Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 283439 Прегледи
Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #1580 -: Септември 11, 2010, 02:44:16 pm »
На мен ми направи впечатление големия въздушен тригон. Много комерчески ми изглежда.

А ми аз много се чудех как може да се види в картата дали не са го организирали сами  :lol: :lol: :lol:

АУРОРА , какво ще кажеш да погледнеш за някое и друго затъмнение в периода? :-\ :rolleyes:

даммм интересни са затъмненията  :lol:

21,06 - 1 градус Рак - съвпад на Венера - управител МС

14.12 - 23 гр СТрелец - Опозиция с Марс в 7ми. Нищо чудно, че изнесоха проблема навън.

Затъмненията от предходната 2000 г също не са за пренебрегване:

1.07. - 10 гр Рак - съвпад на Слънцето
31,07, - 8 гр Лъв - съвпад със СЛВ в 8ми
25,12 - 4 гр Козирог - опозиция на Венерата У10ти и Юпитер  У1ви

Това горе са само слънчеви затъмнения  :rolleyes:

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1581 -: Септември 11, 2010, 02:49:35 pm »
Лунните са много важни в тоя случай според мен, заради МЦ -рак. /картата на събитието/.
Така , че докладвай ни като ги видиш :blink: :P

п.п Едното затъмнение е в съвпад с упр. на дсц от картата на САЩ. :o , КОЙТО Е РЕТРО   в наталната карта....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #1582 -: Септември 11, 2010, 02:52:48 pm »
Момичета, вие видяхте ли, че опозицията на транзитите Плутон/Сатурн в деня на атентата се пада точно на главната ос АС/ДС в радикса на Щатите? Плутон е в точен съвпад с асцендента.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1583 -: Септември 11, 2010, 02:54:24 pm »
Транзитен плутон на АСЦ , упр. на 12-ти дом в картата на САЩ.
Момичета, вие видяхте ли, че опозицията на транзитите Плутон/Сатурн в деня на атентата се пада точно на главната ос АС/ДС в радикса на Щатите? Плутон е в точен съвпад с асцендента.

Да , но и не само това се вижда , затъмнението е толкова буквално....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1584 -: Септември 11, 2010, 03:00:51 pm »
Солараната карта за 2001/2002 година също е много показателна. Соларен Сатурн в Близнаци е в точен съвпад с наталния Уран на сол. Асцендент. А Соларните Марс и Плутон в Стрелец са на сол. Десцендент, в опозиция на Марса. Соларната Луна е в заточение в знака Козирог и в падение в 8 соларен дом. Соларният Уран е в близък съвпад с нат. Луна във Водолей. Слънчевото затъмнение на 21 юни 2001 също е доста показателно.

« Отговор #1585 -: Септември 11, 2010, 03:01:25 pm »
Лунните са много важни в тоя случай според мен, заради МЦ -рак. /картата на събитието/.

п.п Едното затъмнение е в съвпад с упр. на дсц от картата на САЩ. :o , КОЙТО Е РЕТРО   в наталната карта....

А бе въобще са ги хванали на къс пас  :lol:

Лунните

5,07,2001 - 14 градуса Козирог
30,12,2001 - 9 градуса Рак

16,07,2000 - 24 градуса Козирог - лунно затъмнение по оста на наталната опоцизия ретро Мерк -Плутон. :o
Нищо чудно, че са писани, писани доклади на оперативни агенти по случая с подготовката и само са паршасвали по бюрата на големите клечки в разузнаването  :lol:

*

Марая

• 28287
« Отговор #1586 -: Септември 11, 2010, 03:09:39 pm »

А бе въобще са ги хванали на къс пас  :lol:

Лунните

5,07,2001 - 14 градуса Козирог
30,12,2001 - 9 градуса Рак

16,07,2000 - 24 градуса Козирог - лунно затъмнение по оста на наталната опоцизия ретро Мерк -Плутон. :o
Нищо чудно, че са писани, писани доклади на оперативни агенти по случая с подготовката и само са паршасвали по бюрата на големите клечки в разузнаването  :lol:

Абсолютно!
2-ри/8-ми  :o :o ,огромните разходи , енергията и смъртта.... козирог-рак.
Луна и сатурн, тццц-тццц. Буквализъм. :angry:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1587 -: Септември 11, 2010, 03:15:50 pm »
Тъй като всичко изглежда доста лесно постфактум, пускам отново солара за 2011/2012 г. на САЩ. През 2011 също са акцентирани соларните оси 1/7 домове от соларната опозиция Сатурн/Уран /но в 4/10 натални домове/. Соларният Марс е в съвпад с наталния Уран на Десцендента и в 9 сол. дом. Соларното Слънце е в 10 соларен дом и в опозиция на Плутон. Какво според вас може да се случи в САЩ през 2011?

*

Vision

• 3523
« Отговор #1588 -: Септември 11, 2010, 03:20:58 pm »

Как се раждат мракобесни, расистки теории/движения/режими. ;D

много надменна нация са французите и са расисти, заслужили са си инвазията на араби и цигани, не ги жалИ..

Не са расисти, а са националисти.
Ще намерят начин да се справят с проблема и то много скоро, както немците преди години направиха.

да, избирателни са..водят се от страстите си, но за циганите ги разбирам..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #1589 -: Септември 11, 2010, 03:22:28 pm »
Тъй като всичко изглежда доста лесно постфактум,

Едва ли е лесно. Но не мисля, че на някой му е минавало през ума, че може ТАМ на място да се проведе атентат от подобен мащаб.

П П Ако си спомняте, няколко години преди този, се опитаха да взирявт двете кули от мазето  :-[ САмо ги погъделичкаха. НО затова пък атентата в Оклахома се оказа зрелищен заради самата сграда, която няма антисеизмична архитектура.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1590 -: Септември 11, 2010, 03:24:34 pm »
Тъй като всичко изглежда доста лесно постфактум,

Едва ли е лесно. Но не мисля, че на някой му е минавало през ума, че може ТАМ на място да се проведе атентат от подобен мащаб.

Изобщо не ми е минало през ума, че е лесно. Казвам само, че нещата лесно се напасват постфактум. Но догодина пак ще има сътресения там и то сериозни.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1591 -: Септември 11, 2010, 03:42:35 pm »
 Интересното е, че Марс от Слънчевото затъмнение на 1 юли 2011 година съвпада със соларния Марс в хороскопа на САЩ. Ето и синастрията на САЩ с картата на Слънчевото затъмнение на 1 юли 2011. Кардинален кръст, акцентиращ 1/7 и 4/10 домове.
 Ето и солара на Обама за 2011: соларен Марс в падение в Рак, в точен съвпад с Венера - управител на ИЦ и в опозиция на Плутон в Козирог. Соларната Луна в 8 дом, в квадрат на наталния Сатурн в Козирог, опозицията Сатурн/Уран акцентира 1/7 домове.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1592 -: Септември 11, 2010, 03:53:26 pm »
Аз ще се въздържа от коментари по отношение на прогностиката по картата на САЩ за 2011.

« Отговор #1593 -: Септември 11, 2010, 04:17:24 pm »
Тази година тау-квадрата на Плутон-Сатурн-Юпитер и Уран е засегнал оста IC-MC на картата на САЩ. Може да е започнал процес, за който ние не знаем.

Затъмнението догодина акцента явните врагове - дали ще бъде посочен от тях някой. Въобще, тази година им беше достатъчно да се занимават със себе си и с разлива в Мексиканския залив. Догодина е време да се обърнат отново навън.  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #1594 -: Септември 11, 2010, 04:32:01 pm »
Тази година тау-квадрата на Плутон-Сатурн-Юпитер и Уран е засегнал оста IC-MC на картата на САЩ. Може да е започнал процес, за който ние не знаем.

Затъмнението догодина акцента явните врагове - дали ще бъде посочен от тях някой. Въобще, тази година им беше достатъчно да се занимават със себе си и с разлива в Мексиканския залив. Догодина е време да се обърнат отново навън.  ;)
:-X :-X , ужас ! Но е така за жалост.
А залива , нещо има в картата по Нептун ;) :blink:. И никой не може да ме убеди в случайността в която знам , че нищо не е случайно. :(

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1595 -: Септември 12, 2010, 02:32:46 pm »
11.09.2010. Араби изгориха вчера американско знаме в Лондон, пазеше ги полиция.
 http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_732984&v=phg7rPfmWKQ&feature=iv&skipcontrinter=1
11.09.2010. Американец изгори едно листче от корана. Арестуваха го.
http://www.youtube.com/watch?v=OClIeQtMaoU&feature=player_embedded&skipcontrinter=1

*

Vision

• 3523
« Отговор #1596 -: Септември 12, 2010, 02:45:43 pm »
 http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_732984&v=phg7rPfmWKQ&feature=iv&skipcontrinter=1
http://www.youtube.com/watch?v=OClIeQtMaoU&feature=player_embedded&skipcontrinter=1

навсякъде е така, само мангустите имат права, защото са по- агресивни..ние все подлагаме и другата буза..то че ще има накрая справедливост свише, ще има, а дано да е скоро.. :lol:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Марая

• 28287
« Отговор #1597 -: Септември 24, 2010, 12:35:39 pm »
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=557498

Български учени помагат за откриването на нови планети
9 юли 2010 08:30 / обновена на 9 юли 2010

Екип астрономи от България, Германия и Полша използваха напълно нова техника, за да открият екзотична планета извън слънчевата система. Същият подход е достатъчно чувствителен, за да открива планети, малки като Земята, в орбита около други звезди.

Групата учени, под ръководството на д-р Грациян Мациеджевски от университета в Йена, са използвали техниката Transit Timing Variation, за да открият планета, притежаваща 15 пъти масата на Земята в системата WASP-3, на 700 светлинни години в съзвездието Лира. Работата им е публикувана в „Месечни бележки на кралското астрономическо общество", съобщава Science Daily.

Техниката Transit Timing Variation (TTV) е индиректна методика за наблюдение, която беше предложена преди няколко години за откриване на нови планети. Използвани са 90-сантиметровия телескоп от обсерваторията на Университета в Йена, както и 60-сантиметровия телескоп на Националната астрономическа обсерватория в Рожен. Новооткритата планета има маса, равняваща се на 15 пъти масата на земята и период на завъртане около оста си от 3,75 земни дни, посочва БГНЕС. Според международните правила, тя е наречена „WASP-3c". Това е най-малката открита планета, известна досега. Откриването на втората планета прави системата WASP-3 особено интригуваща. В момента екипът използва 10-метровия телескоп Хоби-Ебърли в Тексас, за да проучи по-подробно WASP-3c.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1598 -: Септември 24, 2010, 02:00:35 pm »

навсякъде е така, само мангустите имат права, защото са по- агресивни..ние все подлагаме и другата буза..то че ще има накрая справедливост свише, ще има, а дано да е скоро.. :lol:
Проблемът с мюсюлманите в Европа идва от факта, че демокрацията е благодатна почва за паразитизиране."Прегръщат" идеята за толерантност, равни права, бла-бла..., но под толерантност разбират ДОМИНИРАНЕ на техните схващания над тези на европейците.
 Като някакви бацили са. Дошла си тук, ами махни бурката!Тя Европа е Европа защото изповядва християнски ценности, но като се наруши този баланс ще заприлича насъщата азиатска клоака от която сте изпълзели до тук.

п.п.Аз съм се замислила да емигрирам към страна, която не е особено толерантна към мюсюлмани, но приема други християнски деноминации. Австралия за сега ме кефи, ама много отровни твари живеят там.

Австралия е твърдо против
шариата на нейна територия

В Австралия бе публикувано постановление, в което се посочва, че мюсюлманите, които искат да живеят в тази страна съгласно законодателството на шариата, трябва да напуснат страната, защото правителството чувства тази категория граждани като заплаха за националната сигурност.

Постановлението е адресирано до арабско-мюсюлманските имигранти. На следващия ден, след като група умерени мюсюлмани на специална среща с австралийския премиер Джон Хауърд се закле във вярност към Австралия и кралицата, Хауърд и министрите му направиха недвусмислено изявление в смисъл, че към екстремистите ще бъде приложена цялата тежест на закона.

Финансовият министър Питър Костело, считан за наследник на Хауърд като премиер, намекна, че някои радикални духовници може да бъдат помолени да напуснат страната, ако те не приемат факта, че Австралия е светска държава, в която законите са приети от парламента.

„Ако нашите национални ценности не са ваши, ако искате да живеете в страна, която се управлява според шариата, то Австралия не е за вас” – изтъкна Костело по държавната телевизия. Бих казал на духовниците, които твърдят, че в Австралия има две правни системи – на Австралия и на исляма, че това е лъжа. Ако не могат да се съгласят с парламентарното законодателство, независимите съдилища, демокрацията и предпочитат Шариата, те могат да отидат в друга страна, това е най-добрият вариант.” Костело обяви още, че притежателите на двойно гражданство може да бъдат помолени да напуснат Австралия и да идат в страната на другото си гражданство. От своя страна, министърът на отбраната Брендън Нелсън заяви пред репортери, че мюсюлманите, които не искат да приемат местните ценности трябва да си вървят. Уморен съм, че страната ни трябва постоянно да се тревожи за това, дали обижда някои хора и тяхната култура - заяви Нелсън.

„В действителност хората, които не искат да бъдат австралийци, и които не искат да живеят в съответствие с австралийските ценности е необходимо да разберат, че трябва да се махнат.” Хауърд вбеси местните мюсюлмани, когато каза, че подкрепя наблюдението на джамиите в Австралия от службите за сигурност. „Имигрантите, а не австралийците, трябва да се адаптират. Приемайте или се махайте.„

Ние говорим главно на английски, а не на испански, арабски, китайски, японски, руски или друг език. Ето защо, ако искате да сте част от нашето общество, трябва да научите езика ни! Повечето австралийци вярват в Бог. Това не е някаква християнска политическа доктрина, но е факт, защото християните - мъже и жени са построили тази страна на християнски принципи, като това е ясно документирано. Със сигурност е подходящо да го покажем на стените на нашите училища. Ако Бог ви обижда ви предлагам да помислите за преместване в друга част на света, защото Бог е част от нашата култура – подчерта австралийският премиер.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1599 -: Септември 24, 2010, 09:18:25 pm »
Eдно мнение по тема във форума на вестник Дневник, което намирам за доста истинно и обосновано :

"Това е пример на идеята на един британски консерватор от миналата
година, който каза, че Западът е изправен пред Ново велико преселение
на народите или епоха на един бъдещ варваризъм. И човекът беше
заклеймен като крайнодесен реакционер. Подобни тъпизми левичарите
обичат да лепят като етикети-присъди на всички, които си позволяват
здравия разум да не мислят като тях. Процесът донякъде е необратим, но
не и неконтролируем. Трябва да има някакво противодействие на всичко
това. Дали ще са фрегати, които ще стрелят направо в пълните с
африканци гемии до Гибралтар или ще има 20 метрова циментова стена с
вишки, прожектори и камери за наблюдени на Източната граница на
Съюза-от Резово до гръцкото градче Енос-нещо трябва да се направи и то
да е извън сферата на сегашните либерални тъпотии. Африканците и
азиатците не идват тук, за да се вписват в нашите общества и да си
носят кръста като всички останали. "Новите варвари", особено тези от
огромния пояс на ислямския примитивизъм, който почва от Мароко и стига
до края на Пакистан, идват тук с дълбоко презрително отношение към
господстващите културни порядки. Те не искат дори да осъзнаят малка
част от тази гигантска планина от идеи, изкуство и културни традиции
наречена Европа. Те не желаят да са част от това величие-те са
достатъчно арогантни да си мислят, че трябва ние-коренните жители да
бъдем културно конвергирани и да приемем безропотно тяхното примитивно
ниво. За тези същества алфота и омегата на живота е коранът и пророка
Мохамед. За четири пети от света това са чиста проба първобитни
суеверия, писани от овчари за камилари. В момента западните общества са
пълни с наивници, които смята, че варварите от Мароко някога ще станат
европейци. Има и друга опасна заблуда-идеята, че с тези хора може да се
води толерантен диалог и съжетелство. За всеки, който е имал
възможността да говори с който и да е средностатистически "правоверен"
от Йордания, Египет или Саудитска Арабия е ясно, че това е изключително
опасна наивност. На тези, дето са тръгнали от оня край на света и си
въобразяват, че могат да ни дават акъл как да живеем трябва да им се
каже: Ние няма да ставаме като вас-вие или ще станете европейци като
нас или си хващайте дисагите и обратно при козите и камилите в Маракеш!
Либералните наивници казват и глупости от сорта, че всички трябва да
прегърнем различността и другостта. Абсурдното е, че тези лозунги се
издигат, от хора, които не са се докосвали и никога не са се мъчили да
живеят в условията на културна диверсификация. Всеки, който се е
докосвал до тази различност и другост знае от опит, че при смяната на
културния код, дори само да бъде наблюдавана отстрани, води до
невероятно дълбока депресия на личността."