Здравей Гост

юпитер в риби

• 38 Отговора
  • 6729 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re:юпитер в риби
« Отговор #20 -: Април 19, 2010, 03:19:10 pm »
Аз като риба,ще кажа,че абсолютно нищо засега не се случва.
Тр. юпитер току що е навлязъл в 9тият ми дом и го делят 7 градуса от съвпад с нат слънце.Като съвпадне със слънцето ще направи опозиция плутон (който е управител на 5ти дом).
Усещам някаква приповдигнатост и желания за комуникации,но това може да е от друг аспект/транзит.
В натала юпитер ми е в 6 дом,прави тригон с венера от 10 дом.Някакви творчески идеи ми се заражда в главата,но ще видим.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Април 19, 2010, 03:21:21 pm »
Да, Вещичке, цитираното от теб е присъщо на плутоновите опозиции. При квадрата борбата е "на живот и смърт", т.е. постоянно блъскане и тропане, там няма разцепване и идентификация с единия полюс чрез проектиране на другия. Интересното при опозицията е, че полюсите периодично се сменят, поне моята опозиция Слънце/Плутон така я усещам. Там, където една опозиция може да мине като сянка, почти незабелязано, квадратът влиза с гръм и трясък.  :blink:

Лили , а когато Плутон е в квадрат с Луната и в опозиция със слънцето ,мислиш ли ,че лесно и просто м/у другото минават нещата?
наскоро гледах такава карта....човека е на ти с езотериката ,не разбира нищо от астрология, но не може да намери себе си ,живее в един свой свят ,затворен , пренебрегнат ... :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #22 -: Април 19, 2010, 03:24:36 pm »
квадратът влиза с гръм и трясък.  :blink:

...и излага себе си или става за смях и на врабците и вика подкрепления по телефона  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #23 -: Април 19, 2010, 03:25:53 pm »
Не минават лесно, макар че всичко може да иглежда гладко на повърхността. Прекалено гладко, за да е истина.  ;D
Между другото, племенникът ми е наследил същия т-квадрат на светилата с Плутон, само че в мутабелния кръст - при него Луната е в Близнаци в опозиция с Марс/Плутон, Слънцето е в Риби.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Април 19, 2010, 03:28:51 pm »
Не минават лесно, макар че всичко може да иглежда гладко на повърхността. Прекалено гладко, за да е истина.  ;D
Между другото, племенникът ми е наследил същия т-квадрат на светилата с Плутон, само че в мутабелния кръст - при него Луната е в Близнаци в опозиция с Марс/Плутон, Слънцето е в Риби.

този мъж ми се видя ,много плутонианец. асц-то му обаче е скорпион и то около 25-ят градус на скорпиона. много дълбок и много противоречив.....ръцете му бяха нонстоп мокри. вътрешно противоречие и уникална борба....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #25 -: Април 19, 2010, 03:31:21 pm »

Лиле, нема как да изглежда гладко. психозите имат своите червени бутони и при един тет а тет контакт тези неща се забелязват  ;)

а за племенника ти съжалявам - чака го или висока писта на преработка или много "неразбиране" от страна на околните  :(  което само по себе си е жалко, защото детската психика е много лесно ранима, въпреки че напоследък се убеждавам в точно обратното да еба...  :-\  ;D  :rolleyes:

*

abroad

« Отговор #26 -: Април 19, 2010, 03:36:35 pm »

И преди съм казвала, че познавам подобен индивид отблизо ;D
Луната е в Близнаци, Слънцето в Овен.
И от първи, и от втори поглед изглежда доста овладян, а какво е отвътре е съвсем друг въпрос ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #27 -: Април 19, 2010, 03:37:08 pm »
а за племенника ти съжалявам - чака го или висока писта на преработка или много "неразбиране" от страна на околните  :(  

Е, за компенсация, т.е. за замазване очите на околните се е родил с везнишки Асцендент и Венера в 7 дом. Труден характер ще да е, противоречив и вечно колебаещ се с тоя мутабелен акцент, но според мен лесно ще минава между капките, ако използва венерианския си чар и вродената адаптивност.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Април 19, 2010, 03:41:09 pm »
съдейки от собствената си карта мога да кажа ,че плутоновата енергия в хармоничен аспект с луната ми /тригон/ ,ми е дала прекалено много.
двете планети са женски /ЯН/ .
квадратурата дава действие и право да я проработиш , опозицията е вечното противопоставяне и задължително трябва да има някаква квадратурка ,която да отключва проработката иначе е много страшно.
при този човек , липсва тригер и просто ми стана жал за него....
луната и слънцето му са в аспект-квадратура , а луната от своя страна е в квадрат с плутон ,който е в опозиция със слънцето....
изключителен като визия ,като присъствие много магнетичен ,но сам и много тъжен и противоречив....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #29 -: Април 19, 2010, 03:43:28 pm »
луната и слънцето му са в аспект-квадратура , а луната от своя страна е в квадрат с плутон ,който е в опозиция със слънцето....
изключителен като визия ,като присъствие много магнетичен ,но сам и много тъжен и противоречив....

Мда, нас трудно ни разбират...  :-[ И далеч не всички лесно "преглъщат" присъствието ни.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Април 19, 2010, 03:47:00 pm »

Мда, нас трудно ни разбират...  :-[ И далеч не всички лесно "преглъщат" присъствието ни.  ;D

в смисъл?  :rolleyes:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #31 -: Април 19, 2010, 03:47:39 pm »
а за племенника ти съжалявам - чака го или висока писта на преработка или много "неразбиране" от страна на околните  :(  

Е, за компенсация, т.е. за замазване очите на околните се е родил с везнишки Асцендент и Венера в 7 дом. Труден характер ще да е, противоречив и вечно колебаещ се с тоя мутабелен акцент, но според мен лесно ще минава между капките, ако използва венерианския си чар и вродената адаптивност.

е на туй му са вика овнешки оптимизъм  :57:  успях да си олюскам монитора с кафе от смях  ;D ;D ;D ;D ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #32 -: Април 19, 2010, 03:48:59 pm »
Мда, нас трудно ни разбират...  :-[ И далеч не всички лесно "преглъщат" присъствието ни.  ;D

не е така  ;)  просто не на всеки му се занимава с дълбочинни турболенции  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Април 19, 2010, 04:00:50 pm »
 ;D ;D ;D , зацепи релето ;D ;D ;D , Лили ! ти имаш такъв аспект. верно бе.... ;D , ама ти си жена ,по-лесно е.
тоя мъж просто не ми излиза от глЪвЪта ;D.....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #34 -: Април 19, 2010, 04:08:59 pm »
  ама ти си жена ,по-лесно е.

Не знам кое му е лесното, ама карай, няма да разводнявам и тази тема.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Април 19, 2010, 04:20:57 pm »
та за Юпито в риби , ще кажете ли нещо в крайна сметка? ;D

*

Helo

« Отговор #36 -: Април 19, 2010, 04:28:55 pm »

едно мъничко цитатче от един истински астролог:
Плутон е символ на примитивните инстинктивни нужди. Човек мрази този, когото обича, защото той има силата да ни унижи и нарани, когато си тръгне. Разцепването е присъщо на плутоновата личност.

Такива емоции изпитват хората, които са на по-ниско еволюционно ниво. Тези, които сме на по-високо еволюционно ниво не изпитваме това.

*

Uran

• 6041
« Отговор #37 -: Април 19, 2010, 04:48:35 pm »

едно мъничко цитатче от един истински астролог:
Плутон е символ на примитивните инстинктивни нужди. Човек мрази този, когото обича, защото той има силата да ни унижи и нарани, когато си тръгне. Разцепването е присъщо на плутоновата личност.

Такива емоции изпитват хората, които са на по-ниско еволюционно ниво. Тези, които сме на по-високо еволюционно ниво не изпитваме това.

A kakво изпитвате? ;D

*

Helo

« Отговор #38 -: Април 19, 2010, 04:50:51 pm »

A kakво изпитвате? ;D

Нещо, което бързо се превръща в нищо.