Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 283960 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #1780 -: Декември 01, 2010, 11:32:59 pm »
В такъв случай да спре да дава и тогава да видим.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1781 -: Декември 01, 2010, 11:54:25 pm »
Mda. 21 гестационна седмица си е аборт, а не раждане. :(

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1782 -: Декември 04, 2010, 12:09:36 am »
Все по-странни неща около този случай. Записи на разговора между лекарите.  :unsure:
"Ще стане голяма разправия, защото са минали 24 часа. Ще кажат, че сме го оставили да мре. Майката знае, че е умряло"...
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1783 -: Декември 04, 2010, 12:11:25 am »
Тъкмо влизам това да напиша и пак ме изпреварваш, бива ли такова нещо.  :blink:
Странна история наистина, вече на знаеш на кого да вярваш. Тъкмо го четох в интернет новините.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1784 -: Декември 04, 2010, 12:13:06 am »
Тъкмо влизам това да напиша и пак ме изпреварваш, бива ли такова нещо.  :blink:

;D Извинете. Съвпадение и аз го четях тъкмо. Недоумявам.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1785 -: Декември 04, 2010, 12:17:12 am »
Все по-странни неща около този случай. Записи на разговора между лекарите.  :unsure:
"Ще стане голяма разправия, защото са минали 24 часа. Ще кажат, че сме го оставили да мре. Майката знае, че е умряло"...

УЖАС! :'( :'(
Това ли е ХИПОКРАТОВАТА КЛЕТВА? :'( :-X :-X :-X

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

honi

• *
  • 96
« Отговор #1786 -: Декември 04, 2010, 12:21:17 am »
И все пак има нещо нередно в тоя случай. Мисля, че има прекалено много манипулации. Ако детето се  е родило в 5 месец, какви шансове има наистина?
Отрежеш ли крилете на жената, тя ще полети на метла!

« Отговор #1787 -: Декември 04, 2010, 12:21:26 am »
Няма значение дали е циганка, българка или там каквато иска или дали детето е родено по нормален път или не - ДЪЛГ на лекарите е да направят ВСИЧКО възможно да го спасят. Ако не са го направили - грях им на душата и ЗАТВОР!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1788 -: Декември 04, 2010, 12:23:35 am »
И все пак има нещо нередно в тоя случай. Мисля, че има прекалено много манипулации. Ако детето се  е родило в 5 месец, какви шансове има наистина?

Винаги има първи път Хони... :blink:Винаги...Кой е този който има право да се изправи пред Вселената....? :rolleyes:
Гнус ме е , той /те/ са длъжни да се борят до край!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

honi

• *
  • 96
« Отговор #1789 -: Декември 04, 2010, 12:27:47 am »
Не казвам, че не са длъжни да се борят, просто си мисля, че има нещо гнило в цялата тая работа. Не ми се вярва наистина да е било живо 24 часа след като се е родило, когато при раждането е изглеждало мъртво и не е сложено в кувьоз. Просто не вярвам нещата да са такива, каквито ги изкарват и тези записи може да са фалшиви.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1790 -: Декември 04, 2010, 12:31:59 am »
Незнам, но пък за разговорите потвърждава самия шеф на болницата, че няма лъжа там, но те така си говорили по между си, нищо не означавало.

"Пред БНР лекарите от Горна Оряховица потвърждават че са водили по между си телефонните разговори, които бяха огласени днес. Те обаче отново заявиха, че става дума за спонтанен аборт на мъртъв плод, който е имал автоматични потрепвания. Според Кожухаров записаните разговори са водени на обичайния за лекарите език и не доказват, че новороденото е живяло едно денонощие и е било умъртвено умишлено."

Тук

« Отговор #1791 -: Декември 04, 2010, 12:36:56 am »
Намерят ли в дробовете на бебето въздух при аутопсията, ще ги видим техните автоматични потрепвания как ще ги обеснят.
На лице е укриване на престъпление. Какво прави мъртво родено скрито във фризера??? Никой не крие мъртво родените.

*

honi

• *
  • 96
« Отговор #1792 -: Декември 04, 2010, 12:41:13 am »
Хмм, аз доколкото чух бременността е била прикривана от всички. Възможно ли е бащата на момичето например да е дал пари на лекарите, за да се отърве от наследника? Не знам, всичко ми изглежда супер странно, не вярвам всички лекари да са толкова безцеремонни, просто няма как.

« Отговор #1793 -: Декември 04, 2010, 12:43:25 am »
Възможно. Това е една и от моите версии. В другата ми версия бащата на детето е заменен от родителите на момичето като поръчители на убийството. Третата ми и най-малко вероятна е канал за трафик на деца. Недоносените никой не ги иска и е трябвало да се "оттърват" от доказателството.

*

honi

• *
  • 96
« Отговор #1794 -: Декември 04, 2010, 12:45:22 am »
Аз нямах предвид бащата на детето, а бащата на родилката, едва ли бащата на детето ще направи чак такова нещо, за какво му е, може просто да я зареже и да не се появи никога, както за съжаление правят някои бащи.

« Отговор #1795 -: Декември 04, 2010, 12:52:26 am »
Извинявам се много, Honi.
Като чета стенограмите от разговорите им, се отказвам от предишните ми версии. Най-вероятно е некадърни и мързеливи лекари. Което също е престъпление.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1796 -: Декември 04, 2010, 12:55:05 am »
Хмм, аз доколкото чух бременността е била прикривана от всички. Възможно ли е бащата на момичето например да е дал пари на лекарите, за да се отърве от наследника? Не знам, всичко ми изглежда супер странно, не вярвам всички лекари да са толкова безцеремонни, просто няма как.

В интерес на истината това беше първата мисъл която мина през главата ми. Не се знае на кои е било детето.
Щом бременността е била скрита...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

honi

• *
  • 96
« Отговор #1797 -: Декември 04, 2010, 06:19:43 am »
Ето я картата на детето

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1798 -: Декември 04, 2010, 06:39:49 am »
Не знам в този случай дали става въпрос за нормално раждане или за аномалия по-скоро.

Ето малко информация:

Цитат
Пети месец от бременността:

Теглото сега е около 284 грама, а дължината на телцето му е около 25 см.

Цитат
Шести месец от бременността:

Той или тя тежи около 595 грама и е 30 см на дължина. Някои бебета се раждат преждевременно. Те имат шанс да оцелеят, което зависи от множество фактори.

Забележете, за преждевременно раждане се споменава след навлизане в шестия месец.
В петия месец според мен трудно може да се говори за естествено раждане, а по-скоро за аборт (изхвърляне на плода) в напреднал срок.

Ще трябва да се потърси информация дали има родени в петия месец бебета и колко са случаите, когато оцеляват с възможност по-нататък да водят пълноценен живот.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1799 -: Декември 04, 2010, 03:13:59 pm »
Възможно. Това е една и от моите версии. В другата ми версия бащата на детето е заменен от родителите на момичето като поръчители на убийството. Третата ми и най-малко вероятна е канал за трафик на деца. Недоносените никой не ги иска и е трябвало да се "оттърват" от доказателството.

А, стига бе! Направо нямам думи. Тези лекари да не са наемни убийци. Я се спрете малко. Лекарски грешки стават, ама тези ваши версии направо ми идват в повече. За какви пари на земята група лекари ще се съгласят да отнемат човешки живот, при положение че са положили Хипократова клетва да спазват законите на най-хуманната професия. Възможно ли е всички едновременно да са изключили връзката с главния мозък. Изключвам версията да са направили каквото и да е срещу пари. Понякога лекарите поставят бащата и/или близките пред трудния избор да избират между живота на майката и живота на бебето. А това дали трупчето е било неправомерно във фризера зависи от правилника на болницата. По принцип някои трупове се замразяват - зависи колко време ще мине преди погребението.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥