Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 282989 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #680 -: Април 06, 2010, 05:13:52 pm »
а след 2години и половина  ,взаймната рецепция на сатурн и плутон и силата на два знака скорпин и козирог.....,тогава ще тръгнем напред ,тогава ще видим светлината в тунела ,тогава ....някога все пак.
преди много години написах едно такова стихотворение АПОКАЛИПСИС , ще ви го пусна в близките дни ,щото не ми се ходи до офиса , а имам и пътуване...,завършва така
тогава,някога все пак!
градивен период ще бъде по отношение на политическата ситуация ,ще има сигурност ,респект и не на последно място ред!
нухе ,каза ,че днес е ден за астрология.... ;) :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #681 -: Април 06, 2010, 05:15:25 pm »
и да допълня картинката ,7-ми дом е 6-ти от 2-ри финансовите кризи на държавата/
2-ри от 4-ти /хонорарите и заплатите ,в това число и на лекарите/.

а първи дом е 10-ти от 4-ти властта ,управлението на страната ,вътрешната политика ,министри ,парламент ,висша администрация. и тук е транзита на сатурн. началото и края.... , а сатурн управлява ,иц в картата....

Първи дом като цяло представя държавата и Марс мунданно е негов управител, затова се свързва с въоръжаването, воентата индустрия и металургията. Преминаването на Сатурн през асцендента носи тежък живот в държавата, но не забравяй, че този Сатурн във Везни ще прави тригон с Марс - съуправител на 2 дом.  ;D А Марс управлява в тази карта 7 дом - външните партньори. Така че, изход има и ще бъде намерен.  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #682 -: Април 06, 2010, 05:20:51 pm »
и да допълня картинката ,7-ми дом е 6-ти от 2-ри финансовите кризи на държавата/
2-ри от 4-ти /хонорарите и заплатите ,в това число и на лекарите/.

а първи дом е 10-ти от 4-ти властта ,управлението на страната ,вътрешната политика ,министри ,парламент ,висша администрация. и тук е транзита на сатурн. началото и края.... , а сатурн управлява ,иц в картата....

Първи дом като цяло представя държавата и Марс мунданно е негов управител, затова се свързва с въоръжаването, воентата индустрия и металургията. Преминаването на Сатурн през асцендента носи тежък живот в държавата, но не забравяй, че този Сатурн във Везни ще прави тригон с Марс - съуправител на 2 дом.  ;D А Марс управлява в тази карта 7 дом - външните партньори. Така че, изход има и ще бъде намерен.  ;)

първи дом като цяло е държавата ,така е , но това е и свободната воля на народа ,неговата насоченост,поведение в различни социално-икономически ситуаций в страната и нацията в държавата като цяло.
но ,аз разглеждам картата на инаугурацията , а не картата на държавата и говоря по нея , търся производните домове в картата. ако ме разбираш правилно.
аз не виждам изход.....и дано не съм права!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #683 -: Април 06, 2010, 05:25:00 pm »
а след 2години и половина  ,взаймната рецепция на сатурн и плутон и силата на два знака скорпин и козирог.....,тогава ще тръгнем напред ,тогава ще видим светлината в тунела ,тогава ....някога все пак.

Ако трябва да бъдем още по-точни, ще трябва да отмине и опозицията на тр. Сатурн в Скорпион и нат. Слънце и Уран в картата на БГ. Защото Уран управлява 2 дом в натала на БГ. Тозе период включва и ноември 2012. Не съм гледала Слънчевите затъмнения, за да се изходя по въпроса по-категорично, но светлината ще дойде към началото на 2013 г. за нас тук. На 14 ноември 2012 има пълно слънчево затъмнение на 22 градуса в Скорпион, който е критичен градус доколкото си спомням. По разни прогнози съм чела, че войната щяла да продължи поне до 2016 година, ама вече я няма Ванга да ни каже. Да не говорим за това колко ще оживеем от нея.  :-X

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #684 -: Април 06, 2010, 05:26:40 pm »

първи дом като цяло е държавата ,така е , но това е и свободната воля на народа ,неговата насоченост,поведение в различни социално-икономически ситуаций в страната и нацията в държавата като цяло.
но ,аз разглеждам картата на инаугурацията , а не картата на държавата и говоря по нея , търся производните домове в картата. ако ме разбираш правилно.
аз не виждам изход.....и дано не съм права!

И аз разглеждам тази карта, но я съпоставям и с наталната на БГ. Без това не може. Ставам, че ми изгоре манджата.  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #685 -: Април 06, 2010, 05:33:47 pm »
мисля ,че наченките ще започнат 2012. сигурна съм дори...
а войната не винаги е свързана с бомби ,войната може да бъде тиха и още по-страшна от бомбените атентати ,от оръжията...
има и други войни! съдя и от уран в овен.../нови и съвършенно различни оръжия/....
по-важно е , че ще има оправия!

*

Марая

• 28287
« Отговор #686 -: Април 06, 2010, 07:31:44 pm »
Скарлет , ако падне финасовия министър ,това означава много! фалит на държавата и правителството! това е ковчежника на държавата!
това е края на правителството! това е най-важния министър в кабинета!
това не е майтап работа! по- глупав ход от този няма да има.
падне ли той -правителството си отива!
другото интересно и това ти като казвам ,не като астролог .
за огромно съжаление никой в момента няма интерес да управлява. това ще бъде последното правителство на прехода!
вчера министър-председателя каза ,че това е дъното на кризата.
мойто мнение ,че криза няма , има бедни и богати държави ,има мъдри и глупави управници навсякъде по света. ние обаче сме нихелисти и за нас не е важно ,че ни изгаря имиджа и къщата , по-важно е да изгори на Вуте плевнята!- Чудомир
това ,което става сега-показност , арести ,плюене е само привидно ,прах в очите на хората ,на нацията ,на ценичната дума-електорат.
всичко е определено и начертано,всичко е договорено....
за мен не е важно какво ще се случи ,за мен е важно друго , а именно
децата ми да живеят щастливо
да не продават пред у-щата дрога
да си ходя спокойно по улицата ,без страх ,че някой ще ме обере
да знам ,че има у хората ,за да работя и получавам пари ,да имат покупателна способност
да бъдат щастливи ,за да има положителна енергия
да бъдем спокойни за утре и да живеем добре днес
да няма гладни
да интегрираме малцинствата ,за да не се срамуваме пред чужденците с каруците в центъра на столицата

и не на последно място ,да се даде шанс на тези ,който могат и знаят! защото ,този който си е оправил собствената градинка ,може и знае как на съседа си да помогне с оправянето.

нямам нищо против ,когото и да било ,имам много против мутрите , и лапачите......
това ,което пиша като астропрогнози е онова ,което разчитам като послания от звездните конфигураций...
от мен запомни -управлява Бсп ,НО В ДРУГ СЪСТАВ И ДРУГО КРИЛО!
един ден ,ще го разберат хората.....

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #687 -: Април 06, 2010, 08:05:34 pm »
Скарлет , ако падне финасовия министър ,това означава много! фалит на държавата и правителството! това е ковчежника на държавата!

Споко, надявам се да е предишния финансов министър, дето гледаше на "седянката" народа от високо. Плутон изчиства все пак боклука.  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #688 -: Април 06, 2010, 08:14:58 pm »

Споко, надявам се да е предишния финансов министър, дето гледаше на "седянката" народа от високо. Плутон изчиства все пак боклука.  ;)

не вярвам! има договорки и цената е много висока....
у нас е купон и не мога да се съсредоточа и да погледна картата....,но утре.
 :49: пий едно за една многодетна майка ,дръзнала да роди на тая територия! :kissd:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #689 -: Април 06, 2010, 08:46:42 pm »
За многодетните майки - винаги, макар че кой ли мисли за нас, ако не самите ние.  :49:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #690 -: Април 07, 2010, 09:57:15 am »
7,7 по Рихтер в Суматра

Мощно земетресение с магнитуд 7,7 степен и три последователни вторични труса край бреговете на Ацех на индонезийския остров Суматра предизвика паника сред местното население, но няма съобщения за разрушения и жертви.
Местната телевизия Metro TV съобщи, че жители на областта са побързали да се изкачат на по-високи точки, опасявайки се от цунами.
Трусът, разтърсил около 1:15 българско време след полунощ, е бил с епицентър на около 200 км на запад-северозапад от крайбрежния град Сиболга на дълбочина 31 км, съобщи Американският геоложки институт.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #691 -: Април 07, 2010, 12:08:48 pm »
Ето ви наталната карта на Индонезия:

Транзитният Плутон в момента е в съвпад с нат. Слънце в Козирог, тр. Сатурн /ретрограден/ е в съвпад с нат. Марс във Везни, тр. Слънце в Овен е в опозиция с нат. Нептун във Везни. Като погледнеш и натала....плаши с този кардинален кръст. И се сетих веднага за Лунното затъмнение на 26 юни 2010 г. Вижте го и него:

Освен точните аспекти от Лунното затъмнение и Плутон към наталните Слънце и Уран, транзитният Марс е точно на куспидата на ИЦ, а транз. Меркурий /управител на натален 4 дом в картата на Индонезия/ е в съвпад с нат. Уран.  :-X Лунните възли също са в квадрат.

Пускала съм и Лунното затъмнение наложено върху натала на Гърция, но го пускам пак за сравнение:

Тук също има съвпад на Марс от картата на Лунното затъмнение с Марс от натала на Гърция, както и другите напрегнати аспекти, но не са чак толкова точни, както в картата на Индонезия. В Гърция според мен ще се отрази на обществено-политическия живот - протести, метежи, недоволства от страна на народа от управляващите.

« Последна редакция: Април 07, 2010, 12:14:53 pm от Скарлет »

*

Марая

• 28287
« Отговор #692 -: Април 07, 2010, 12:48:46 pm »
лунното затъмнение си е страшно...,направо страшно!
огън е ,огън- вулкан в индонезия ще нанесе сериозни поражения....
наред с това е възможно и цунами...., май/юни/юли тежки периоди ги чакат и индонезийците. като се има впредвид ,че страната е разположена на много острови....не се знае къде точно ще ги удари!

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #693 -: Април 07, 2010, 01:22:38 pm »
лунното затъмнение си е страшно...,направо страшно!
огън е ,огън- вулкан в индонезия ще нанесе сериозни поражения....
наред с това е възможно и цунами...., май/юни/юли тежки периоди ги чакат и индонезийците. като се има впредвид ,че страната е разположена на много острови....не се знае къде точно ще ги удари!

И за Израел няма да е по-леко. Майското Новолуние е в точен съвпад със Слънцето от картата на Израел, а на 3-4 юни транзитния Марс е в точен съвпад с наталния им Марс в Лъв и двата са в точна опозиция с транзитния Нептун във Водолей. Такава опозиция носи тежки газови експлозии или друг инцидент с газ, в химически предприятия. А може да има неочаквани размирици и нападения. Макар че още от сега чувам, че се мътят там разни размирици. Марс и в натала, и по транзит е в съвпад с неподвижната звезда Ал Джаба, която е с влияние на Меркурий и Сатурн. Свързва с нещастия с пътно-транспортни средства, смърт при масова катастрофа или инцидент, както и при размирици. 

*

Марая

• 28287
« Отговор #694 -: Април 07, 2010, 01:42:02 pm »
гледам индонезия , с тая нат.луна в овен и ингреса на уран там , с тая квадратура на плутон към овен , не ми се мисли....
възможно е дори да изчезнат някои части от индонезия ,имаше остров-няма остров.
големи природни катаклизми ги чакат ,страшно е....
тао квадратурата ще е страшна там...

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #695 -: Април 07, 2010, 02:12:18 pm »
Бе кво гледате, тау квадрата е върху слънце, луна, марс, възли и уран.

*

Марая

• 28287
« Отговор #696 -: Април 07, 2010, 02:20:15 pm »
Бе кво гледате, тау квадрата е върху слънце, луна, марс, възли и уран.

това гледаме...,нали това коментираме...

*

Марая

• 28287
« Отговор #697 -: Април 07, 2010, 03:01:51 pm »
както и да го мислиме ,както и да го гледаме....,от средата на 2012 год. у нас нещата ще тръгнат напред......

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #698 -: Април 08, 2010, 09:19:57 am »
Вижти какво намерих за Израел:  :-X
Цитат
Според Абдула Втори, който цитира изявления на ливанци, по границата между Израел и Ливан се опасяват, че всеки момент може да избухне война, а освен това някои групи се опитват да предизвикат трета интифада, която би довела до катастрофа.

Ерусалим е буре с барут, а, от друга страна, расте тревогата от евентуален военен конфликт между Израел и Иран”, обяви в заключение кралят на Йордания.
 :lol:

http://www.dnes.bg/world/2010/04/06/bydeshteto-na-izrael-e-v-opasnost.88908
« Последна редакция: Април 08, 2010, 10:33:37 am от Скарлет »

*

Nebesna

« Отговор #699 -: Април 08, 2010, 08:23:22 pm »
Новата здравна министърка:

проф. Ана-Мария Борисова, ендокринолог