Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 283648 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #1500 -: Септември 01, 2010, 02:34:26 pm »

Известната българска пророчица и лечителка баба Ванга е родена на 31 януари, 1911 г. в град Струмица, в днешна Македония, но прекарва целия си живот в България, разказва в днешния си брой американският вестник "Пост Кроникъл".

Вангелия Пандева, каквото е истинското й име, губи зрението си, когато е на 12 години и остава сляпа до края на живота си на 11 август, 1996 г. Слепотата й е причинена от попаднал пясък в очите, след като 11-годишното момиче е било отнесено от силен вятър по време на буря. Тя обаче е оживяла и започнала да прави предсказания още на 16 години.

Предсказанието на пророчицата за 2010 г. е, че тя ще стане годината на Третата световна война, която ще започне през ноември и ще завърши през 2014 г., прераствайки в ядрен конфликт.

Като причина за войната Ванга е казала, че ще има опит за атентат срещу президентите на четири държави и след сблъсъкът в Хиндистан.

Прочутитят Нострадамус също е направил пророчества за предстоящата година.

Според него през 2010 г. мистериозната девица изведнъж ще умре. Коя е тя обаче, засега няма догадки.

http://bulgaria.actualno.com/news_277846.html

Пускам ви картите на Слънчевите затъмнения преди двете световни войни. Толкова са показателни, че ми настръхва перушината.
 За 2010 Слънчевите затъмнения вече сме ги гледали, но мисля, че декември ще е много по-проблемен и Новолунието през ноември не ми подсказва започване на война. По-скоро Лунното затъмнение през декември подсказва за това. А и в самото Новолуние Марс е в съвпад със звездата Етамин на 29 гр. в Стрелец, в квадрат с Уран. А в картата на Лунното затъмнение през декември 2010 Луната е в съвпад с Бетелгейзе.
 Каквито и конфликти да има, засега според мен ще ги тушират.....до затъмнението през юли 2011. Конфликтът тогава ще се разрасне и ще нападнат или въвлекат САЩ във война. Марс от затъмнението е в съвпад с Уран от натала на САЩ, имат и Сатурнов възврат и т.н.
 Пускам ви трите карти на затъмненията от 1914 и 1939 - преди двете Световни войни и картата на затъмнението през юли 2011. Тя е просто страшна.  :lol:

« Отговор #1501 -: Септември 02, 2010, 06:58:26 am »
78  страници предсказания и нито едно позитивно, все апокалиптични :o
пък САЩ обяви края на 7 годишната войната с Ирак :blink:

дайте нещо хубаво, иновации, растеж, развитие за човечеството :P
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1502 -: Септември 02, 2010, 09:13:27 am »
По отношение на войните аз не съм давала предсказание, а само съм направила справка със затъмненията и съм ги съпоставила с това, което е предсказала Ванга и останалите. А предсказанията съм ги изоставила във форума. Всеки, който иска, може да прави своите предсказания /включително и вие/.  ;)

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1503 -: Септември 02, 2010, 09:16:31 am »
все пак едва ли бъдещето е само това  ;D

Разбира се, че не е.  :rolleyes:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1504 -: Септември 02, 2010, 10:25:56 am »

пък САЩ обяви края на 7 годишната войната с Ирак :blink:

Обама явно работи с астролози. Поведението му е похвално. Откога се чакаше края на тези безчинства от страна на Америка в Ирак, Афганистан, Иран - т.н. Но мислиш ли, че производителите и търговците на оръжие ще бъдат доволни от финансовите загуби, вследствие на рязкото намаляване на пазара и разпространението на оръжие? Като водят войни зле, като не водят - още по-зле......за някои държавници.  :-X И няма угодия. Колкото до липсващите позитивни прогнози, не си права. Има такива:

Цитат
Скарлет/Салатка Измилова/: В следващите години можем да очакваме да бъдат направени сензационни научни открития и скок в областта на медицината, енергетиката, космическите изследвания и природните закони с голяма значимост за бъдещите поколения. Голямо развитие ще претърпят електрониката и компютърните технологии, трансплантациите на органи и хирургията като цяло, металургията.

Цитат
Скарлет /Салатка Измилова/ : В периода 7 юни – 9 септември в Овен ще навлезе и Юпитер – планетата на разширението и експанзията. В този период можем да очакваме реализиране на проекти в областта на аерокосмическата промишленост и космически оръжия, отриване на големи земни богатства, промени в законодателството.
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3916.80.html

Цитат
Скарлет: Слънцето в картата на БГ е в Телец, което е в съвпад по натал с Уран. Транзитният Плутон в Козирог прави тригон с тях. Слънцето управлява 8-я, а Уран- 2-я ни дом в картата. За мен този тригон показва,че въпреки световната криза, нашите банки и финансови институции няма да се затлачат повече от това. Колкото и да плюят Дянков,силно вярвам и се надявам,че няма да завлече още държавата надолу. Плутон се свързва и с престъпността, Слънцето с президента и премиера, а Уран - с политическите партии и администрацията. И от тук аз мисля, че управляващите и в частност премиера ще има адекватни реакции при решаването на политическите въпроси. Друг е въпроса,че опозицията /Луната/ прави какви ли не иширети, за да разклати държавата. И това ми показва за кой ли път,че интереса клати феса. Плутон в картата на БГ управлява 10 дом-държавната власт и управление, което дава една стабилност.
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3916.140.html

Цитат
Скарлет: Но квадратурите носят предизвикателствата и не винаги само негативни събития. Например, квадрата на Сатурн и Нептун /освен стегнатите колани и в следващите 2 години/ може да предизвика изваждане наяве на важна научна информация, подписване на важни договори, свързани с науката,техниката, важни дипломатически преговори напр. със съседни на нас страни-Нептун управлява 3 дом в картата на БГ. Тригонът на тр. Плутон в тригон със Слънцето ще донесе според мен добри инвестиции от страна на външни партньори/ sun управлява 8 дом/, както и създаване на нови може би финансови структури/ ura  управлява 2 дом-нашите финаси/. Може да има добри и успешни договаряния по отношение на енергетиката, електрониката и иновациите изобщо. Та, да приключа с темата за парите-аз мисля, че догодина можем да очакваме стабилизиране финансовото състояние на държавата.

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3916.140.html

И това съм извадила само от първите 20-на страници. Нямам време да преровя всичките останали, но ако трябва, ще го направя при първа възможност.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1505 -: Септември 02, 2010, 11:58:30 am »
Онова от матрицата го бях написала тук, ма няма смисъл, тук само да кажа, че вика кабалата, че още по-лошо щело да става, тоя Лайтман много начесто зе да повтаря - Само почакайте и ще видите какво тепърва предстои. Ако не успеем да създадем връзките помежду си.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1506 -: Септември 02, 2010, 12:36:57 pm »
само да кажа, че вика кабалата, че още по-лошо щело да става, тоя Лайтман много начесто зе да повтаря - Само почакайте и ще видите какво тепърва предстои. Ако не успеем да създадем връзките помежду си.

Ми, къде кабалата, къде ясновидците.....ние само допълваме какво би могло да стане по предстоящите аспекти.  :mellow: За какви връзки помежду си говорим, Кайли, като не можем тук и една тема да направим спокойно без заежби, пък какво остава за управляващите света.....с властта, която имат?  :-\

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1507 -: Септември 04, 2010, 10:52:33 am »
Чудих се в коя тема да пусна това инфо и реших, че е по-подходящо да е в тази.  

Цитат
Вътрешният министър на Дагестан е ранен при атентат

http://www.dnes.bg/world/2010/09/04/vytreshniiat-ministyr-na-dagestan-e-ranen-pri-atentat.98044

Между другото, Новолунието през септември е в съвпад с неподвижната звезда Мицар на МЦ. Няма да казвам какво предполагам, защото пак ще ме обвини някой в негативни прогнози.  :mellow: Ето и за влиянието на звездата Мицар:  :mellow:

"Connected with fires of a catastrophic extent and mass calamities; Vasishta, one of the 7 Rishis (Hindu sages) of Ursa Major  /15° Virgo 42/     Unfortunate , Mars "

Вижте картата на септемврийското Новолуние:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1508 -: Септември 04, 2010, 10:58:08 am »
И да допълня - Асц./Десц. от картата на Новолунието са в 0 критичен градус за всички модалности, а МЦ/ИЦ е в критичния 17 градус за подвижните знаци.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1509 -: Септември 04, 2010, 11:33:08 am »
Скандал в Министерство на образованието и един заместник министър аут....

А за пистата за формула 1 просто нямам думи! :-X

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
« Отговор #1510 -: Септември 04, 2010, 01:09:07 pm »
Девойки, дайте да не се тръшкаме и вйкаме, щото по-лошо става така.
Давайте да се изчистваме и обединяваме, белким ни се размине.
За вас майтап, за мене истина, ама като няма друго, Кабалата е също начин.
Пича е създал интернет талавизия, радио, прави срещи по нета с цял свят, обединяват се, там поне пробват се, занимават се със светлината и прочее.
И ако не се обединят достатъчно хора, нема се получи и ще иде зян човечеството.
Тия предположения са мои де, той малко по-меко го казва, ма са истина.
Световната душа се събуждала и не ми е ясно що требва да е с толкова гръм и трясък.
Ма съм сериозно наплашена.
Ако клечим отстрани и клатим глави, нема се промени нищо.
Пича вика, че досега всичко е било по волята божия, раждане, смърт, животи, а сега обаче имаме право на избор. И че ако не направим избора, и мани това, ми не направим правилния избор, ще ни бастисат.

Девойки и младежи от всички страни, обединявайте се, че си бало мамата, таквоз.  :-[

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1511 -: Септември 04, 2010, 04:38:14 pm »
Кайли, ще ти призная на уше - хич не се тръшкам или вайкам. Каквото е драснато - това. Не отричам, че се страхувам, но не изпадам в паника, просто съм го приела и толкоз. Моята съвест е чиста по отношение на това, че никога не съм невредила някому и още по-малко - умишлено. Че не мога да помогна на целия свят, не мога. Аз винаги съм за обединението и добрите отношения, но доброто и злото винаги вървят ръка за ръка. Така че, се съмнявам, че някога сме имали и ще имаме избор по отношение на глобалните събития. За това трябва да помислят управниците на великите сили.   

*

kaily

• 5145
« Отговор #1512 -: Септември 04, 2010, 04:55:48 pm »
Изобщо не е вярно това, политическите лидери нямат абсолютно нищо общо с езотериката, събуждането на световната душа или квото там го наречете. Вервай ми, аз имам повече власт от тех ТАМ.

Ма много интересно, доскоро ми беше толкова слънчево и весело и радостно на душата, от нема нищо, даже пях в банята.
Тая сутрин се събудих по икиндия и наплашена и ми е едно гадно...може да е от времето де.
Ма и Лайтман вика, че има непрекъснато спадове и подеми и това е в реда на нещата.
Неска определено не ми е ден на подем.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1513 -: Септември 04, 2010, 05:03:27 pm »
Ма, ти си се побъркала ма, Кайли! Добре, че е тоя Лайтман да ти каже на теб - жена на възраст, че в живота има моменти на подем и моменти на спадове.  :-\  Луната в Рак е в съвпад с Марса ти в 8 дом днес, затова ти е гадно, тъжно, страшно и не нам кво още.... Ще ме уморите с тези езотерици, магьосници и нам още кви....ще ви подлудят.  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1514 -: Септември 04, 2010, 05:08:58 pm »
Skarlet, ма не била много лоша Мицар , че се угледах на МЪЦЪТО ми е  ;D ;D

Мицар 2 в знак ДЕВА на 15гр.21мин.- дава остър ум ,прекрасна интуиция, усет към хармонията, маса приятели и различни препятствия...- планети мекрурий,венера,нептун

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4264.0.html
РУСКА ШКОЛА - ГИТА МЕРДЖАНОВА

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1515 -: Септември 04, 2010, 05:15:57 pm »
Skarlet, ма не била много лоша Мицар , че се угледах на МЪЦЪТО ми е  ;D ;D

Мицар 2 в знак ДЕВА на 15гр.21мин.- дава остър ум ,прекрасна интуиция, усет към хармонията, маса приятели и различни препятствия...- планети мекрурий,венера,нептун

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4264.0.html
РУСКА ШКОЛА - ГИТА МЕРДЖАНОВА

Аз пък намерих на две места в разни сайтове, че Мицар е с Марсово влияние и се свързва с пожари и бедствия.  http://www.astrologycom.com/fixedstars.html  Още повече, не можеш да отречеш, че МЦ/ИЦ са в критични градуси.

*

kaily

• 5145
« Отговор #1516 -: Септември 04, 2010, 05:22:51 pm »
Абе не е до луната, да не би пък веднъж на секи 28 дена да ми е гадно и скапано.
Я да си мръднат левото ухо всички, на които им е скапано. Ми то навън ноември бе, баси.  :-\

А аз твърдо съм решила да оцелея през предстоящите катаклизми и даже не само, и да просперирам и да фръкна напред. И нагоре.  ;D
Дошло е време предстартово, его броят секундите, 6...5.... кой не скача е червен.  :P

*

Nebesna

« Отговор #1517 -: Септември 04, 2010, 05:24:17 pm »
Ма много интересно, доскоро ми беше толкова слънчево и весело и радостно на душата, от нема нищо, даже пях в банята.

А на мен ми е свито и уплашено, понеже майка си отива и ще трябва денонощно да дежурим при нея. Много ме е страх. Досега никой не е умирал пред мен. А не е хубаво човек да бъде сам в последните си минути на този свят.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1518 -: Септември 04, 2010, 05:28:55 pm »

А на мен ми е свито и уплашено, понеже майка си отива и ще трябва денонощно да дежурим при нея. Много ме е страх. Досега никой не е умирал пред мен. А не е хубаво човек да бъде сам в последните си минути на този свят.

Оффф, много съжалявам, Небесна!  :'( Прегръщам те силно и съм с теб в мъката ти. Тежко е да загубиш близък, още повече майка. Сега имаш и Марсов възврат, лунните възли ти акцентират оста 2/8 домове......лоша работа.  :-X

« Отговор #1519 -: Септември 04, 2010, 05:29:06 pm »
Небесна, освен да ти пожелая кураж, друго не мога. :(
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.