Здравейте!!!Не съм се появявала скоро и за жалост завръщането ми е малко тревожно!!!
Ще ви опиша един предстоящ транзит по моя радикс:
Значи в натала тау-квадрат Сатурн в първи-Луна в седми в онозиция,на върха Стелиум вкл.Меркурий, Марс, Слънце в тая поредност и на 7гр.от Слънцето Плутон-всичко в пети дом!
Меркурий,управител на хороскопа трон във Дева .
Марс съуправител на шести-скорпион, Овен -интерсептиран.
Слънцето управлява четвърти.
Плутон шести.
Луната втори и трети.
Сатурн осми и девети.
Не знама дали добихте представа обща

Ако се наложи ще уточнявам!
Транзитът който ме мори е Плутон съвпад с Марс върху Луната-респективно задейства целия тау квадрат!Това основно ....,но едновременно с това Меркурий Венера и Хирон върху Северен възел в осми,съответно Сатурн и Лилитката върху южен в пети.Освен това Сланце в опозиция с Венера!Спирам до тук да не обърквам четящите има и още но не са съвсем точни аспектите!С две думи тежка седмица ми предстои!В която аз смятам първо да пътувам с цел обучение и среща по пети и единадесети дом!Че няма да се метна на колата ясно-чинно ще си хвана автобуса ,но от там нататък вече запецвам защото къщата и детето тук ще си оставя/и уран ми е в пети в опозиция с Хирон/ и вече почва да ми трепери под лъжичката!Дано да се размина само с някоя кавга по пети-хич не ми се иска толкова я чакам тая среща ама...,или на курса нищо да не ми понесе, ама нещо взех да се разколебавам вече че само с това ще се размина!Много инцидентно ми звучи всичко ,че и кармично!Детето ли да пазя ,себе си или къщата!Пътуването не мога да го отложа !!!Пък и няма смисъл смятам,то ако можеше така да ги избегнем бедите по кофтито транзити.....ама не може! :ph34r:
Някъкви идеи???Аз отдавна го нищя няма да ме уплашите така че смело!!!