Скарлет , ако падне финасовия министър ,това означава много! фалит на държавата и правителството! това е ковчежника на държавата!
това е края на правителството! това е най-важния министър в кабинета!
това не е майтап работа! по- глупав ход от този няма да има.
падне ли той -правителството си отива!
другото интересно и това ти като казвам ,не като астролог .
за огромно съжаление никой в момента няма интерес да управлява. това ще бъде последното правителство на прехода!
вчера министър-председателя каза ,че това е дъното на кризата.
мойто мнение ,че криза няма , има бедни и богати държави ,има мъдри и глупави управници навсякъде по света. ние обаче сме нихелисти и за нас не е важно ,че ни изгаря имиджа и къщата , по-важно е да изгори на Вуте плевнята!- Чудомир
това ,което става сега-показност , арести ,плюене е само привидно ,прах в очите на хората ,на нацията ,на ценичната дума-електорат.
всичко е определено и начертано,всичко е договорено....
за мен не е важно какво ще се случи ,за мен е важно друго , а именно
децата ми да живеят щастливо
да не продават пред у-щата дрога
да си ходя спокойно по улицата ,без страх ,че някой ще ме обере
да знам ,че има у хората ,за да работя и получавам пари ,да имат покупателна способност
да бъдат щастливи ,за да има положителна енергия
да бъдем спокойни за утре и да живеем добре днес
да няма гладни
да интегрираме малцинствата ,за да не се срамуваме пред чужденците с каруците в центъра на столицата
и не на последно място ,да се даде шанс на тези ,който могат и знаят! защото ,този който си е оправил собствената градинка ,може и знае как на съседа си да помогне с оправянето.
нямам нищо против ,когото и да било ,имам много против мутрите , и лапачите......
това ,което пиша като астропрогнози е онова ,което разчитам като послания от звездните конфигураций...
от мен запомни -управлява Бсп ,НО В ДРУГ СЪСТАВ И ДРУГО КРИЛО!
един ден ,ще го разберат хората.....