее, до юли има още време. Обичам една сентенция - не безспокойте безспокойството преди да ви обезспокоило.  ;D