Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 283754 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #1520 -: Септември 04, 2010, 08:17:39 pm »
Небесна, много светлина в последните дни на майка ти и много любов към всички ви.

*

Divna

« Отговор #1521 -: Септември 04, 2010, 08:26:18 pm »
Ма много интересно, доскоро ми беше толкова слънчево и весело и радостно на душата, от нема нищо, даже пях в банята.

А на мен ми е свито и уплашено, понеже майка си отива и ще трябва денонощно да дежурим при нея. Много ме е страх. Досега никой не е умирал пред мен. А не е хубаво човек да бъде сам в последните си минути на този свят.

Оооо, милата! Налага се да бъдеш силна в момента. Не се плаши. Смъртта не е страшна. Татко и баба починаха в ръцете ми и те уверявам, че тогава въобще не съм мислила за смъртта, а само за болкота, с която ще се разделят за винаги.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1522 -: Септември 05, 2010, 02:11:15 am »
Уран и Юпитер в овен....обсада на главното мюфтийство....

http://www.radar.bg/redirect.php?newsid=7435522

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1523 -: Септември 05, 2010, 09:26:46 am »
Ма много интересно, доскоро ми беше толкова слънчево и весело и радостно на душата, от нема нищо, даже пях в банята.

А на мен ми е свито и уплашено, понеже майка си отива и ще трябва денонощно да дежурим при нея. Много ме е страх. Досега никой не е умирал пред мен. А не е хубаво човек да бъде сам в последните си минути на този свят.

Небесна, пожелавам ти цялата сила да преминеш през тази болка, не се плаши, в последните мигове даваш само прошка и любов на отиващата си душа, на човек е трудно да приеме мисълта, че всички сме тленни, но смъртта е част от живота :( и при мен е така, усещам го, че майка ми се предава :'(
на кой колкото му е писано :(
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
« Отговор #1524 -: Септември 05, 2010, 02:44:35 pm »
Откриха нова планетарна система
събота, 4 септември 2010
 Учени от Швейцария, които са работили с колеги от Франция, Португалия и други страни, твърдят, че са открили седем

мисля , че по време на съвпада на уран и юпитер в овен /края на май ,средата на юни/,ще
бъде открита нова планета или направени нови опити за проучване на космоса.
все си мисла ,че някое от космичедсите открития ,ще стигнат много надалеч :unsure:,дори до разработване на лекарства свързани със страшните диагнози! :blink:
този цикъл ще бъде подем за много иноваций/овен/юпитер/разщирението/уран/иновацийте/

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
« Отговор #1525 -: Септември 05, 2010, 03:03:48 pm »
Абе Марайче, винаги все нещо се случва, рекла си, че ще открият планети юни, а те открили септември, ми то вселената безкрайна, срамота ако не открият нищо, не ли?
Земетресения стават непрекъснато, потопи, вулкани, нам си какво, винаги можеш да си намериш нещо в реала, дето да прилича на прогнозите.

« Отговор #1526 -: Септември 05, 2010, 03:09:32 pm »
Е, те това беше и моята мисла! ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1527 -: Септември 05, 2010, 03:13:40 pm »
Абе Марайче, винаги все нещо се случва, рекла си, че ще открият планети юни, а те открили септември, ми то вселената безкрайна, срамота ако не открият нищо, не ли?
Земетресения стават непрекъснато, потопи, вулкани, нам си какво, винаги можеш да си намериш нещо в реала, дето да прилича на прогнозите.

Видно е , че и в този период при тези аспекти се е случило ;D ;D ;D....Не е открита вчера , а точно в посочения период...
Ама доколкото разбирам , нещо не Ви се харесва ;D ;D , че някой нещо някъде .... ;D ;D
не съм изненадана от реакцията и затова се смея..... ;D ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #1528 -: Септември 05, 2010, 03:32:15 pm »
Мари Марайче, аз немам претенции да познавам на хороскопи, затова и нема що да злобея. Казвам ти - писна ми да се чешаш по козинката колко познаваш. Не познаваш толкова, на ушенце ти го казвам, нема приказвам повече.
Просто давай го по-скромно некак си, кой кво прави из тоя форум, Марайка се тупа в гърдите колко познава, ми байгън ми стана.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1529 -: Септември 05, 2010, 03:42:30 pm »
Мари Марайче, аз немам претенции да познавам на хороскопи, затова и нема що да злобея. Казвам ти - писна ми да се чешаш по козинката колко познаваш. Не познаваш толкова, на ушенце ти го казвам, нема приказвам повече.
Просто давай го по-скромно некак си, кой кво прави из тоя форум, Марайка се тупа в гърдите колко познава, ми байгън ми стана.

Ми аз тая дума не съм я употребила....

Ама доколкото разбирам , нещо не Ви се харесва ;D ;D , че някой нещо някъде .... ;D ;D
не съм изненадана от реакцията и затова се смея..... ;D ;D

Така , че изводите са за теб....
а защо го цитирам , ми за това....

Предлагам да поставим тук различни прогнози за 2010 година и да наблюдаваме кои от тях се случват.

ПАВЕЛ ГЛОБА http://video.mail.ru/mail/eligomed_m/3090/3865.html
[/b][/size]

*

Divna

« Отговор #1530 -: Септември 05, 2010, 04:03:02 pm »
събота, 4 септември 2010
 Учени от Швейцария, които са работили с колеги от Франция, Португалия и други страни, твърдят, че са открили седем

мисля , че по време на съвпада на уран и юпитер в овен /края на май ,средата на юни/,ще
все си мисла ,че някое от космичедсите открития ,ще стигнат много надалеч :unsure:,дори до разработване на лекарства свързани със страшните диагнози! :blink:
този цикъл ще бъде подем за много иноваций/овен/юпитер/разщирението/уран/иновацийте/

Марая, възхитена съм!
Аз рядко влизам тук, но съм изумена от това какво прочетах за планетите и лекарствата.
В петък четох в пресата, че лекарството против вируса на спина е вече факт.

« Отговор #1531 -: Септември 05, 2010, 04:04:39 pm »

Аха! Значе вече да чакаме следващата лабораторна болест, за която ще разработват ваксина следващите 50 години. :mellow:

*

kaily

• 5145
« Отговор #1532 -: Септември 05, 2010, 04:08:51 pm »
Е че кви големи открития, открили неколко планети некъде на ен по найсе светлинни години от земята.
И все повече ще откриват, и тая година, ако не другата.

Мчи той Лайтман де непрекъснато го слушам, не е астролог и не верва в такива работи, и той непрекъснато прогнози дава, той откъде познава, на кабала ли гледа, на пъп ли.
Дай да видим какво значи точна прогноза и какво значи обтекаема първо.

Е, ще открият нови лекарства, как щяло да не открият, толкова екипи работят по света, ако не срещу свинския грип, срещу птичия ще открият.

До края на годината предвиждам редица земетресения, някои от които доста силнички, и вулканите ще ни тормозят все по-начесто, постепенно отминаване на кризата в развитите западноевропейски държави, вълнения в нашия парламент и опити за сваляне на правителството. Разрастване на сектите.
Светът ни е толкова богат на събития, че винаги можеш да измъкнеш достатъчно факти за всяка прогноза. Едновременно пред очите ни се случват 70 хиляди неща, всеки един момент  и само пред нашите очи, а какво остава за очите за останалите 7 милиарда, а какво остава за всичките моменти в една година.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1533 -: Септември 05, 2010, 04:13:15 pm »

Аха! Значе вече да чакаме следващата лабораторна болест, за която ще разработват ваксина следващите 50 години. :mellow:

Не мисля , че ще има нова лабораторна болест!
Мисля обаче , че новото оръжие е факт и при него противооръжието е трудно откриваемо , защото е свързано с масите...
психотропното оръжие е факт!

*

Марая

• 28287
« Отговор #1534 -: Септември 05, 2010, 04:20:40 pm »
събота, 4 септември 2010

Марая, възхитена съм!
Аз рядко влизам тук, но съм изумена от това какво прочетах за планетите и лекарствата.

Дивна ,  аз се гордея с това....и съм много радостнна , шанс за живот имат стотици жиляди по света! Овен е знак на началото и управлява главата , мозъка , а Юпитер е разширението...
Тепърва в рамките на една година ще има много нови открития , а когато Юпитер премине в телец , голяма част от тях  ще бъдат материализирани....

« Отговор #1535 -: Септември 05, 2010, 04:24:08 pm »
Не мисля , че ще има нова лабораторна болест!

Имаш паво да мислиш каквото искаш, но всички ваксини се изработват с разработването на нови болести или мутации на стари - така ги изпускат, къде по невнимание, къде нарочно като биологично оръжие. Иначе от къде мислиш знаят година преди събитието, че през есента или зимата ще върлува еди кой си щам? ;)

Като казвам това не омаловажавам труда ти да да правиш прогнози и да наблюдаваш процесите, Марая. Не ме разбирай погрешно.

Е че кви големи открития, открили неколко планети некъде на ен по найсе светлинни години от земята.
И все повече ще откриват, и тая година, ако не другата.

Само напиши в Гугъла "откриха нова планета" и да видиш, че ще ти излязат поне по 2 на година! ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #1536 -: Септември 05, 2010, 04:36:44 pm »
Аурора , това за грипчетата е ясно , именно заради разработките на нови лекарства ...Искам да кажа , че най-голямата мафия е фермацефтичната. Но спина не е вирус от типа грип все пак!

А по отношение на новите планети е по-добре да се провери от чисто астрологична гледна точка при какви аспекти , цикли и конфигурации се стига до тяхното откриване...
Предлагам да поставим тук различни прогнози за 2010 година и да наблюдаваме кои от тях се случват.
[/b][/size]

Това е причината да се самоцитирам и да следя темата. За мен е важен *прочита* на астрологичните цикли и аспекти.
Правя го от чисто астрологична гледна точка. Прогнози по темата до тук чета само от себе си и Скарлет. Корективи много...,но факти малко. Така ,че на който не му харесва да не чете, на който му харесва да чете, които иска да злобее да злобее, който не иска да злобее да не злобее.
Аз съм го извадила като пост на 2-ри февруари...сега е септември. Случва се при ретроградието на двете планети в знака овен....

Въобще не те разбирам погрешно ,  ;D ;) нямаш грижа... ;)
Харесвам предактивната астрология , не ми харесва да търся отговорите постфактум. Смятам , че това е наука ,която следва да се стиска на макс! :blink:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1537 -: Септември 05, 2010, 04:50:54 pm »
Прогнози по темата до тук чета само от себе си и Скарлет.

Скарлет приключи вече с прогнозите във форума.  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #1538 -: Септември 05, 2010, 04:53:13 pm »
Прогнози по темата до тук чета само от себе си и Скарлет.

Скарлет приключи вече с прогнозите във форума.  ;)

:-X :unsure:
No e neino pravo!

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1539 -: Септември 05, 2010, 04:55:58 pm »
Разбира се, че е нейно право, както и на всеки друг да прави или да не прави прогнози. Аз имам къде да си ги правя и пиша.   :blink: