Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 283602 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #1140 -: Май 19, 2010, 02:30:46 pm »
За съжаление и аз напоследък все по-често усещам как се бълват отрицателни енергии. А на пръв поглед преносителят може да изглежда неутрален. При мен реакцията е усещане за "свиване" в зоната на слънчевия сплит. Всеки път автоматично я получавам, като усетя прикрит негативизъм. Не си и правя никакви енергийни защити, а трябва, като попивателна съм...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1141 -: Май 19, 2010, 02:37:05 pm »
 Ходя от време на време при една козметичка на възрастта на майка ми, която се занимава и с рейки и с др. неща.Тя ми маха и лошата енергия, която съм попила.
Аз се усещам, че имам склонност да се натоварвам с много отрицателни емоции, които немога да трансформирам в нещо съзидателно и го отнасят семейството ми и клетите ми зъбки- т.е. пак аз.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1142 -: Май 19, 2010, 02:50:44 pm »
При мен зъбите никога не отнасят, но директно ме удря в кожата. Все пак кожата изпълнява защитни функции, но е и огледало за вътрешните ни състояния, които понякога не успяваме да сублимираме.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1143 -: Май 19, 2010, 03:32:46 pm »
Дали може да се правят острологични прогнози на цели партии? АТАКА е основана на 17 април 2005 г.
Много ми е любопитно какво я очаква партия Атака например - една партия, която за пет години се превърна от тв предаване в Скат ТВ в партия, подкрепяща управляващите. Аз смятам, че възходът й ще спре до тук и предстои пълно обезличаване в следващите пет години.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1144 -: Май 19, 2010, 03:34:02 pm »
Въртиш-сучиш, все партийни неща те вълнуват.  ;D Явно със сондажна цел си тук.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1145 -: Май 19, 2010, 03:40:36 pm »
АТАКА е основана на 17 април 2005 г.

Не се занимавам с мунданни прогнози, но доколкото съм запозната, е нужно да се знае и часът на нейното основаване /регистрация/. Добре е да се направи и съпоставка с наталните карти на основателите.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1146 -: Май 19, 2010, 03:47:58 pm »
Маг кайли заявява, че партия Атака я очакват само хубави работи. В час е с всичко, което се случва, и реагира адекватно на народните тежнения. Така че няма какво да я мислим поне в близките години.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1147 -: Май 19, 2010, 03:50:43 pm »
Дали може да се правят острологични прогнози на цели партии? АТАКА е основана на 17 април 2005 г.
Много ми е любопитно какво я очаква партия Атака например - една партия, която за пет години се превърна от тв предаване в Скат ТВ в партия, подкрепяща управляващите. Аз смятам, че възходът й ще спре до тук и предстои пълно обезличаване в следващите пет години.

вярно и точно!
партия АТАКА е конюктурна партия. ще се обезличи в мига в който изчезне ДПС като политическа конфигурация.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1148 -: Май 19, 2010, 03:53:03 pm »
Ама дали ДПС ще изчезне - това е въпроса?  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1149 -: Май 19, 2010, 03:55:45 pm »
Съмнявам се!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1150 -: Май 19, 2010, 03:56:14 pm »
Ама дали ДПС ще изчезне - това е въпроса?  :blink:

невъзможен е конфликт на етносите в обединена европа.
ДПС като партия на прехода си изигра ролята.не случайно започна да приема в редиците и РЪКОВОДСТВОТО СИ  и българи.
Доган е голям политик ,колкото и да ми се иска да не го призная....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1151 -: Май 19, 2010, 04:00:33 pm »
Доган е най-големият политик.  :blink: Той няма да допусне конфликт, защото умее да манипулира прекрасно. Аз не вярвам, че ДПС ще изчезне като партия. Достатъчно умен е и това да не позволи да се случи. Зад кулисите управлява България сума ти години, че сега ли ще се издъни...едва ли, колкото и да се надяваме.   

*

Nebesna

« Отговор #1152 -: Май 19, 2010, 04:03:23 pm »
Много се извинявам, по погрешка го публикувах повторно и реших да махна единия от двата. Май трябваше да махна втория, не първия.
Да, вярно е, че перди няколко часа го писах. Обаче бях излязла и преди да изляза го пуснах и нещо ми заби връзката. Мислех си, че не е било изпратено във форума и не е публикувано и затова като се върнах го пуснах още един път.

А не знам за вас, обаче аз ако нямах тази свръх-чувствителност към енергията на околния свят и на другите хора, самата аз щях да бъда много по-щастлив човек. Все още не умея да се пречиствам енергийно и попивам като гъба всичко. Честно казано не ми е леко. Винаги съм завиждала на обикновените хора, за които мистичното се изчерпа със суеверията и които не усещат енергията като мен и другите като мен. Защото не всичката енергия е положителна, даже мога да кажа че голяма част от човешката енергия е отрицателна за съжаление, такъв ни е света просто. От животните и природата много по-често получавам положителна енергия, от колкото от хората. Май трябва да ми направят енергийна защита. :-[

Ако това ще ти вреди на здравето, не се занимавай с магии. Първо си изгради някаква защита. В противен случай това не е полезно за теб.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1153 -: Май 19, 2010, 04:04:23 pm »
невъзможен е конфликт на етносите в обединена европа.

В това не съм много сигурна също, но мисля, че конфликт е възможен да възникне не от тях точно. Да се надяваме, че ще може да бъде предотвратен в зародиш...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1154 -: Май 19, 2010, 04:06:05 pm »
на този етап обаче сякаш късмета му изневери

Не се заблуждавай, опекъл си е той работата. Доказал е как се дърпат умело конците от разстояние. Мислиш, че в момента не го прави, ли?  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #1155 -: Май 19, 2010, 04:08:19 pm »
Доган е най-големият политик.  :blink: Той няма да допусне конфликт, защото умее да манипулира прекрасно. Аз не вярвам, че ДПС ще изчезне като партия. Достатъчно умен е и това да не позволи да се случи. Зад кулисите управлява България сума ти години, че сега ли ще се издъни...едва ли, колкото и да се надяваме.   

нали това казвам Съни?
предстой трансформация на Д /ДВИЖЕНИЕ/за ППАРИ/ и Сслужби/.
това той никога няма да допусне , да слезе от политическата сцена.
но когато партията има друга политика , то и Атака ще предприеме друг курс.
а ДОГАН И СИДЕРОВ - корелацията е невъзможна!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1156 -: Май 19, 2010, 04:11:29 pm »
Ммм да, поне за пред хората ще бъде така.  :blink:

« Отговор #1157 -: Май 19, 2010, 04:18:04 pm »
Маг кайли заявява, че партия Атака я очакват само хубави работи. В час е с всичко, което се случва, и реагира адекватно на народните тежнения. Така че няма какво да я мислим поне в близките години.
Е как няма да са в час, нали са популисти?  ;D Между другото най-добре би било за България такива партии като ДПС, Атака, РЗС и Движение 21 да ги няма. Аман от такива, които се нароиха в последно време. А като видиш кои са вътре - същите. Със стари нов бардак се не прави!

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1158 -: Май 19, 2010, 04:27:36 pm »
На мен волен ми харесва. Това първо. Ратувала съм за нега, помогнах първия път да го изберат, когато останалите направиха пълно информационно затъмнение.
И второ знаеш ли значението на думичката популизъм?

*

Марая

• 28287
« Отговор #1159 -: Май 19, 2010, 04:58:31 pm »
каквото и да си говориме ,става дума за пари.... :blink: и то онези дето идват по плутон.