Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 283321 Прегледи
*

Nebesna

Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #1540 -: Септември 05, 2010, 06:14:42 pm »
Ето тук съм писала за научните открития и техническия прогрес в резултат на новия мунданен цикъл на Юпитер и Уран
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4235.0.html

Както казва Синухе - близко е до логиката. Върни времето назад, виж какво се е случило при предходния такъв цикъл и ..лесно се навързват нещата, понеже има повтаряемост. Не е въпрос на гадателски способности, та чак да се блъскаме в гърдите. Някой си е направил труда да се порови малко повече за събития, похвално е, но не повод за култ към личността му.  :72:
« Последна редакция: Септември 05, 2010, 06:19:18 pm от Небесна »

« Отговор #1541 -: Септември 05, 2010, 06:25:57 pm »
Само напиши в Гугъла "откриха нова планета" и да видиш, че ще ти излязат поне по 2 на година! ;D
А как е положението с планетарните системи  :rolleyes:

Същото. НАСА наблюдава 3% от Космоса така, че само си представи едно различно насочване на телескопите в каквато и да било посока до какво води.

А вероятно си чувал, че всяка "мигаща" звезда в изследваното пространство от астрономите е слънце със система /дори и от една планета/. Прости ми, че  давам за пример нещо толкова очевидно. А такива мигащи звезди с лопата да ги ринеш в звездното пространсто - системи без никакво значение и живот в тях.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1542 -: Септември 05, 2010, 06:41:40 pm »
Мисля обаче , че новото оръжие е факт и при него противооръжието е трудно откриваемо , защото е свързано с масите...
психотропното оръжие е факт!

Психотропното оръжие впрочем е факт от няколко десетилетия. Преди 10-ина години Верищагин започна да си пише ДЕИР-а, а него го пише на базата на психотронните разработки, които правил преди десетилетия.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1543 -: Септември 05, 2010, 06:49:07 pm »
Ето тук съм писала за научните открития и техническия прогрес в резултат на новия мунданен цикъл на Юпитер и Уран
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4235.0.html

Както казва Синухе - близко е до логиката. Върни времето назад, виж какво се е случило при предходния такъв цикъл и ..лесно се навързват нещата, понеже има повтаряемост. Не е въпрос на гадателски способности, та чак да се блъскаме в гърдите. Някой си е направил труда да се порови малко повече за събития, похвално е, но не повод за култ към личността му.  :72:

Това изобщо не е вярно! Много са различни нещата...
А по отношение на другото ,би ли сменила първия си пост , за да не показваме колко от събитията сме прогнозирали и колко не! :rolf: :rolf: :rolf:
Ще падна направо , чудя се защо е нужно да има толкова злоба и завист :unsure: :unsure:.
Това ме шокира направо , заяждане ,злоба и завист! Направо змийско гнездо!
Вместо да се радвате , че някой нещо е познал и с нещо някога може да бъде полезен , Вие просто прекалявате с хапане ,забележки и едва ли не умаловажавате това , което и Вие се опитвате да направите , но или късно или постфактум....
СРАМ ЗА АСТРОЛОГИЯТА!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1544 -: Септември 05, 2010, 06:57:37 pm »
Е не се докачай ся толкова, де!  ;D

С-с-с-с-с-с-с-с-с-с-с  ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #1545 -: Септември 05, 2010, 07:01:16 pm »
Марайче, рекох ти, че не злобея, всъщност на мен ми е по-добре да има гадателка тук, до която да се допитвам, като се колебая какво да правя, вервай ми.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1546 -: Септември 05, 2010, 07:04:53 pm »
Е не се докачай ся толкова, де!  ;D

С-с-с-с-с-с-с-с-с-с-с  ;D

Много яка жмия бе -нещо ми стана на буквата z/...
А сзм и zмия по иъточния , така ,че много ми отива.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #1547 -: Септември 05, 2010, 08:34:37 pm »
стига да не плюеш сяра няма проблем .. ;D

Предсказания , които се сбъдват! Но вероятно имат вкус на сяра! ;D ;D ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #1548 -: Септември 07, 2010, 07:57:47 pm »
Депресиите и самоубийствата са бич за японската икономика
Депресиите и самоубийствата са стрували на японската икономика 25 млрд. евро през 2009 г., се казва в проучване, разпространено от правителството на Япония.
Процентът на самоубийствата в Япония надхвърля 25 на 100 хил. жители или почти два пъти повече от средното в света, по данни на Световната здравна организация (СЗО).
От средата на 1990-те години е регистрирано значително увеличение на случаите на самоубийства.
Сред причините за това явление специалистите посочват последиците от икономическите трудности след 1990-те години, краят на японския модел на социална защита и разпадането на семейните връзки.

« Отговор #1549 -: Септември 07, 2010, 07:58:54 pm »
Това е проблема на виско развитите икономически общества - те отхвърлят провалилите се и мързеливите. :-[

*

kaily

• 5145
« Отговор #1550 -: Септември 09, 2010, 09:34:00 pm »
Интерпол объявил всемирную тревогу на случай сожжения Корана в США

В четверг международная организация уголовной полиции Интерпол объявила о введении режима боевой готовности во всех 188 странах, входящих в организацию.

Абе тия са ненормални, дайте да си туриме сичките фереджета, че да не ни нападат.

*

Vision

• 3523
« Отговор #1551 -: Септември 09, 2010, 09:43:41 pm »
Интерпол объявил всемирную тревогу на случай сожжения Корана в США

В четверг международная организация уголовной полиции Интерпол объявила о введении режима боевой готовности во всех 188 странах, входящих в организацию.

Абе тия са ненормални, дайте да си туриме сичките фереджета, че да не ни нападат.

в България е по- актуално да си ''ром''..имаш всичките права на света, знаеш си ги и си ги гониш..и нито едно задължение, защото иначе почва рекет към политиците /с гласовете/..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

kaily

• 5145
« Отговор #1552 -: Септември 09, 2010, 09:59:23 pm »
Не е само в България, оказа се и Франция и останалите европейски държави.
Е, днес Еврокомисията е гласувала декрет Саркози да не може да гони малцинствата.
От утре всички роми могат да щъкат безнаказано из Франция, обаче българите не.

« Отговор #1553 -: Септември 09, 2010, 10:01:52 pm »

ох, бях щастлива 3 секунди докато не стигнах третия ред на твоя пост  ;D Тъкмо си казах - отървахме се!  ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #1554 -: Септември 09, 2010, 10:02:01 pm »
Е, днес Еврокомисията е гласувала декрет Саркози да не може да гони малцинствата.

ох, колко ми е гот!!мерси, че ми каза това инфо, хак да им е на французите сега, нека всички роми да им се натресат!! ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #1555 -: Септември 09, 2010, 10:23:15 pm »

ох, колко ми е гот!!мерси, че ми каза това инфо, хак да им е на французите сега, нека всички роми да им се натресат!! ;D
Как се раждат мракобесни, расистки теории/движения/режими. ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #1556 -: Септември 09, 2010, 10:52:19 pm »

Как се раждат мракобесни, расистки теории/движения/режими. ;D

много надменна нация са французите и са расисти, заслужили са си инвазията на араби и цигани, не ги жалИ..

*

Марая

• 28287
« Отговор #1557 -: Септември 11, 2010, 12:54:08 pm »
http://www.btv.bg/news/svetut/usa/story/684279476-SASht_otbelyazvat_godishninata_ot_atentatite_na_11_septemvri.html

Не е зле да се постави карта на това събитие от 2001 г. :(

« Отговор #1558 -: Септември 11, 2010, 12:56:41 pm »
http://www.btv.bg/news/svetut/usa/story/684279476-SASht_otbelyazvat_godishninata_ot_atentatite_na_11_septemvri.html

Не е зле да се постави карта на това събитие от 2001 г. :(

"Междувременно в Ню Йорк е насрочен митинг в знак на протест срещу проекта за строеж на джамия до Кота Нула в Ню Йорк, на мястото на разрушените при атентатите кули близнаци на Световния търговски център."

Живота е толкова ироничен.... :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #1559 -: Септември 11, 2010, 01:09:55 pm »
Колко часа точно беше нападението?!– , не ми се рови в нета ,..... пак съм в екшън - другата котка от сутринта е на лов....Оффф, аман от тези котки...