Здравей Гост

гроб

• 5 Отговора
  • 2531 Прегледи
*

yan

• *
  • 64
гроб
« -: Декември 04, 2009, 02:50:22 pm »
Здравейте. Напоследък имаме проблеми с приятелката ми, не сме в стабилн отношения. Та сънувах че сме на гроб на който тя запали свещ, аз също исках да запаля и опитах ,но не се получи.Тя ме подкани да запаля от  нейната свещ и аз го направих. Тогава от пръстта излезе змия. Уплаших се . след това видях други 2 змии. които се борех а и едната захапа другата, отдръпнах се назад видях и други след това..не пострадах от змиите , но бях доста уплашен.. Общо взето кофти сън. Евентуална раздяла??

*

Uran

• 6041
Re:гроб
« Отговор #1 -: Декември 04, 2009, 04:06:40 pm »
Здравейте. Напоследък имаме проблеми с приятелката ми, не сме в стабилн отношения. Та сънувах че сме на гроб на който тя запали свещ, аз също исках да запаля и опитах ,но не се получи.Тя ме подкани да запаля от  нейната свещ и аз го направих. Тогава от пръстта излезе змия. Уплаших се . след това видях други 2 змии. които се борех а и едната захапа другата, отдръпнах се назад видях и други след това..не пострадах от змиите , но бях доста уплашен.. Общо взето кофти сън. Евентуална раздяла??
Единият от двама ви я иска тази раздяла и май не сте вие.
Гробът смволично може да се свърже с погребаната ви връзка, а хапещите се змии- вие двамата и някоя близка вам двойка в сходна ситуация.

« Отговор #2 -: Декември 04, 2009, 04:43:12 pm »
   Другия вариант на гроба - е обвързването, заженването! Змиите са проблеми около това или приказки, които ще ви влияят, но в крайна сметка не чак толкова. След като не са те засегнали пряко...Змии - зложелатели или празни приказки по твой адрес...

*

yan

• *
  • 64
« Отговор #3 -: Декември 04, 2009, 06:29:14 pm »
Благодаря ви много за мненията. Има хора които са против тази връзка. Аз не искам да се разделяме..тя казва че също не иска поне засега, но усещам нещо недоизказано ..времето ще покаже. Ще бъда благодарен и на други мнения.Благодаря ви..

« Отговор #4 -: Декември 15, 2009, 12:47:44 pm »
давайте го по-кротко просто

« Отговор #5 -: Декември 15, 2009, 09:53:08 pm »
Благодаря ви много за мненията. Има хора които са против тази връзка. Аз не искам да се разделяме..тя казва че също не иска поне засега, но усещам нещо недоизказано ..времето ще покаже. Ще бъда благодарен и на други мнения.Благодаря ви..
Според мен е спомен останал като запис като факт в подсъзнанието ти. Ако искаш мога да попитам за това моят духовен учител Иеова,но само ако вярваш в превъплъщенията.
Никога не настоявам,не нахалствам.