Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 282875 Прегледи
*

salata_izmilova

Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #100 -: Януари 09, 2010, 05:53:27 pm »
Небесна,аз ли съм в грешка или не е точна картата на новолунието? При мен излиза с асценднт  :aq: и МЦ в  :sa: Точният час е 09, 11 мин. и 23.

*

salata_izmilova

« Отговор #101 -: Януари 09, 2010, 05:54:15 pm »
С този Сатурн в 7-ми дом ( господар на Асц.) винаги ще бъдем в ръцете на партньорите и враговете си.
А реформите в страната ни ще продължат в онези области, в които прави аспекти тр. Плутон.

Добре,че си тук. Сатурн при мен излиза в 8 дом.

*

Nebesna

« Отговор #102 -: Януари 09, 2010, 05:58:02 pm »
Небесна,аз ли съм в грешка или не е точна картата на новолунието? При мен излиза с асценднт  :aq: и МЦ в  :sa: Точният час е 09, 11 мин. и 23.

Ей сега ще го коригирам часа, аз не съм го смятала с до точност до минутата.

*

salata_izmilova

« Отговор #103 -: Януари 09, 2010, 06:00:57 pm »

Ей сега ще го коригирам часа, аз не съм го смятала с до точност до минутата.

Не се вманячавам,но е важно,защото така планетите са в други домове. Ти сама го каза в горния пост-Сатурн е в 7.Ама е в 8 на практика. Много ма и срааам. Пак ти благодаря за отзивчивостта.  :wub:

*

salata_izmilova

« Отговор #104 -: Януари 09, 2010, 06:24:38 pm »
Карта на България с новолунието на 15.01.2010 година.

Такааа,вече е готово за анализ.  :wub: Сатурн от Новолунието е във Везни и ясно се вижда, че е в 9 дом в картата на БГ и е в квадрат на нат. Луна, а Меркурий и Плутон са в съвпад с нея. Като знаем, че Сатурн представя ограниченията,контрола,управлението, строителството,възрастните хора и т.н. .....какво да очакваме от квадратурата му с нат. Луна първо? Луната представя населението/народа/ на една страна, недвижимото имущество /като мунданен управител на 4 дом/, жените, селското стопанство. Дава промени и неустойчимвост. Представя и опозицията в парламента. Управлява 7 дом в картата на БГ и е в 1. А пък Сатурн управлява асц. и е в 7. Двете планети са във взаимна рецепция и не са добре поставени по принцип в натала. Затова сме и все така лъкатушещи и всеки ни евава отвън.

*

salata_izmilova

« Отговор #105 -: Януари 09, 2010, 06:33:47 pm »
Сатурн в 9 дом във Везни,в квадрат с Плутон на първо място предполагам,че ще създаде пречки за големи капиталовложения и промишлеността, т.е. големия бизнес ще бъде засегнат,законодателството и отношенията с чужденци и чужди държави, университетите. Предполагам,че ще бъдат внедрени много промени в редица важни закони, може да има смени на хора от законодателната власт.

*

salata_izmilova

« Отговор #106 -: Януари 09, 2010, 06:46:12 pm »
Продължавам да си говоря самичка,докато други правят проучване от коя планета съм.  ;D В картата на БГ има интерсептирани Риби във 2 дом и Нептун /упр. на Рибите/ в 1 нат. дом. Но Нептун е на 14 гр.,което според мен показва,че въпросният транзитен Сатурн във Везни тепърва ще прави квадрат с Нептуна към края на 2010 и чак след септември 2011 отминаваааа. А това по мое скромно мнение може да рече,че у нас финансовата криза тепърва ще расте. Като добавим и Плутон......работътъ е ясна.  :(

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #107 -: Януари 09, 2010, 06:57:13 pm »
мисля ,че съвпада на R  :mer: :cp:с :plu: : допускам орбисата от 2гр. ,ще промени договорни отношения ,възможно е и да извади стари таква /поради ретроградието на мерка/на показ.
новите договорки няма да бъдат подписани ,а ще се започнат сериозни преговори.
възможно е и учителите и студентите да предявят претенций.
 :sat: :kva: :plu: и  :mer: ще промени намеренията на инвеститорите.
възможно е да започнат юридически процеси / :sat: :libras:/ във връзка с загуби от страна на мощни структури :plu:.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

salata_izmilova

« Отговор #108 -: Януари 09, 2010, 07:05:54 pm »
Не знам за юридически процеси на инвеститори,защото никой не ги е ловил насила да инвестират.Какво и кого ще съдят? Плутон се свързва с крупните финанси и престъпността. Според мен вече са ги подпетили доста престъпниците, но ще има фалити на крупни търговски фирми. Меркурий се свързва и с медиите,а Плутон в съвпад с него може да предизвика някой сериозен медиен скандал или някоя медия да бъде "купена", да изманипулира някаква информация пред обществото с цел дискредитация на управляващите. Плутон в картата на БГ управлява МЦ.

*

Марая

• 28287
« Отговор #109 -: Януари 09, 2010, 07:12:44 pm »
Продължавам да си говоря самичка,докато други правят проучване от коя планета съм.  ;D
не си сама,пък и мен ме интересума мунданната астрология,отскоро се замимавам с нея и ми любопитно :-[
В картата на БГ има интерсептирани Риби във 2 дом и Нептун /упр. на Рибите/ в 1 нат. дом. Но Нептун е на 14 гр.,което според мен показва,че въпросният транзитен Сатурн във Везни тепърва ще прави квадрат с Нептуна към края на 2010 и чак след септември 2011 отминаваааа. А това по мое скромно мнение може да рече,че у нас финансовата криза тепърва ще расте. Като добавим и Плутон......работътъ е ясна.  :(
14-я градус в риби е на плутон :(. страшно икономично ще се наложи да се действа по 2-ри дом. и неясно за народеца ,защото това са риби-много люспи,много нещо. няма да липсват илюзий и лъжи!
а квадратурата за която говориш сатурн/нептун е меко казано финансова криза! ще има яко стягане на колана ,но за сметка на старите хора,ще бъдат ощетени и тези,който са в неравностойно положение.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #110 -: Януари 09, 2010, 07:17:09 pm »
възможно е да започнат юридически процеси / :sat: :libras:/ във връзка с загуби от страна на мощни структури :plu:.

визирам дела към държавата от страна на фондове,държави ,банки....
плутон не се свързва само с мафията.

*

salata_izmilova

« Отговор #111 -: Януари 09, 2010, 07:22:59 pm »
Продължавам да си говоря самичка,докато други правят проучване от коя планета съм.  ;D
не си сама,пък и мен ме интересума мунданната астрология,отскоро се замимавам с нея и ми любопитно :-[
В картата на БГ има интерсептирани Риби във 2 дом и Нептун /упр. на Рибите/ в 1 нат. дом. Но Нептун е на 14 гр.,което според мен показва,че въпросният транзитен Сатурн във Везни тепърва ще прави квадрат с Нептуна към края на 2010 и чак след септември 2011 отминаваааа. А това по мое скромно мнение може да рече,че у нас финансовата криза тепърва ще расте. Като добавим и Плутон......работътъ е ясна.  :(
14-я градус в риби е на плутон :(. страшно икономично ще се наложи да се действа по 2-ри дом. и неясно за народеца ,защото това са риби-много люспи,много нещо. няма да липсват илюзий и лъжи!
а квадратурата за която говориш сатурн/нептун е меко казано финансова криза! ще има яко стягане на колана ,но за сметка на старите хора,ще бъдат ощетени и тези,който са в неравностойно положение.

По Нептун не са само лъжите и измамите, а и тайните врагове, тайното разузнаване, религиите, подмолни политически партии, морския флот, фармацевтичната промишленост, вирусните инфекции и епидемии.

*

Марая

• 28287
« Отговор #112 -: Януари 09, 2010, 07:23:48 pm »
пропуснах СЛВ ,който транзитира в козирог и по някое време ще се доближи критично до плутон.
а всички знаеме ,че възлите се свързват с кармата :( ,тук си мисля,че ще има сериозни проблеми , а всички знаем кои са хората ,които ни управляват.

*

salata_izmilova

« Отговор #113 -: Януари 09, 2010, 07:31:52 pm »
Сори,ама аз не съм фенка на предишните,нито на по-предишните управници. Трябва ред да има в държавата и "стегнати колани". Какво е това? Ще ми се развяват престъпници и лъже търговци и вякакви мошенници,продажба и пласиране на наркотици и тям подобни. В страната настана пълан хаос. СерГейчо за нищо не се интересуваше,гласуваха си комунистите и ДПС-аите в парламент с чужди карти. Пък сегашните,да им чистят лайната. Вече жалим за Тато. Може много други неща да не са били наред,но имаше ред в държавата.

*

Марая

• 28287
« Отговор #114 -: Януари 09, 2010, 07:33:37 pm »
салатке ,съгласна съм за нептун ,да допълня ,ако позволиш :blink: ;).по нептун са и вредните емисий и газове. а тук бакията е огромна. по нептун са и балнеологията,аромотерапията ,хотелите.голяма част от новите градове -слънчев бряг и златни ,е възможно да бъдат разрушени ,точно в този период. освен това е възможно да има и екологични проблеми ,отровени водоизточници/нептун/.отровите също са по нептун.
в същия този период ,лятото ,когато юпитер и уран ще направят ингрес в овен , а там вероятно ще става дума и за нови открития или разширение на стари такива ,подобряване на иновационни технологий , ще има опозиция на сатурн в сходящ квадрат с нептун. възможно е нечий експерименти да предизвикат сериозни катастрофални екологичесски проблеми.

не съм веща и го потретвам ;D ,по отношение на обществената астрология ,просто разсъжденията ми текът така....дано не съм права! ;) :unsure: :(

*

salata_izmilova

« Отговор #115 -: Януари 09, 2010, 07:37:29 pm »
С другото съм съгласна,но хотелиерството и ресторантьорството са по Луната,не по Нептун. А Плутон е в съвпад и с Луната от натала в Козирог,така че пак е истина. Но да се звае,че не по нептун са хотелите. Но все пак Риби са във 2 дом в картата на БГ и ще влияе предимно на финансите и икономиката.

*

Марая

• 28287
« Отговор #116 -: Януари 09, 2010, 07:39:27 pm »
Сори,ама аз не съм фенка на предишните,нито на по-предишните управници. Трябва ред да има в държавата и "стегнати колани". Какво е това? Ще ми се развяват престъпници и лъже търговци и вякакви мошенници,продажба и пласиране на наркотици и тям подобни. В страната настана пълан хаос. СерГейчо за нищо не се интересуваше,гласуваха си комунистите и ДПС-аите в парламент с чужди карти. Пък сегашните,да им чистят лайната. Вече жалим за Тато. Може много други неща да не са били наред,но имаше ред в държавата.

не говорим кой на кого е фен! има неща ,кото са обществена тайна ;D.всички са под един знаменател ,ако те интересува мойто мнение.престъпници облечени във власт! ;D
коментара ми е по отношение на транзитите и циклите.дори и домовете не ме вълнуват.защото карти на държавата дал бог много.за мен е важно как и по какъв начин планетите действат ,как застават и какво ще с случи.
ясно ми е също така ,че и това правителство ще бъде като предишните.
ние българите сме нихелисти и в това е бедата ни.въпрос на култура ,липса на елементарна психическа хигиена. :( за това имаме и такива управници.....

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #117 -: Януари 09, 2010, 07:41:28 pm »
Не сме нихилисти.
В България важи правилото - какъвто капиталът, такива и управниците.
Дянков скоро оповести най-накрая истината някъде - че т.н. бг предприемачи са всъщност бившите комсомолски активисти.
Е за това не ни върви, щото бизнес се прави с ум, не с комсомолски плам и подмолна алчност.

*

salata_izmilova

« Отговор #118 -: Януари 09, 2010, 07:44:21 pm »
Аре, на бас,че следващия президент ще се казва Бойко Борисов.Не,че съм му фен,просто разсъждавам. Скоро му разглеждах дълбинно хороскопа. Вярвай ми, има просто предначертани неща. Дали ги иска някой,дали му харесват или не,тва е. А колкото до облечените във власт престъпници-такива са навсякъде по света.Винаги е било така и така ще бъде в политиката.

*

Марая

• 28287
« Отговор #119 -: Януари 09, 2010, 07:46:37 pm »
от мен да знаеш ,че хотелите са по нептун!няма да споря ,просто го запомни. ;) :blink: