Няколко тежки планети преминават в знаци от кардиналния кръст - Плутон е вече в Козирог, Сатурн влезе във Везни, ще се върне за последно в Дева и отново ще влезе във Везни. Уран и Юпитер ще навлязат в Овен. И всичко това съвсем скоро - през лятото на 2010 година. Жалко, че Юпитер ще остане толкова за кратко в Риби - там са ми Меркурия и Венерката, а те както знаете, винаги управляват по 2 знака, а ако има интерсептация - и доста повече домове.
Видяхме какво донесе Плутон в Козирог - раздвижване на земните пластове, навлизане на мафията в съдебната система и властта, отвличания срещу откуп.....всъщност има още какво да видим.
С Уран в Овен можем да очакваме бум в предприемачеството на нови източници на енергия, но и зачестяване на мигрените (Овен управлява главата).
Основният символизъм на Сатурн във Везни е МЯРАТА. Везните търсят във всяко нещо баланса и мярата, а Сатурн е стиснат и свидлив, но във Везните може да бъде изключително справедлив.
Направи ми силно впечатление тази карта. Единствено мойта Лилит на 3 гр. Овен ще бъде най-"пострадала". Нямам засегнати планети в началните градуси на знаците. Тежко ми обаче когато кардиналният кръст се премести в последните градуси на знаците. Много е вероятно да си сменя къщата или да ми изгърмят бушоните в къщи (Уран тогава ще бъде в 4-ти дом).

А при вас как е?