Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 283500 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #1080 -: Май 16, 2010, 07:40:49 pm »
аз не мисля , че 2012 ще е по-страшно от това ,което се случва сега....
поне юпитер няма да участва в тежката планетна конфигурация...ще има взаймна рецепция на сатурн и плутон и нещата ще бъдат ясни ,точни и кристални...мисля ,че страшното ще е до 2012....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1081 -: Май 16, 2010, 07:52:39 pm »
поне юпитер няма да участва в тежката планетна конфигурация...ще има взаймна рецепция на сатурн и плутон и нещата ще бъдат ясни ,точни и кристални...мисля ,че страшното ще е до 2012....

Държа да натвърдя, че аз това го казах ееехееее още откога.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1082 -: Май 16, 2010, 08:29:18 pm »

Марая, нещо не мислиш добре. Все едно да кажеш, че всички хора имат една съдба.  :-\ Естествено, че проявленията са различни в различните държави. Колко ще бъде сериозно и в кои сфери, хич нямам време да се задълбочавам.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1083 -: Май 16, 2010, 09:10:34 pm »
Докато панирах рачешките ролца ми мина още нещо през ума за опозицията на Меркурий/Плутон в лунното затъмнение. Трябва да се разровя да намеря хороскопа на Аертон Сена, за да видя кое как е било там, но тази опозиция от затъмнението може да предизвика и катастрофа с някой от автопилотите да'н дава Бог. Ама и туй ми мина през ума. :-X

*

Марая

• 28287
« Отговор #1084 -: Май 16, 2010, 09:24:59 pm »

Марая, нещо не мислиш добре. Все едно да кажеш, че всички хора имат една съдба.  :-\ Естествено, че проявленията са различни в различните държави. Колко ще бъде сериозно и в кои сфери, хич нямам време да се задълбочавам.

далеч съм от мисълта ,че всички имаме еднаква съдба.
просто си мисля ,че взаимната рецепция е извод за посочените по-горе предположения.гледала съм мунданните аспекти ,не единични карти.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
« Отговор #1085 -: Май 16, 2010, 10:01:04 pm »
Ино такова всемирно явление като тау квадрат на най-мощните планети засяга да речем половината население на земята пряко, що се некой има планети на кофти място от гледна точка на тауто.
А другата половина засяга индиректно - щото те нещата са свързани, я вижте икономиката, изгарят фирмите с дългове, ама след тях изтарят и ония без дългове, щото не могат да си вземат парите от първите.

Просто засегне ли се определен процент от населението според мен неминуемо заразата обхваща всички по индукция.
Малии, кво измъдрих, чак ме достраша.  :-X

*

Uran

• 6041
« Отговор #1086 -: Май 16, 2010, 10:06:57 pm »
 Влиза в сила принципа на Парето. Проблемните 20% заразяват и читавите 80%.

« Отговор #1087 -: Май 16, 2010, 10:09:22 pm »
Докато панирах рачешките ролца ми мина още нещо през ума за опозицията на Меркурий/Плутон в лунното затъмнение. Трябва да се разровя да намеря хороскопа на Аертон Сена, за да видя кое как е било там, но тази опозиция от затъмнението може да предизвика и катастрофа с някой от автопилотите да'н дава Бог. Ама и туй ми мина през ума. :-X

1,05,1994

Малииии, мноо си надобряла  ;) Имало е Мерк опозиция на Юпитер в Скорпион!
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1088 -: Май 16, 2010, 10:11:14 pm »

щото си гледала днес формулата в Монако....
много ми харесва , много ,но съм била само в Турция и Унгария....ще ми се и по-надалече да стигна .
Фелипе Маса и Уис Хамилтън са ми любимци... :wub:

« Отговор #1089 -: Май 16, 2010, 10:19:36 pm »
На какво се дължи това или е просто щастливо стечение на обстоятелствата?

Имаше много държавни предприятия за приватизиране.  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kaily

• 5145
« Отговор #1090 -: Май 16, 2010, 10:35:21 pm »
Цитат
2001-2004 бяха най-добрите години за България след идването на демокрацията.
Така поне твърдят различни издания и хора, а и аз мисля така.

Аз пък мисля точно обратното, точно през ти ягодини се разби и окончателно затри дребния и голяма част от средния бизнес.
Като дойдоха юпенцата маменцето им на царя и унищожиха всичко, а на негово място насадиха корпоративния капитал.
За дребния бизнес това бяха годините на окончателния погром, Костон ги къткаше донякъде.
От симо насам потоп.

*

kaily

• 5145
« Отговор #1091 -: Май 17, 2010, 12:18:31 pm »
Езерото Танганайка ще заври!

Водите на африканското езеро Танганайка са най-горещи от 1500 години насам, което е пряк риск за рибата в него, осигуряваща прехрана за милиони африканци.

Езерото, което се простира на границата между Танзания в Източна Африка и Демократична република Конго, е второто най-старо и най-дълбоко езеро в света.

Тревожните данни са от научно изследване, публикувани в журнала Nature Geoscience. Те са получени при сондиране в седиментни слоеве на дъното, които говорят за климатични промени в продължение на много години.

Повърхността на водите в момента е 26 градуса - безпрецедентна стойност от 500 г.сл.Хр. насам.

Затоплянето се е ускорило в края на XX век, като съвпада с увеличаването на емисиите парникови газове, отделяни в атмосферата.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1092 -: Май 17, 2010, 12:30:45 pm »

1,05,1994

Малииии, мноо си надобряла  ;) Имало е Мерк опозиция на Юпитер в Скорпион!

Ми, присетих се, щото знам хороскопа на Шумахер. Убууу се отказа, що му требва да се връща отново на пистата? А в натала Луната му управлява 3 и 4 домове. Верно, на трон е по знак, но е в опозиция със Слънцето, в квадратура с Юпитер /управител на 8 дом/ и с Уран. Сатурн - диспозитор на Слънцето, е в падение в Овен и го квадратира. Абе, кво да анализирам повече, вижте натала сами.
 Лунното затъмнение на 26 юни много зле му е разположено върху натала. Юпитер в опозиция на Юпитер - управител на 8 дом. Венера в опозиция на Венера - управител на асцендента. А в началото на юли ще има и точен съвпад на транзитния Марс в Дева с наталния му Плутон.  :'(  :-X За Слънчевите на 15 януари и на 11 юли, да не говорим.  :-\
« Последна редакция: Май 17, 2010, 12:45:28 pm от Скарлет »

*

Марая

• 28287
« Отговор #1093 -: Май 17, 2010, 03:34:32 pm »

*

Марая

• 28287
« Отговор #1094 -: Май 17, 2010, 06:08:09 pm »
и още нещо...
крах на еврото!
леле мале , направо имам чувството ,че сме във филм на ужасите.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1095 -: Май 17, 2010, 06:22:56 pm »
абееее да ви светна аз за една истина относно редовия човек. начи идва бившия да вземе децата и нещо се заприказвахме за филми. и аз се оплаках за "2012", че изобщо не е бил хубав и няма нищо общо с истината. и знаете ли кво ми отговори онва говедо  :o  каза следното: ми как бе, те дават какво ще стане и хората да си подготвят парите за да ги спасяват!

е честно казано аз зяпнах от идиотизъм! то няма толкова безакълно, обаче това е мнението на повечето хора дето хабер си нямат от нищо... тцъ тцъ тцъ накъде върви тоя свят начи...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1096 -: Май 17, 2010, 06:25:24 pm »
Божее, то само това да е. Такъв кретенизъм ходи по улиците, ум да ти зайде.  :lol:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1097 -: Май 17, 2010, 06:28:05 pm »
Божее, то само това да е. Такъв кретенизъм ходи по улиците, ум да ти зайде.  :lol:

абе то за кретенизма ясно, ама разбираш ли ти, че пича чака да си плати за да му спасят гъза! тва е вече върха на лайното отвсякъде  :-X :-X :-X

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #1098 -: Май 17, 2010, 06:31:24 pm »
и още нещо...
крах на еврото!
леле мале , направо имам чувството ,че сме във филм на ужасите.

Той краха на еврото вече беше предречен от икономистите. нали се събраха да решават какво да правят - направиха фонд за подпомагане на държави в криза и стабилизираха еврото. Има един български финансист, много добър, аз много го харесвам - Любомир Христов. Та човека каза: "Пари се печатат!"

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1099 -: Май 17, 2010, 06:32:34 pm »
Към Вещичка:

Повечето парите ги спасяват към момента. Проблемът е, че колкото и да недоволстваме оставам с впечатлението, че просто света е устроен по този начин. Справедливост друг път. Е някъде там в някой минал живот, така се успокояваме май само....щото виждаш пред себе си човек, който съдбата му подарила шанс, а той злоупотребява до безкрайност, но всичко продължава да си е по старому без никакви последствия. Аз уж вярвам, че всичко рано или късно се подрежда, но на моменти човек се обезверява.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.