Здравей Гост

юпитер в риби

• 38 Отговора
  • 6745 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
юпитер в риби
« -: Декември 03, 2009, 01:44:41 am »
юпитер , подари на водолейте със замах доволно благинки! не останаха по-назад лъвовете,скорпионите и телците ,някои доволни ,други не ;) :).
на 18 януари 2010г. великия благодетел ще напусне знака на водолея.
идва и времето ,когато  рибите ще приемат в дълбоките си води с гостенина си съуправителя /втория  управител/ юпитер! който както иска така да го нарича.
това касае не само тях ,а и целия мутабелен кръст: дева ,стрелец и близнаци.
кой какво очаква? какви аспекти ще преживее с настаняването на юпитер в знака на рибите?
вероятно ще си кажете ,че е рано за тези тема ;D,но аз съм на друго мнение.....,по-добре да сме подготвени и да бъде посрещнат в океана от чувства и вълнения! ;D
да поговорим за него ,да споделим очакванията си , а после ,когато започне танца по вълните му да проследим какво от очакванията ни е факт!

« Последна редакция: Декември 03, 2009, 04:42:03 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re:юпитер в риби
« Отговор #1 -: Декември 03, 2009, 03:07:36 am »
и така , никога не съм очаквала много от него. в натала ми е в 7-ми . управява 1-ви. преди да влезе в риби ще направи тригон със собствената си позиция.
и след това ??? ,не ми се мисли! първата квадратура е с възлите ,следва меркурий, съвпад с наталния сатурн ,квадратура със слънце , опозиция с плутон и уран,квадратура с наталната си позиция.

няма да ме подминат и няколко хармонични аспекга ,секстил с луна ,секстил с марс,съвпад с хирон тригон с нептун , секстил с венера ,тригон с асц.

но най-интересно ми е ,какво ще донесе при съвпада с иц.
въобще следват събития по юпитер и то в трети и четвърти дом. юпитер носи разширение и експанзия....,понякога е доста добър лъжец....не спирам да мисля.разбира се ,че няма да е само юпитер , по някое време ще съвпадне и с уран. :)
очаквам доста интензивен период по време на престоя му в риби.

7-ми / 1-ви  1-ви/3-ти , 1-ви/2-ри 1-ви/4-ти 1ви/10-ти 1-ви/5-ти са домовете ,които ще имат приоритета на юпитер и неговото по-специално внимание.  :(
« Последна редакция: Декември 03, 2009, 03:17:13 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #2 -: Декември 03, 2009, 10:10:01 am »
По натал моят Юпитер е в 7ми дом в Козирог почти на К8, но понеже Десц. е в Стрелец, се управлява от самия себе си.   :) Единственият благоприятен аспект мъ е точен тригон с Луна в Дева в 4 ти дом. Останалото-опозиции с Мерк. и квадратура с Плутон.
От  навлизането му в Риби ме очакват смесени чувства(аспекти) :). Като например опозиции с Луна и Плутон; тригони към Мерк и Марс; квадратури към Слънце , Венера   и Нептун. Изобщо много, много разноиобразие. Но така или иначе съм с  положителна настройка към всички тези предстоящи аспекти. ;D ;D ;D
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

« Отговор #3 -: Декември 03, 2009, 10:47:32 am »
    ;D Аааа днес е в точен съвпад с Луната ми, то май и вчера беше - ама на....Всъщност Юпитер цяла година се мотал във Водолей...А в Рибите ще бъде много бърз - тюх язък - за половин година - който взел, взел....от Юпитеровите дарове...Аз се оплаквах 2009 година от него, защото всъщност квадратира стелиума ми а сега последните дни ще квадратира и себе си - значи с финансите още повече ще го закъсам и то точно по Коледа и Нова година...И докато да дойда на себе си и стъпя здраво на крака - той вече ще е прескочил Риби...Е може да ми пусне малко гювеч, ама времето ще е много кратко - в началото на лятото 2010...Е дано ! Надеждата умира последна. В натала управлява ДСЦ, намира се в VІ дом Скорпион.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Януари 18, 2010, 12:51:01 pm »
честито на рибите! и на всички мутабелни знаци! как се чувствате ? какво очаквате? :blink:

« Отговор #5 -: Април 17, 2010, 04:46:48 pm »
юпитер в риби транзе през 7 дом, имам чувството,че съм в манастир, стесни контактите
до минимум, нищо изненадващо и вълнуващо, езеро без една вълничка,на стъкло

мина в квадрат към слънцето ми/ упр.12/
и в опозе на Асц/Марс,Уран,Плутон,
в тригон с Венера/Луна/Нептун,
рутинен период :'(егати скуката :unsure:
работа-ремонт-работа-ремонт, като машина съм, отчайващо :o
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6 -: Април 17, 2010, 04:50:41 pm »
И при мен в транзит през 4 дом не е донесъл нищо дотук... Пустота и пак пустота.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Април 17, 2010, 04:55:45 pm »
отврат лИбов и проблеми.....

« Отговор #8 -: Април 17, 2010, 05:09:21 pm »
   Марая, радвай се да е Либоф, така поне не забелязваш другите неща около себе си...И живота тече в съвсем друго измерение.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #9 -: Април 17, 2010, 09:26:34 pm »
И при мен в транзит през 4 дом не е донесъл нищо дотук... Пустота и пак пустота.

При мен транзитира през 5 дом. За любов вече е късно - кой таковал.........  :P нито някакво събитие при моите деца /но пък станах леля-баба/. И при мен пустота...като изключим почти 10 часово творчество така да го наречем.  ;D Сега ще подкара 6-я дом и ще съвпадне с Луната.  :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #10 -: Април 17, 2010, 09:27:48 pm »
Чакам да ми влезе у петия дом, може пък там да нацвъка нещо.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #11 -: Април 17, 2010, 09:31:05 pm »
Чакам да ми влезе у петия дом, може пък там да нацвъка нещо.  ;D

Айде, пък като ти влезе ще кажеш как е.   ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #12 -: Април 17, 2010, 09:33:05 pm »
Надявам се да не ме свари неподготвена, че ще ми влиза заедно с Уран.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #13 -: Април 17, 2010, 09:35:47 pm »
Надявам се да не ме свари неподготвена, че ще ми влиза заедно с Уран.  :-[

А при мен Уран излиза вече от там.  ;D Ако и при теб мине както при мен......давай докато си млада, че втори път нЕма да ти влезе.......Урана в 5 дом, де.  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Април 19, 2010, 12:28:37 pm »
що мълчат рибките и нищо не казват :o....
споделете де , нещо интересно по юпитер случи ли се?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #15 -: Април 19, 2010, 12:32:29 pm »
Цитат
що мълчат рибките и нищо не казват

без бой не казват, а кат ги бият и много лъжат  :tongue2:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Април 19, 2010, 12:42:21 pm »
Цитат
що мълчат рибките и нищо не казват

без бой не казват, а кат ги бият и много лъжат  :tongue2:

нека си лъжат , ние знаеме ,че го правят не защото обичат лъжата , а защото не могат да излязат от орбитата на собствените си фантазий :57: :wink2: , които за тях не са лъжа....
така ,че нека поразкажат.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #17 -: Април 19, 2010, 03:04:58 pm »
нека си лъжат , ние знаеме ,че го правят не защото обичат лъжата , а защото не могат да излязат от орбитата на собствените си фантазий :57: :wink2: , които за тях не са лъжа....

един астролог никога не би се изказал по този начин  ;)  опс, забравих - тук някои претендират за такива и са с купешки дипломи  :-[

едно мъничко цитатче от един истински астролог:
Плутон е символ на примитивните инстинктивни нужди. Човек мрази този, когото обича, защото той има силата да ни унижи и нарани, когато си тръгне. Разцепването е присъщо на плутоновата личност.
Когато се сблъска със сложността на амбивалентни емоции, плутоновата личност често разделя нещата като или той или светът стават добри, докато другият става лош. Тези, които се идентифицират с цялата чернота и грозота в семейството, несъзнателно носят фамилната сянка, а тези, които я проектират върху другите, се опитват да се борят с идващото отвън зло или да го “поправят” - типично за религиите по света. Скорпионът и Козирогът обикновено се идентифицират с тъмнината.

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Април 19, 2010, 03:09:06 pm »

един астролог никога не би се изказал по този начин  ;)  опс, забравих - тук някои претендират за такива и са с купешки дипломи  :-[

едно мъничко цитатче от един истински астролог:
Плутон е символ на примитивните инстинктивни нужди. Човек мрази този, когото обича, защото той има силата да ни унижи и нарани, когато си тръгне. Разцепването е присъщо на плутоновата личност.
Когато се сблъска със сложността на амбивалентни емоции, плутоновата личност често разделя нещата като или той или светът стават добри, докато другият става лош. Тези, които се идентифицират с цялата чернота и грозота в семейството, несъзнателно носят фамилната сянка, а тези, които я проектират върху другите, се опитват да се борят с идващото отвън зло или да го “поправят” - типично за религиите по света. Скорпионът и Козирогът обикновено се идентифицират с тъмнината.

нали говорим за юпитер в риби?
плутон няма място в тази тема.....
споделеното по юпитер е приоритетно за мен....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Април 19, 2010, 03:13:12 pm »
Да, Вещичке, цитираното от теб е присъщо на плутоновите опозиции. При квадрата борбата е "на живот и смърт", т.е. постоянно блъскане и тропане, там няма разцепване и идентификация с единия полюс чрез проектиране на другия. Интересното при опозицията е, че полюсите периодично се сменят, поне моята опозиция Слънце/Плутон така я усещам. Там, където една опозиция може да мине като сянка, почти незабелязано, квадратът влиза с гръм и трясък.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.