Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 283158 Прегледи
*

Nebesna

Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #1360 -: Юли 11, 2010, 07:01:19 pm »
Още скандали ще има - всеки месец по един скандал с политик. И не е само Лъчо, а Нанев преди това, а и във Варна имаше скандали с общински съветници.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1361 -: Юли 11, 2010, 07:06:39 pm »
Още скандали ще има - всеки месец по един скандал с политик. И не е само Лъчо, а Нанев преди това, а и във Варна имаше скандали с общински съветници.

права си , и то сериозни скандали!
сега и сатурн като настъпи везните ,дръж се земльо....тая ще я пееме!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1362 -: Юли 11, 2010, 07:15:59 pm »
е малък ли е тоя с ЛЪЧКО ,ЧЕ НЕ СЕ СЕЩАМ :57: :57: :tongue2:

Не, това е сериозен повод за гордост!  :geminis: Бате Бойко разправя имал цял списък още с такива, споко.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1363 -: Юли 11, 2010, 10:31:53 pm »

що бе ,тия новите нали не бяха като предишните ;D ;D ;D ;D,още по-зле са още по-зле.... :angry:
  Да, Марая, права си, защото навсякъде е все една и съща.... Като започнеш от най-долните слоеве, та стигнеш до най-горните. Каквито управляващите, такъв и народа.  ;D Та, не се учудвам, че за 20 години не се намери един свестен управляващ. Няма и да има, защото всички сме правени под калъп - злобни, подмолни, отмъстителни.....

*

Марая

• 28287
« Отговор #1364 -: Юли 12, 2010, 12:03:08 am »

що бе ,тия новите нали не бяха като предишните ;D ;D ;D ;D,още по-зле са още по-зле.... :angry:
  Да, Марая, права си, защото навсякъде е все една и съща.... Като започнеш от най-долните слоеве, та стигнеш до най-горните. Каквито управляващите, такъв и народа.   ;D Та, не се учудвам, че за 20 години не се намери един свестен управляващ. Няма и да има, защото всички сме правени под калъп - злобни, подмолни, отмъстителни.....
ей , най-накрая да го разбереш!
аз от кога ти я пея тая песен , а ти Бат Бойко ,та Бат Бойко.
не му симпатизирам , но в негова защита ще кажа ,че една птица пролет не прави!
никой не влиза за да остане в историята , а за да си направи игричката...., а тя в повечето случай не е малка! :-X

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #1365 -: Юли 12, 2010, 01:05:07 am »
Ако не го гръмнат газовите мафиоти скоро ще е хубаво..  ;D
ама със сигурност и той е в игрите така че пак съм на мнение че мутра да ме управлява не вари, но само това да направи си залужава да си дам гласа за него.. газта ще е пъти по-ефтина

:88: :clap:

*

Марая

• 28287
« Отговор #1366 -: Юли 12, 2010, 01:23:13 am »
То няма и за кой да гласуваш
Винаги сме били поставени да избираме по-малкото зло
но като цяло не съм му ден на тоя шнорхел
дори на външен вид не знам какво жените толкова му харесват..

и аз така! ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1367 -: Юли 13, 2010, 08:36:50 am »
Ново земетресение с магнитуд от 6,2 по скалата на Рихтер е регистрирано на територията на Чили, съобщават от националния сеизмологичен институт на САЩ.

Трусът е регистриран в 3.11 ч. българско време на дълбочина 90 км, посочва Агенция „Фокус".

Епицентърът е на 80 км от град Калама в северната част на страната. До момента няма данни за жертви и разрушения.

Не успях да намеря темата за земетресенията.

http://www.focus-news.net/?id=n1418005

Ето цитат от статия - ''... Като следствие от затъмнението много често настъпват и промени в геомагнитните полета и разстройство на някои физични и химични процеси в природата и земята като цяло. Предвид мощната планетна битка, развихряща се през тази година, са възможни земетресения или други природни бедствия, най-вероятно наводнения и урагани в месеците, следващи затъмнението, най-вече на териториите, където то ще бъде видимо - Тихия океан, Полинезия и Южна америка - Аржентина, Чили.''

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1368 -: Юли 13, 2010, 08:55:01 am »
Не само днес е имало земетресение в Чили. Вчера също.
Цитат

понеделник, 12 юли 2010

Земетресение с магнитуд 6,2 бе регистрирано в Чили, съобщиха от Геофизическия институт на САЩ. За момента няма данни за пострадали хора и нанесени материални щети, съобщи Ройтерс.
http://www.standartnews.com/news/details/id/74201/%D0%A2%D1%80%D1%83%D1%81-%D0%BE%D1%82-6,2-%D0%BF%D0%BE-%D0%A0%D0%B8%D1%85%D1%82%D0%B5%D1%80-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%82%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B8-%D0%A7%D0%B8%D0%BB%D0%B8---

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1369 -: Юли 13, 2010, 09:00:19 am »
Да, затова сложих отдолу линка, даден от Айа. Отново има, както и вчера е имало.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1370 -: Юли 13, 2010, 09:04:41 am »
Да видим как ще се развихрят събитията към 30 юли - началото на август при опозицията на Марс към Юпитер и Уран, в квадрат с Плутон и по-късно през месеца - съвпад със Сатурн.  :-X

Венера е в падение, която управлява 4 дом в картата на БГ /ректифицирана от М. Левин/ и е диспозитор на Слънцето и Уран в Телец. А и скоро ще направи квадрат с нат. Венера в Близнаци. Да видим дали ще ни подмине и нас труса.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1371 -: Юли 13, 2010, 09:18:09 am »
Да се надяваме да няма или поне да са леки.  :blink:

Гал Сасон спомена в лекцията си 31 юли като една особено опасна дата. Според него тогава в световен план се очаква някаква сериозна промяна на правителствено ниво. Но не посмя директно да каже за природни бедствия, макар че май и това имаше предвид. Щото говореше за 2012 и как тогава не вижда толкова астропредпоставки за такива, в сравнение с тази година например.   

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1372 -: Юли 13, 2010, 09:24:31 am »
Да се надяваме да няма или поне да са леки.  :blink:

Гал Сасон спомена в лекцията си 31 юли като една особено опасна дата. Според него тогава в световен план се очаква някаква сериозна промяна на правителствено ниво. Но не посмя директно да каже за природни бедствия, макар че май и това имаше предвид. Щото говореше за 2012 и как тогава не вижда толкова астропредпоставки за такива, в сравнение с тази година например.   

Знам и ако стане това, което и аз си мисля за едно нещо, ще стане много лошо. Затова и не съм писала нищо категорично нито за събитието, нито във времеви план, защото може да ми резнат главата някъде.  :-X А може и да ме обвинят, че съм го предизвикала с мисъл.  :P

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1373 -: Юли 13, 2010, 12:16:01 pm »

Ааа, видехте ли? Кой пръв рече, че тая година настъпва 2012? Моя милост, още миналата година го рекох, че 2012 почва от 2010.
Ама на мен не вервате, на Гал Сасон вервате.
Какво ще има на 31 юли?  :-X

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1374 -: Юли 13, 2010, 12:20:45 pm »

Ще ти се наложи да почакаш и да видиш.  :P

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1375 -: Юли 13, 2010, 12:23:29 pm »

Е че кой е казал, че на единия верваме, а на другия - не.  ;D Аз само го споделих като информация с вас, неговото мнение и виждане за нещата и ситуацията.
 Ясно си спомням между другото какво беше казала ти. И също никога не съм възлагала каквито и да е "надежди" на 2012 за нещо свръхизвънредно, та било то в положителен или негативен план.   

*

Марая

• 28287
« Отговор #1376 -: Юли 13, 2010, 12:26:10 pm »

Ааа, видехте ли? Кой пръв рече, че тая година настъпва 2012? Моя милост, още миналата година го рекох, че 2012 почва от 2010.

нов цикъл марс/сатурн във везни на опозиция от уран и юпитер на квадрат от плутон. кардинални знаци....

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1377 -: Юли 13, 2010, 12:28:25 pm »
Ауууу,
 :-X
любимият ми тау квадрат на 31 става още по-натоварен.  :'(
Както Юпитер е прилепнал към Уран, към тях залепва и Луната и на единия връх стават трима.
А отсреща Сатурн съвпад Марс.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1378 -: Юли 14, 2010, 03:30:03 pm »
"Прокуратурата повдигна обвинение на бившия премиер Сергей Станишев за неправилно боравене с класифицирана информация. Това стана в НСлС, където лидерът на БСП  се яви с двамата си адвокати. След повдигането на обвинението той бе освободен, без да му бъде налагана мярка за неотклонение.

Според обвинението в периода от 4 ноември 2005 г. до 10 септември 2009 г. в София бившият премиер е загубил 7 документа. Три от тях са изготвени от ДАНС, два - от МВР, един - от министъра на отбраната и един - от НАТО.

Документите са съдържали информация, представляваща държавна тайна, и са били връчени на бившия министър-председател лично и срещу подпис. Прокуратурата започна да разследва Станишев, след като бившият сътрудник на ДАНС и набеден за лидер на престъпната група на Октопода Алексей Петров в качеството си на лоялен гражданин предаде миналата година справка, изчезнала от кабинета на Станишев."

Дарик радио

« Отговор #1379 -: Юли 15, 2010, 06:41:52 am »

Какво ще има на 31 юли?  :-X

нов цикъл марс/сатурн във везни на опозиция от уран и юпитер на квадрат от плутон. кардинални знаци....

и то в разрушителен градус - 1 гр.Везни :(
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...