Здравей Гост

Между сънуването и будуването

• 2 Отговора
  • 1984 Прегледи
*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
Между сънуването и будуването
« -: Декември 07, 2009, 10:42:49 pm »
Такааа...
Това е едно забавно и интересно състояние, при което сте полу-заспали, полу-будни. Напоследък по-често интуитивно се събуждам и рязко отварям очи в подобно състояние. Любопитно ми е да прочета вие какви случки сте виждали пред очите си в него. ;)

Ето няколко мои:

1. Цялото нощно шкафче до мен беше налазено от паяци. Гадост! Откачих!
2. При това събуждане имаше някакъв електронен часовник-брояч със светещи сегменти върху бюрото ми. Виждайки го, хванах се как произнасям на глас: "Ай стига ве!".  ;D После се сетих, че в стаята "реално" уж нямам такъв предмет, при което се разбудих и той изчезна.
3. Отваряйки снощи очи, в стаята си видях едно от бездомните кучета в квартала, с които съм се сприятелил. Гледаше към мен и вътреше опашка. В просъница даже му казах: "Ооо, какво правиш, приятел!".  :P

Вашите? :)

*

Veselin

Re:Между сънуването и будуването
« Отговор #1 -: Декември 08, 2009, 09:18:18 am »
На мен често ми се случва мокрото носле на кученцето ми да се допре до лицето, точно когато се събуждам и още не съм се осъзнал какво става. В началото леко се стряскам, но после като се събудя, започвам да си я галя и да си играем.  :)

Re:Между сънуването и будуването
« Отговор #2 -: Декември 24, 2009, 07:45:55 pm »
Имам крос тренежор в стаята и бях окачил едно яке...Като се събудих ми се стори че видях нещо като скелет с роба трябваше ми 3-4 секунди да осъзная какво става  ;D ;D ;D