Здравей Гост

За дата за планово секцио!

• 11 Отговора
  • 2972 Прегледи
За дата за планово секцио!
« -: Декември 29, 2009, 10:21:30 pm »
Искам да попитам по компетентните,тъй като се касае за раждане секцио по препоръка на лекаря разбира се,с какво би трябвало да се съобразим относно датата,става дума за периода между 29 април 2010 и 14 май.Четох някъде,че би трябвало да се избягва конфигурациа Големия кръст,който включва 4 квадратури и 2 опозиции.Самата аз разгледах обстойно всички дати от 30 април до 14 май 2010 година и жсяка една от датите съдържа тези поне 4 квадратири и 2 опозиции,което ме накара да поискам съвет от вас,тук от сайта.Някой би ли ми обяснил,какво означава когато в картата на даден човек се съдържа този кръст,или още по добре ако някой помогне и каже има ли дата между тези 15 дни която да не съдържа този кръст и е по благоприятна от другите.Мерси засега!

*

Nebesna

Re:За дата за планово секцио!
« Отговор #1 -: Декември 29, 2009, 10:46:54 pm »
11 май 2010 г. Има и хубави и напрегнати аспекти.
Другите комбинации не са по-добри, според мен.
Не можеш да избегнеш квадратурите и опозициите, но направи така,
че да има повече компесаторни аспкти с положително въъздействие (за баланс).
Все пак те дават възможности за сублимация и за разтоварване на напрежението.

« Отговор #2 -: Декември 29, 2009, 10:56:30 pm »
Хиляди благодарност Небесна  :-* ,надявах се някой да ми отговори за което искрено ти благодаря,желая ти Весел празници и една хубава и плодотворна година на теб и всички в сайта  :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Декември 29, 2009, 11:00:43 pm »
Наличието на квадратури и опозиции не може да бъде избегнато, а и не е нужно да се правят стъкмистики и да се търсят само плавни аспекти. Добре е също така, като се избира евентуална такава дата, да се обърне внимание на синастрията на предстоящото да се роди бебенце с родителите му.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #4 -: Декември 29, 2009, 11:06:19 pm »
Аз мисля, че имаме твърде малко възможности за избор - периодът е много кратък. То вече е на път....Родителите ще трябва да го приемат такова, каквото е. Важното е той ли тя да бъде по-малко труден за самия себе си. Не знам защо говоря в мъжки род.

Гледах да има "от всичко" - водни, земни, огнени и въздушни.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5 -: Декември 29, 2009, 11:10:36 pm »
Да, наистина няма много опции.
Но някои астролози оставят майката сама да избере, следвайки интуицията си.
В интерес на истината, не знам как бих постъпила в такъв случай, ако ми предстоеше секцио и можех не само да го планирам, а и да "изпипам" хороскопа на бъдещото си дете. Труден въпрос...  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #6 -: Декември 29, 2009, 11:14:48 pm »
Майката, струва ми се последва интуицията си - да се посъветва са астролог. Дотук с интуицията.  :-[
Не, че ние сме най-подходящите съветници, но честно, като видях другите възможности и нещо ме бутна да посоча тази дата.
Наистина няма много възможности.

*

Nebesna

« Отговор #7 -: Декември 29, 2009, 11:18:07 pm »
В интерес на истината, не знам как бих постъпила в такъв случай, ако ми предстоеше секцио и можех не само да го планирам, а и да "изпипам" хороскопа на бъдещото си дете. Труден въпрос...  :-\

Всяко дете, което е създадено с любов и е желано, трябва да си се роди по естествен път. Каква е тази мода да се раждат изкуствено, с операции, не зная.

ПП. Разбрах, че случаят не е такъв и че става дума за секцио по лекарско предписание. Тогава няма лошо да се избере дата.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Декември 29, 2009, 11:21:41 pm »
Чувала съм, че в определени случаи секциото е наложително, да речем, ако майката има здравословен проблем или е карала проблематична бременност... Една моя колежка навремето роди със секцио "за да не боли", ама тя по принцип глезла си беше, откакто си я помня...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #9 -: Декември 29, 2009, 11:22:30 pm »
A този Голям кръст какво означава и във всички тези 15 дни ли присъства?

*

Nebesna

« Отговор #10 -: Декември 29, 2009, 11:25:58 pm »
Виж сега, този кръст ще бъде характерен за цялото поколение, защото е образуван от бавни планети. Той не се разпада толкова бързо. и още една бременност да изкараш, пак ще бъде актуален. Ще го имат всички, родени по същото време с твоето дете. Така, че не се тревожи. Кардиналният кръст задава фона, а бързите планети и светилата- Слънце, Меркурий, Венера, Луна ще образуват второстепенните аспекти.

« Отговор #11 -: Декември 29, 2009, 11:28:25 pm »
Ясно ,мерси много!!!