Jeni,
малко ти завиждам, че толкова сънуваш
Аз почти не си спомням сънищата от новата година. Но снощния сън си го спомням - изкачвах се по някакви стръмни стъпала и то много неуверено...Носех с мен разни шарени дреболии, които не ми бяха особено нужни, но ми се щеше да са с мен, пък това затрудняваше изкачването...Изпуснах някои от тях, съжалявах малко, но все пак се изкачих. И естествено пак имаше някакви превозни средства в съня
Но силни емоции нямаше.
А ти защо чак страх изпитваш от неизвестното през предстоящата година?
Здравей АH,
Ами дори съня ти да изглежда малко подтискащ ,май е с добро значение , все пак си се изкачила
Някои стълбички много трудно се изкачват ,но пък точно затова са интересни. :rolleyes:
Аз немога да разбера защо толкова започнах да сънувам след Нова Година ,като преди това въобще нямах сънища .Имах един особено разтърстващ сън -сънувах покойните си баба и дядо ,пристигнаха у дома и в съня ми празнувахме Коледа с тях ,много се смяха ,и дядо ми като една двойна Везна (сл. и луна) си беше преживе малко човек на изкуствата ,нищо ,че бе и боксьор ,и хубаво рисуваше ,а в сънят ми ми направи от сняг един голям Дядо Коледа

,та до тук е като в приказка.В съня ми дойде време да си вървят ,и аз настоях да се кача с тях в колата ,умолявах ги да не си тръгват и те стана сериозни и ми казаха ,че така трябва и ,че предпочитат да са мъртви.От прозорците на колата ми посочиха един голям стар замък и ми заръчаха да отида там ,да изровя всички скелети включително и техните и да ги изгоря. :blink: После се озовах в някакв малка статичка и знаех ,че е тяхна.Вътре имаше две походни :blink: легла.На едното лежеше кучето ми ,а на другото някаква котка.Исках да си взема кученцето и котката скочи и ме нападна.Трудно я отскубнах от себе си ,и реших да не и правя нищо ,защото знаех ,че баба ми я обича.хихи и това беше cъня.Снощи пък сънувах че ми пада зъб :ph34r: ,отново тези зъби ,та има и неприятни сънища ,затова предпочитам ,ако сънувам ,то да са само по-приятни сънища .
"А ти защо чак страх изпитваш от неизвестното през предстоящата година?" Ами ,АH ,защото съм станала малко в повече песимистка ,правя си разни планове и все си мисля ,че нищо няма да се получи ,или ,че ще се случи нещо много лошо ,което ще ме довърши ,и вместо да мисля за успехи ,мисля само за провали ,и ако продължавам така нищо чудно ,мислите ми да се материализират ,или най-малко да си докарам язва :Д .Мислех си ,че лятото ,когато този ..Сатyрн излезе от Рак ,уж ще е по-добре ,но ми направи впечатление ,че имам много повече неща в Лъв ,от колкото в Рак ,та да не би да стане и по-зле..е,събрах малко инфо ,и дори преведох доста текстове от нета ,но все още не ми се избистря много ,и продължавам да се ровичкам тук там ,преди да си докарам някое финално заключение.Хе-хе ,аз все си намирам за какво да се тревожа ,ако не е това ,ще се тревожа постоянно за близките и ,затова реших да елиминирам по-малко тези черномислия и да се отпусна и спокойно да се радвам на живота .Че вече на няколко пъти ми казаха ,че съм станала мнго сериозна ,дори на празници.Дори и по-малко страх ,че ,ако започна да се радвам ,ще си заплатя после за радостта .Случват ми се хубави неща ,но някак не ги усетих ii те всичките ми тревоги идват от главата ми ,така ,че взимам мерки да си върна душевното равновесие ,защото е вредно едно такова постоянно черногледство

V kraina smetka -da stava tova ,koeto trqbva da stava!
AH,ti kak se spravqsh s trevogite? :rolleyes: