Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 283488 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #1000 -: Май 13, 2010, 06:05:59 pm »
това, което е писано в това дето ми го даваш като линк е вярно, но е старо, тоест нещата вече са се случили, а това което виждам е нещо което никъде все още не е описано, защото е информация която идва СЕГА. всъщност не зная дори дали ще бъде публикувана някога...

Кайли, има една мъничка подробност в цялата ситуация: това, което се случва тепърва на Земята е описано в общи линии от Маите, но е вид прецедент за нашето време. просто можем само да наблюдаваме случващото се и да анализираме - нищо повече...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1001 -: Май 13, 2010, 06:22:57 pm »
на част от хората променя ДНК структурите. странно видях на онези дето не ги променя да са обвити в индигово прозрачно като стреч-фолио и стояха като замръзнали  :-\
но това, което видях лееееко ме постресна - много малко хора ги възприемат. сякаш телата им възприемат новата структура като агресор  :unsure:
Ти ме накара да се замисля....
Ще взема пак да спра месото .....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1002 -: Май 13, 2010, 06:33:55 pm »
ми Елфи това видях и това описвам - хората трепереха от страх, защото видиш ли лошите ще ги вербуват, а аз се скатах на скришно зад една стена и зяпах любопитно какво става  :57:  новата енергия носи трите основни цвята за нашата планета, което също ми беше много забавно...

все едно съм в компютърна игра и трябва да достигна финала - обаче никой не знае кодовете за преминаване на нивото и последствията. хем трябва да излезеш, хем нямаш никакво инфо по въпроса. пълен абсурд от всякъде. и добре, че по едното време се светнах какво става, защото аз на сън си разсъждавам като сега - няма разлика от будно състояние и сън, когато сънувам осъзнато...

*

Nebesna

« Отговор #1003 -: Май 13, 2010, 07:00:41 pm »
Хора, имаше една тема за политика, но не можах да я намеря. Сега.
Положението в държавата е много зле. По-зле отколкото можете да си представите. Нищо от това, което финансовия министър обещаваше не е вярно. Очакванията му не се оправдаха. Той непрекъснато говореше, че излизаме от кризата, че края и се вижда и че първите резултати ще се видат през април.

Да ви кажа какво стана. Получихме официално  писмо. Бюджетите на всички държавни институции трябва да орежат с приблизително 30% до края на годината, което за нашата институция е близо 1 милион лева. Просто няма да ни ги преведат. Ние извършваме контрол на общественото здраве на областно ниво - т.е. покриваме цялата Варненска област. Кроихме, смятахме, трябва да си заминем почти всичките и институцията да се закрие, за да изпълним това изискване или да раотим без канциларски и консумативи, колите да не пътуват в окръга, да не светваме крушките изобщо, да спрем асансьорите на 11 етажната сграда, да ходим пеш и да не ни изплащат билетчета, да оставим по една тоаретна на 4 етажа, за да не хабим препарати за почистване, да не горим парно през зимата и да стоим на студено. Ей такива мерки се предлагат + съкращения. Това ще е 4-то съкращение откакто се помня. Останахме без хора, а работата се увеличава все повече и повече.  КОСАТА МИ НАСТРЪХВА.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1004 -: Май 13, 2010, 07:03:54 pm »
Наистина е така. Незнам какво може да се направи обаче.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1005 -: Май 13, 2010, 07:08:26 pm »
спокойно, и по зле ще става!

« Отговор #1006 -: Май 13, 2010, 07:10:19 pm »
Нищо от това, което финансовия министър обещаваше не е вярно. Очакванията му не се оправдаха. Той непрекъснато говореше, че излизаме от кризата, че края и се вижда и че първите резултати ще се видат през април.

Тази вечер докато ме би градушката в колата слушах радиото и казаха в новините, че тоя същия глупак в доклад пред най-авторитетния американски форум за наука се изказал за българките учени, че са повече от данъчните и че те нямат никакви заслуги в науката, а още по -малко в икономиката?!?!  :unsure: :unsure: :unsure: Ми да им беше казал - ми български учени са американски университети!  :angry: Просто думи нямам. Разбирам, че има хора,които мразят народа си, че ги е срам от произхода им, но много им харесва в  CV-то им да стои, че някога са били финансови министри!!!!
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1007 -: Май 13, 2010, 07:12:31 pm »
Положението в държавата е много зле. По-зле отколкото можете да си представите. Нищо от това, което финансовия министър обещаваше не е вярно. Очакванията му не се оправдаха. Той непрекъснато говореше, че излизаме от кризата, че края и се вижда и че първите резултати ще се видат през април.

Да ви кажа какво стана. Получихме официално  писмо. Бюджетите на всички държавни институции трябва да орежат с приблизително 30% до края на годината, което за нашата институция е близо 1 милион лева. Просто няма да ни ги преведат. Ние извършваме контрол на общественото здраве на областно ниво - т.е. покриваме цялата Варненска област. Кроихме, смятахме, трябва да си заминем почти всичките и институцията да се закрие, за да изпълним това изискване или да раотим без канциларски и консумативи, колите да не пътуват в окръга, да не светваме крушките изобщо, да спрем асансьорите на 11 етажната сграда, да ходим пеш и да не ни изплащат билетчета, да оставим по една тоаретна на 4 етажа, за да не хабим препарати за почистване, да не горим парно през зимата и да стоим на студено. Ей такива мерки се предлагат + съкращения. Това ще е 4-то съкращение откакто се помня. Останахме без хора, а работата се увеличава все повече и повече.  КОСАТА МИ НАСТРЪХВА.

не мога да повярвам......ужас! :-X :-X :-X :-X

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #1008 -: Май 13, 2010, 07:13:14 pm »
Още една антикризисна мярка се проваля- търговията с вредни емисии. Има опасност България да загуби акредитацията си. : http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2977471

Тежко ни и горко!
« Последна редакция: Май 13, 2010, 07:19:51 pm от Небесна »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1009 -: Май 13, 2010, 07:16:30 pm »
Още една антикризисна мярка се проваля- търговията с вредни емисии. Има опасност България да загуби акредитацията си. [19:38:18] Givenchy: http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2977471

Тежко ни и горко!

да ,за съжаление....да не коментирам ,че в министерството до скоро не знаеха какво е регистър за търговия с вредни емисий....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1010 -: Май 13, 2010, 07:17:14 pm »
А къде отиват парите на данъкоплатците и други държавни вземания?
Държавният бюджет да не е вече само мит? И там ли някой е успял да изпразни касичката?
Политиците все обещават "по-добър" живот, така винаги е било и винаги ще бъде. Най-големите мафиоти управляват държавата. А периодичното въвеждане на ред, законност и справедливот е чисто-просто разчистване на сметки. Всички те ядат от една паница. Гладен стои народът, за да си напълнят гушата управляващите.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #1011 -: Май 13, 2010, 07:19:12 pm »
Нищо от това, което финансовия министър обещаваше не е вярно. Очакванията му не се оправдаха. Той непрекъснато говореше, че излизаме от кризата, че края и се вижда и че първите резултати ще се видат през април.

Тази вечер докато ме би градушката в колата слушах радиото и казаха в новините, че тоя същия глупак в доклад пред най-авторитетния американски форум за наука се изказал за българките учени, че са повече от данъчните и че те нямат никакви заслуги в науката, а още по -малко в икономиката?!?!  :unsure: :unsure: :unsure: Ми да им беше казал - ми български учени са американски университети!  :angry: Просто думи нямам. Разбирам, че има хора,които мразят народа си, че ги е срам от произхода им, но много им харесва в  CV-то им да стои, че някога са били финансови министри!!!!

Този тиквеник как може да излага така страната, беееее! Думи нямам просто. Адски енетактичен и не може да си държи езика зад зъбите, когато трябва. Има един огромен недостатък този човек- липсва му ДИПЛОМАЦИЯ.
Вториат огромен недостатък е, че е ЗЛОПАМЕТЕН. Той е вдигнал мерника на БАН, защото не успя да ги приватизира, а страшно много му се искаше да им рапродаде имотите. само, че не си беше направил труда да проучи, че това е ЧАСТНА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ. И се ухапа за гъза. сега го е яд и не спира да пюе. (става дума за Симеон Дянков)

*

Uran

• 6041
« Отговор #1012 -: Май 13, 2010, 07:33:38 pm »
Небесна, за съжаление така се получава когато не се мисли за реална икономика. От години държавата е най-големият работодател, а заплатита в държ. сектор са по-високи от тези в частния. Този дисбаланс за съжаление води до такива резултати. Подемът от 2006-2008г беше фалшив и вкара неоснователен оптимизъм, а и инфлация. Нароиха се цели институции.

*

Nebesna

« Отговор #1013 -: Май 13, 2010, 07:44:17 pm »
а заплатита в държ. сектор са по-високи от тези в частния. 

Моляяяя, не и в държавното здравеопазване. Един лекар в профилактиката получава по-малко от една чистачка на летището. Личните лекари си докарват над 1000 лева. При нас начинаещ лекар получава 350 лв.

« Отговор #1014 -: Май 13, 2010, 08:13:10 pm »

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3679.0.html
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Nebesna

« Отговор #1015 -: Май 13, 2010, 08:16:37 pm »

http://astrosite.org/forum/index.php?action=search2

Знам, че има търсачка.

Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1017 -: Май 13, 2010, 09:21:21 pm »
а заплатита в държ. сектор са по-високи от тези в частния. 

Това изобщо не е вярно. Отвори сайта за назначаване на държавна работа и виж, юрист тинтири минтири - 347 лева заплата.
Нормален здравомислещ човек ще се хване ли на такава работа? Тъкмо наскоро си размишлявах по тоя въпрос и стигнах до извода, че държавата е мръсницата, която задържа работните заплати ниски. Щото бизнесът ги държи по-високи, обаче ако държавата беше влязла в крачка и да направи нормални заплати, бизнесът щеше още да ги вдигне.
На практика държавата, а не мутрафоните бизнесмени, държи населението на прага на бедността чрез калпави работни заплати.

А за времената, в които живеем - тоя път ми се струва, че не сме само ние уплашени, уплашени са и оялите се, и богатите, и тиквите, и мутрите, и у нас, и по света. Мало и голямо, бедно и богато - сите са се подплашили и нещо им е несгодно.

« Отговор #1018 -: Май 13, 2010, 09:24:39 pm »
юрист тинтири минтири - 347 лева заплата.

Тези дни чух за такава заплата на юрист и в частния сектор  :o
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1019 -: Май 13, 2010, 09:36:01 pm »
Ми като сме маймуни, не могат да ни направят на маймуни.
Аз що отказах да работя. Бала съм им майката, за 4-500 лева просто нема се абим и толкоз.