Здравей Гост

Лилит върху Луна, що е то?

• 3 Отговора
  • 1137 Прегледи
*

Divna

Лилит върху Луна, що е то?
« -: Декември 20, 2009, 11:30:45 pm »
Здравейте,
Имам нужда от вашите мнения. Може ли някой да ми разясни какво означава когато Лилит(жена) е в съвпад с Луна(мъж) в синастрията?
Много ви благодаря!

*

Nebesna

Re:Лилит върху Луна, що е то?
« Отговор #1 -: Декември 20, 2009, 11:55:09 pm »
Здравейте,
Имам нужда от вашите мнения. Може ли някой да ми разясни какво означава когато Лилит(жена) е в съвпад с Луна(мъж) в синастрията?
Много ви благодаря!

От чисто астрономична гледна точка Лилит е точката на най-голямото отдалечение на лунната орбита от земята (апогей). Ако прочетеш митологията, ще видиш, че Лилит символизира обратното на това, което символизира Луната. Луната е съпругата и майката, а Лилит се е разбунтувала срещу майчинството и срещу ролята на съпруга.

Преди време в един руски сайт имаше не лоши интерпретации на всички аспекти на Лилит в синастрията. Жалко, че вече тази услуга е платена. Всички аспекти на Лилит обаче се определят като кармични.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2 -: Декември 21, 2009, 04:12:33 pm »
 Дава един по- сексуален привкус на връзката, като не пречи и на интелектуалното и чисто битово общуване (говоря за женска Лилит в съвпад с мъжки Слънце, възли, Юпитер). Сексуалната привлекателност във връзката обикновено се пренебрегва за сметка на доброто делнично общуване, а всъщност голяма част от "жените на живота" за мъжете са такива именно поради това обстоятелство- сексуална привлекателност. (Благодарност, за това, че си изгледала 2 деца и си правила редовно кюфтета и яхния- ТЦ) ;D ;) ;) ;)

*

Divna

« Отговор #3 -: Декември 21, 2009, 04:22:19 pm »
Мерси много Uran!
Заблъскала съм си главата с тази лилитка през последния месец. Интересуват ме аспектите й защото и при двете  ми дългогодишни връзки тя е участвала много активно. Правила е съвпади или опозити с лични планети, лунни възли и т.н. Много е мистична, играе си на криеница с мен от една камара време и немога все още да я искарам на светло.
Много ми се иска да я проуча по-обстойно, защото явно оказва голямо влияние в синастриите ми. С бившият ми мъж (17г. брак), тя беше върху моя Сатурн. След това имах 2г връзка без съжителство, но солидна. Тогава тя направи огледален аспект с Марс (съвпад). Сега се запознах с един колега и си знаех, че тя е отново на линия. Като погледнах синастрията ни тя така хубаво си е полегнала върху неговата Луна. А пък неговата лилитка да не вземе да остане и тя назад гордо се е изправила точно върху моя МЦ, като в същото време прави опозиция с моите ИЦ, Марс и СЛВ. Какви ще ги свърши тук и аз незнам...