Здравей Гост

Символите на осиновяването в натала

• 44 Отговора
  • 6570 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Символите на осиновяването в натала
« Отговор #40 -: Февруари 10, 2010, 10:47:40 pm »
Не съм сигурна, но може би трябва да има някаква връзка на 5 дом с Нептун.

имам наблюдение в/у нептун в пети дом ,но не съм срещала осиновяване , а късно раждане!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #41 -: Февруари 10, 2010, 11:09:04 pm »
Сетих се за една жена със стелиум в 5 дом в опозиция с Юпитер в 11ти... С обожание гледаше чужди деца, обикаляйки алеите в Морската градина, но никога не се престраши да има и отгледа свое собствено дете...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #42 -: Февруари 11, 2010, 11:06:58 am »
А я кажете какви са признаците да си осиновиш чуждо дете, демек да се омъжиш за некой с малки деца и да ги гледаш?  :unsure:
Ако разбирам правилно въпроса ти , ти питаш, за показатели за заварени деца , така ли ? Щото едно е да осиновиш , а друго е да попаднеш на партньор с вече родени деца.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #43 -: Февруари 11, 2010, 11:15:52 am »
За заварени деца мисля, че се гледаше 11 дом и господаря му.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Anakin

« Отговор #44 -: Февруари 11, 2010, 11:46:12 am »
Живее от 20 год. в Италия със сина си, но и там не е лесно, открива, че сина ѝ е избрал да бъде гей, което я поболява и обръща към религията.
Обикновено така се случва, когато детето се отглежда само от един родител. В случая е липсвал бащата (мъжкия пример за момчето) и затова е станало такова, едва ли е избрало само това.