Здравей Гост

новолунието в стрелец

• 36 Отговора
  • 5259 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
новолунието в стрелец
« -: Декември 14, 2009, 02:06:34 am »
какво очакваме,къде в натала ще ни посети , какво ще донесе,къде ще има реална реализация?
все въпроси ,които ни впечатляват ,вкарват ни в размисъл ,ааааааааа по-късно и в анализи.
предстои новолуние в стрелец на 24гр. на 16.12.09.
ново начало по стрелчешки и юпитерянски....хайде споделете!
хубава,спорна и успешна седмица приятели ви желая от сърце! :-* :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
Re:новолунието в стрелец
« Отговор #1 -: Декември 14, 2009, 07:47:15 am »
Здравей Марая :)
При мен това новолуние ще бъде в 5ти дом,в съвпад с вертекс и опозиция на прогресивните марс и венера, които са в съвпад в 11 дом. :)
Ще образува и тригон с МС.
Може би ще имам изява в изкуството или някакъв флирт.....не знам кажете вие ;)

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #2 -: Декември 14, 2009, 08:01:21 am »
какво очакваме,къде в натала ще ни посети, какво ще донесе,къде ще има реална реализация?

...във ІІ-ри дом, където е съвпадът на наталната Луна с Нептун в Стрелец

...промени, в положителен аспект, свързани с майката
...промени, свързани с финансите

И пред~Коледно настроение за всички!   :)
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

« Отговор #3 -: Декември 14, 2009, 08:58:38 am »
  Оооо, ще е точно на 60 гр. от СЛВ и МС, в VІІ дом - ново партньорство ли? Ааа, нови запознанства със сигурност...Ще видим  ::)

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #4 -: Декември 14, 2009, 10:05:33 am »
Хм... очертава ми се много интересно новолуние -
7 ми дом в точна опозиция със   Слънце и Венера. ::)
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Nebesna

« Отговор #5 -: Декември 14, 2009, 11:21:35 am »
а новолуние в 12 дом в съвпад с Нептун , който е и управител на 12 дом , какво означава?

вероятно творческо уединение или духовни прозрения.

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Декември 14, 2009, 01:27:10 pm »
при мен новолунието в стрелец ще бъде в  тригон на соларния асц./2гр./-апликиращ аспект.попада в първи натален дом. гледах и дирекций/напоследък всичко гледам/, там в овен на 25гр. виси един сатурн по дирекционен. та не знам  ???

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #7 -: Декември 14, 2009, 01:58:20 pm »
В съвпад с наталния Меркурий (0 гр. 20`) и в съвпад с прогресивната луна (1гр 45`) . Във втори натален.
Ей ги на паричките?

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #8 -: Декември 14, 2009, 02:23:08 pm »
Дава такъв градус на луната, понеже няма възможност/или поне аз не съм разбрала/ да се зададе  точен час  за новолунието. Примерно транзитите се изчисляват за  дата 16,12,2009г, час 0ч и 0мин.

*

Helo

« Отговор #9 -: Декември 14, 2009, 02:33:59 pm »
какво очакваме,къде в натала ще ни посети , какво ще донесе,къде ще има реална реализация?
все въпроси ,които ни впечатляват ,вкарват ни в размисъл ,ааааааааа по-късно и в анализи.
предстои новолуние в стрелец на 24гр. на 16.12.09.
ново начало по стрелчешки и юпитерянски....хайде споделете!
хубава,спорна и успешна седмица приятели ви желая от сърце! :-* :)

На мен новолунието ще ми бъде във 2-ри дом на 4 градуса от наталната Луна в Стрелец.

« Отговор #10 -: Декември 14, 2009, 02:41:21 pm »
   На този ден прави ли ви впечатление че Слънцето и Луната съвпадат - начало на 1 лунен ден - 14.02. Или аз нещо до сега съм проспала...и пише за часа на луната - благоприятно време за ухажване и сключване на брак...да не вземе да се появи някъв господин младоженец, както е и в 7 - дом и в точен секстил със СЛВ...
   Хубу де, Марая откъдето ти дойде на акъла да се следят новолунията - при тебе имало ли е събитийност при тях ? Виж при мен днес може да се каже, че има събитийност - в най-ранните часове на деня посрещнах и изпратих близък мой приятел /бившето ми гадже/, племенницата ми има рожден ден, приятелката ми, която не съм я виждала повече от 3 месеца се прибира. Ще се запознавам /пак в рамките на този ден/ с много интересен господин...Таа, на новолуние едва ли ще отчета нещо повече отколкото днес като събитийност... 8)

*

Nebesna

« Отговор #11 -: Декември 14, 2009, 03:10:19 pm »
Новолунието е краят на един цикъл, след което следва ново начало. Но точно на новолуние няма събитийност, понеже човек се отказва от старите неща, от старите стереотипи и навици. На този ден си връщаме дълговете, правим ретроспекция и нищо ново не предприемаме - то се предприема на следващия ден след новолуние. новолунието е подходящо само за равносметка на миналото и за очертаване на бъдещите насоки и планове.

« Отговор #12 -: Декември 14, 2009, 03:12:18 pm »
   Много съм замаена  :D - сега правя връзка, че всички слънчеви затъмнения се получават при новолуние, а лунни затъмнения при пълнолуние - пфууу.... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Декември 14, 2009, 04:00:26 pm »
Новолунието е краят на един цикъл, след което следва ново начало. Но точно на новолуние няма събитийност, понеже човек се отказва от старите неща, от старите стереотипи и навици. На този ден си връщаме дълговете, правим ретроспекция и нищо ново не предприемаме - то се предприема на следващия ден след новолуние. новолунието е подходящо само за равносметка на миналото и за очертаване на бъдещите насоки и планове.

няма новолуние ,което да засегне точка в картата ми до 3гр. и да не е дало събитие!при мен работят безотказно,понякога и ни преди самото новолуние се случва събитието.
при пълнолулуние при мен приключват нещата... ??? ,не знам защо е така ,но го споделям от опит!

*

Инти

• 2068
« Отговор #14 -: Декември 14, 2009, 05:00:01 pm »
При мен ще се окаже, че ще изхвърлям някой напластени в подсъзнанието мисловни и емоционални блокажи ( новолуние съвпад с Нептун ), които явно усещам като абсолютно затормозителни и ненужно подхранвани.

Интересното,че по-точен е съвпад с дирекционен Юпитер в шести дом, дали ще има проявление ще видим.

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Декември 14, 2009, 05:17:51 pm »
Марая, да те питам като специалист по Плутон: Това новолуние в стрелец ми е в 5 дом (както казах) и в точен до минута квадрат с управителя на 5 дом- Плутон. Какво аджеба да изоставя като вреден навик? Реших това да бъде прекалената ми взискателност и завишени очаквания към децата. Може ли така?

и не само....според мен може да бъде и нещо свързано с любовта!

« Отговор #16 -: Декември 14, 2009, 09:08:11 pm »
новолунието ще е върху ЮЛВ В 4 дом  ::)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Nebesna

« Отговор #17 -: Декември 14, 2009, 09:25:59 pm »
Новолунието в Стрелец прави съвпад с Локуса на Фортуната ми в 1-ви дом в Стрелец.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #18 -: Декември 14, 2009, 10:25:24 pm »
 А какво ще рече новолунието bq с венера?
Имам предвид това добър аспект ли е?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #19 -: Декември 15, 2009, 09:52:42 am »
Като гледам май ще ми е в съвпад с куспидата на втори дом, но не и с планета.  :) Наближава Коледа може и дано да е за хубаво!  :)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.