Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 284364 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #1040 -: Май 16, 2010, 01:25:42 pm »
Учени: Има ужасяващи пластове петрол под водата
Учени от няколко американски университета са открили огромни пластове петрол на голяма дълбочина в Мексиканския залив, пише американският в. "Ню Йорк таймс", цитиран от световните агенции.

Слоевете са с дебелина 100 м, а някои достигат 16 км дължина и 5 км широчина.

Това означава, че количеството суров петрол, което се излива в океана от петролните кладенци след потъването на платформата на "Бритиш петролиъм" на 22 април, е много по-голямо от предполагаемото.

Досега се смяташе, че всеки ден във водите на залива изтичат около 800 хил. л нефт.

"Има ужасяващо много петрол в дълбините на залива в сравнение с това, което виждаме на повърхността. Става дума за огромно количество на няколко пласта. На места слоевете в тези подводни петна са на три, четири или пет етажа", обясни Саманта Джой от Университета в Джорджия.

Според специалистката количеството на кислорода близо до петната е намаляло с 30%, което може буквално да "убие" фауната в залива

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1041 -: Май 16, 2010, 01:26:40 pm »
еко катастрофа по хирон....ужас!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1042 -: Май 16, 2010, 02:00:39 pm »
Е ви и сняг през май: http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=2959411   :o  :73:

И наводненията са факт: http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=2984011

Сега ще чакаме опозицията на Марс и Нептун да стане по-точна, да видим накъде ще избие - окъде вулкана или одкъде инфекциите.  :lol:

*

Nebesna

« Отговор #1043 -: Май 16, 2010, 02:04:53 pm »
Учени от няколко американски университета са открили огромни пластове петрол на голяма дълбочина в Мексиканския залив, пише американският в. "Ню Йорк таймс", цитиран от световните агенции.

Слоевете са с дебелина 100 м, а някои достигат 16 км дължина и 5 км широчина.

Това означава, че количеството суров петрол, което се излива в океана от петролните кладенци след потъването на платформата на "Бритиш петролиъм" на 22 април, е много по-голямо от предполагаемото.

Досега се смяташе, че всеки ден във водите на залива изтичат около 800 хил. л нефт.

"Има ужасяващо много петрол в дълбините на залива в сравнение с това, което виждаме на повърхността. Става дума за огромно количество на няколко пласта. На места слоевете в тези подводни петна са на три, четири или пет етажа", обясни Саманта Джой от Университета в Джорджия.

Според специалистката количеството на кислорода близо до петната е намаляло с 30%, което може буквално да "убие" фауната в залива

ВЗАИМНАТА РЕЦЕПЦИЯ НЕПТУН ВЪВ ВОДОЛЕЙ И УРАН В РИБИ - ИНЦИДЕНТИ ПО ВОДА.

*

Nebesna

« Отговор #1044 -: Май 16, 2010, 02:07:33 pm »
Сега ще чакаме опозицията на Марс и Нептун да стане по-точна, да видим накъде ще избие - окъде вулкана или одкъде инфекциите.  :lol:

Цяло поколение ще бъде засегнато от тази опозиция. При родените с Нептун в Скорпион тази тема се повтаря в мунданен план - ще се заформи тао-квадрат.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1045 -: Май 16, 2010, 02:11:52 pm »

Да не забравяме, че новолунието прави квадратура с Марс и Нептун. Дано не стане някой инцидент я в химически, я в металургичен комбинат. Опозицията на Марс с Нептун може пак да ни навлече някои инфекции. Да се чудим отде ни е дошло. Така че, дъждове ще има обилни, наводнения, че и свличане на земни маси може. Затова не мърдам никъде.  :-X ;D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1046 -: Май 16, 2010, 02:14:53 pm »
Сега ще чакаме опозицията на Марс и Нептун да стане по-точна, да видим накъде ще избие - окъде вулкана или одкъде инфекциите.  :lol:

Цяло поколение ще бъде засегнато от тази опозиция. При родените с Нептун в Скорпион тази тема се повтаря в мунданен план - ще се заформи тао-квадрат.

Така е, но мисля,че няма само тях да засегне, а всички, които имат натални планети в аспект с този Нептун на около 28 градуса ли беше сега... Лъв, Телец, Скорпион и Водолей. Дано само вулкана не възригне пак, ще изтрови доста хора с тази пепел.  :-\

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1047 -: Май 16, 2010, 02:31:58 pm »

Не е от рецепцията-тя си е отдавна.Казах в темата,че Хирон в Риби ще доведе до екологична криза с водните пространства и това е факт,при това не е първият случай.Пък ти ако искаш зачитай Хирон-но фактите са си факти по отношение на това кога стават нещата.

*

Nebesna

« Отговор #1048 -: Май 16, 2010, 02:33:45 pm »
Рецепцията е фона и си действа отдавна и никога една рецепция не може да е ОТКЛЮЧВАЩ ФАКТОР.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1049 -: Май 16, 2010, 02:34:58 pm »

Така е, но мисля,че няма само тях да засегне, а всички, които имат натални планети в аспект с този Нептун на около 28 градуса ли беше сега... Лъв, Телец, Скорпион и Водолей. Дано само вулкана не възригне пак, ще изтрови доста хора с тази пепел.  :-\

юни месец при конюкцията на юпи/уран ще е страшно от страна на изригвания.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #1050 -: Май 16, 2010, 02:39:34 pm »
Цитат
Дано само вулкана не възригне пак, ще изтрови доста хора с тази пепел.
Тююююх! Като възригне, ще възтрови хората...

*

Uran

• 6041
« Отговор #1051 -: Май 16, 2010, 02:44:59 pm »

в 28гр. на скорпито ми е Нептун.
Е, какво сега, ще се разболяваме ли родените в края на 60-те или ще го ударим на пиянаства и дрога?

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1052 -: Май 16, 2010, 02:51:00 pm »

в 28гр. на скорпито ми е Нептун.
Е, какво сега, ще се разболяваме ли родените в края на 60-те или ще го ударим на пиянаства и дрога?

Нали знаеш, че всичко си зависи от натала. Така по един гол Нептун....може да те избие и най тайни връзки или пък на благотворителна дейност, на творческа дейност.  ;D 

*

Uran

• 6041
« Отговор #1053 -: Май 16, 2010, 02:53:21 pm »
 Скарлет, аз си имам показатели няколко за такива деяния, ама-йок. Сатурнът ми хич не ги приема, че не обича много, много сърдечните неволи. ;D
« Последна редакция: Май 16, 2010, 02:58:28 pm от Uran »

*

Nebesna

« Отговор #1054 -: Май 16, 2010, 02:56:24 pm »
Той и моят Нептун по рождение си тригонира Юпитер (аспекта на бохема), ама и Сатурн участва в тригона, за да ме приземява винаги.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1055 -: Май 16, 2010, 04:05:53 pm »
Скарлет, аз си имам показатели няколко за такива деяния, ама-йок. Сатурнът ми хич не ги приема, че не обича много, много сърдечните неволи. ;D

Е, даааа, ама Нептуна ти е тригонясал и секстинясал. Тази година гледай да не се претоварваш прекалено с работа. Предстои опозиция на Юпитерите след игреса му в Овен. Но може да избие в някой роднина на мъжа ти.  ;) И Уран ша съвпадне с Венера....мани,мани, ще те избие на любов. Зам аз.  :P Само да не излезнат проблеми, Фнимавай там. Слънчевото затъмнение на 11 юли ти квадратира "прекрасния" Сатурн, а той управлява вълзови места.  ;) Търпение ме у майката.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1056 -: Май 16, 2010, 04:28:18 pm »
Скарлет ,качи картата на пълнолунието от 26 юни...,моля те.
нека я разгледаме . ;) :blink:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1057 -: Май 16, 2010, 04:33:31 pm »
Скарлет ,качи картата на пълнолунието от 26 юни...,моля те.
нека я разгледаме . ;) :blink:

Ей ти я, на! Глей!

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1058 -: Май 16, 2010, 04:37:30 pm »
И за да е всичко ясно и прегледно, качвам синастрия на лунното затъмнение със старата и с новата карти на БГ:

« Последна редакция: Май 16, 2010, 04:45:35 pm от Скарлет »

*

Марая

• 28287
« Отговор #1059 -: Май 16, 2010, 04:38:26 pm »
Скарлет ,напасни градуса на луната , ще мръднат градусите и ще има по-различен вид.
за повече точност.
мисля ,че ще има сериозни притиснения и сътресения по високите етажи на властта.
ще приключи нещо...
малее,много е тежко това положение....
реколтата няма да е читава ,повече от сигурна съм.