Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 283970 Прегледи
Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #1120 -: Май 19, 2010, 11:42:22 am »
Според мен България тръгна на зле от СДС, но това е друга тема.
Какво е мнението ви за въпросната маг Вая? В тези среди е много уважавана.
Целта ми не е противопоставяне на астролозите срещу маговете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1121 -: Май 19, 2010, 11:42:30 am »
НДСВ може да са платили за прогнозата на Вая  :mellow:

А пък не вярвам Преслава,Андреа и Галена да залязат толкова бързо,по-скоро някои от предните  ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #1122 -: Май 19, 2010, 11:44:00 am »

Какво е мнението ви за въпросната маг Вая?

Не я познавам лично за да имам мнение за нея.Иначе съм чувал и негативни отзиви,някъде по някакви вестници и телевизии я бяха издирвали за шарлатанство.Но не мога да кажа,дали това не е работа на конкуренцията и или  :rolleyes:

« Отговор #1123 -: Май 19, 2010, 11:44:27 am »
За Андреа и Галена не се съгласявам с Вая, обаче за Преслава може и да излезе права.
Напоследък нищо не се чува от нея като песни. Направи една реклама на скоро и това е.
Нормално е - всичко върви в цикличност и не може всички като Мадона да са с десетилетие известни.  ;)
Що се отнася до политиката - все повече хора ще се отдръпнат от БСП.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1124 -: Май 19, 2010, 11:48:05 am »
Изобщо не я познавам тая маг Вая, ни па други магове. Ти си ми първата.  :08:

Костов имаше много грешки, обаче Симеон нямаше ни една правилна посока, като се почне от юпитата, които нищо не умеят и не знаят, и затова зрелите хора ги изхвърлиха на боклука, като се мине през далаверите му с продажбата на БТК, царските гори, продажбата на еректроразпределителните дружества, акцент върху корпоративния капитал и пълно неглижиране на народа, който го е избрал - Симеон отвсякъде се оля.
И без да съм маг, пророкувам, че НДСВ повече никога няма да има, а Атака още дълго ще стои, защото от Атака има нужда, а от царо вече никой нема нужда.

Ти като си маг, ще ми направиш ли приятелска магия за пари, пък аз, като ги спечеля, ти давам 10%, м?
Тук всички безплатно си пощем един на друг въшките.
Ти на мен магия за пари, астролозите тук на теб безплатно хороскопче, пък аз на всички ви напълно безплатни мъдрости.
 :25:

« Отговор #1125 -: Май 19, 2010, 11:50:01 am »
Е все пак ако кажеш, че БСП са управлявали по-добре от НДСВ няма да си права, нали така?
Царя може да си има всякакви минуси, обаче не може да надмине Станишев по наглост.
Но да се върнем на бъдещето - според вас ГЕРБ ще изкара ли пълен мандат? Според мен - да, обаче втори мандат е малко вероятен.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1126 -: Май 19, 2010, 11:51:54 am »

много са различни като понятия маг и астролог ,за да има противопоставяне. ;)
никога не съм я чувала въпросната маг Вая!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1127 -: Май 19, 2010, 11:53:36 am »
И аз, то магове да искаш в наше време.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #1128 -: Май 19, 2010, 11:55:21 am »
За последното донякъде може и да се съглася.Даже знам някои планетни влияния които правят човек уязвим към такива негативи или индикират тяхната поява.

Но сега излизам,макар че ми стана интересно,после пак ще се включа  ;)

*

kaily

• 5145
« Отговор #1129 -: Май 19, 2010, 12:04:40 pm »
Ма съгласна съм с теб, затова и вече писах да не заставаме един срещу друг, а да си помагаме.
Всеки си има място и това място не е случайно.
Ето, ти влизаш тук, говори се за пари, а на мен картата ми е така сложена, че е редно да съм милиардер, пък не съм.
Давай да отстраняваме външното влияние, че да забогатявам. И всеки ще намаже.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1130 -: Май 19, 2010, 01:03:57 pm »
През управлението на ОДС малкият и среден бизнес бяха във възход.
С идването на НДСВ на власт нещата взеха тотално да се сговняват. Мога и да припомня прословутата реплика на М.Велчев в отговр на журналист. въпрос по повод бъдещето на свободните професии и малкия бизнес:" Ще отидат да работят за големите фирми"
Разбирай- 5 пъти по-малко пари и 10 пъти по-малко свобода.
 Нещата се задълбочиха при тройната коалиция като корупцията стана нормална практика. Доутрепа се малкия бизнес.

*

kaily

• 5145
« Отговор #1131 -: Май 19, 2010, 01:11:44 pm »
Напълно съм съгласна с Уран.
Симеон точно дребния бизнес унищожи и настани корпоративния капитал и продажните некадърни юпита.
Аз имах дребен бизнес и си вървеше добре, нещата почнаха да се променят откак царо дойде на власт и за няколко години ни унищожи всичките.
Та не искам и да чувам повече за каролев, велчев, малкия мук и другите гадове.
Пример каролев - оня ден се изказва нагло и самонадеяно че ндсв никога не е разчитало на вътрешния пазар, а само на износ. Това да говори някому нещо? В бананоните държави държат заплатите безумно ниски и затова няма вътрешен пазар, а заради евтината работна ръка всичко се изнася.
И това това влечугоподобно слузесто каролев дори не се свени да гокаже пред озверелите от глад жители на тая бананова република.
За разстрел са сите воглаве с величеството.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1132 -: Май 19, 2010, 01:32:01 pm »
Мисля , че е твърде рано да се говори кога ,при кого и как сме живяли....
нужно е време ,за да разберем прехода!
да не говорим за цинизма на политическите сделки ,при някои дори "бартера" е очеваден!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1133 -: Май 19, 2010, 01:58:55 pm »
Изобщо не я познавам тая маг Вая, ни па други магове. Ти си ми първата. Ти на мен магия за пари, астролозите тук на теб безплатно хороскопче, пък аз на всички ви напълно безплатни мъдрости.

Астролозите често подхождат с резервираност към маговете и обратното. А не бива, все пак све в една ниша така да се каже - нишата където хора с по-особени способности помагат на хората. Относно това противопоставяне направих тема в Мистика: http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4276.0.html
Според мен не бива да се делим толкова, понеже има и магове-астролози. Каквото и да решат звездите, никога не са изключени външни влияния. Магийте съществуват и понякога това, което звездите са заложили не може да се прояви наяве точно заради тях. По хороскоп може да имаш абсолютно щастие, обаче то да не се прояви заради външни негативни влияния. Аз например по хороскоп трябва да имам много щастие, но го нямам реално погледнато, защото попивам енергията от околния свят, а тя често е негативна. :blink:
« Последна редакция: Май 19, 2010, 02:06:33 pm от Маг Жасмина »

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1134 -: Май 19, 2010, 02:06:10 pm »

Астролозите често подхождат с резервираност към маговете и обратното. А не бива, все пак све в една ниша така да се каже - нишата където хора с по-особени способности помагат на хората. ОТносно това противопоставяне направих тема в Мистика: http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4276.0.html
Според мен не бива да се делим толкова, понеже има и магове-астролози. Каквото и да решат звездите, никога не са изключени външни влияния. Магийте съществуват и понякога това, което звездите са заложили не може да се прояви наяве точно заради тях. По хороскоп може да имаш абсолютно щастие, обаче то да не се прояви заради външни негативни влияния. :blink:

Добре дошла Жасмина,
Аз лично слагам под едно всички които се занимават с езотерика, окултизъм , астрология и всички тем подобни неща, за което е нужен един вътрешен стремеж към еволюция, защото има много начини да се разчетат звездите и всичко изброено по-горе са само различните начини за това.  ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

kaily

• 5145
« Отговор #1135 -: Май 19, 2010, 02:18:18 pm »
Изобщо не я познавам тая маг Вая, ни па други магове. Ти си ми първата. Ти на мен магия за пари, астролозите тук на теб безплатно хороскопче, пък аз на всички ви напълно безплатни мъдрости.

Астролозите често подхождат с резервираност към маговете и обратното. А не бива, все пак све в една ниша така да се каже - нишата където хора с по-особени способности помагат на хората. Относно това противопоставяне направих тема в Мистика: http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4276.0.html
Според мен не бива да се делим толкова, понеже има и магове-астролози. Каквото и да решат звездите, никога не са изключени външни влияния. Магийте съществуват и понякога това, което звездите са заложили не може да се прояви наяве точно заради тях. По хороскоп може да имаш абсолютно щастие, обаче то да не се прояви заради външни негативни влияния. Аз например по хороскоп трябва да имам много щастие, но го нямам реално погледнато, защото попивам енергията от околния свят, а тя често е негативна. :blink:

Тоя горния пасаж преди 20 минути ли е писан?

*

kaily

• 5145
« Отговор #1136 -: Май 19, 2010, 02:22:08 pm »
Аз тоя пасаж го четох преди 2 часа сигурно, седя, трия си очите, щото и друго правих междувременно, отдавна го четох. И отговора на елфидка след това. Поне преди два часа беше, много вода изтече оттогава, в 14,45 ли е писан или нещо не разбирам.   :-[

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1137 -: Май 19, 2010, 02:24:42 pm »
И аз нещо се зачудих какво стана...помислих, че си въобразявам вече.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #1138 -: Май 19, 2010, 02:27:01 pm »
Много се извинявам, по погрешка го публикувах повторно и реших да махна единия от двата. Май трябваше да махна втория, не първия.
Да, вярно е, че перди няколко часа го писах. Обаче бях излязла и преди да изляза го пуснах и нещо ми заби връзката. Мислех си, че не е било изпратено във форума и не е публикувано и затова като се върнах го пуснах още един път.

А не знам за вас, обаче аз ако нямах тази свръх-чувствителност към енергията на околния свят и на другите хора, самата аз щях да бъда много по-щастлив човек. Все още не умея да се пречиствам енергийно и попивам като гъба всичко. Честно казано не ми е леко. Винаги съм завиждала на обикновените хора, за които мистичното се изчерпа със суеверията и които не усещат енергията като мен и другите като мен. Защото не всичката енергия е положителна, даже мога да кажа че голяма част от човешката енергия е отрицателна за съжаление, такъв ни е света просто. От животните и природата много по-често получавам положителна енергия, от колкото от хората. Май трябва да ми направят енергийна защита. :-[

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1139 -: Май 19, 2010, 02:28:47 pm »
Аз тоя пасаж го четох преди 2 часа сигурно, седя, трия си очите, щото и друго правих междувременно, отдавна го четох. И отговора на елфидка след това. Поне преди два часа беше, много вода изтече оттогава, в 14,45 ли е писан или нещо не разбирам.   :-[

А бе човек, къде гледаш ? Виж, че на реда където пише Каили си пише 12 : 36 мин и 05 секунди
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!