Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 284387 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #1340 -: Юни 28, 2010, 06:36:58 pm »
Би му мамата, чухте ли за увеличението на цените на газа?
Това ни е гробът, от мен да го знаете!

На фона на опосканата държава, на световната криза, на разрушената икономика, тия цени на газа ще ни довършат в буквалния смисъл на думата и то съвсем скоро.

« Отговор #1341 -: Юни 28, 2010, 06:47:08 pm »
А чухте ли, че Дунав ще залее Лом?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #1342 -: Юни 28, 2010, 07:00:54 pm »
Нямам спомен, обаче, някога Шумахер да е катастрофирал.

А аз имам  ;D РАзби се в една бетонна стена и остана невмредим. После се заби в друга и се потроши. Да не говорим, че се заби в Найджъл Менсъл в Австралия като беше в Бенетон, за да стане световен шампион и т.н . Винаги ми и е бил любимец  :P Много е шантав. ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1343 -: Юни 28, 2010, 07:57:34 pm »
Нямам спомен, обаче, някога Шумахер да е катастрофирал.

А аз имам  ;D РАзби се в една бетонна стена и остана невмредим. После се заби в друга и се потроши. Да не говорим, че се заби в Найджъл Менсъл в Австралия като беше в Бенетон, за да стане световен шампион и т.н . Винаги ми и е бил любимец  :P Много е шантав. ;D

Да го пази Бог! И аз го харесвам.  :blink:

*

Nebesna

« Отговор #1344 -: Юли 01, 2010, 06:33:00 pm »
Гърция и Румъния били пред ценови шок, заради рязкото вдигане на ДДС съобщиха в БТВ. Гледайте репортажа.

*

tanina80

« Отговор #1345 -: Юли 01, 2010, 06:53:07 pm »
Ще има пак хипер инфлация навсякъде. Според мен.

*

kaily

• 5145
« Отговор #1346 -: Юли 03, 2010, 04:25:17 pm »
Постнах го в темата за Гърция, ама да не се затрие в мистиката.

Гърци пазаруват като луди в гр. Гоце Делчев

Хипермаркети никнат като гъби по границата с Гърция, съобщава днес в "Стандарт" (paper.standartnews.com).
Четири вериги са открили магазини в гр. Гоце Делчев,
след като комшиите закъсаха финансово.

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3100271

Интересен коментар на един форумец отдолу

Ангеле,снощи май не си гледал телевизия, да видиш как гърци подават документи в бюрата по труда за сезонна работа в Англия , Дания и Скандинавските!!!!!! Та нема кво да чакам, то вече е факт!

*

kaily

• 5145
« Отговор #1347 -: Юли 06, 2010, 10:51:29 am »
Пчелите изчезват

Жуженето глъхне

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1348 -: Юли 11, 2010, 11:21:48 am »
очаквам някъде да прелее язовир ,да се спука бент!
другото ,което очаквам е проблеми свързани със стомашно-чревните заболявания в рамките на месец-масово!
възможно е потъване на плавателен съд! инцидент по вода!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1349 -: Юли 11, 2010, 11:25:59 am »
Язовир "Тича" прелива в момента бавно, бавно. А още валежи очакват. Няма край, какво е това лято.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1350 -: Юли 11, 2010, 06:10:51 pm »
и като съм почнала , поне още нещо да кажа да ми олекне/пък който каквото иска да си мисли/.
плутон в козирог- воля, желание за налагане на сила , разрушаване. уран в овен- енергия ,смелост,импулсивност,риск. и то в конюкция с юпитер ;D ;D
СЛВ транзитира в козирог и с напредването си се приближава до съвпад с плутон. а възела изобщо не бива да се подценява. сатурн ще тръгне директен в средата на лятото и в края на юли окончателно ще влезе във везни , като бързичко ще се придвижи до квадратурата с плутон , а това си е тенденция за значмос , съзбовност на събития последвали от този аспект. по принцип плутон в тежък аспект към уран е и разрушителен и съзидателен.....ще има трагични последици за много хора. и така кардналната квадратура е сериозен камбанен звън за тежки изпитания,неблагоприятни ситуаций и сериозни кризи. ще се иска бързо действие , коренна промяна в мислите ,подхода и действията.
тежки земетресения ,разрушителни :( :( :(
ще има реорганизация в управлението на държавата! ще има силови решения!поемане на риск и то сериозен риск!
прогноза за далечно бъдеще е трудно да се направи , но това е положението ,което виждам за сега. така разчитам посланиятана звездите . със сигурност мога да кажа ,че големите събития в мунданен план са сигурни само при конюкция и дисхармонични аспекти на планетите , както и в периодите на нови цикли.
уран е планета на неочакваното ,на обратите....ще има политическа промяна! и дано е за добро!

да видиме....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1351 -: Юли 11, 2010, 06:20:34 pm »
очаквам някъде да прелее язовир ,да се спука бент!
другото ,което очаквам е проблеми свързани със стомашно-чревните заболявания в рамките на месец-масово!
възможно е потъване на плавателен съд! инцидент по вода!

Снощи съобщиха за прелял язовир по БТВ, но не чух къде. Закъсняла си, кака.  ;)

*

Nebesna

« Отговор #1352 -: Юли 11, 2010, 06:23:40 pm »
Пчелите изчезват

Жуженето глъхне

Мчи то не е спряло да вали, бе. Кога да излизат пчИличките за прашеч?
Дядо ми беше пчелар и от него знам, че пчелите не излизат в дъждовно време.

ПП. Чувала съм, че и язовирите преливали при толкова много дъжд. :19:

*

Марая

• 28287
« Отговор #1353 -: Юли 11, 2010, 06:38:02 pm »
средата на юли ще има страхотни проблеми ,свързани с земеделието , реколтата ,мините и недвижимата собственост. стачки и бунтове ,проблеми от страна на опозицията./упр. на дсц-марс в съвпад със сатурн упр на иц на опозиция от уран упр. на 5-ти дом 8висши чиновници ,аристокрация ,училища/. ще гръмне нов скандал свързан с това и опозицията ще се възползва добре от това.
сатурн е страна от тау-квадратура в която участва 5-ти ,6-ти ,9-ти и 1-ви дом.
дипломатически скандал ,скандали със съдебната система....

септември и октомври  месец ще бъдат  страшни! :( транзит на СЛВ в/у иц. сатурн в съвпад с асц.....

ето още нещо ,което съм предвидила......

нищо ,че според скарлетка не съм познала ;D ;D ;D ;D
« Последна редакция: Юли 11, 2010, 08:59:32 pm от Марая »

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1354 -: Юли 11, 2010, 06:41:44 pm »
средата на юли ще има страхотни проблеми ,свързани с земеделието , реколтата ,мините и недвижимата собственост. стачки и бунтове ,проблеми от страна на опозицията./упр. на дсц-марс в съвпад със сатурн упр на иц на опозиция от уран упр. на 5-ти дом 8висши чиновници ,аристокрация ,училища/. ще гръмне нов скандал свързан с това и опозицията ще се възползва добре от това.

септември и октомври  месец ще бъдат  страшни! :( транзит на СЛВ в/у иц. сатурн в съвпад с асц.....

Кое по-точно? Че септември и октомври ще бъдат страшни ли? Щото само това е с удебелен шрифт. Но иначе нищо от написаното не съм чула в новините да е станало, освен проблемите с реколтата заради наводнението. Има ли някакъв нов скандал, който не сме чули?  :-\

*

Nebesna

« Отговор #1355 -: Юли 11, 2010, 06:43:35 pm »
Септември и октомври тепърва предстоят, рано е още.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1356 -: Юли 11, 2010, 06:50:51 pm »

септември и октомври  месец ще бъдат  страшни! :( транзит на СЛВ в/у иц. сатурн в съвпад с асц.....

Кое по-точно? Че септември и октомври ще бъдат страшни ли? Щото само това е с удебелен шрифт. Но иначе нищо от написаното не съм чула в новините да е станало, освен проблемите с реколтата заради наводнението. Има ли някакъв нов скандал, който не сме чули?  :-\

е малък ли е тоя с ЛЪЧКО ,ЧЕ НЕ СЕ СЕЩАМ :57: :57: :tongue2:
Скарлет ,ама на тебе май вече си слънчево затъмнена ,като представител на зодия рак! е може и мерак....

*

Марая

• 28287
« Отговор #1357 -: Юли 11, 2010, 06:52:08 pm »

това е болтвано от предишен пост...
визирам Лъчко ,той май ще се окаже като Красьо Черния...
за мен това си е скандал.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1358 -: Юли 11, 2010, 06:56:28 pm »

Те са ежедневие вече, та не го броих.  ;D Резил! Ма, евалата на бат Бойко.  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #1359 -: Юли 11, 2010, 06:58:01 pm »

Те са ежедневие вече, та не го броих.  ;D Резил! Ма, евалата на бат Бойко.  ;)

що бе ,тия новите нали не бяха като предишните ;D ;D ;D ;D,още по-зле са още по-зле.... :angry: