Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 283791 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #1060 -: Май 16, 2010, 04:41:23 pm »
И за да е всичко ясно и прегледно, качвам синастрия на лунното затъмнение със старата и с новата карти на БГ:

мерси! :kissd:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1061 -: Май 16, 2010, 04:48:26 pm »
Скарлет ,напасни градуса на луната , ще мръднат градусите и ще има по-различен вид.

И това опраих.  ;D  Не знам как се е разместило с 1 минутка. Ама чак да има толкоз раличен вид???  :-\  Сега ще тичам да приготвя на мъжовете хапване. Ти твори на воля.  :rolleyes: Само нидей рива!  ;D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1062 -: Май 16, 2010, 05:04:25 pm »
Чакай,че мъжкото тяло сподели, че още не е гладно, да си споделя мислата.  ;D Меркурий нъл управлява и автомобилите? Може да има фалит на голяма автомобилна компания с тази опозиция към Плутон. Да не говорим и за финансов срив, свързан с ценни книжа - акции, облигации. Особено, ако има връзка с ипотеки - Луна в Рак, мунданен управител на 4 дом.  :-X

*

Марая

• 28287
« Отговор #1063 -: Май 16, 2010, 05:28:31 pm »
сготвих аз ,докато ти си оправяла и ще ви пусна в темата какво съм сътворила....
по въпроса за картата от 26 юни съм абсолютно съгласна с онова ,което пишеш.
тъй като луна и плутон са в точен аспект , а луната е заточена в знака на сатурн си мисля ,че ще гръмне страхотен световен скандал свързан с мафиотски и политически структури ,който ще засегне и нас. по същото време упр. на козирога сатурн ще е в знака на девата , масови проблеми със заразени храни свързани със сатурн.
наред с това и сериозни проблеми свързани със земята , тук очаквам изригване на вулкан ,който ще донесе сериозна екологична катастрофа. защо ми се струва ,че това ще е свързано с острови в океан :-\.
земетресение , което ще е силно.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #1064 -: Май 16, 2010, 05:39:09 pm »
в новата карта плутон ,луна и възел аспектиран уран ,венера ,сатурн.....
лелеееее ,леле....
венера упр.6-ти и 1-ви. хора ,какъв ли бесен скандал ще излезе на нов свят в администрацията и здравеопазването?

*

Uran

• 6041
« Отговор #1065 -: Май 16, 2010, 05:40:02 pm »
Чакай,че мъжкото тяло сподели, че още не е гладно, да си споделя мислата.  ;D Меркурий нъл управлява и автомобилите? Може да има фалит на голяма автомобилна компания с тази опозиция към Плутон. Да не говорим и за финансов срив, свързан с ценни книжа - акции, облигации. Особено, ако има връзка с ипотеки - Луна в Рак, мунданен управител на 4 дом.  :-X
Ако говориш за БГ- невъзможността за обслужване на ипотечни кредити е стигнала критични стойности, макар че не се говори много- много по медиите. Тази корелация м/у управителите на 8 и 4 мунданни домове ми се струва съвсем резонна.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1066 -: Май 16, 2010, 05:45:23 pm »
Скарлет :o ,а в старата карта това чудо попада в 12-ти :o...
ужас просто в опозиция с нат.възел. страхотни сътресения ,възможно е убийство свързано с мафиотски структури на /от / мафиот....
дипломатически скандал очаквам.
е....си мамата ,що нищо хубаво не виждам бе хора? :-X
здравеопазване ,болници ,лудници....кво ще става там. някакъв сериозен проблем и в МВР ще има....много сериозен. :-X

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1067 -: Май 16, 2010, 05:56:10 pm »
Ако говориш за БГ- невъзможността за обслужване на ипотечни кредити е стигнала критични стойности, макар че не се говори много- много по медиите. Тази корелация м/у управителите на 8 и 4 мунданни домове ми се струва съвсем резонна.

Това е едно на ръка. Все пак това затъмнение много силно акцентира САЩ, Индонезия, Индия, Исландия... както и Полша. Аз от там също много се притесняяям какво ще изкочи. Те са много уязвима държава в момента. Имат натална опозиция Марс / Плутон в Козирог и Рак и това затъмнение го акцентира точно. Плутон пък е диспозитор на Слънцето им в Скорпион, което е връх на тауквадрат с Уран и Сатурн. Изобщооо, от Полша чакам много изненади. От САЩ - също. И ако наистина утрепат Обама, жална ни майчица на целия свят.  :-\

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1068 -: Май 16, 2010, 05:58:23 pm »
А с Гърция как ще е положението бе хора?
В крайна сметка тя в момента е най-черната уфсъ.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1069 -: Май 16, 2010, 06:03:29 pm »
А с Гърция как ще е положението бе хора?
В крайна сметка тя в момента е най-черната уфсъ.

засяга уран и нептун ,който са в конюкция в козирог...дома е 6-ти.
нови стачки и проблеми и при тях виждам също акцент на здравеопазването....абе хора дали здравните каси и на гърция и на българия няма да гръмнат?! :rolleyes:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1070 -: Май 16, 2010, 06:07:18 pm »
ужас просто в опозиция с нат.възел. страхотни сътресения ,възможно е убийство свързано с мафиотски структури на /от / мафиот....
здравеопазване ,болници ,лудници....кво ще става там. някакъв сериозен проблем и в МВР ще има....много сериозен. :-X

Честно да ти кажа, за БГ не знам какво да кажа.  :rolleyes: Може да има убийство на мафиот, а може и да изловят важна банда или голям мафиот. И понеже в старата карта Слънцето управлява 8 дом, може и да се стигне до фалит на банка, на застрахователна компания...а сега ми светва лампичката и за излизане на бял свят на тежки престъпления от предишното управление, свързано с финансирани проекти. В здравеопазването и НЗОК може да изкочи някой скандал. Не ми се мисли, че може да се случи някаква катастрофа с превозно средство на голяма група хора - Меркурий в опозиция с Плутон. Да не говорим за автомобилния бизнес на втора ръка автомобили. Хората вече реват, че няма кой да ги напсува в Горубляне.

« Отговор #1071 -: Май 16, 2010, 06:12:11 pm »
Мунданната астрология е астрологията на апокалипсиса  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1072 -: Май 16, 2010, 06:13:48 pm »

Честно да ти кажа, за БГ не знам какво да кажа.  :rolleyes: Може да има убийство на мафиот, а може и да изловят важна банда или голям мафиот. И понеже в старата карта Слънцето управлява 8 дом, може и да се стигне до фалит на банка, на застрахователна компания...а сега ми светва лампичката и за излизане на бял свят на тежки престъпления от предишното управление, свързано с финансирани проекти. В здравеопазването и НЗОК може да изкочи някой скандал. Не ми се мисли, че може да се случи някаква катастрофа с превозно средство на голяма група хора - Меркурий в опозиция с Плутон. Да не говорим за автомобилния бизнес на втора ръка автомобили. Хората вече реват, че няма кой да ги напсува в Горубляне.

нали уж ги изловиха... ;D наглите ,крокодилите ,алигаторите ,пелеганторите и все едни с екзотични имена....
не знам ,сигурна съм в едно ,че картинката не е розова.
по отношение на Гърция ,очаквам много сериозни промени ,когато уран застане в/у слънцето...ще бъде доста интересна ситуация. сериозна промяна и внезапни помощи по отношение на проектите и политиката им ще има...

*

Divna

« Отговор #1073 -: Май 16, 2010, 06:18:36 pm »
Ще хвърлите ли и едно око за Канада?

*

Марая

• 28287
« Отговор #1074 -: Май 16, 2010, 06:22:50 pm »

не знам дори как изглежда картата....

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1075 -: Май 16, 2010, 06:23:19 pm »

Ето я Канада.  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #1076 -: Май 16, 2010, 06:38:23 pm »
Събитие по 9-ти дом -там ще попадне в близост до мц. упр. на 9-ти дом е юпитер ,знака е стрелец. юпитер се намира в 12-ти. това е страна ,която има невероятна звездна защита. наред с това притежава изключителни възможности ,по отношение на дипломацията си.
мисля ,че тя дейно ще участва в преговори свързани с чужди държави с които има недотам приятелски отношения...
наред с това мисля ,че ще предприемат важни стъпки по отношение на висшето образование...
и там е възможен проблем около министър.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1077 -: Май 16, 2010, 07:02:40 pm »

Гледай до ноември 2012 да се прибереш в БГ. Слънчевото затъмнение от 14 ноември 2012 засяга много държавата.  :-X  И то наталната опозиция Сатурн / Плутон. Затъмнението е в близост до наталния Сатурн в Скорпион и в опозиция с Плутон в Телец. Слънце и Уран на ИЦ в Рак в натала също не ми харесва  много.  :unsure:

*

Divna

« Отговор #1078 -: Май 16, 2010, 07:24:10 pm »
Събитие по 9-ти дом -там ще попадне в близост до мц. упр. на 9-ти дом е юпитер ,знака е стрелец. юпитер се намира в 12-ти. това е страна ,която има невероятна звездна защита. наред с това притежава изключителни възможности ,по отношение на дипломацията си.
мисля ,че тя дейно ще участва в преговори свързани с чужди държави с които има недотам приятелски отношения...
наред с това мисля ,че ще предприемат важни стъпки по отношение на висшето образование...
и там е възможен проблем около министър.

Да, в момента има много реформи в образователната система като цяло.

*

Divna

« Отговор #1079 -: Май 16, 2010, 07:26:34 pm »

Гледай до ноември 2012 да се прибереш в БГ. Слънчевото затъмнение от 14 ноември 2012 засяга много държавата.  :-X  И то наталната опозиция Сатурн / Плутон. Затъмнението е в близост до наталния Сатурн в Скорпион и в опозиция с Плутон в Телец. Слънце и Уран на ИЦ в Рак в натала също не ми харесва  много.  :unsure:

Скарлет, толкова ли ще е сериозно наистина  :'(?