Здравейте.
Снощи сънувах един малко странен за мен сън. Ще се опитам да го разкажа, доколкото си го спомням, макар че си го спомням май по-добре към края, т.е. малко преди да се събудя. Значи, сънувах един далматинец от полянката на тепето, където ходим понякога с кученцето ми, да седи пред входната врата на кооперацията ни и ме чака. Далматинецът се казва Лъки.

Обаче в съня ми беше без стопаните си и аз все имах чувството, че е останал без тях и търси къде да се приюти. Обаче едни гадни съседи от 4-ия етаж (едни доста злобни македонци) нещо ми се караха и аз исках да се скрия вкъщи и да избягам от тях. Влязох вкъщи и се опитах да заключи входната врата, обаче не стана. Уж превъртях ключалката, но си остана пак отключено. Пробвах няколко пъти и то доста бързо - пак нищо.

След малко се появи съседката от втория етаж (живее точно над нас), която не е лоша, ама си е доста лицемерна и доста често е в комбина с македонците, да ме пита какво прави това куче пред входа. В миг вратата на кооперацията не знам как се отвори и Лъки дойде при мен (само че ми се видя някакси, че петната му са побелели или пък той се беше нацапал с нещо бяло

) и започна да ми ближе ръцете, а аз си помислих: "Леле, колко ще има да си мия ръцете след това!". Точно тогава се събудих и видях, че кученцето ми е легнало извън легълцето си на пода и то на място, където ако стана сънен и не внимавам, като нищо мога да го настъпя.
Как бихте разтълкували този сън?
Само да допълня, че именно Лъки е кучето, което ми стана любимец от полянката, където ходим, и предишната седмица бях малко разтревожен, защото стопанинът му каза, че Лъки нещо не се чувства добре. Обаче на другия ден, като минавах покрай полянката, видях, че Лъки тича отдалече весело и се успокоих, че навярно вече е по-добре.