Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 283190 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #1640 -: Септември 29, 2010, 09:35:48 pm »
СИНУХЕ -ТОВА Е ЗА ТЕБ! ;D ;)

Юпитер и Уран не се шегуват! ;D

Така е, ще има големи научни открития и иновации.  :rolleyes: Няма да се учудя, ако направят и официални разкрития за извънземните и контактите с тях.

според мен това отдавна е направено , но е сериозно засекретено! би могло да стане достояние на по-широката маса , но ....не на този етап.
Другото ,което си мисля , по отношение на медицината ще има много иновации и е твърде възможно човечеството да започне да залага на нетрадиционните лечения , силата на мисълта ще бъде фактор! ще признаят и телепатичния контакт!

през април ще се наложи да се направи сериозна преценка на работата на изпълнителната власт. възможни са промени в кабинета и смяна на министри. мисля ,че министъра на здравеопазването може би ще бъде сменен.проблеми със здравеопазването. ще гръмне страхотен скандал.

http://www.focus-news.net/

е , по хоризонтала по вертикала е без значение.
и това е факт!

мисля си ,че ще има сериозни стачни действия от страна на лекари и фермацефтични компаний. ще се стигне до някакъв компромисен вариант ,който ще остане като въглен скрит в пепелта и при първа възможност /ингрес на юпитер и уран в овен/ ще пламне с нова сила.
през март в очакване на пролетта , нещата лекичко ще придобият по- спокоен вид.
финансовата стабилност ще бъде на дневен ред ,но са възможни проблеми поради заложени препъникамъчета от предишните управляващи.
финансовата световна криза няма да има вина за това.
мисля ,че през мартпарламента ще гласува нови законопроекти свързани с контрола над хранителните стоки! или с чистотата на природата.
средата на март ще бъде големия проблем с наводненията.коритата на много реки ке прелеят , ще има замърсяване на водите и е възможно някоя община да пострада от сериозни стомашни проблеми ,заради замърсяване./нептун е в критичен градус в знака водоле в съвпад с хирон/.
през април , ще се наложи да бъдем по-тактични и дипломатични от всякога.марс е директен в знака на лъва. а слънцето в знака на овена. взаймната рецепция на слънце и марс в огнени знаци ще прави хората по-смели ,непредсказуми и прибързани в действия и думи.венера ,меркурий ще бъдат в телец и ще искат по-стабилно и по-категорично отношение към финансийте и материалните придобивки.
отново е възможно да има смяна на министри. опозицията ще бъде твърда и непреклонна ,ще се търсят дори нелицеприятни способи ,за да се стигне до краен резултат-предсрочни избори.
еко проблемите ще са на дневен ред.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1641 -: Септември 29, 2010, 09:37:14 pm »
Преди няколко дена излязох от болницата - бях с малкия ми син там.
Не знаех, че нещата са толкова зле, не знаех, че въпреки осигуровките, които си плащам, за да получа качествено обслужване е необходимо да си плащам допълнително. Ако трябваше да разчитам само на клиничната пътека, не ми се мисли какво би станало с детето ми.

Тия здравни осигуровки не знам за какво ги плащаме щом не са в състояние да покрият елементарни неща, ако се наложи престой в болнично заведение. Не стига, че се доплаща за всичко, а и носиш всички консумативи предварително. В някои болници вече не е предвидено изхранване, всичко ти носят роднини или отиваш и сам си купуваш. Да не говорим каква мизерия са болничните стаи.
И не само стаите,да не говорим за тоалетните.Лежах с дъщеря ми в болницата за 5 дена,беше кошмарно.Не можеш да влезеш в тоалетната без да си си навил крачолите до гушата.Някакъв ужас.Да не говорим за отношението на персонала.
За храната-носеха ни я от вкъщи.Бях направила снимки,исках да ги пращам в медиите,за да видят всички как ни лекуват и в каква мизерия,но се отказах.
И днес докато гледах Борисова по бтв си задавах въпроса "Защо си плащам здравните вноски"?
Като ходя на преглед и си плащам,правят ми изследвания пак си плащам,защо  трябва да плащам на държавата ,а да не получавам нищо в замяна.
Мога много да говоря за родното здравеопазване,но няма да ми стигне време и нерви.
За дядо ми - заведох го в болница в петък следобед,той е с бъбречна недостатъчност,имаше висока температура.Докато търсих лекар,защото личния го нямаше видях лекаря от спешното на които се помолих да го прегледа,той беше пиян,когато му се разкрещях той взе да ми обяснява,че не съм права.Заведох дядо ми на частен преглед за които платих 50 лв. Ами ако ги нямах се питам какво щеше да стане?

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1642 -: Септември 29, 2010, 09:53:33 pm »
Защо си се отказала да пращаш снимки по медиите?
Докато ние не се разпищим, никой няма да ни оправи.

Навсякъде е така. Ужасяващо. Трябва бързо да се направи нещо, измираме не с дни,  ас часове!

Марая, чета, че прогнозираш, че здравният министър щял да бъде сменен, ама април. Май май, ама сме септември.
А че ще сменят здравния стана ясно в момента ,в който разбрахме кой ще е новият. Без грам астрология.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1643 -: Септември 29, 2010, 09:56:08 pm »
Защо си се отказала да пращаш снимки по медиите?
Докато ние не се разпищим, никой няма да ни оправи.

Навсякъде е така. Ужасяващо. Трябва бързо да се направи нещо, измираме не с дни,  ас часове!

Марая, чета, че прогнозираш, че здравният министър щял да бъде сменен, ама април. Май май, ама сме септември.
А че ще сменят здравния стана ясно в момента ,в който разбрахме кой ще е новият. Без грам астрология.

Ти както винаги четеш много избирателно , върни се ,ако искаш в началото на темата , за да прочетеш , ако се интересуваш и астрологично.... ;D ;D ;D ;D Тоя пост е след смяната му....на първия! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Няколко странички са..., гледам , че друго не четеш ;) ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #1644 -: Септември 29, 2010, 10:07:29 pm »
през април ще се наложи да се направи сериозна преценка на работата на изпълнителната власт. сатурн в дева в гр. анарета ще наложи проверка на чистотата на водните басейни и по-специално на питейните такива с оглед да се избегне всяка неприятна изненада.възможни са промени в кабинета и смяна на министри. мисля ,че министъра на здравеопазването може би ще бъде сменен.
постепенно ще започнем да излизаме от финансовата криза. но все още големите инвестиций ще бъдат в необозримото бъдеще. всички тежкари са в критични градуси на знаците водолей ,риби ,дева. хората на интелектуалния труд ще бъдат изключително недоволни ще се чувстват излъгани и употребени!/последния декан на дева-сатурн/.ще гръмне нов скандал ,вълнения и масово недоволство/последния декан на риби/. земетресения /последния декан на водолей/.
възможно е депресията да стане спътник на хора с по-лабилна психиката през април и май най-вече.
през месец юни е възможно нахлуването на секти юпитер/уран конюкция.появи на безпричинна агресия/овен/. проблеми със здравеопазването. ще гръмне страхотен скандал.
доставките на лекарства ще закъсняват , лекарите ще негодуват ,заради забавяне на доставки. уран е в тежък градус на овен доста дълго време.....
ще започне оформянето на нова реформаторска партия или структура ,която ще вземе дейно участие в следващите избори.хората ще поотворят сетивата си ,ще чуват и виждат по-добре. времето на нестандартни манипулаций отминава/уран риби/.

това за сега ,защото съм уморена.

За теб Кайли! ;) ;D

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1645 -: Септември 29, 2010, 10:15:07 pm »
Ма пак никъде не прочетох септември.
А е общоизвестно, че аз дълги постове не чета.
Който има какво да каже, го казва в три реда.
Тук гледам са изписани към 30 реда с единствена информация, че министъра на здравеопазването щял да бъде сменен някога си. Която информация и аз я давам от воле без да гледам никакви карти.
Значи на 30 реда инфо за 3 думи и без да си астролог.

Което обаче ме подсеща, че се басирахме с теб за Дянков, ти твърдеше, че до септември ще го сменят, сгрешила ли съм в месеца? А аз твърдях, че няма.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1646 -: Септември 29, 2010, 10:28:33 pm »
Изчакайте до съвпада на Луната с Кету, или поне да влезе в сидералните Близнаци. ;D

Ще ти се ! Преболедувах го това.... ;D ;D ;D ;D ;D...
А и транзитната луна в момента е в каре с Уран -затова си го позволявам тоя пост- все пак той е астрологията съгласно *модерната* такава.....
Беше каквот беше Крис, а и както виждаш нови прогностики не правя , криво ми е като си чета дори непроменените постове на други места.... ;)
Доволна съм , че разрушително земетресение нямаше , както и такова , което да причини щети....дата 23.09.2010 май се свързва с друго... ;D ;D ;D ;D ;)

Кайли, астрологичното обяснение не става в 3 реда, само толкова са символите..., но виж какво съм написала в темата за двете пълнолуния в знака Овен..и да ти кажа под секрет , че ще започне сериозен скандал по отношение на газта , увеличение на цената, много сериозен от страна на финансий  и съдебна система ще бъде тоя период до средата на ноември. Скандали , липса на пари и още двама министри мисля , че ще сменят креслата си.....А сега , ако трябва да го напиша и астрологически - няма да го прочетеш , щото ще стане повече от 3 реда.... ;) ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1647 -: Септември 29, 2010, 10:33:08 pm »
Беше каквот беше Крис, а и както виждаш нови прогностики не правя , криво ми е като си чета дори непроменените постове на други места....

Искаш да кажеш, че от тук се плагиатства?  :o
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1648 -: Септември 29, 2010, 10:37:11 pm »
Беше каквот беше Крис, а и както виждаш нови прогностики не правя , криво ми е като си чета дори непроменените постове на други места....

Да! И е забелязано от много хора! С тази тема аз приключих, в монданен план само на близки хора ще споделям....
 :blink: , пък и нали не познавам... ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1649 -: Септември 29, 2010, 10:39:30 pm »
Да не са те копирали в някоя медия или вестникарски хороскоп?

Цитат
С тази тема аз приключих, в монданен план само на близки хора ще споделям....

Така, както аз съм на път да приключа с обясненията и участията в натални анализи. А и нали не познавам и само си пиша по форумите.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1650 -: Септември 29, 2010, 10:53:15 pm »
е, първият го дочакахме ;D

;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1651 -: Септември 29, 2010, 10:54:05 pm »
Да не са те копирали в някоя медия или вестникарски хороскоп?

Цитат
С тази тема аз приключих, в монданен план само на близки хора ще споделям....

Така, както аз съм на път да приключа с обясненията и участията в натални анализи. А и нали не познавам и само си пиша по форумите.  :blink:

Дъщеря ми ме светна , а тя е доста е доста добра вече в астрологията...
И си мисля , дали не беше тоя дето пишеше само в тая тема- Джопелини ли беше?! ;D ;)
Макар , че мисля , че и той има брат -близнак!

*

Марая

• 28287
« Отговор #1652 -: Септември 29, 2010, 10:56:28 pm »
Сайта е много популярен и поради тази причина и споменах за това, че всичко каквото се пише може да бъде полезно на някой, поради факта, че този форум е посещаван от наистина много хора, не говоря за съфорумците.
Имам забрана от децата и Синухе да давам прогностики в тая тема! И това сериозно го казвам....

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1653 -: Септември 29, 2010, 11:01:28 pm »

Това учудва ли те... :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1654 -: Септември 29, 2010, 11:04:13 pm »

Мисля , че вече НЕ , ако питаш мен... :(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1655 -: Септември 29, 2010, 11:04:53 pm »

Преди се чудех как може да копират/преповтарят знания от теб и след това да се обръщат и да казват, че нищо не знаеш. Но вече и това не ме учудва. Welcome to Bulgaria.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1656 -: Септември 29, 2010, 11:21:29 pm »
Като ви чета, чак ми става малко тъжно. Вие сега ли установихте в какво състояние е здравеопазването? Още когато ги напуснах преди 3 години и половина положението беше станало вече нетърпимо. Цял живот работиш като добиче за жълти стотинки, неуважаван от никого, с неоценен труд и получаващ 00,17 лв на нощно дещурство. Срам, срам.....и колкото повече хора минават през това или друго министерство, толкова повече ще се забатачват. Много баби, хилаво дете. Ще идват един след друг, ще започнат нещо, пък няма да го довършат, после друг ще дойде....и те така...до безкрайност ще се върти всичко в омагьосан кръг. Лекарите, колкото и да са велики, нямат опита да ръководят. Извадиш ги от някоя клиника, работили цял живот там и очакваме да оправят цялото здравеопазване...медицинската дейност няма нищо общо с управлението. Жалко за Борисова. На мен ми допадаше енергичността й.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1657 -: Септември 29, 2010, 11:26:54 pm »
Като ви чета, чак ми става малко тъжно. Вие сега ли установихте в какво състояние е здравеопазването? Още когато ги напуснах преди 3 години и половина положението беше станало вече нетърпимо. Цял живот работиш като добиче за жълти стотинки, неуважаван от никого, с неоценен труд и получаващ 00,17 лв на нощно дещурство. Срам, срам.....

От години е така, Скарлет.
Не знам какво е било положението в годините преди прехода, но от 90-те години насам положението става все по-нетърпимо. Досега не съм имала престой в болница, затова ми е трудно да съдя. Но дори след посещение на кварталната поликлиника нещата стават горе-долу ясни. Медицинските работници нямат никаква мотивация за работа, а на по-"маститите" лекари задължително се плаща "под масата", за да не умреш на операционната маса и да излезеш жив от болницата. Жалко, много жалко...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1658 -: Септември 29, 2010, 11:31:36 pm »
Държава , която затваря болници и детски градини е обречена на смърт! В държава в която човешкия живот струва някакви си мизерни левчета , е малоумие да се търси духовност. Всички сме против , а никой не прави нищо! :( :( :( :(

« Отговор #1659 -: Септември 29, 2010, 11:40:02 pm »
Най-тъжната история , плащаш си да те оставят жив .
Преди година в онази онлайн игра на единлега  колега му се роди дете и докато не платиха на "лекарите" бебето беше на произвола на съдбата .
Така намразих това съсловие , че думи нямам .