Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 282842 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #1800 -: Декември 04, 2010, 03:19:30 pm »
Ето я картата на детето

Откъде е този час на раждане? Аз мисля, че този час не е точен и Асцендентът на детето е Овен.
Първи дом при раждането е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖЕН. Господарят на първи дом - също, понеже показват вродени аномалии. Нищо не съм чела по случая и не се влияя, но според мен не може с тази хармонична Венера в 6-ти дом да се случат толкова проблеми.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #1801 -: Декември 04, 2010, 03:33:43 pm »
Все по-странни неща около този случай. Записи на разговора между лекарите.  :unsure:
"Ще стане голяма разправия, защото са минали 24 часа. Ще кажат, че сме го оставили да мре. Майката знае, че е умряло"...

От страх са го направили, не за пари. Еми, ще си понесат последствията. Боже, Боже, колко мъка има по този свят, Боже!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1802 -: Декември 04, 2010, 05:52:15 pm »
Откъде е този час на раждане? Аз мисля, че този час не е точен и Асцендентът на детето е Овен.
Първи дом при раждането е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖЕН. Господарят на първи дом - също, понеже показват вродени аномалии.

Снощи аз това си мислех, между другото. Но стана късно и реших да не пиша нищо по картата, да изчакам се включат повече съфорумци в темата.
Съгласявам се с теб относно вероятността за по-ранен час и АС в знака Овен. В картата с АС Телец не виждам достатъчно показатели за причиняване на смърт от други лица. Ако все пак е било живородено дете, а на абортен плод, както някои предполагат. Аутопсията би трябвало за покаже дали се е родило мъртво или е починало непосредствено след раждането, или е било живо и оставено да умира.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1803 -: Декември 04, 2010, 05:56:03 pm »
Все по-странни неща около този случай. Записи на разговора между лекарите.  :unsure:
"Ще стане голяма разправия, защото са минали 24 часа. Ще кажат, че сме го оставили да мре. Майката знае, че е умряло"...

От страх са го направили, не за пари. Еми, ще си понесат последствията. Боже, Боже, колко мъка има по този свят, Боже!

Олеле, сега прочетох записа от разговора. Ако са сложили живо бебе във фризера, това е просто чудовищно.
Не разбирам, какво им е коствало да го оставят да живее?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

honi

• *
  • 96
« Отговор #1804 -: Декември 04, 2010, 08:14:28 pm »
Ето я картата на детето

Първи дом при раждането е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖЕН. Господарят на първи дом - също, понеже показват вродени аномалии. Нищо не съм чела по случая и не се влияя, но според мен не може с тази хармонична Венера в 6-ти дом да се случат толкова проблеми.
Ами на всички места пише така, дори и лекарите така говорят помежду си, но е възможно те да казват три часа примерно, а да се е родило няколко минути по-рано.
Гледам, че Луната е в опозиция с Нептун, Уран  и Юпитер (управител на осми дом) са в квадрат с Марс и Меркурий, Луната и Слънцето са в квадрат.
Може пък детето да няма вродени аномалии, нали има съмнения, че е убито?
А възможно ли е това да се разглежда като събитийна карта?
« Последна редакция: Декември 04, 2010, 08:44:31 pm от honi »
Отрежеш ли крилете на жената, тя ще полети на метла!

« Отговор #1805 -: Декември 04, 2010, 10:25:07 pm »
Това, че са положили хипократова клетва, не значи, че я изпълняват. За мен тази клетва са най-святите думи на света, за много лекари са просто думи, които не помнят.
http://www.webcafe.bg/id_761731915_Ubiytsi
Викате, може да е практика някъде да слагат умрелите бебета във фризера? В моргата се слагат труповете, в моргата. Във фризера се слагат само биологични отпадъци, които подлежат на унищожаване.
« Последна редакция: Декември 04, 2010, 10:32:23 pm от Mirabella »

*

honi

• *
  • 96

*

honi

• *
  • 96
« Отговор #1807 -: Декември 04, 2010, 10:45:52 pm »
А защо никой не коментира картата? Виждате ли някъде възможност за измами, за разкриване на случая, за това каква е причината за смъртта?

« Отговор #1808 -: Декември 04, 2010, 11:02:19 pm »
Да, и аз мисля, че АС е в последните градуси на Овен. Тогава на К8 е Стрелец и имаме У1 Марс в 8ми дом в съвпад с У6 Меркурий и в квадратури с Уран и Юпитер в 12ти.

*

sunrain

• 6710
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1810 -: Декември 14, 2010, 01:55:45 am »
Земетресение с магнитуд 5,8 по Рихтер разтърси Индонезия
13 декември 2010 | 13:00 | Агенция "Фокус"
Начало / Свят
Джакарта. Земетресение с магнитуд 5,8 по Рихтер разтърси Индонезия, съобщиха от Националния сеизмологичен институт на САЩ. Епицентърът на земния трус е бил на около 30 км дълбочина, на около 175 км югозападно от индонезийския остров Суматра и на около 320 км западно от столицата Джакарта.
До момента няма данни за жертви и разрушения.

http://www.focus-news.net/?id=n1470727

И още нещо..... :(

Бурите в Египет са причинили смъртта на най-малко 31 души
13 декември 2010 | 13:23 | Агенция "Фокус"
Начало / Свят
Кайро. Дъждът и пясъчните бури в Египет през последните два дни са причинили смъртта на най-малко 31 души. Възможно е броят на жертвите да се увеличи, тъй като спасителните екипи продължават да работят сред руините на две рухнали сгради, съобщава АФП.
Телата на шестима работници бяха извадени днес изпод развалините на шестетажна фабрика за текстил в град Александрия.
20 души са загинали, а над 40 са ранени, при пътнотранспортни произшествия, причинени от проливния дъжд и пясъчните бури.

http://www.focus-news.net/?id=n1470735

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #1811 -: Декември 14, 2010, 02:02:31 am »
Знам , че е много дръзко от моя страна...,но.... :blink:

Ще бъдем свидетели на невероятни аномалии в периода януари /февруари...
До 15 януари ще има изключително силни валежи на сняг...Февруари ще бъде много променлив и топъл , ще има аналог с есенните бури и дъждове...Небето ще се разкъсва от гръмотевици....
Очаквам земетресения в държави като Китай и Корея , В бивши републики на СССР също....
 :-X :-X :-X

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #1812 -: Декември 14, 2010, 03:31:11 am »
Земетресение с магнитуд 5,0 по Рихтер разтърси Япония
13 декември 2010 | 09:03 | Агенция "Фокус"
Начало / Свят
Токио. Земетресение с магнитуд 5,0 по Рихтер разтърси Япония, съобщиха от Националния сеизмологичен институт на САЩ. Епицентърът на земния трус е бил на около 30 км дълбочина, на около 215 км североизточно от Наха на японския остров Окинава.
До момента няма данни за жертви и разрушения.

http://www.focus-news.net/?id=n1470591

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1813 -: Декември 14, 2010, 07:26:37 pm »
Астроложка: 21 декември е критичен за Турция

Цитат

На този ден ще се случи нещо много необичайно и една дълго скривана тайна ще излезе наяве, вещае известната американска гадателка Сюзън Милър...

За пореден път наричат астролозите "гадатели".  ;D

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3474931

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

perla

• *
  • 73
« Отговор #1814 -: Декември 15, 2010, 12:40:27 am »
Астроложка: 21 декември е критичен за Турция

Цитат

На този ден ще се случи нещо много необичайно и една дълго скривана тайна ще излезе наяве, вещае известната американска гадателка Сюзън Милър...

За пореден път наричат астролозите "гадатели".  ;D

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3474931

Нормално.  :blink: Само гадателите имат видения, а като чете човек в тази тема, остава с впечатлението че сте гадатели.  :rolleyes:  Няма лошо... ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1815 -: Декември 15, 2010, 01:00:36 am »
Да вадя кристалното кълбо, казваш?  :blink:
То годината изтича вече, скоро ще закрием тържествено темата с преброяване на сбъдналите се прогнози.
Да му мислят медийните гледачки, тук не ни се плаща и не си залагаме имиджа. ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

perla

• *
  • 73
« Отговор #1816 -: Декември 15, 2010, 03:12:11 am »

Да му мислят медийните гледачки, тук не ни се плаща и не си залагаме имиджа. ;D

:93:   Всеки да си носи кръста. Доколкото съм чувала от една позната, не им плащат нищо за участия, освен ако не е нещо постоянно като при №1.  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1817 -: Декември 15, 2010, 03:13:39 am »
За вестникарски прогнози сигурно също не се плаща, на благотворителни начала си упражняват граматиката.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1818 -: Декември 22, 2010, 05:06:07 am »
Страхотно нацелено заглавие

2010...Годината, в която Земята си го върна

http://www.facebook.com/note.php?note_id=149935908392099&id=117689218285730

*

Марая

• 28287
Re: Прогноза за 2010 година
« Отговор #1819 -: Февруари 09, 2012, 09:26:41 pm »
Една страхотна тема...с много труд и доста познаваемост....Заслужава си да се прочете.... :blink: