Здравей Гост

Стари моми

• 51 Отговора
  • 6022 Прегледи
*

toroni

• **
  • 561
Стари моми
« -: Декември 03, 2009, 12:06:41 pm »
Предлагам да обсъдим старите моми, ако имате желание и представлява интерес .
Като начало качвам карта на жена, която никога не  е имала  брачни предложения.

http://img442.imageshack.us/img442/83/staramoma.gif
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Kaya

• 2893
Re:Стари моми
« Отговор #1 -: Декември 03, 2009, 01:06:38 pm »
като гледам транзитите, току виж скоро получила :P
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2 -: Декември 03, 2009, 01:25:39 pm »
Ако това е желанието й, ха дано.  ;) Наистина по транзитите е доста подчертана темата.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Malta

• *
  • 81
« Отговор #3 -: Декември 03, 2009, 01:35:56 pm »
Има Козирог управител на 7ми и ДЦ. Това дава забявяне, но не е задължително да няма брак. Управитеялят на 7ми дом Сатурн прави квадрат с Нептун, кеото може да даде заблуди и емоционални проблеми при по-сериозно обвързване или при съвместно съжителство.
Има възможност да срещне човек, с който да има сериозно обвързване в чужбина, а и трназитни Юпитер, Нептун и Хирон в 9ти активират този дом - не и ли се очертава скоро птъуване в чужбина? Могат да се погледнат и прогрсии и солар, за да се установи ще има ли пътуване и дали ще има среща скоро.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #4 -: Декември 03, 2009, 01:47:31 pm »
Жената е на 45 г. има 3 висши образования ( оттам разбирайте съответно и доста високи критерии ) . Доста интелигентна , самовглъбена и затворена. Интересното е , че няма и изградена кариера , което е нелогично с 3 те висши образования. ( Имаш хъс за учене и образование, а нямаш желание да го реализираш?!?!?!  ) Няма видимо самочувствие. Живее с майка си, към която е силно привързана. Битовите истории ( готвене, чистене и т. н.)  са твърде далеч от нея.

*

Malta

• *
  • 81
« Отговор #5 -: Декември 03, 2009, 01:56:45 pm »
Асц Рак и издигната Луна в 10ти дом тригон към Нептун - направо си е влюбена в майка си, като наркотична зависимост към нея..Майка и трябва да има голямо влияние в жиовта и и да диктува до голяма степен правилата във формирането и като личност. Интересно е положението на нодалната ос - май в предичните си животи тази жена е била съпруга, била е ориентирана към партнъорсвто, сега се стреми да развива личността си, Аз-ът, себе си /1-7дом/.

Управител на 4ти дом на Десцедента - може би вкъщи е намерила "иделания" партнъор и не полага усилия да търси извън дома друг?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6 -: Декември 03, 2009, 01:59:02 pm »
Жената е на 45 г. има 3 висши образования ( оттам разбирайте съответно и доста високи критерии ) .

Сатурн, управител на 7 дом. Отделно Меркурий в Козирог в квадрат с Юпитер.

Управителят на 5 дом Венера в Риби. Вероятно идеализира партньорите си. А и Луната е в тригон с Нептун.  

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #7 -: Декември 03, 2009, 02:17:21 pm »
Мама е всичко за нея. Защото  носи парички; готви ; чисти; прави ремонти в къщи. Тя не може сама обувките да си завърже, но  това е от погрешното отглеждане и възпитание според мен. Като има на кого да разчита- защо да си дава зор?!?!? Не . че не би се справила в дадена инцидентна и трудна ситуазия - просто никой не е позволил да изпадне в такава. 

« Отговор #8 -: Декември 03, 2009, 02:23:04 pm »
   Аз също имам позната - на същите години - ей сега гледам картата й, но не знам точен час на раждане, но подхождайки интуитивно - излиза асцедент Водолей в съвпад с Лилит от към 12 дом, а Слънце и Меркурий са в VІІ дом. А какви хубави положения има - Слънце, Луна, Венера, Марс - на трон, съвпади със силни и хубави звезди...също има поне 2 висшета, а помага на брат си в работата му. Няма кой знае какви амбиции, вечната помощница. Кажи речи монахиня.  Правя аналог - аз също се броя за стара мома, щото не съм се бракувала, има го това положение в картата Слънце и Меркурий в VІІ дом. Пък и не си спомням някое момче  да ми е предлагало брак.../Но при мен нещата са малко по различни, избрала съм си различна съдба, за това млъквам дотук/.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #9 -: Декември 03, 2009, 02:27:34 pm »
Има Козирог управител на 7ми и ДЦ. Това дава забявяне, но не е задължително да няма брак. Управитеялят на 7ми дом Сатурн прави квадрат с Нептун, кеото може да даде заблуди и емоционални проблеми при по-сериозно обвързване или при съвместно съжителство.
Има възможност да срещне човек, с който да има сериозно обвързване в чужбина, а и трназитни Юпитер, Нептун и Хирон в 9ти активират този дом - не и ли се очертава скоро птъуване в чужбина? Могат да се погледнат и прогрсии и солар, за да се установи ще има ли пътуване и дали ще има среща скоро.

Имаше по едно време някаква кореспонденция с по-възрастен от нея чужденец , но така и нищо не се получи. За мен е интересна позицията на натални Уран и Плутон на ИЦ. Защото точно там, където тя обича да бъде, ше се наложи да претърпи големи житейски трансформации  ,което за човек като нея ще е наистина огромен стрес.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #10 -: Декември 03, 2009, 02:30:36 pm »
Асц Рак и издигната Луна в 10ти дом тригон към Нептун - направо си е влюбена в майка си, като наркотична зависимост към нея..Майка и трябва да има голямо влияние в жиовта и и да диктува до голяма степен правилата във формирането и като личност. Интересно е положението на нодалната ос - май в предичните си животи тази жена е била съпруга, била е ориентирана към партнъорсвто, сега се стреми да развива личността си, Аз-ът, себе си /1-7дом/.

Управител на 4ти дом на Десцедента - може би вкъщи е намерила "иделания" партнъор и не полага усилия да търси извън дома друг?

Напълно вярно- то си е направо любов. Тя и не търси никого навън, защото всичко у дома е удобно, а и не може да си представи да върши домакинска работа за себе си, та камо ли за някой друг. Сложна и интересна личност, но трудно някой мъж би я приел. А е хубава и доста запазена за възрастта си . 

*

Malta

• *
  • 81
« Отговор #11 -: Декември 03, 2009, 03:01:00 pm »
И какво се пита още по тази карта? Дали ще има брак ли?  ::)

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #12 -: Декември 03, 2009, 03:30:33 pm »
Нищо конкретно. Просто я сложих като нагледен пример за стара мома. Деца също няма там , а и май няма изгледи за такива. Но пък жената работи с деца и работата я удовлетворява.

*

Malta

• *
  • 81
« Отговор #13 -: Декември 03, 2009, 03:47:02 pm »
Оста АСЦ - ДСЦ в знаците на Рак и Козирог /тропиците/ не дава стабилни бракове, защото там Слънцето сменя посоката си. Меркурий на ДСЦ в квадрат с Юпитер - жената търси идеал, който е трудно постижим с реалността. А и тази опозоция на Венера с Уран ....

*

Uran

• 6041
« Отговор #14 -: Декември 03, 2009, 05:40:24 pm »
 Дейзи, аз също имам Слънце и Меркурий в 7 дом и съм получавала няколко предложения за женитба . :)
Установих, че това, което не ми е тема, го постигам лесно, а това, за което драпам- ядец. :) :)

*

Uran

• 6041
« Отговор #15 -: Декември 03, 2009, 05:45:28 pm »
 Мисля, че в голямата си част "старите" моми и ергени са продукт на семействата си.
Обсебващи родители, вменяващи прекалено голямо чувство за синовен дълг. Обгрижване и илюзорна сигурност и предвидимост.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #16 -: Декември 03, 2009, 06:01:14 pm »
Мисля, че в голямата си част "старите" моми и ергени са продукт на семействата си.
Обсебващи родители, вменяващи прекалено голямо чувство за синовен дълг. Обгрижване и илюзорна сигурност и предвидимост.

Много съм съгласна с теб.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #17 -: Декември 03, 2009, 06:08:33 pm »
Или имат страх от обвързване /пак Сатурн/ заради модела в семейството.

Но с по-горе казаното не съм много съгласна, че Рак-Козирог не дава стабилни бракове. А и това е много обобщаващо да се говори така.   

« Отговор #18 -: Декември 03, 2009, 08:39:15 pm »
Пфуууу, май и аз натам съм тръгнала...въпреки, че съм на 31
Ако можех да си кача картата. :)

*

missKapriz

« Отговор #19 -: Декември 03, 2009, 10:11:10 pm »
Цитат
А е хубава и доста запазена за възрастта си .
Ами като е мома жената кво да я износи