Здравей Гост

Моля за съвет

• 31 Отговора
  • 6678 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Моля за съвет
« -: Декември 21, 2009, 02:54:46 pm »
Споменах преди време,че съм заобиколена от лоши,злобни и завистливи съседи.
над нас,под нас,отстрани до нас.
молила съм ги за тишина между 14-16ч,защото детето ми не може да спи.
но ми правят напук.тази отгоре нарочно по това време изпуска разни столове и предмети за да тропа.имам чувството, че го урочасват през стените.винаги е имал добър сън,но от месеци се буди с плач.днес заспа и след 30 мин чух силен рев,отидох грабнах го на ръце да го успокоя,но той беше безутешен.като почна да ме рита,блъска.поръсих го със светена вода,но продължи да плаче :(
кажете ми по какъв начин да спра лошото влияние от тези хора към детето ми.
тази над нас няма деца и знам че за да нарани нас,го прави чрез детето ми. :(
има ли методи чрез които да премахна тази лоша енергия от тях към него.
моля се на Господ и знам че той си знае най-добре работата,но искам детето ми да е спокойно.
детето няма  проблем със здравето,не му никнат зъби и прочие.

*

Nebesna

Re:Моля за съвет
« Отговор #1 -: Декември 21, 2009, 08:52:55 pm »
Детето ти може да е наплашено от нещо. Поразпитай за баби, които леят куршум. За да се стряска така по време на сън, детето е наплашено. Спомни си, може би има причина.

Моята дъщеря, например беше наплашена от мед.сестра, която идваше известно време в къщи , за да и бие инжекции, когато беше болна. Ревеше, когато влизахме в същата стая, за да я преспивам. Затова първо я преспивах в хола и после я премествах в спалнята.

Имахме едно приятелско семейство. Ходеха навсякъде с детето си до късно вечерта и го приспиваха, където им падне. На една сватба се случи да спи до оркестъра точно до тъпана и спа непробудно. Не мисля, че съседите ти будят детето. Вероятно е уплашено от нещо.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2 -: Декември 21, 2009, 08:59:09 pm »
Мерси Небесна.
Но не е наплашен,няма от какво.
Но мисълта ми беше може ли през стените,да му влияят лошо и затова да се буди.
Нощно време си спи спокойно и не се буди.

От малко бебе си заспива сам,без аз да го преспивам.
Слагам го в леглото и след 15 мин е заспал.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #3 -: Декември 22, 2009, 02:27:40 pm »
Милки, може да има кошмари. Не го оставяй да гледа много анимация, че тя сега е една агресивна... Виж като се събуди го питай, така по детски къде е ходил до като е бил в креватчето, ще видиш, че ще ти каже. Моята е на 2 год и 2 мес и преди ми се е будила с рев, но откакто ме посъветваха да я разпитвам след това, нещата са различни. Сега като се случи, направо я питам какво е видяла и тя си казва. После ѝ обяснявам, че няма страшно и че на сън може да прави всичко, както и да избяга на лошите.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4 -: Декември 22, 2009, 02:42:10 pm »
Мерси.
Моето момче не говори още. ;)въпреки ,че е голям.
Детските които гледа по тв,са много нежни и няма агресия ???

Ето и сега се събуди,а легна супер уморен преди няма и час :(
Адски блъскат съседите.Куче лае...нямам думи просто...омръзна ми.
Така и аз не мога да си почина.
Какви хора са тези незнам....
« Последна редакция: Декември 22, 2009, 02:46:52 pm от Milkyway »

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #5 -: Декември 22, 2009, 03:23:04 pm »
Милки,опитай да го измиеш през метла,както казват старите хора. Моята племенница непрекъснато я урочасваха, че беше като кукличка и сестра ми се побъркваше-)))
Прави се през прага на стаята.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

« Отговор #6 -: Декември 22, 2009, 06:46:06 pm »
Милки,опитай да го измиеш през метла,Прави се през прага на стаята.
Кабала, как точно, че и мен ме учорасват  :D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #7 -: Декември 22, 2009, 07:06:40 pm »
Да нека Кабала обясни по-точно :(

« Отговор #8 -: Декември 23, 2009, 09:51:04 am »
Споменах преди време,че съм заобиколена от лоши,злобни и завистливи съседи.
над нас,под нас,отстрани до нас.
молила съм ги за тишина между 14-16ч,защото детето ми не може да спи.
но ми правят напук.тази отгоре нарочно по това време изпуска разни столове и предмети за да тропа.имам чувството, че го урочасват през стените.винаги е имал добър сън,но от месеци се буди с плач.

Аз бих те посъветвал да подадеш жалба в полицята. В часовете от 14 до 16 и от 22 до 6 по закон всеки е длъжен да пази тишина и да се съобразява със съседите. А и сега както са затегнали коланите в МВР ...... ще има ефект от жалбата.

« Отговор #9 -: Декември 23, 2009, 08:41:44 pm »
да освен да подадеш жалба аз ще ти споделя,че като излизам с мойто дете на вън и съм забелязала че като го похвалят колко е хубав после реве така силно в нас че немога да го успокоя..и е възможно и да урочасват детето.Но през стени?но в днешно време всичко е възможно има много злобни хора които си разчистват сметките по такъв начин чрез енергия и тези случей зачестиха за съжаление.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #10 -: Декември 24, 2009, 07:51:37 am »
Благодаря ви.
Да през стените,аз мисля че е възможно.
Те знаят коя е стаята на детето.И е достатъчно да застанат до стената на стаята и да започнат да мислят лошо.
Защото много добре знаят че едно дете спи между 14-16ч.Много са тънки стените и се чува всичко.После сигурно като го чуят да плаче и злорадстват.
Ох не знаете какви хора са тези...
Преди 1 месец,една от 1ви етаж като трясна входната метална врата точно до детето и то се разплака,аз я попитах защо го правиш,а тя като ми каза "ама простачко и т.н и т.н,крещеше колкото глас и държи... :(ужас

*

Helo

« Отговор #11 -: Декември 24, 2009, 09:13:48 am »
Благодаря ви.
Да през стените,аз мисля че е възможно.
Те знаят коя е стаята на детето.И е достатъчно да застанат до стената на стаята и да започнат да мислят лошо.
Защото много добре знаят че едно дете спи между 14-16ч.Много са тънки стените и се чува всичко.После сигурно като го чуят да плаче и злорадстват.
Ох не знаете какви хора са тези...
Преди 1 месец,една от 1ви етаж като трясна входната метална врата точно до детето и то се разплака,аз я попитах защо го правиш,а тя като ми каза "ама простачко и т.н и т.н,крещеше колкото глас и държи... :(ужас

Ооооооо, на такава щях да и мисля хубаво отмъщение.  >:( ;D

Щом тя няма деца и ти завижда за това и върши подлости, може да се възползваш от това и всеки път като я видиш да злорадстваш и да я питаш - "А ти съседке няма ли най-накрая също да имаш деца, аааа?  ::) ::) ::) Я на колко години си станала, време ти е вече! Тъй и ще си прецъфтиш, а деца няма, няма и да има!"

Не смятам, че това е прекалено. На такива злоби така трябва да им се отговаря. Освен това аз бил си сложила разни защити срещу енергийни влияния. Но най-добре някой от вас да напусне тази сграда.
« Последна редакция: Декември 24, 2009, 09:21:02 am от Hi »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #12 -: Декември 24, 2009, 09:15:52 am »
На тая бих й забърсала един шамар, да вземе да се свести малко. Как ще си позволява безпричинно да те нарича простачка? Що за хора са това, не спирам да им се чудя...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #13 -: Декември 24, 2009, 09:23:42 am »
И още нещо.
Можеш да подадеш жалба не за нарушаване на обществения ред (много им пука на тях!), а за системен тормоз на малко дете. Доколкото се сещам, беше споменала, че съседите, които постоянно вдигат шум, имат и лаещо куче. Регистрирано ли е кучето им в общината? Ако не са го регистрирали и кучето няма паспорт и ваксини, могат да имат проблем, стига да има кой да се погрижи за това.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #14 -: Декември 24, 2009, 09:31:52 am »
Аз съм израстнала там като малка,в този апартамент и познавам тези хора бегло.Винаги съм била възпитана,усмихната,учтива.Но това явно се тълкува по друг начин от тях.Започват да ти се качват на главата.
Моят мъж е майстор по ремонти и преди време си беше сложил в мазето инструментите,но вратата беше стара и много се краде.Откраднаха му много инструменти и се съмняваме в мъжа на тази която ме нарече простачка.Все стои в мазето,и обикаля по стълбите.Скоро си сложихме метална врата(това също може да ги е подразнило).През годината си правихме ремонт,смяна на дограма в хола(а те не могат да си го позволят),това също може да ги дразни.После те започнаха ремонт и търсиха мъжа ми ,да ходи да им работи.Но той отказа,първо дзащото ги разбра какви са и второ е много зает.Мъжът и всеки ден се държеше подигравателно с нас и най-вече към детето.Казваше,аре бе още ли не ходи? А детето тичаше пред очите му.....Искаше да ни засегне.След като мъжът ми отказа да им работи,те и двамата спряха да говорят на мъжа ми,дори добър ден не му казваха.После видях че и на мен не говорят.До случката с жена му  от която изригна злобата й.Която ме нарече простачка и трясна вратата на ухото на детето.
Каза че нищо не сме били направили за този вход(което изобщо не е вярно)
Тази отгоре пък 20 години е гледала болни хора на легло,майка и мъж.
Тя също е истеричка,помолих я преди време да не тропа между 14-16ч тя каза оооо не съм аз и продължава.
Тези до нас с кучето ги помолих да го задържат да не лае по това време,и те ми правят напук ???
Ужасно положение,но е само малка част която ви разказвам....а колко много още има....

*

Helo

« Отговор #15 -: Декември 24, 2009, 09:37:41 am »

Ужасно положение,но е само малка част която ви разказвам....а колко много още има....

Я разкажи още.  ::) Интересно е да се види хорската злоба. Пък ние ще мислим какво отмъщение да им направиш.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #16 -: Декември 24, 2009, 10:06:20 am »
Аз даже не разбрах с какво е провокирана тази злоба у хората...за една дограма или някви такива неща, божеее колко дребни душици. Я се стегни и не се коси толкова, че така съвсем си вредиш на теб и детенцето!
Бъди спокойна, но вземи някакви мерки, ако трябва по-сериозна изолация, нека си крещят на воля, все някога ще спрат, бъди сигурна.  :) 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #17 -: Декември 24, 2009, 02:38:00 pm »
На тая бих й забърсала един шамар, да вземе да се свести малко. Как

Аз така бих я набил,че ще трябва после някой да идва да я свестява. Но това няма да реши проблема.  :)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #18 -: Декември 24, 2009, 03:59:23 pm »
Ама джопелини, защо такава грубост към една дама.  :P Мъж си, нали.  ;)
Някой си го заслужават разбира се.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #19 -: Декември 24, 2009, 05:50:11 pm »
Milkyway, от както не говоря със съседите си се чувствам мноооооого добре!!! с половината вход бих казала. Като ги помолиш за нещо , започваха да го правят напук. Мисля, че най-добрият начин е да ги игнорираш напълно!!! Съседите разбраха, че няма да им мине номера. Първоначално е трудно, но сега без проблем ги подминавам на стълбите, все едно няма никой...разбираш ли. Ще те предизвикват, но ти си по-силната в случая! Инат и упорство!
И си заключвай пръстите като минаваш покрай тях!
Успех!
Покажи им кой "кара влака" !!!!

П.П. Убий простака с мълчание!