Здравей Гост

Любимите ви цветове подчертаните знаци в хороскопа ви

• 28 Отговора
  • 4459 Прегледи
*

Helo

Реших да направя едно изследване и да видим дали любимите ви цветове съответстват на подчертаните знаци в хороскопите ни.

Ето например, на мен любимите ми цветове са розово, лилаво и зелено. При мен преобладават Телец и Скорпион. Цветът на Телеца е зелен, на Венера е розовото, на Скорпион е лилавото. Обаче предпочитам светло лилавото, а тъмното никога не съм го харесвала (с изключение на сега, когато малко ми харесва, но само защото е модерно). Най-много нося блузи в любимите ми цветове, които изброих. Но гледам да е по-сдържано - тук идва влиянието на Сатурн в опозиция на Венера в Телец.

Кажете на вас какви са ви любимите цветове и кои знаци са подчертани в хороскопа ви, за да видим дали има съответствие.

Ето един материал:

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=beos&Number=1942671259&page=15&view=collapsed&sb=5

*

Lillie

• 30532
Re:Любимите ви цветове подчертаните знаци в хороскопа ви
« Отговор #1 -: Декември 25, 2009, 01:19:11 pm »
Харесвам лилавото, но любимият ми цвят е пурпурното. Съчетанието на лилаво и черно също е едно от любимите ми, харесвам и бордо. Мразя бонбонено-розово, жълто, отровно-зелено и всякакви "лигави" и "крещящи" цветове. Оранжевото също се класира сред любимите ми цветове, наред с пастелните. Класическата комбинация бяло и черно също е сред предпочитаните ми. Не харесвам тъмно-синьо и въобще цветовете от студената гама, предпочитам тези от топлата. Много харесвам есенни багри, природата е невероятно красива през есента, по времето на листопада...  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2 -: Декември 25, 2009, 01:38:54 pm »
Аз харесвам най-много лилавото,още от много малка.
Но като дрехи може и нескромно да звучи,ми отива всичко.Много ми отива бяло,червено ,зелено и синьо. ::)

*

Helo

« Отговор #3 -: Декември 25, 2009, 01:41:45 pm »
Лили, значи при теб Скорпион си е казал думата за определяне на предпочитаните ти цветове.  ::) Но пурпурното е по Стрелец. А също и Сатурн ти влияе, щом харесваш съчетание от черно и лилаво.

Имаш ли подчертан Сатурн/Козирог или Стрелец?

*

Asol

• 4140
« Отговор #4 -: Декември 25, 2009, 01:51:16 pm »
Харесвам всички цветове, но по определени предпочитания имам към тъмносиньото, тъмно лилаво и най-светлите му нюанси, синьолилавото и цвят бордо. Харесват ми стилните и изчистени цветове, също и пъстротата от цветове стига да е добре съчетана.

*

Helo

« Отговор #5 -: Декември 25, 2009, 02:05:23 pm »
Целта на темата не е просто да кажете какви цветове харесвате, а да кажете също кои знаци са подчертани в хороскопа ви, за да видим заради кои от тях харесвате точно тези цветове.

*

Mims

• **
  • 772
Re:Любимите ви цветове подчертаните знаци в &
« Отговор #6 -: Декември 25, 2009, 02:33:28 pm »
Хело,ми то в тоя линк на всеки втори знак синьото му е препоръчителен цвят.. ???
Аз знам за Рак напр.,че бялото,по-специално млечното и перлено,също и сребристосивото са цветовете на хората със силна Луна.
 Падам си по бяло във всичките му разновидности,металически цветове-сребристо,златисто,бронз и синьо,без тъмните му н*анси..Имам подчертани Рак и водолейско Слънце..
Малко ми е земята в картата,не харесвам зелено,охра,кафяво,бежово..
« Последна редакция: Декември 25, 2009, 08:34:33 pm от Mims »

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #7 -: Декември 25, 2009, 02:44:53 pm »
Много харесвам тъмносиньото черно,и лилаво. Имам подчертани Близнаци в картата. Не харесвам оранжево, донякъде зелено , кафяво , бяло също .
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

sunrain

• 6710
« Отговор #8 -: Декември 25, 2009, 03:45:53 pm »
При мен по принцип черното, сивото и ярко червеното са ми били винаги любими, но странното е, че вкуса по отношение на избор на дрехи например се мени, не според модата непременно. Забелязала съм, че при мен прогресивната Луна влияе върху тези тенденции. 
Преди време да сложа нещо цветно - жълто, розово, беше си направо табу. А сега обичам да разнообразявам с тях.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Helo

« Отговор #9 -: Декември 25, 2009, 03:59:06 pm »
При мен по принцип черното, сивото и ярко червеното са ми били винаги любими, но странното е, че вкуса по отношение на избор на дрехи например се мени, не според модата непременно. Забелязала съм, че при мен прогресивната Луна влияе върху тези тенденции.  
Преди време да сложа нещо цветно - жълто, розово, беше си направо табу. А сега обичам да разнообразявам с тях.

Да не си Сатурнианка, че харесваш такива цветове?

« Отговор #10 -: Декември 25, 2009, 04:35:00 pm »
по- лесно ми е да кажа кои не обичам - розово, лилаво и цикламено,въздушните знаци са ми кът, липсват

подчертани  дева/ скорпи и слънце стрелец

за това какво харесваме не отговаря ли венера ::)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Kaya

• 2893
« Отговор #11 -: Декември 25, 2009, 05:20:22 pm »
айде по откровено и по- сериозно:
тази класификация може да бъде намерена в интернет под различни цветови форми и посоченатa oт hi   съмвсем не може да бъде  наречена досатъчна,а още повече достоверна...да не говорим, че през различните периоди на живота има  предпочитания към определени цветове ( пуберитета залага на черното поради факта,че то изразява голяма  част от психическата консистенция на  същата възраст, а именно концентрира цветовете в себе си)- психиката често определя цветовата ни система..т.е. тогава по- адекватно е да се насочим към транзитите спрямо наталните и да се лепне розовото на везните съвсем не е опитно установено
 колко везнички, които познавате силно  се розовеят? ще ги видите пастелни с феминни бижута и хубави коси ( направени често)
раху  и кету в съвпад със светила ще ги видите облечени в черно , готик, метал. татуси...дарк, а  телец със зелено хммм.. ;)

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Helo

« Отговор #12 -: Декември 25, 2009, 05:25:08 pm »
айде по откровено и по- сериозно:
тази класификация може да бъде намерена в интернет под различни цветови форми и посоченатa oт hi   съмвсем не може да бъде  наречена досатъчна,а още повече достоверна...да не говорим, че през различните периоди на живота има  предпочитания към определени цветове

Да, така е! Но ние сега нали правим проучване. Обаче не всички си казват преобладаващите знаци, за да стане изследването.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #13 -: Декември 25, 2009, 06:29:13 pm »

Да не си Сатурнианка, че харесваш такива цветове?

Да, до голяма степен, тъй като Сатурн ми е в съвпад със Слънцето.  :) Затова константно тези цветове - черно и сиво винаги са за мен на първо място. Ярко червеното е овенски цвят май ... а в Овен ми е само 5 дом. Нямам планета искам да кажа, но ... пък възела южен ми е там, дето споменава Кайа, явно са важни и те за предпочитанията, в случая, защото правят квадрат към Венера. А Венера в Рак - обичам и бялото и най-вече класическата комбинация бяло-черно. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #14 -: Декември 25, 2009, 07:34:01 pm »
Любимите ми цветове са цветовете на дъгата. обожавам комбинацията черно-бяло ,кафяво-синьо/небесно или тюркоаз , пурпор и лилаво ,индиго ,сиво и розово.
не понасям петроления цвят!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Veselin

« Отговор #15 -: Декември 25, 2009, 07:44:27 pm »
При мен подчертан знак е Стрелец. И харесвам най-много зеленото (тревисто) и оранжевото.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #16 -: Декември 25, 2009, 07:56:38 pm »
Имаш ли подчертан Сатурн/Козирог или Стрелец?

Не.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #17 -: Декември 25, 2009, 10:57:44 pm »
Като цяло любим цвят ми е синият цвят. Имам различни предпочитания за цветове относно дрехи, грим, шалове, картини, свещи, хартия - различно е!
разгледайте този сайт

http://www.evgenidinev.com/mind/2001/11/22/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #18 -: Декември 25, 2009, 11:43:32 pm »
Изумруденият цвят не е ли наситено зелено, а този тук по-скоро да е тюркоаз?
Имам бижута и с изумруди, и тюркоазени, като тюркоазът е небесносиньо с лек зеленикав оттенък. Харесва ми и зеленият нефрит, при него цветът не е така наситен, а по-скоро млечно зелен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #19 -: Декември 26, 2009, 02:35:35 am »
синьо и за новия век - вече жълто - панталони и като звук :))