Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 283203 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #1480 -: Август 22, 2010, 03:21:17 pm »
салатке ,съгласна съм за нептун ,да допълня ,ако позволиш :blink: ;).по нептун са и вредните емисий и газове. а тук бакията е огромна. по нептун са и балнеологията,аромотерапията ,хотелите.голяма част от новите градове -слънчев бряг и златни ,е възможно да бъдат разрушени ,точно в този период. освен това е възможно да има и екологични проблеми ,отровени водоизточници/нептун/.отровите също са по нептун.
в същия този период ,лятото ,когато юпитер и уран ще направят ингрес в овен , а там вероятно ще става дума и за нови открития или разширение на стари такива ,подобряване на иновационни технологий , ще има опозиция на сатурн в сходящ квадрат с нептун. възможно е нечий експерименти да предизвикат сериозни катастрофални екологичесски проблеми.[/b]

не съм веща и го потретвам ;D ,по отношение на обществената астрология ,просто разсъжденията ми текът така....дано не съм права! ;) :unsure: :(

Но май съм права!

Ето една прогноза , и нещо за Иран.Вижте датата  ;)

в международен план си миссля ,че двете новолуния през февруари и март са изключително тежки и сложни. възможно е да започне конфликт за нефт и да има военни действия.мисля,че в иран ще има много проблеми.от там е възможно да се разрастне сериозен конфликт. очаквам поява на нов вирус ,неизолиран все още :(-пандемия.

Това го казвам по повод:

Цитат
От 1992 г. Иран произвежда свои танкове, бронетранспортьори, ракети, торпеда и изтребител. Иранският президент Махмуд Ахмадинеджад днес официално представи първия безпилотен бомбардировач, произведен самостоятелно от Иран
http://asia.actualno.com/news_312070.html

Иран добре се въоръжават... защо ли им трябва? :mellow:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1481 -: Август 22, 2010, 03:25:06 pm »
Това, че се въоръжават още нищо не означава. Колкото до разработката на нови оръжия, аз също съм го прогнозирала, така че не ми казваш нищо ново.....и с червения шрифт.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #1482 -: Август 22, 2010, 03:28:32 pm »
Това, че се въоръжават още нищо не означава. Колкото до разработката на нови оръжия, аз също съм го прогнозирала, така че не ми казваш нищо ново.....и с червения шрифт.  ;D

Ако ми кажеш къде си го прогнозирала това за ИРАН ще ми бъде приятно да го прочета ,защото означава единомислие!
а шрифта е червен защото е написан в червено на 10 януари 2010 г. на стр.10 от темата!

п.п като се надявам ,че ще имаш време ,не те боли главата ,не ти се спи и не си изморена или бързаш! :P ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1483 -: Август 22, 2010, 03:53:23 pm »
 Не съм длъжна нито да се съобразявам с някого, нито да давам обяснения. Пиша и се включвам тогава, когато мога и най-важното - когато аз искам.  :P Прогнозата ми не касае конкретно Иран, а разработването на нови оръжия.  ;)

Цитат
СКАРЛЕТ: В периода 7 юни – 9 септември в Овен ще навлезе и Юпитер – планетата на разширението и експанзията. В този период можем да очакваме реализиране на проекти в областта на аерокосмическата промишленост, разработка на нови оръжия, откриване на  земни богатства, с голяма историческа стойност

http://skarleta.wordpress.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B8-%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%B5/%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%BE%D0%B7%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%B8-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5/

Да не забравяме откритите мощи в Созопол на Св. Йоан Кръстител.  ;)

В областта на космическите открития и действия: http://www.spacenewsbg.com/news/18/August/2010/2097/1/ 
Цитат
Японския космически апарат Акацуки , долетя до Венера.

Цитат
Учени от НАСА са напрвили изпитание на лунохода ATHLETE
  http://www.spacenewsbg.com/news/18/August/2010/2096/1/

Цитат
Китай изстреля нов спътник за изследване на Земята
http://www.spacenewsbg.com/news/10/August/2010/2090/1/

Цялата тази активност се дължи на съвпада Юпитер/Уран.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1484 -: Август 22, 2010, 03:57:59 pm »

*

Марая

• 28287
« Отговор #1485 -: Август 22, 2010, 03:58:10 pm »
Не съм длъжна нито да се съобразявам с някого, нито да давам обяснения. Пиша и се включвам тогава, когато мога и най-важното - когато аз искам.  :P Прогнозата ми не касае конкретно Иран, а разработването на нови оръжия.  ;)

а , мойта касае директно ИРАН! Ето това е причината да го цитирам! Инак всички без изключение сме на мнение не по-различно от твойто за открития ,нанотехнологии и каквото се сетиш! ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #1486 -: Август 22, 2010, 04:34:24 pm »
И още нещо намерих в потъналите в прах първоначални страници на темата ;D ;D

овен е най-агресивния знак от зодиака,особенно когато е транзитиран от тежки планети ,в това число и уран.
под владението на овен е военната промищленост. всички области в техниката и механиката където се изисква оръжие  , огън , метал са под управлението на овен.
тенденция за бунт , терористични действия, експлозий ,катастрофи ,войни.
дали няма да измислят и някое ново оръжие? :( :( :angry: :angry:
мисля,че ще има и изригване на вулкани в този период .

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1487 -: Август 26, 2010, 02:47:02 pm »
Фалирали бизнесмени залагат коли и апартаменти
Фалирали бургаски бизнесмени залагат скъпите си коли и апартаменти на „комар", съобщи бургаската телевизия far.tv.
Към тази отчаяна крачка ги подтикват драстично намалените им доходи и липсата на перспектива в бизнеса.
Нощните казина са пълни с хора, които са били в доста добро финансово положение, но постепенно кризата ги е съсипала, посочи Надя Стоянова, психолог и психотерапевт в Бургас.
При мен идват хора, които са имали по два-три апатамента и също толкова и коли. Но сега всичко са разпродали, защото не могат да погасят огромните си заеми към банките, добави тя.
Стоянова допълни, че последният случай, с който се сблъскала, е бил 35-годишен мъж, собственик на верига от магазини по Южното Черноморие.
Бизнесът му постепенно западна и той разпродаде всичко на ниски цени. Продаде цялото си недвижимо имущество. Сега живее на квартира, обясни Стоянова.
Тя припомни и че преди няколко месеца в Бургас пред гроба на баща си се е самоубил известен бургаски бизнесмен. Имал дългове към банки и лихвари.
В страната ни пристрастяването към хазарта придобива страшни размери. Така човек започва да се самоизолира и единствената му компания стават игралните автомати и рулетката, коментира още психологът.

*

kaily

• 5145
« Отговор #1488 -: Август 26, 2010, 02:47:34 pm »
Е това пък аз го прогнозирах от неколко години насам.  :P

*

kaily

• 5145
« Отговор #1489 -: Август 29, 2010, 11:25:51 am »
Вулканът Синабунг се събуди след 4 века
Индонезия обяви червена тревога, след като вулканът Синабунг на остров Суматра избухна, изхвърляйки дим и пепел на 1500 м височина и причинявайки евакуацията на хиляди хора, информират световните агенции.
„Първоначално помислихме, че пепелта и димът са причинени са причинени от дъжда, но сега знаем, че причината със сигурност е магма", заявиха от националния център за тревога при вулкани.
Синабунг не е избухвал от повече от 400 години, но от петък насам показваше „вулканична активност".
Най-малко 12 000 души, живеещи в близост, са евакуирани.

Вулканът Ключевская Сопка на руския полуостров Камчатка в Североизточна Азия няколко пъти изхвърли пепел на височина 1 километър.
Шлейфът, образуван от пепелта, достига 20 километра, предаде ИТАР-ТАСС.
По югозападния склон на гигантския вулкан се лее поток от нажежена лава.
През изтеклото денонощие там станаха над 100 земетресения.
Обикновено вулканът изригва през 5-6 години. Този път се активизира миналия август.

Все още е активен и съседният вулкан Шивелуч, който изхвърля пепел и газ на височина 5 километра. Там са регистрирани 166 земетресения.

Пепел изхвърля и вулканът Каримски на 125 км северно от Петропавловск-Камчатски. Облакът достига височина 3,6-3,7 км.

Жителите на региона честват днес (28 август) "Деня на вулкана" край друг действащ кратер - Авачинския, на 25 км от Петропавловск-Камчатски.
В базовия лагер там са се събрали близо 3000 души. Те играят голф, участват във викторини и конкурси, слушат пристигнали за тържеството поети с китара. Организаторите черпят всички с чай, пилаф и шишчета.
Стотици алпинисти масово покоряват Авачинския вулкан с височина 2700 метра над морското равнище. След като се върнат, те ще бъдат посрещнати със забавна вечер и фойерверк, добавя ИТАР-ТАСС.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1490 -: Август 29, 2010, 11:29:12 am »
Кайли, от къде ги изрови пак тези?! Да знаеш всички ще измрат, само ние ще останем да векуваме. ;D ;D ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #1491 -: Август 29, 2010, 11:53:37 am »
Вчера имаше инфо за Камчатка в нюзбг
А днес от вести бг прочетох пък за новия.

*

Nebesna

« Отговор #1492 -: Август 29, 2010, 12:07:43 pm »
Правилата изискват да се публикува в световно признати списания с РЕДАКЦИОННА КОЛЕГИЯ от известни учени, с доказан принос в научната област, за която става дума. За да бъдеш признат трябва да бъдеш признат от колектив от авторитети. Така е било и така ще бъде. Признават се само публикации на хартиен носител в елитни научни списания.

Казвам го по повод на драпането кой каква прогноза бил публикувал в нета, преди другия....масово се превежда от чужди сайтове.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1493 -: Август 29, 2010, 12:11:03 pm »
Вулканът Синабунг се събуди след 4 века
Индонезия обяви червена тревога, след като вулканът Синабунг на остров Суматра избухна, изхвърляйки дим и пепел на 1500 м височина и причинявайки евакуацията на хиляди хора, информират световните агенции.
„Първоначално помислихме, че пепелта и димът са причинени са причинени от дъжда, но сега знаем, че причината със сигурност е магма", заявиха от националния център за тревога при вулкани.
Синабунг не е избухвал от повече от 400 години, но от петък насам показваше „вулканична активност".
Най-малко 12 000 души, живеещи в близост, са евакуирани.

Вулканът Ключевская Сопка на руския полуостров Камчатка в Североизточна Азия няколко пъти изхвърли пепел на височина 1 километър.
Шлейфът, образуван от пепелта, достига 20 километра, предаде ИТАР-ТАСС.
По югозападния склон на гигантския вулкан се лее поток от нажежена лава.
През изтеклото денонощие там станаха над 100 земетресения.
Обикновено вулканът изригва през 5-6 години. Този път се активизира миналия август.

Все още е активен и съседният вулкан Шивелуч, който изхвърля пепел и газ на височина 5 километра. Там са регистрирани 166 земетресения.

Пепел изхвърля и вулканът Каримски на 125 км северно от Петропавловск-Камчатски. Облакът достига височина 3,6-3,7 км.

Жителите на региона честват днес (28 август) "Деня на вулкана" край друг действащ кратер - Авачинския, на 25 км от Петропавловск-Камчатски.
В базовия лагер там са се събрали близо 3000 души. Те играят голф, участват във викторини и конкурси, слушат пристигнали за тържеството поети с китара. Организаторите черпят всички с чай, пилаф и шишчета.
Стотици алпинисти масово покоряват Авачинския вулкан с височина 2700 метра над морското равнище. След като се върнат, те ще бъдат посрещнати със забавна вечер и фойерверк, добавя ИТАР-ТАСС.

овен е най-агресивния знак от зодиака,особенно когато е транзитиран от тежки планети ,в това число и уран.
под владението на овен е военната промищленост. всички области в техниката и механиката където се изисква оръжие  , огън , метал са под управлението на овен.

мисля,че ще има и изригване на вулкани в този период .

*

Марая

• 28287
« Отговор #1494 -: Август 29, 2010, 12:27:07 pm »
лунното затъмнение си е страшно...,направо страшно!
огън е ,огън- вулкан в индонезия ще нанесе сериозни поражения....
наред с това е възможно и цунами...., май/юни/юли тежки периоди ги чакат и индонезийците. като се има впредвид ,че страната е разположена на много острови....не се знае къде точно ще ги удари!

*

Марая

• 28287
« Отговор #1495 -: Август 29, 2010, 06:21:06 pm »
Много ме сърбят ръцете да пусна една малка прогноза за последното четиримесечие на 2010...
Все още обаче се чудя , струва ли си се пише за друго ,освен за природните феномени? :-\ :unsure:

*

tanina80

« Отговор #1496 -: Август 31, 2010, 09:56:41 pm »
Ванга: 2010 г. носи Трета световна война, Нострадамус: идва зъл световен лидер
01.01.2010 16:57  71 Добави в списък за четене
Ванга: 2010г. носи Трета световна война, Нострадамус - зъл световен лидер

1  2  3  4   
Известната българска пророчица и лечителка баба Ванга е родена на 31 януари, 1911 г. в град Струмица, в днешна Македония, но прекарва целия си живот в България, разказва в днешния си брой американският вестник "Пост Кроникъл".

Вангелия Пандева, каквото е истинското й име, губи зрението си, когато е на 12 години и остава сляпа до края на живота си на 11 август, 1996 г. Слепотата й е причинена от попаднал пясък в очите, след като 11-годишното момиче е било отнесено от силен вятър по време на буря. Тя обаче е оживяла и започнала да прави предсказания още на 16 години.

Предсказанието на пророчицата за 2010 г. е, че тя ще стане годината на Третата световна война, която ще започне през ноември и ще завърши през 2014 г., прераствайки в ядрен конфликт.

Като причина за войната Ванга е казала, че ще има опит за атентат срещу президентите на четири държави и след сблъсъкът в Хиндистан.

Прочутитят Нострадамус също е направил пророчества за предстоящата година.

Според него през 2010 г. мистериозната девица изведнъж ще умре. Коя е тя обаче, засега няма догадки.

Нострадамус също говори за проблеми с търговията, което означава, трудност при обменя на стоки, което, естествено, е доста безопасна прогноза. Това може да означава също и недостиг, инфлация, нарушаване на търговското статукво, пирати и др.

Нострадамус говори и за лидер, който ще се издигне със своята "безсърдечност и кръвожадност", и ще управлява света с огън и меч. Изборите, които ще се проведат през 2010 г., също ще са много интересни.

Като цяло, нострадамус вижда 2010 г. като нелека и носеща много сътресения и проблеми

http://bulgaria.actualno.com/news_277846.html

« Отговор #1497 -: Август 31, 2010, 10:39:31 pm »
Много ме сърбят ръцете да пусна една малка прогноза за последното четиримесечие на 2010...
Все още обаче се чудя , струва ли си се пише за друго ,освен за природните феномени? :-\ :unsure:

Имаш предвид, приподните стихии, нали? :-\

Аз пък да ти кажа.....точно за природните стихии ми се вижда неблагонадеждно да се търсят единствени по рода си съвпадения. Е, рядко изригват вулкани като онзи в Исландия, но все някъде земята се тресе, все някъде има наводнение и т.н. Да не говорим, че през месец-два някой самолет пада  :rolleyes: Ужас! Кви ги говоря. :-X :-X :-X
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Vision

• 3523
« Отговор #1498 -: Август 31, 2010, 10:49:27 pm »

Аз пък да ти кажа.....точно за природните стихии ми се вижда неблагонадеждно да се търсят единствени по рода си съвпадения. Е, рядко изригват вулкани като онзи в Исландия, но все някъде земята се тресе, все някъде има наводнение и т.н. Да не говорим, че през месец-два някой самолет пада  :rolleyes: Ужас! Кви ги говоря. :-X :-X :-X

да не говорим за ежедневните жертви по пътищата.. :P

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Марая

• 28287
« Отговор #1499 -: Септември 01, 2010, 01:13:26 am »

Викаш друго си е политическата прогноза? ;D ;D ;D
Права си , че системата регистрира постоянно  трусове , че пушат вулкани ..., но както в природата така и в политиката..
Предстоят политически трусове в кабинета в следващите 3 месеца и изригване на партийни лави.
Мисля ,че ще има и опити за покушения...