Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 284072 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #20 -: Януари 03, 2010, 04:53:57 pm »
Сатурн ще поставя пречки на Овните, но съвпадът на Юпитер и Уран с овенското Слънце е много по-силен от една опозиция.... няма спирачка при този съвпад....Наблюдавайте ги овните - аз имам трима около себе си (сестра ми и 2 колежки) и ще ми бъде супер интересно да ги наблюдавам.

да му мислят стелиумите :) в овен! ще ги следиме отблизо. аз и в къщи си имам такъв.най-малката ми щерка е със стелиум в овена. ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Януари 03, 2010, 04:55:11 pm »
Последна риза от гърба - образно казано - са ми вземали именно (и в повечето случаи) Рибите  ;D, без да се чувстват длъжни да се реваншират.

Едит: Сега като се замисля, напълно естествено и закономерно трябва да е било, ако разсъждаваме философски. В индийската астрология по 12ти знак са загубите, и ако вземем Овена за символична референтна точка, т.е. да започнем броенето от него, в 12ти негов дом се падат Рибите...  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #22 -: Януари 03, 2010, 04:55:19 pm »
Чакайте сега, трябва да търсите някои със Слънцев 5-ти дом, че като му влезе и Юпитер там - да има шанс в хазартните игри. На мен Юпитер ми беше цяла година в слънчевия знак и имах грандиозни успехи, но на друго поприще, просто защото не ми беше въвлечен 5-ия дом. Ноооо тази година непременно ще пусна тото при съвпада на Юпитер с наталната Венера в Риби (управителка на 5-ти).

*

sunrain

• 6710
« Отговор #23 -: Януари 03, 2010, 04:56:53 pm »
Що бе и аз мога да се наредя - 5 дом ми е в Овен.  :P
Каквото ударя - лотария, бебе, няма да го върна, ще го приема от сърце и душа!  :-*   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #24 -: Януари 03, 2010, 04:58:13 pm »
Що бе и аз мога да се наредя - 5 дом ми е в Овен.  :P
Каквото ударя - лотария, бебе, няма да го върна, ще го приема от сърце и душа!  :-*   

Квото дойде....Но за всеки случай започвай да играеш тото или лотария, не се помайвай!

*

Марая

• 28287
« Отговор #25 -: Януари 03, 2010, 05:00:59 pm »
ще го изчакам юпитер на 16гр.в овен -к5.пък квото дойде.... :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #26 -: Януари 03, 2010, 05:01:18 pm »
Вярно, шега, шега, но аз рядко играя.
Преди години, когато Юпитер ми минаваше през Асц, не помня точен аспект, вероятно когато е направил опозиция с Марс, управител на 5-ти, спечелих внезапно 4-ка, после две 3-ки, но до там.  :)
 Колегите много се шегуваха с мен, щото общо взето ги изпихме парите, почерпих ги и те викаха "айде, следващото да е 6-ца", но нямаше такова нещо. :P    

Между другото преди около седмица май много неочаквано ми дойде как спечелих в магазин талон за пазарене, даже касиерката се опули, явно повечето талони, дето ги дават не са печеливши. ;D 

*

Nebesna

« Отговор #27 -: Януари 03, 2010, 05:04:54 pm »
Юпитер навлиза в Риби на 18 януари,
преминава в Овен на 06 юни
отново се връща в Риби на 10 септември
и престоява там до 23 януяри 2011г., когато се
връща окончателно в Овен.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #28 -: Януари 03, 2010, 05:05:42 pm »
Със стелиум в 5 дом никога не съм имала късмет в тотото, лотарията и общо взето в хазарта.
При успехи в подобни начинания и въобще афинитет към игрите и хазарта трябва да има намеса от Юпитер и Нептун.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #29 -: Януари 03, 2010, 05:07:23 pm »
Абе не се знае, то веднъж се случва голямата печалба.  :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Януари 03, 2010, 05:12:25 pm »
Юпитер навлиза в Риби на 18 януари,
преминава в Овен на 06 юни
отново се връща в Риби на 10 септември
и престоява там до 23 януяри 2011г., когато се
връща окончателно в Овен.

интересното е ,че остава на 23-я градус доста дълго време и не слиза по-надолу ??? , последните декади на мутабелните знаци ще споделят за събития :),както и главните оси....на тези градуси.
всъщносст много ми е интересно точно това напоследък :-\ ??? , планетите застават на едни странни градуси и засягат само една част от знаците.дали това не е свързано с кармата по някакъв начин. :-\
юпи беше стационарка във водолей на 17-я градус.в риби ще бъде на 23-я :-\ ::) ???.
защо точно тук , а не на някой друг?

*

Nebesna

« Отговор #31 -: Януари 03, 2010, 05:14:53 pm »
Лично аз тази стационарлност не я свързах с никакво събитие, напротив когато Юпитер се задвижи, се задвижиха и нещата (в това число и финансите)....Само да вметна, че ми беше дзастанал на мидпойнта Слънце Луна във Водолей. Слънцето ми е на 20, а Луната на 15 Водолей.

*

Nebesna

« Отговор #32 -: Януари 03, 2010, 05:19:09 pm »
Пък да ви се похваля скоро излизам от Уранова опозиция ЗАВИНАГИ. В момента ми е точна и се радвам, че Уран никота няма да мине повече през точната опозиция с наталния Уран. Край с проблемине по оста Риби-Дева.

*

Uran

• 6041
« Отговор #33 -: Януари 03, 2010, 05:20:56 pm »
Пък да ви се похваля скоро излизам от Уранова опозиция ЗАВИНАГИ. В момента ми е точна и се радвам, че Уран никота няма да мине повече през точната опозиция с наталния Уран. Край с проблемине по оста Риби-Дева.
Небесна, на теб Уран ти е управител на Слънцето и въпреки напрежението ти е дал добри перспективи при опозицията. :) :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Януари 03, 2010, 05:20:59 pm »

честито! аз мога да ти кажа ,че е прекрасно това нещо от личен опит!

*

Nebesna

« Отговор #35 -: Януари 03, 2010, 05:21:24 pm »
Мъжът ми има Венера в 17-ия градус на водолей, а в 23-ия- риби му е Хирон, наблизо- 22-ия гр. е Сатурн. ???

С мъжът ти сигурто сме родени на близки дати - и аз имам Хирон на 23-тия градус. Казват, че се отваряла вратата на Пепеляшка при съвпад на Юпитер с натален Хирон.

*

Uran

• 6041
« Отговор #36 -: Януари 03, 2010, 05:22:12 pm »
Мъжът ми има Венера в 17-ия градус на водолей, а в 23-ия- риби му е Хирон, наблизо- 22-ия гр. е Сатурн. ???

С мъжът ти сигурто сме родени на близки дати - и аз имам Хирон на 23-тия градус. Казват, че се отваряла вратата на Пепеляшка при съвпад на Юпитер с натален Хирон.
Ще ме сменя с по- богата мома? ;D ;D
п.п.Ако си набор '66, да, на близки дати сте?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #37 -: Януари 03, 2010, 05:24:16 pm »
И аз взех да усещам постепенно отпускане на аспекта Уран квадрат Марс и опозиция с Меркурий. Е това чудо ме разката, честно. В момента орбиса е 5 градуса и чак сега се чувства леко облекчение.
Дори не смея да се похваля и нарадвам, щото пък като след време ми погне Венерата ... незнам. :-X

Още ме държи будна, щото е в 4 дом този бунтар, но няма лошо, това ще го преживея, тъкмо време да чета.  :)  

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Януари 03, 2010, 05:30:48 pm »
Казват, че се отваряла вратата на Пепеляшка при съвпад на Юпитер с натален Хирон.

малееее ,златни ти устички сестро небесна :-* :-* :-* , юпи ще направи съвпад с хирон на 17гр.в риби и тригон към нептун.
дали няма да ми се отвори тая порта :-\ ;D

*

Nebesna

« Отговор #39 -: Януари 03, 2010, 05:36:43 pm »
Казват, че се отваряла вратата на Пепеляшка при съвпад на Юпитер с натален Хирон.

малееее ,златни ти устички сестро небесна :-* :-* :-* , юпи ще направи съвпад с хирон на 17гр.в риби и тригон към нептун.
дали няма да ми се отвори тая порта :-\ ;D

Защо не! Не само на Коледа стават чудеса... ;D ;D ;D