Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 283703 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #60 -: Януари 05, 2010, 12:55:03 am »
И още нещо:

ЗВЕЗДИТЕ за 2010

Искрено поздравявам всички мои читатели с настъпването на Новата 2010 година. Ще чакаме от нея само хубаво - останалото ще дойде само. Според Източния календар 2010 година ще бъде година на белия (метален) Тигър, звяр дързък, силен и главното - рядко срещан. В своите прогнози и надежди ще имаме това предвид, но тъй като годината на Тигъра ще настъпи едва на 14 февруари, засега все още е в сила земният, кафяв Бик. И всички ние, преди всичко се грижим за човешкото, земно благополучие.

И така настъпи новогодишната седмица. Предпразнична суета, приповдигнато настроение, с което очакваме всеки Новогодишен празник. Всички се вълнуват как да го посрещнем по-добре, какво ще ни донесе Новата година. Новогодишната нощ тази година е много необичайна - нощ на пълнолуние и Лунно затъмнение, което настъпва на 31 декември. Затъмнението е частично, видимо на територията на Африка, Индия, Китай, Югоизточна Азия. Луната е в сектора на Рака, в Долен Лунен възел. То предшества слънчевото затъмнение в Козирог, което ще бъде на 15 януари 2010 година в Горен Лунен възел. Твърде символично за смяната на годината - Лунно затъмнение в долен възел символизира миналото, а Слънчево затъмнение в Горен възел дава енергия на настоящето и бъдещето.

Какво да правим в навечерието на Нова година със своето минало? Луната в Рак символизира семейната и етническа традиция, нейната ценност. В никакъв случай не си струва в това пълнолуние да хулим миналото си изобщо и конкретно - отиващата си година. 10-ят градус на Рака, в който е Лунното затъмнение в нощта на Нова година има такъв символичен смисъл - "прекрасният диамант се шлифова в съвършена форма". Нека за всеки от нас личното минало и придобитият за последната година жизнен опит застане пред нас във вид на ценен диамант в процес на обработка. Той, опитът още не е усвоен от нас изцяло, но задължително ще стане почва за бъдещи постижения.

Януарското Слънчево затъмнение носи смисъл на необходимост да приемем върху себе си по-голяма от преди отговорност. Човек без да носи товара на традициите, невкоренен в своята традиция, няма да издържи двойната отговорност, няма да направи кариера, няма да достигне важна за него цел. Астрологическата традиция смята дилемата на Рака и Козирога за онази вертикала, стълбата, по която се издига човек в своя личностен, социален и нравствен растеж. От детство към старост, от семейството към държавата, от "хляба насъщен" към "манната небесна" като символ на духовна храна. Мнозина от нас вярват, че както посрещнеш Новата година, такава ще бъде и тя. Посрещнете я така, както искате да я преживеете.

Какви основни тенденцииие ще ни зададе през новата година безкрайният танц на звездите? Основната характеристика на годината е подвижност и променливост, широк диапазон от рязко променящи се тенденции. Но в крайна сметка - постъпателно развитие на онези процеси, които през есента на 2008 година нарекохме "световна криза". Реформата и "чистката" в социалната сфера и бюрократичните институции бих отбелязала като главна, централна тенденция. Именно тя е необходимият следващ етап в изменението на структурата на световните и вътрешнодържавни отношения. Положението на Плутон в Козирог говори за постъпателно засилване ролята на държавите и международните структури с реални пълномощия. Разбира се, всичко това ще стане не за една година и задължително чрез болезнени реформи. През 2010 година процесът протича под управлението на Плутон в Козирог, Сатурн във Везни и (през лятото) Уран в Овен: "първата вълна" от кардинални събития следват от ноември 2009 до април 2010 година. Втората вълна, вече с участието на Уран (революционни преобразования, в голяма степен прибързани и прекалено решителни, с изсилване) ще са от юни до август 2010 година, третата вълна мероприятия както и през първата фаза, са по-премерени и законни, през август-септември 2010 година. Целият процес по един или друг начин ще засегне всички, ще доведе до съществени преобразования. През 2010 година в космическия оркестър става важно разместване със седемгодишна значимост: пробното излизане на Уран от Риби (където той пребивава от 2002 година) в сектора на Овена, което ще се състои от 29 май до 6 август. Той ще внесе в обичайниото подреждане на нещата бързи, неочаквани промени. Включително ще разчупи закостенели, неработоспособни структури на държавно и междудържавно ниво. После ще се върне в Риби до 13 март 2011 година. Но и този показен скок е достатъчен, за да разбуни революционери и ентусиасти в много пластове на човешкото общество, да опърли с огъня на войната отделни райони на Земята. Защото Уран, влизайки в Овен, ще влезе в конфликт с Плутон, а това носи не само тероризъм, но и тук-таме военни държавни преврати. Например в планински страни.
Позитивна демонстрация ще станат иновации и технически въоръжения. Това обаче най-вероятно няма да бъде преди 2011 година. Както е известно, народите отначало бързо и енергично правят много непоправими глупости, и само отделни таланти без да бързат изобретяват умни неща. Реформаторът Уран още не е приключил с преобразуването на сектора на Риби - отношението към православната вяра, социалния сектор, фармацевтиката, химическата и нефтена промишленост. Време за основни иновации в тези сфери е отделено до пролетта на 2011 година. Време е и да се побърза. Намирайки се от 2011 до 2018 година в Овен, Уран ще донесе обновление на металургичната промишленост и военното производство. Сега Плутон е в Козирог и ще бъдат прекроявани именно оформените, обичайни структури и форми на властта. Колкото и да се крие от реалността, светът стремително се обновява. Но и беди Уран в Овен ще причини немалко - горещите точки на картата на света през лятото на 2010 година и в началото на 2011 ще се увеличат значително. Ако не поради войни, то поради природни катастрофи. Струва ми се, че това лято на Земята може съществено да се активизира вулканичната дейност и да нараснат загубите от пожари. Въпросите на ядрената безопасност могат да станат "горещи" през лятото на 2010 година и това далеч не е всичко. Сатурн, този антипод на Уран, от 8 април до 22 юли 2010 година ще се върне от сектора на Везни, където той сега структурира и изпитва стабилността на социалните институции и системата на международни отношения, в Дева. Ще се върне, за да постави точката над "и"-то в посока по-нататъшно формиране на фундамента на променените от кризата промишленост, икономика и медицина. Това не е равносметка, а само завършване на първия етап на постановка на задачата. Както е известно, само правилната постановка на задачата дава надежда за успех на всяко начинание. Връщайки се в края на лятото във Везни, Сатурн с нова сила заедно с Плутон ще продължи започнатата в края на 2009 година "чистка" и оптимицзация на бюрократичните и социални институции. И последният социален фактор - Юпитер - даващ енергия за експанзия, отместващ границите, влияещ върху формирането на традициите и системите от ценности на цели групи хора на ниво мироглед. Енергията на Юпитер подгонва първооткривателите и аватюристите, подхранва ентусиазма на учените и дейците на културата, стимулира международните връзки и съдружия. В началото на 2010 година Юпитер се движи по Зодиака със скорост, значително превишаваща средната - от 19 януари до 7 юни за година той ще успее да прескочи сектора на Риби, до 23 юли да стигне до 4-я градус на Овена, засилвайки многократно въздействието на намиращия се по това време там Уран. Ще спре в края на юли, изчерпвайки своя ентусиазъм, опомняйки се от всичко, което е сътворил и ще се обърне тихичко назад и до 10 септември ще се върне в сектора на Риби, оставайки там до края на годината. Високата скорост на Юпитер подгонва социалните процеси и ускорява социалната адаптация на хората към променените условия. Следователно, ако предполагате преместване, направете го в началото на годината - по-лесно ще влезете в новата среда.

Независимо, че от древни времена Юпитер се смята за "голямо щастие" и източник на блага, неговата енергия усилва всичко - и хубавото, и лошото. Това е енергия на растежа, на размножаването. Докато той се намира в Риби, ще "размножава" и парите. По принцип парите трябва да работят. През февруари-март обаче той може рязко да засили и инфлационните процеси чрез увеличаване на цените. Вероятно ще засили и спекулативните тенденции. Дори цените на имотите е възможно през пролетта бързо да подскочат, но едва ли ще е за дълго. В края на март-април може да има рязък срив на спекулативно надутите цени или рязко повишаване на спекулативно занижените цени. В позитивен вариант Юпитер, докато се движи по Риби, ще помогне за увеличаване на социалните помощи, ще стимулира благотворителността на законодателно ниво. В по-лошия вариант - ще насочи колосални пари за борба с глобалното затопляне и други химери. Преминавайки по Овен от юни до септември той ще придаде глобален размах на разрушителните "лудории" на Уран, ще подхрани с идеи и енергия спекуланти и авантюристи, а своите научни пробиви ще отложи за 2011 година. Връщайки се в началото на септември в сектора на Риби зааедно с Уран, ще продължат реформите и неволно ще подгреят спекулативните тенденции на пазарите, в резултат на което периодично цените ще растат и спадат.

Ето такава весела 2010 година ни предстои, година на белия Тигър, този необикновен и рядко срещан звяр. Надявям се да не сте се изплашили от бъдещето. Не такава цел съм си поставяла. Просто, според своите разбирания и умения преведох езика на звездите. Да се живее може във всяко време, и то нелошо. Особено ако си разбрал "правилата на играта" и тенденциите, в които остава само да се впишеш. Което желая искрено на всички. И както през минали години моля за извинение, че прогнозата за Новата година не прилича на празнична торта. Но пък пътните знаци и стълбове могат да помогнат да бъдат преодолени житейските несгоди и всеки да намери своя път към Храма. Или поне да запази и умножи своето земно благополучие.  
Н.Чиркова

http://margaritta.dir.bg/astro2010.htm
п.п. аз съм впечатлена!
« Последна редакция: Януари 05, 2010, 01:04:03 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #61 -: Януари 05, 2010, 01:26:22 am »
и още нещо много яко и подробно:
http://bgvesti.com/index.php?option=com_content&view=article&id=41537%3Agodishen-horoskop-2010&catid=83%3A2008-09-17-21-55-57&Itemid=69&limitstart=9
има за всички знаци -вижте как бачка неаспектиран мажорно юпитер ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #62 -: Януари 05, 2010, 07:20:13 pm »
http://kamail.at.ua/index/prognozy_na_2010_god/0-9

Още една прогноза за 2010г.  Интересна, с конкретни дати.

*

Марая

• 28287
« Отговор #63 -: Януари 06, 2010, 01:52:17 am »
http://kamail.at.ua/index/prognozy_na_2010_god/0-9

Още една прогноза за 2010г.  Интересна, с конкретни дати.

благодаря! :)хареса ми...

*

salata_izmilova

« Отговор #64 -: Януари 09, 2010, 11:30:21 am »
Ако някой не е гледал предаването при Венета Райкова,може да види какво мислят астролози и гадатели за 2010: http://www.vbox7.com/play:8f1e6b20&start=1092

*

salata_izmilova

« Отговор #65 -: Януари 09, 2010, 01:29:22 pm »
Никой нищо не промецва??? Вие какво мислите,че ни чака при тези хубавки аспекти? И не ми говорете за трансформации,мола! Цифри,дати,случки......както викаше една моя приятелка преди години.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #66 -: Януари 09, 2010, 01:43:44 pm »
всичко върви ,всичко тече ;D...квото сме си надробили ,това ще да е.... ;D

*

salata_izmilova

« Отговор #67 -: Януари 09, 2010, 02:02:54 pm »
Това е ясно. Язе питам в мунданен план бе,сестро? Нали за световни събития говорят тези ясновидци и астролози. Ти,Марая,какво мислиш,че ще донесе таоквадрата Сатурн,Уран и Плутон? Ти си мислеща и няма начин да не си поглеждала в държавните хороскопи. Един добър астролог няма начин да не е видял нещичко.  :blink:

*

salata_izmilova

« Отговор #68 -: Януари 09, 2010, 02:32:27 pm »
Ако ви е интересно, може да направим една тема за мунданните прогнози за 2010 и да се опитваме да прогнозираме,не само да качваме прогнози на други астролози и ясновидци. Ще качваме карти на държави....ще размърдаме гънчици. А? Ко ша кажете?  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #69 -: Януари 09, 2010, 02:40:02 pm »
Ако ви е интересно, може да направим една тема за мунданните прогнози за 2010 и да се опитваме да прогнозираме,не само да качваме прогнози на други астролози и ясновидци. Ще качваме карти на държави....ще размърдаме гънчици. А? Ко ша кажете?  :blink:

аз съм за , и точно това мисля ,че е астрологията..... ;),останалото чини ми се ,е чат...
има такава пусната от небесна. ;) бутай я напред и да се залавяме....

*

salata_izmilova

« Отговор #70 -: Януари 09, 2010, 02:40:09 pm »
http://world.actualno.com/news_278957.html
http://world.actualno.com/news_278958.html

Е са си ева Франко майката!!!  :o  :'( Явно планетите ще предизвикат тази война. Тя и Ванга го е предрекла,че през 2010 ще избухне 3-а световна.  :angry:

*

salata_izmilova

« Отговор #71 -: Януари 09, 2010, 02:43:53 pm »

аз съм за , и точно това мисля ,че е астрологията..... ;),останалото чини ми се ,е чат...
има такава пусната от небесна. ;) бутай я напред и да се залавяме....

Супер!  Само си чешете езиците. Я да размърдате мозъци малко.  :P Хело да почва /ако иска/ да качва карти на държавите,че е най-добра в това. Първо на БГ разбира се и от там нататък на Русия,САЩ,Япония,Китай и други,кой каквито има.

*

Марая

• 28287
« Отговор #72 -: Януари 09, 2010, 02:45:54 pm »
http://world.actualno.com/news_278957.html
http://world.actualno.com/news_278958.html

Е са си ева Франко майката!!!  :o  :'( Явно планетите ще предизвикат тази война. Тя и Ванга го е предрекла,че през 2010 ще избухне 3-а световна.  :angry:

много страшно :91: :03:
 :sat: :opo: :ura:
 :sat: :kva: :plu:
 :plu: :kva: :ura:
какво да чакаме салатке,като мунданните аспекти и конфигураций говорят.
амиии ,те не говорят -крещят! :angry:

*

salata_izmilova

« Отговор #73 -: Януари 09, 2010, 02:52:35 pm »
Мдааа,а и Слънчевото затъмнение е много кофти на 15 януари - Сатурн във Везни в квадрат с Меркурий и Плутон в Козирог. Меркурий,както знаем,се свързва с договорите  и т.н., та може още през януари да стане патакламата и недоразуменията с разни преговаряния и договорни отношения във дипломатическите отношения-Сатурн във Везни. Да не говорим за природни катаклизми,че ми настръхва.....кока.  :41:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #74 -: Януари 09, 2010, 02:59:11 pm »
Нема начин това да не е Скарлетка. Само тя непрекъснато вещае апокалипсиси.
 :tongue2:

*

Марая

• 28287
« Отговор #75 -: Януари 09, 2010, 03:06:50 pm »
Мдааа,а и Слънчевото затъмнение е много кофти на 15 януари - Сатурн във Везни в квадрат с Меркурий и Плутон в Козирог. Меркурий,както знаем,се свързва с договорите  и т.н., та може още през януари да стане патакламата и недоразуменията с разни преговаряния и договорни отношения във дипломатическите отношения-Сатурн във Везни. Да не говорим за природни катаклизми,че ми настръхва.....кока.  :41:

салатке ,много си права-за съжаление!
все си мисля ,че на фона на кризата ,оглупяват в пъти повече държавниците. :-[
планетите  :sat: и :plu: са в кардинални знаци. според мен надмощието е на :sat:.
втвърдяване на ситуаций,конфликтни отношения,напрежение,липса на дипломатически подход или твърд дипломатически подход :sat: :libras:
бунтове,тероризъм и войни. брутални и отмъстителни действия. вярвам ,че  :sat: ще забави или понамали действието на решителния и категоричен  :plu:
мисля ,че най-тежък ще бъде периода на лятото  :mar: :soe: :sat: :kva: :plu: :vlu: също е в тук.
кризисните ситуаций през 2010 ще са много.
някой ;D ще НАДЦЕНИ/юпитер/възможностите си за управление.
 :mer: :kva: :jup: и  :nep:- грешни оценки ,разпиляване на държавни средства,гръмки обещания,остра и бурна реакция на медийте......

*

salata_izmilova

« Отговор #76 -: Януари 09, 2010, 03:08:53 pm »
Нема начин това да не е Скарлетка. Само тя непрекъснато вещае апокалипсиси.
 :tongue2:

Да,да.....Данчо и кредит!! Гледа ли прогнозите на линка,дето го пуснах? Много хора смятат,че годината ще е трудна.Не иде реч чак за апокалипсис,ако има военни действия.Такива винаги е имало. Горката Скарлетка....само й я пилите.  :rolleyes: Толкова ли е лоша?

Чакай,като първа клюкарка,да туря и нейната прогноза за 2010:

АСТРОПРОГНОЗА ЗА БЪЛГАРИЯ И СВЕТА ПРЕЗ 2010

"  Започналата криза от предходните години с опозицията на Сатурн и Уран, през 2010 година осезаемо ще се почувства както в целия свят, така и в България. Уран преминава за 84 години през целия зодиак, а през 2010 година той започва нов цикъл навлизайки в знака Овен. Уран се свързва с новите технологии, индивидуализма, научните открития и изобретения, внезапните и неочаквани неща. Под управлението на Уран са летците – изпитатели, геолозите,  астролозите, астрономите, обществените организации, политическите партии, борците за права и т.н.

Всички сме свидетели на започналите сериозни промени и разрушаване на стари догми, промени в управлението, законодателството, поемане на нови отговорности. Всичко това се дължи на опозицията на Сатурн и Уран през последните 2,6 години.

2010 година, противно на всички очаквания за спокоен живот, ще бъде година на още по-осезаеми промени в обществено-политическия живот и в икономиката на страните по света. Плутон още през 2009 година се настани в знака Козирог, където още дълго ще носи своето влияние. Сатурн – планетата на управлението, дисциплината, организацията, структурата и времето, също направи своя ингрес в знака Везни в края на 2009. През 2010 година четирите най-силно и трайно променящи обществения живот и колективното съзнание планети Юпитер, Сатурн, Уран и Плутон ще имат доста предизвикателни аспекти през годината. След 2010 година нищо на Земята вече няма да е същото. В следващите години можем да очакваме да бъдат направени сензационни научни открития и скок в областта на медицината, енергетиката, космическите изследвания и природните закони с голяма значимост за бъдещите поколения. Голямо развитие ще претърпят електрониката и компютърните технологии, трансплантациите на органи и хирургията като цяло, металургията. Кризата в строителството ще продължи и цените на имотите могат да спаднат още.

Между 28 май и 14 август, когато Уран ще транзитира през амбициозния и инициативен знак Овен, може да се очакват внезапни събития, даващи началото на кардинални промени в развитието на световната икономика и в политиката в държавите, засегнати от планетните аспекти.

В периода 7 юни – 9 септември в Овен ще навлезе и Юпитер – планетата на разширението и експанзията. В този период можем да очакваме реализиране на проекти в областта на аерокосмическата промишленост и космически оръжия, отриване на големи земни богатства, промени в законодателството.

Годината стартира още в самото начало със Слънчево затъмнение на 15 януари. Всяка година има обикновено по две Слънчеви и по две Лунни затъмнения. Те носят своя отпечатък за събитията, които можем да очакваме през соътветната година. Второто Слънчево затъмнение е на 11 юли 2010 г. Слънчевото затъмнение на 15 януари е в знака Козирог, чийто диспозитор е планетата Сатурн. Сатурн във Везни изисква дисциплина, толерантност и чувство за отговорност както в личните взаимоотношения, така и в дипломацията и външната политика като цяло. В същото време Плутон – планетата на трансформацията и регенерацията е в знака Козирог. Това е земен знак и предизвикателните аспекти на Юпитер, Сатурн, Уран и Плутон в кардинални знаци могат предизвикат тежки земетресения, ядрени и технически аварии, активизиране на вулканичната активност, пътнотранспортни произшествия, застрашаване на световния мир. Финансовата криза ще активизира изключително обществено-политическия живот – граждански неподчинения и стачки по много горещи точки на света.

В картата на Слънчевото затъмнение на 15 януари Меркурий е ретрограден и в съвпад с Плутон, като двете са в квадратура със Сатурн. Тези аспекти създават предпоставки за активиране на сеизмичната и вулканичната активност. Възможни са както сериозни природни бедствия, така и започване на сериозен военен конфликт в горещите точки по света и най-вече в страните от Близкия Изток.

През първото полугодие на годината очаквам активизиране на контактите, договорните отношения между държавите за решаването на важни въпроси, касаещи както управлението, така и банково-кредитната система, атомната и нефтено -газовата промишленост. Могат да бъдат променени някои закони и приети нови такива за по-бързото преодоляване на финансовата криза, за справяне с тежките криминални престъпления и показните убийства. В противен случай може да се очаква задълбочаване на кризата и престъпността в световен мащаб.

През месеците януари и февруари задълбочаващата се криза може да предизвика много протестни действия, включително в България. Най-сериозни въпроси за решаване и договаряния у нас могат да се очакват в сферата на транспорта, комуникационните системи, търговията, училищата, в сферата на обслужването. Квадратурата между Меркурий и Плутон може да предизвика преднамерена дезинформация или манипулиране на информация от страна на медии, целяща дискредитиране на правителството. По-активна работа очаквам в законодателството, в транспортното министерство, радиото и телевизията, банковата система, данъчните служби, здравеопазването.

През февруари може да се сблъскаме отново с проблеми в областта на газовите цени и доставки. Възможни са нови договаряния и разискване на въпроси, свързани с проекта „Бургас – Александруполис”, вземане на стратегически решения за работата на МВР и МО, в областта на химическата и фармацевтична промишленост, на морския флот. През февруари може да се очаква нов скок в цените на газта и петрола, да предизвика наводнения в някои райони на Япония, Китай, северна Италия. Нептун се свързва и с тайните заговори, а в знака Водолей може да донесе тайни политически заговори и размирици на етническа основа.

Предизвикателният аспект между Сатурн, Уран и Плутон през 2010 година носи стартирането на кардинални структурни промени в държавното управление, но изисква и довършването на вече започнати проекти. В противен случай може да се изпадне в колапс и да бъде невъзможно да се овладее хаоса.

Овенът е експанзивен и напорист, а съвпадът на Юпитер с Уран в знака Овен, в квадрат с Плутон, може да създаде сериозни етнически конфликти, смени на различни нива във властта и борба за постигане на целите с агресия. До средата на месец юни Марс транзитира със своето ретроградие в знака Лъв и може да донесе драматични събития в различни точки по света. Тежката финансова криза ще бъде усетена осезаемо в Русия, САЩ, Япония и Китай.

През март и април напрежението може да се увеличи – граждански неподчинения и стачки, ще се наложат предоговаряния в различни области и сфери от живота, може да има на различни места наводнения, потъване на кораби, авиокатастрофи, аварии на технически съоръжения или тежък инцидент с подводници.

В картата на Слънчевото затъмнение от 11 юли Юпитер, Сатурн, Уран и Плутон са в напрегнати аспекти и в кардинални знаци. Кардиналните планети в напрегнати аспекти носят бързи и внезапни събития. Кулминацията на напрежението, обаче, ще бъде в края на месец юли и през август, когато към кавалкадата от напрегнати аспекти се включва и Марс (особено между 30 юли и 14 август). Възможно е световният мир да бъде застрашен. Марс е в съвпад със Сатурн във Везни – знака на връзките и взаимоотношенията с другите, в опозиция с Луната, Юпитер и Уран в Овен – знака на независимостта, деспотизма и агресията. Нужни са много воля и желание за мирното разрешаване на всеки възникнал конфликт между държавите, за да не прерасне в световен. Ако не се разреши бързо и мирно конфликта не е изключено да бъде използвано и биологично или ядрено оръжие за постигане на целите. В такъв конфликт е възможно да бъдат въвлечени Япония, Китай, Русия и държави от Близкия Изток. Има предпоставки за кончината на Фидел Кастро през месеците февруари или август. Държавните глави на най-големите сили трябва да вземат драстични мерки за сигурността си, защото има вероятност да бъде посегнато на важна президентска фигура (особено между 1 и 18 юли). Разбира се, не навсякъде влиянието на планетите ще бъде негативно. Финансовата криза през 2010 ще завладее много държави в света, но акцентираните кардинални знаци Овен, Рак, Везни и Козирог ще донесат осезаеми промени в обществено-политическия и икономически живот в Германия, Великобритания, Франция, Австрия, Полша, България и Македония. Възможно е да се разпаднат и създадат нови съюзи между държави, политически партии и организации. В периода 16 – 23 септември има предпоставки земетръс в България(особено 16 и 23 септември). Но ние предполагаме, а Бог разполага.

За да премине по-леко бурната 2010 година е нужно управляващите да впрегнат цялата си воля и желание за решаването на всички въпроси и проблеми с толерантност, търпение, дипломатичност и законност.

През месец декември 2010 година, особено на 13 декември, аспектите на планетите са изключително тежки. Меркурий, Марс и Плутон са в съвпад в знака Козирог.  Успоредно с това Слънцето е в квадратура с Луната, Юпитер и Уран в Риби. Планетните аспекти създават сериозна предпоставка за тежко земетресение в Индия, Египет,Турция, Индонезия и страни от Балканския полуостров, изригване на вулкан в Индонезия или северните части на САЩ (както и други горещи точки по света) с много човешки жертви. Не е  изключен и тежък инцидент с работещи в мините. Другите критични дати са 21 – 22 декември и 27 – 29 декември, като на 21 декември силно влияние за всички процеси ще оказва и Лунното затъмнение.

В личен план сериозни и кардинални промени в кариерата, семейните и лични взаимоотношения като цяло могат да очакват мартенските Овни, юнските Раци, септемврийските Везни и декемврийските Козирози. Овните могат да очакват положително влияние на Юпитер в техния знак в периода 7 юни – 9 септември 2010 година."

http://skarleta.wordpress.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B8-%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%B5/%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%BE%D0%B7%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%B8-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5/
« Последна редакция: Януари 09, 2010, 06:09:53 pm от Салата Измилова »

*

salata_izmilova

« Отговор #77 -: Януари 09, 2010, 03:12:35 pm »

планетите  :sat: и :plu: са в кардинални знаци. според мен надмощието е на :sat:.

Малееее,това ти ли го казваш? Сатурн по-мощен от Плутон? Та,нали Плутон се свързва с мощта?  :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #78 -: Януари 09, 2010, 03:13:29 pm »
Само тя непрекъснато вещае апокалипсиси.

Нема начин, шъ съ мре.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #79 -: Януари 09, 2010, 03:17:08 pm »

Малееее,това ти ли го казваш? Сатурн по-мощен от Плутон? Та,нали Плутон се свързва с мощта?  :rolleyes:

за определен период от време-ДА! ЗАЩОТО Е ПО-БЪРЗ!  а това означава ,че ще има повече възможност за решения...... :lol: :blink:
може и да греша :lol: :mellow: :'( и дано да не се случва нищо лошо....