Здравей Гост

Промените на Земята - сегашни и предстоящи

• 4 Отговора
  • 3448 Прегледи
« Последна редакция: Февруари 01, 2010, 01:04:58 pm от Явор »

*

Anakin

Re:Промените на Земята - сегашни и предстоящи
« Отговор #1 -: Декември 20, 2009, 08:29:52 am »
Яворе, спри да пускаш чужди статии и поне веднъж си дай и личното ти мнение по проблемите, по които пускаш постове. Всеки може да взима информация оттук -оттам и да я поства като теб.

*

Anakin

« Отговор #2 -: Декември 21, 2009, 09:28:52 am »
Снощи по бтв напълно опровергаха, че през 2012 ще се случи нещо. Как ще коментирате това?

*

Helo

« Отговор #3 -: Декември 21, 2009, 10:29:34 am »
Снощи по бтв напълно опровергаха, че през 2012 ще се случи нещо. Как ще коментирате това?

Лъжааааааааааат!!!! Това е заговор да не се плаши народа, а да се успокои, че всъщност нищо лошо няма да се случи, докато членове на правителства и избрани хора се приготвят да се заселят на друга планета, след като тази бъде разрушена и имам сведения, че вече са приготвили космическите кораби и са ги запасили с храна за космонафти, която не се разваля, защото е изсушена или на прах. Но не всички хора могат да бъдат спасени, затова не се казва официално, че планетата ще бъде унищожена толкова скоро.
Вече са готови всики бази на другата планета и остава само новодошлите да се заселят там.  ::)

*

Anakin

« Отговор #4 -: Декември 21, 2009, 11:06:04 am »
И коя е другата планета, ако мога да попитам? Не вярвам и по този начин някой да се спаси.  :'(
Иначе и на мен ми се стори странно, когато говореха за магнитните полюси, защото всеки знае, че северния магнитен полюс се намира на южния земен полюс и обратно.