Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 283297 Прегледи
Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #40 -: Януари 03, 2010, 05:38:21 pm »
Пък да ви се похваля скоро излизам от Уранова опозиция ЗАВИНАГИ. В момента ми е точна и се радвам, че Уран никота няма да мине повече през точната опозиция с наталния Уран. Край с проблемине по оста Риби-Дева.
честито, премина на горният бряг , добре дошла при нас
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #41 -: Януари 03, 2010, 05:43:45 pm »
При престоя на юпитер в риби ,ще имам само квадратури спрямо луна,марс,сатурн  и др.
После като влезе в овен ще се образуват само секстили и тригони.
Между другото и мен ме чака съвпад на тр.юпитер с хирон на 13 гр в овен :-\

*

Mia21

• 2502
« Отговор #42 -: Януари 03, 2010, 05:50:00 pm »
При мен стават в момента такива неща,които никога не съм си и мислела,че могат да се случат.Още не е дошъл съвпада на Юпитер с Луната ми и започнаха чудесиите.После ще имам секстили със стелиума ми в Телец,а ако говорим и за Юпитер в Овен и аз там имам Хирон.Така ме завъртя живота,че не знам до къде ще ме докара...Всичко е достойно за сценарий на филм направо.Може да се спечели и Оскар. 8)

Ама по-скоро Уранова ми се вижда цялата работа...При мен той ми управлява живота...

« Отговор #43 -: Януари 03, 2010, 05:52:30 pm »
    Аз да ви се похваля, годината почна с ел.проблеми. Днес пак изгърмя една крушка, а след нея и прахосмукачката издаде багажа  :D. От Уран ще да е !

*

Nebesna

« Отговор #44 -: Януари 03, 2010, 05:53:13 pm »
Пък да ви се похваля скоро излизам от Уранова опозиция ЗАВИНАГИ. В момента ми е точна и се радвам, че Уран никота няма да мине повече през точната опозиция с наталния Уран. Край с проблемине по оста Риби-Дева.
честито, премина на горният бряг , добре дошла при нас

Благодаря ти. Не беше тя в основата на главните ми проблеми. По трудни бяха съвпадите на Уран с Меркурий и Венера в Риби и опозицията с наталния Сатурнв Дева.

Предстои съвпад с натален Сатурн в на 27 Риби, но това за мен е много печеливш аспект - ЧАКАМ ЩАСТЛИВИЯ СЛУЧАЙ. Ще ми се задвижи тригона с натален Юпитер в Рак. Уран-Юпитер е НЕОЧАКВАНОТО ЩАСТИЕ....този аспект ще ми се повтори, поради ретроградния ход на Уран и предния път благодарение на него имах щастлив обрат в живота.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #45 -: Януари 03, 2010, 05:55:07 pm »
    Аз да ви се похваля, годината почна с ел.проблеми. Днес пак изгърмя една крушка, а след нея и прахосмукачката издаде багажа  :D. От Уран ще да е !

я погледни и мерка ,като по нисша форма на уран! ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #46 -: Януари 03, 2010, 05:57:34 pm »
Миа, който и да е виновника, звучиш добре.  :)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #47 -: Януари 03, 2010, 05:59:17 pm »
При мен стават в момента такива неща,които никога не съм си и мислела,че могат да се случат.Още не е дошъл съвпада на Юпитер с Луната ми и започнаха чудесиите.После ще имам секстили със стелиума ми в Телец,а ако говорим и за Юпитер в Овен и аз там имам Хирон.Така ме завъртя живота,че не знам до къде ще ме докара...Всичко е достойно за сценарий на филм направо.Може да се спечели и Оскар. 8)

Ама по-скоро Уранова ми се вижда цялата работа...При мен той ми управлява живота...

мия , веднага да се извиниш на всички планети и светила ,заради проявеното недоверие през лятото..... ;D :-*

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #48 -: Януари 03, 2010, 06:02:21 pm »
Миа, който и да е виновника, звучиш добре.  :)
Не зная колко съм добре,по-скоро съм шашната.Да се чудиш и да се маеш какво се случва и от къде ми идва.Изскачат някакви хора,някакви събития,кой за какво се бори и аз не мога да разбера.Абе ужас направо...Като филм. :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #49 -: Януари 03, 2010, 06:03:14 pm »
Честито, Миа. А пък може и да се окаже, че Юпитер вече е навлязъл в лунната ти накшатра. Или съвсем скоро предстои.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #50 -: Януари 03, 2010, 06:04:14 pm »
Звучи ми познато.  :) Явно наистина е Уран.  ;) Наслади се на всичко, което се случва около теб.

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #51 -: Януари 03, 2010, 06:05:32 pm »
мия , веднага да се извиниш на всички планети и светила ,заради проявеното недоверие през лятото..... ;D :-*

Извинявам се!Дано ми се извинят после и те на мен,че доста ядове си имам с тях! ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #52 -: Януари 03, 2010, 06:08:37 pm »
Честито, Миа. А пък може и да се окаже, че Юпитер вече е навлязъл в лунната ти накшатра. Или съвсем скоро предстои.  :)

Лили,още няма нищо за честито.Ама цирка е голям!Забавно е!Какво значи и това за Юпитер пък сега?Аз имам Луна на 4 градуса,малко раничко ми се вижда...

*

Kaya

• 2893
« Отговор #53 -: Януари 03, 2010, 06:10:08 pm »
охо предвиждами  пътуване зад границааааааа :P
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #54 -: Януари 03, 2010, 06:16:22 pm »
охо предвиждами  пътуване зад границааааааа :P

Мислех да заминавам за Италия с един приятел/не гадже/,ама не ми се мърда много,много.Ако се намери някой да ми предложи нещо другооо...Изгледи засега няма такива.Аз не съм много по чужбината,да си призная честно,ама знам ли...:)

*

Nebesna

« Отговор #55 -: Януари 03, 2010, 06:48:26 pm »
Сатурн прави така, че да ни е скучно, потиснато и депресивно, да работим от сутрин до вечер...Трябва да ни е било гадно, за да можем да оценим хубавите моменти и да благодарим за тях...Аз сега се наслаждавам с всичките си сетива на малките неща в живота.

*

Марая

• 28287
« Отговор #56 -: Януари 03, 2010, 06:49:26 pm »

Извинявам се!Дано ми се извинят после и те на мен,че доста ядове си имам с тях! ;D

да бе ,да! сама си ги създаваш ядовете. отпусни сееее ,живота е пред теб! ти използвай само възможностите ,които ти дават планетите и всичко ще бъде наред! :-*

« Отговор #57 -: Януари 03, 2010, 09:30:51 pm »

Предстои съвпад с натален Сатурн в на 27 Риби, но това за мен е много печеливш аспект - ЧАКАМ ЩАСТЛИВИЯ СЛУЧАЙ. Ще ми се задвижи тригона с натален Юпитер в Рак. Уран-Юпитер е НЕОЧАКВАНОТО ЩАСТИЕ....този аспект ще ми се повтори, поради ретроградния ход на Уран и предния път благодарение на него имах щастлив обрат в живота.
аз имам натален тригон уран/юпитер и доста пъти ми е помагал да
съм на точнота място, в точното време и при точният човек, който
като по чудо да ми помогне и нещата да се обърнат в моя полза при дори безизходна/ безнадежна  ситуация или да се възползвам от възможност,която другите дори не забелязват :)дай Боже всекиму :)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
« Отговор #58 -: Януари 03, 2010, 09:33:14 pm »

аз имам натален тригон уран/юпитер и доста пъти ми е помагал да
съм на точнота място, в точното време и при точният човек, който
като по чудо да ми помогне и нещата да се обърнат в моя полза при дори безизходна/ безнадежна  ситуация или да се възползвам от възможност,която другите дори не забелязват :)дай Боже всекиму :)

а  при мен това го дава големия космически тригон в земни знаци....,винаги има изход в тунела!винаги! :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #59 -: Януари 05, 2010, 12:40:56 am »
момичета и ммчета,
ето нещо интересно-свих го от нета: ;D

Годината на Тигъра няма да е лесна

04 Януари 2010, брой 297

Какво ни очаква през новата 2010-а?

Нова година това е нов живот и нови планове. Какво обаче ни предстои през 2010-а? Какво ще донесе новата година на света и на всеки от нас? Ще успеем ли да реализираме плановете си, да повишим благосъстоянието си?
Прогнозите за 2010-а обаче не са блестящи, годината обещава да не е от лесните: за съжаление икономическите проблеми и през тези 12 месеца няма да свършат, твърдят експертите. А всички събития, станали през 2010 г., ще имат сериозни последици, които ще се усещат още дълго - може би през цялото следващо десетилетие, а може би и повече, казват от своя страна астролозите. Политиците не им противоречат - 2009-а остави доста несвършена работа: не бе подписано ново споразумение за климата, САЩ и Русия също не успяха да постигнат съгласие за нов договор СТАРТ-3.
Според източния календар 2010-а ще е Годината на Тигъра. Астролозите предупреждават, че тя няма да е толкова стабилна, колкото би ни се искало. Във всички сфери на живота ще се засили конкуренцията, борбата за място под слънцето, за пари, любов, власт. Очаква се през 2010 г. да се увеличи броят на авариите, саботажите и скандалите без причина. Общият хороскоп за 2010 г. обаче показва, че търпеливите и трудолюбивите ще достигнат своя звезден час, обещават астролозите.
Според зороастрийския хороскоп 2010 година е още и Година на Костенурката, която неминуемо ще остави своя отпечатък върху този период. Политическите интриги ще бъдат достатъчно, смяната на политическите лидери ще става практически мигновено и по причини, непонятни за простосмъртните. Годината на жълтия Метален тигър е период на междуличностни битки, силни човешки амбиции, година на достижения и изпитания на здравината на целия живот.
Междувременно китайците като че ли очакват с най-голям ужас 2010-а. Те отмениха всички сватби през тази година, а който успя - се бракосъчета по-рано. Причината за тази паника е, че според лунния календар тази година ще е нещастна за брак и раждане на деца. Сватбите в КНР са отменени чак до началото на 2011 година. Въпреки че суеверните китайци живеят според слънчевия календар, те не забравят традициите на предците си и когато трябва да вземат важни съдбоносни решения, поглеждат към лунния календар. Според него обаче от 14 февруари започва т. нар. вдовишка година, която ще продължи до началото на 2011-а. През това време, според древните китайци, на жените категорично няма да им върви в търсенето на партньор в живота. Годината също така е неблагоприятна за раждане на деца и заплашва с развод тези, които не са се вслушали в предупрежденията и са направили сватба.
Според лунния календар годината се дели на 24 части.
За най-сполучлив период се смята началото на пролетта. Това е благоприятно време за всякакви сериозни дейности и начинания, тъй като го покровителства мъжката енергия Ян. Според астролозите, сегашният период на началото на пролетта приключва на 14 февруари, с първия ден на новата лунна година.
Голяма част от китайските младежи обаче отдавна не се вслушват в съветите на по-възрастните.
А и едва ли трябва да се учудваме, като видим какви са прогнозите за нови събития през 2010-а. Ето само някои от тях:
*Във Великобритания вероятно ще се появи триизмерна телевизия.
*Според прогнозите световното население ще достигне 7 милиарда души.
*Руската космическа корпорация "Енергия" планира да започне експлоатацията на модернизирания космически кораб "Союз".
*Москва смята да въоръжи армията си с междуконтиненталната ракета Р-30 3М30 "Булава" и танка ново поколение Т-95.
*Компанията "Върджин Галактик" може би ще започне да изпълнява туристически пътувания зад границата на атмосферата със совалката "СпейсШипТу".

По материали от чуждия печат

и още нещо:
http://www.kaminata.net/viewtopic.php?f=49&t=41107
« Последна редакция: Януари 05, 2010, 12:57:13 am от Марая »