Здравей Гост

предстоящи новолуния във водолей и риби през 2010

• 59 Отговора
  • 7029 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
бях силно впечатлена, когато приятел вчера ми обърна внимание  от градусите на които се случват.
февруари новолунието съвпада с хирон и нептун до милимунда.
март до милимунда с уран.
вероятно в мунданен аспект ще има много събития , които ще повлият на човечеството.
погледнете си наталните карти и да помислим в/у предстоящите събития..... :o

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mari

• *
  • 494
Re:предстоящи новолуния във водолей и риби през 2010
« Отговор #1 -: Декември 14, 2009, 02:00:58 pm »
Мартенското новолуние ми се пада точно на рождения ден.  Имам интересен солар, с препълнен 12-ти  соларен дом.  Скоро гледах и прогресии- през август 2010 ще имам и прогресивно новолуние .
Та .. много нови луни. ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Декември 14, 2009, 02:01:27 pm »
мисля,че през месец февруари ще започнат сериозни размирици ,както у нас така и в чужбина.вероятно е да има и вражески нападения над страни под знака на водолея и лъва. също така е възможна някоя и друга бомбичка да падне някъде по света. не изкючвам и самоетни катастрофи , някои от тях над океана... :'(

а за периода март ми се струва ,че наводненията ще бъдат в повече. очаквам някъде по света да съобщят за иновация свързана с водата в полза на човечеството. революционна технология ,която би могла да сппаси света от настъпващата екологична криза.
възможни са и цунамита.
това в мунданен план.  ::)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #3 -: Декември 14, 2009, 02:09:12 pm »
Ми евала, на мен февруари ми се пада в точна опозиция на натален Уран и в съвпад от 3 градуса на натален Хирон. А март ще ми е малко по-далечко от натална луна - 5 градуса.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Декември 14, 2009, 02:21:08 pm »
при мен , аспекта е тригон с пр. юпитер и натаен такъв. просто ми омръзна от тази ос 1/7-ми.тц -ц-тц-ц.
ей ,няма бягане! :(

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #5 -: Декември 14, 2009, 02:23:51 pm »
Страхотно! Февруарското новолуние ми е в 10 ти дом в точен тригон към Слънце и Венера в 1 ви дом. А мартенското е в 11 ти дом и образува тригон към Марс във 2 ри и квадратура към Слънце и Венера в 1 ви. ;)
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Helo

« Отговор #6 -: Декември 14, 2009, 02:37:00 pm »

февруари новолунието съвпада с хирон и нептун до милимунда.
март до милимунда с уран.
вероятно в мунданен аспект ще има много събития , които ще повлият на човечеството.

Аха! Потоп!

« Отговор #7 -: Декември 14, 2009, 03:00:10 pm »
   Дааа, бъзикайте се - аз кво да кажа на мен ми засяга СЛВ, значи - Луна, Хирон, Слънце и Нептун ще му са отгоре - ще правят тооочен съвпад , като за същия този ден се задействат - три Пръста на съдбата /мунданни/ - 1.Сатурн,Марс,Венера, 2.Плутон, Марс,Венера и 3. Сатурн,Вертекс и Венера, като Вертекса и Марса са в съвпад мунданно и съвпадат с моята Парс Фортуна във 2 дом.....

*

Nebesna

« Отговор #8 -: Декември 14, 2009, 03:02:52 pm »
А за другите новолуния през 2010 г. отделна тема ли ще правим?

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Декември 14, 2009, 03:25:38 pm »
А за другите новолуния през 2010 г. отделна тема ли ще правим?

прелагам за всяко новолуние в 12-те знака да има отделна тема с огле по-стегнатата и синтезирана информация.по прегледно е ,по-концентрирана и конкретна е информацията ,пък и сле новолунието в съответния знак можем да анализираме и вадим заключения и изводи.
в общи линий почти всяка тема сле 2-ра стр. става говорилня и доста размита.

« Отговор #10 -: Декември 14, 2009, 05:01:06 pm »
мисля,че през месец февруари ще започнат сериозни размирици ,както у нас така и в чужбина.вероятно е да има и вражески нападения над страни под знака на водолея и лъва. също така е възможна някоя и друга бомбичка да падне някъде по света. не изкючвам и самоетни катастрофи , някои от тях над океана... :'(

а за периода март ми се струва ,че наводненията ще бъдат в повече. очаквам някъде по света да съобщят за иновация свързана с водата в полза на човечеството. революционна технология ,която би могла да сппаси света от настъпващата екологична криза.
възможни са и цунамита.
това в мунданен план.  ::)

Ако има някой така добър да качи карта на това новолуние,та да ни обясниш по-нагледно какво да очакваме в мунданен аспект.  :) Това новолуние през февруари като го гледам....в съвпад с нептун във водолей. Ти повече разбираш,но нептун не се ли свързваше с горивата?Поне така съм чел. По какво съдиш за размириците?  8)

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Декември 14, 2009, 05:11:50 pm »
нептун не са само горива :) , но ти ме навежаш на ддруга мисъл....,война заради горива!
иначе по нептун са вредните емисий, газовете ,пушилките.
ще видим какво ще се случи,не е далече.... :)

« Отговор #12 -: Декември 14, 2009, 05:29:26 pm »
нептун не са само горива :) , но ти ме навежаш на ддруга мисъл....,война заради горива!

Голяма работа си,Марая.   :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Декември 14, 2009, 05:34:28 pm »

щооо? благодаря! :-[

*

Helo

« Отговор #14 -: Декември 14, 2009, 05:42:49 pm »

Абе, ти да не си Пасапорте?  ???

« Отговор #15 -: Декември 14, 2009, 07:21:16 pm »

[/quote]

Защото знаеш много и си активен човек.Поне това усещам.Предполагам,че си такава и в живота.  :)

« Отговор #16 -: Декември 14, 2009, 07:22:42 pm »

Абе, ти да не си Пасапорте?  ???

Ама,не съм.  ???

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Декември 14, 2009, 07:46:37 pm »

Защото знаеш много и си активен човек.Поне това усещам.Предполагам,че си такава и в живота.  :)
[/quote]

вярно е ,много си прав!бива огън ,бива силен марс.... ;D

*

Nebesna

« Отговор #18 -: Декември 14, 2009, 08:10:12 pm »
Предният път, когато Нептун е бил в съвпад с Хирон са били пуснати бомбите над Хирошима и Нагасаки - август 1945 г.
Новолунието (на 5 октомври 1945г.) този път е било във Везни в съвпад с Нептун и Хирон (и още Юпитер и Меркурий са били в съвпада). Деветнадесет дни по-късно (на 24 октомври) е създадена ООН.
« Последна редакция: Декември 14, 2009, 08:37:03 pm от Небесна »

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Декември 14, 2009, 09:32:48 pm »
Предният път, когато Нептун е бил в съвпад с Хирон са били пуснати бомбите над Хирошима и Нагасаки - август 1945 г.
Новолунието (на 5 октомври 1945г.) този път е било във Везни в съвпад с Нептун и Хирон (и още Юпитер и Меркурий са били в съвпада). Деветнадесет дни по-късно (на 24 октомври) е създадена ООН.

а отига бе! :o вярно ли?! ??? ???