Тази нощ сънувах, че чакам рейса за София, за да ида на работа, само че не на автогарата, ами съвсем близо до нас, а гишето за билети е на ъгъла между две съседни улици. Отивам да си купя билет, обаче като че ли си бях забравил парите. Връщам се у нас, взимам ги, обаче на тревата наблизо си изпуснах очилата и не мога да ги открия.

Междувременно съм изпуснал вече няколко рейса. При това не съм сигурен къде точно спира рейса, за да го хвана. Започвам да си търся очилата, като в същото време мисля да не изпусна рейса. От блока до нас излиза едно момченце, Гопето, и ме пита: "Весо, какво правиш?", а аз му казах: "Чакам рейса за София". Гопето отиде нанякъде, а аз намерих в тревата много различни очила, ама не и моите. Накрая ги открих, обаче се оказа, че много ми стискат на носа,а преди не беше така. Оказах се с купен билет и отидох на гишето, за да питам къде да чакам рейса да спре. А касиерката пък беше тази, дето по принцип продава билети в София, а не в Пловдив. Тъкмо бях готов да ѝ се скарам, задето не знае къде спира рейса, и той мина покрай мен и спря наблизо. Беше от най-скапаните рейсове, при това двуетажен. Виждам как хората се качват в него и бързам и аз да се кача. В това време усещам, че може би се събуждам от сън. Мислех да ида на по-предната врата да се кача, обаче накрая реших да се кача на задната. Вече съм буден, но все още някакси виждам рейса и МОЖЕ БИ се качих през задната врата.

Какво мислите за този сън? Мен ме навежда на мисълта, че може би ще пропилея всички шансове да се спася през 2012-а година.