Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 283131 Прегледи
Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #1760 -: Декември 01, 2010, 04:10:39 am »
Не искам да звуча като анархистка, но това да ти взимат данък сгради без държавата да прави нещо за поддържането им или за защитаването на интереса на собствениците е голямо нахалство. Само защото къщатата ти е на територията на държавата! Като, че ли имша избор. Да живееш в космоса, може би. :angry:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1761 -: Декември 01, 2010, 04:14:00 am »
Не искам да звуча като анархистка, но това да ти взимат данък сгради без държавата да прави нещо за поддържането им или за защитаването на интереса на собствениците е голямо нахалство. Само защото къщатата ти е на територията на държавата! Като, че ли имша избор. Да живееш в космоса, може би. :angry:

ОЧаквам данък въздух! :angry: :angry: :angry: Малка подробност , но са явно много късогледи....Не може границите да са пусти , не може да не работят приходните агенции и да искаш да пълниш дупки с простотии....
Нито едни не са читави! Уфффф....Гнус ме е  :'( :mellow:
« Последна редакция: Декември 01, 2010, 04:43:33 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1762 -: Декември 01, 2010, 04:29:37 am »
Очаквам данък екскременти. И това удоволствие трябва да си го плащаме!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1763 -: Декември 01, 2010, 04:34:16 am »
Във всяка къща - лайномер.  ;D Представяш ли си, да идват всеки месец да засичат показанията и после да ни облагат с данък. За мен с моите пет котки данъчното бреме ще е доста тежко.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1764 -: Декември 01, 2010, 02:31:44 pm »
Очаквам данък екскременти. И това удоволствие трябва да си го плащаме!  ;D
Споко, има го към сметката за В и К. ;D
« Последна редакция: Декември 01, 2010, 06:30:14 pm от Uran »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1765 -: Декември 01, 2010, 05:24:14 pm »
Началник на АГ-отделение в ареста за умишлено убийство на бебе
Дарик радио
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1766 -: Декември 01, 2010, 08:11:07 pm »
Най-добрите и най-лошите държави за търсене на работа

Рейтингът е на базата на допитване от най-голямата агенция за човешки ресурси "Менпауър" до 62 000 работодатели и е съставен с оглед намеренията им да съкращават или създават работни места през периода октомври - декември.

Най-лошо място се оказв Гърция където индексът на заетостта е -10%. Пет са страните в списъка с отрицателни прогнози за разкриване на нови работни места. това са още Италия (-8%), Испания (-4%) , Ирландия (-3%) и Чехия (-2%), пише БГНЕС.

Тази неблагоприятна перспектива за откриване на нови работни места се запазва и в Унгария, Румъния, Франция, Холандия и Великобритания. Най-добри по отношение на разкриване на работни места се явяват според "Форбс" - Китай (+51%), Индия (+42%), Тайван (+40%), Бразилия (+37%), Коста Рика (+23%), Перу - също (+23%), Сингапур (+22%), Австралия (+20%), Панама (+19%).

В Европа Германия се оказва добро място от тази гледна точка с (+7%). САЩ имат от своя страна положителен индекс (+4%).

Заетостта и пазарът на труда се оказват сред най-важните индикатори за излизане от рецесията за развитите икономически страни по света, припомнят експерти.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1767 -: Декември 01, 2010, 08:14:02 pm »
Началник на АГ-отделение в ареста за умишлено убийство на бебе
Дарик радио

А какъв трябва да е интересът на лекарите бебето да бъде умъртвено? Не съзирам личен интерес тук.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1768 -: Декември 01, 2010, 08:21:42 pm »
Незнам, Лили, това явно още не е ясно май, и аз се чудих по въпроса. Може да са много причините, но не ми се иска да го мисля преди да има по-точна информация.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1769 -: Декември 01, 2010, 08:32:54 pm »
Майка на 17 г родила в седмия месец.
Чакай да се почеша по главата и да видя като от коя група раждат в такава възраст?!
Някой май иска да печели пари. :angry:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1770 -: Декември 01, 2010, 08:51:53 pm »
Аз веднага се сетих, но реших да премълча, да не съм толкова цинична.
Недоносените бебета, ако се родят живи, се слагат в кувьоз, доколкото знам.
Вярно, че напоследък се навъдиха много калпави лекари и печалбари, а положението в болниците е плачевно. Но наред с това стана като че ли модерно да се отправят обвинения за злоупотреба към медицинския персонал.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1771 -: Декември 01, 2010, 09:34:50 pm »
Както вече писахме, според данни от сателитите   Северноатлантическото течение  Гълфстрийм вече не съществува, а с него и норвежкото.
 :-X :(
http://30dumi.pozicii.net/2010/11/galfstriym-vse-pak-sprya-obzor/

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1772 -: Декември 01, 2010, 10:37:23 pm »
Както вече писахме, според данни от сателитите   Северноатлантическото течение  Гълфстрийм вече не съществува, а с него и норвежкото.
 :-X :(
http://30dumi.pozicii.net/2010/11/galfstriym-vse-pak-sprya-obzor/

Чакай да отиде Марс в Козирог, та да видят какво е студ.  :-X

*

honi

• *
  • 96
« Отговор #1773 -: Декември 01, 2010, 10:58:25 pm »
Майка на 17 г родила в седмия месец.
Чакай да се почеша по главата и да видя като от коя група раждат в такава възраст?!
Някой май иска да печели пари. :angry:
Освен това плодът е тежал 600 грама!!!! Не виждам много шансове да оцелее. Според мен тази 17-годишна е неграмотна циганка, която иска да спечели някой лев.
Отрежеш ли крилете на жената, тя ще полети на метла!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1774 -: Декември 01, 2010, 11:16:16 pm »
Абе няма ли да се въведе закон за ограничаване на раждаемостта при ромското население, поне при непълнолетни и малолетни жени? Вместо да им тикат социални помощи в устата за всяко поредно родено дете да вземат да ги глобяват. Звучи много крайно, но според мен само така ще се реши проблемът!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1775 -: Декември 01, 2010, 11:18:20 pm »
Абе няма ли да се въведе закон за ограничаване на раждаемостта при ромското население, поне при непълнолетни и малолетни жени? Вместо да им тикат социални помощи в устата за всяко поредно родено дете да вземат да ги глобяват. Звучи много крайно, но според мен само така ще се реши проблемът!

Как да стане Лили това? Мишън инпосибъл.... ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1776 -: Декември 01, 2010, 11:22:29 pm »
Мисля, че в Китай има такива ограничения, но там причината е друга. Същият подход би могъл да бъде приложен и в България и целта не е дискриминация на малцинствените групи. Заради тях българите са дискриминирани, като че ли се прилага скрит геноцид спрямо българската част от населението.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

honi

• *
  • 96
« Отговор #1777 -: Декември 01, 2010, 11:24:45 pm »
Освен това не е родила в 7-ия месец, а в петия-шестия. Според мен прекаляват с това да изкарат лекарите най-лошите. Иначе аз доколкото прочетох, не е циганка, а българка, а бащата е циганин.
И да, трябва да въведат някакъв закон против размножението на циганите. Дори Франция не ги иска.
Отрежеш ли крилете на жената, тя ще полети на метла!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1778 -: Декември 01, 2010, 11:26:26 pm »
Ако наистина е родила в петия или шестия месец, бебето няма почти никакъв шанс.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1779 -: Декември 01, 2010, 11:30:25 pm »
Иска се култура на бита...иска се образование ...Как да се случи, невъзможно е , нали за това Европа дава пари ;D ;D ;D....