Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 284178 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #220 -: Януари 19, 2010, 02:11:55 am »
очаквам инциденти с морския флот ,както и по границите ни.

и това стана факт :-[. инцидента на гръцката граница.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #221 -: Януари 20, 2010, 06:38:31 pm »
за първите три месеца :
рокади на министри или смяна на такива. възможна е смяна на военния министър и министъра на строителството или рокади.

много съм щастлива ,че успях чрез астрологията да кажа неща ,които се случваат днес. вижте датата от която е поста ми и прогнозата ми.
смяната/рокадата / на военният министър е факт. той отива на мястото на подалата оставка Р.Желева.
е , астрологията говори-важно е да разчетеш посланията на звездите! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

« Отговор #222 -: Януари 20, 2010, 07:32:19 pm »
за първите три месеца :
рокади на министри или смяна на такива. възможна е смяна на военния министър и министъра на строителството или рокади.

много съм щастлива ,че успях чрез астрологията да кажа неща ,които се случваат днес. вижте датата от която е поста ми и прогнозата ми.
смяната/рокадата / на военният министър е факт. той отива на мястото на подалата оставка Р.Желева.

:clap:
ако и на мен си ми познала, ще те черпя ;)

*

Nebesna

« Отговор #223 -: Януари 20, 2010, 07:37:09 pm »
за първите три месеца :

Браво, Марая! Сериозно напредваш. :08:

*

Марая

• 28287
« Отговор #224 -: Януари 20, 2010, 10:40:33 pm »
благодаря ви скъпи приятели! :wub: :wub: :wub:
дано успея да бъда полезна за всички Ви!
вие,точно вие , ми помогнахте в най-тежките моменти , а астрологията беше само инструмента ,така ,че ще продължавам в тази посока и дано ,дано планетите ми подскажат ,че след всеки неуспех идва успех.
обичам ви и винаги и с каквото мога! :wub: :blink:

*

Nebesna

« Отговор #225 -: Януари 20, 2010, 10:59:10 pm »
Кажи сега кои са аспектите, които те наведоха на мисълта за смяната на военния министър и за инцидента на границата.

*

Марая

• 28287
« Отговор #226 -: Януари 20, 2010, 11:11:56 pm »
Кажи сега кои са аспектите, които те наведоха на мисълта за смяната на военния министър и за инцидента на границата.

няколко са аспектите! ;)
марс в лъв в ретроположение и ингреса на юпи в риби с предходящия градус анарета.
обещавам утре сабахлем ;D ;D ,да ви опиша точно всичко..... ;D ,щото....сега се прибирам леко проработила нептуна ;D ;D ;D ;D ;D ;D
важно е ,че е факт и още по-важно за мен е ,че циклите на планетите работят. :blink:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #227 -: Януари 20, 2010, 11:18:37 pm »
  тогава утре чакаме прогнозата за след 6 месеца :P управление на ББ
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #228 -: Януари 20, 2010, 11:21:38 pm »
  тогава утре чакаме прогнозата за след 6 месеца :P управление на ББ

;D ;D , с удоволствие ,ще я направя ,ноооо......,такава каквато я виждам и без значение ,колко от фенките ще настръхнат с/у мен. ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #229 -: Януари 21, 2010, 09:16:04 am »

няколко са аспектите! ;)
марс в лъв в ретроположение и ингреса на юпи в риби с предходящия градус анарета.

Очаквах да кажеш 9-ти дом, който се свързва с международните отношения, границите и войската.
Но ти гледаш планетите, а не домовете. Вероятно свързваш Марс с войната и военния министър, ретроградността на Марс свързваш със "смяна", а границата по Юпитер ли я търсиш? - това, че сменя знака и транзитира през градуси анарета?

Но като се замисля, въпросните позиции важат за цял свят, а кои са специфичните астро-показатели, отнесени към картата на България.

Цитат
важно е ,че е факт и още по-важно за мен е ,че циклите на планетите работят. :blink:

Кои цикли визираш в прогнозата си, сподели с нас, ако не те затруднява?

*

Марая

• 28287
« Отговор #230 -: Януари 21, 2010, 12:08:09 pm »
имам предложение да поставим карта с час 6:25мин на 09.09.1944год. това е обществено-политическата промяна на страната ни. при прогресиране на тази карта , бихме могли да проследим много събития ,предстоящи и отминали.... ;) :blink:

п.п. или 10.11.1989г. точния час е 15.софия

*

Марая

• 28287
« Отговор #231 -: Януари 21, 2010, 12:46:06 pm »

Очаквах да кажеш 9-ти дом, който се свързва с международните отношения, границите и войската.
Но ти гледаш планетите, а не домовете. Вероятно свързваш Марс с войната и военния министър, ретроградността на Марс свързваш със "смяна", а границата по Юпитер ли я търсиш? - това, че сменя знака и транзитира през градуси анарета?

Но като се замисля, въпросните позиции важат за цял свят, а кои са специфичните астро-показатели, отнесени към картата на България.

Кои цикли визираш в прогнозата си, сподели с нас, ако не те затруднява?

говоря за циклите на планетите ,както е деканите в които попада конюкцията имм , и не само за циклите , а и за всеки отделен знак.наред с това градусите също имат своето значение в мунданната астрология.
сатурн-уран  , уран-нептун , сатурн-нептун, сатурн-юпитер , сатурн-марс , венера-юпитер,венера-сатурн и т.н.
на който както у харесва. тези цикли ,имат и времето в което образуват аспекти с производните си.
от тук изтича много инфо.
наред сс това , аз казах ,че съм много боса и не се наемам да правя сели прогнози в световен мащаб , а само тук у нас.
лъва е знак , които упр. представителната власт /не го свързвам само с президента/ , планетата марс упр. военните . ретроградността на марс ме навя на мисълта ,че тук именно ще има връщане на нещо , смяна на нещо и така реших ,че това е военният министър. съдейки и от градусите това за мен беше сигурно.
за циклите -нещо по-нагледно ;D
при първата конюкция на сатурн/нептун се ражда комунизма.1917 г. в знака на лъва. през 1989г. при съвпад на тези две панети настъпва и разпада му - в знака на козирога.
в унданната астрология са важни и деканите и всички аспекти без изключение /минорни или мажорни.
останалото небесна ,беше повече човъркане и търсене на ключови думички.
по отношение на границите търся юпитер. критичния градус и ингреса в риби и дадоха достатъчно основания да предскажа именно тези проблеми.
и тъй като от 27 .05.2009 тече цикъл юпитер-нептун в знака на водолея все си мисля, че след лошото ще иа и положителни неща.
именно той ще даде тласък за свободата на духовното израстване /нептун-духовност , космическа любов/ , юпитер /религия ,познание ,знание ,учение/ във водолей.
юпитер пръв ще премине през рибите и ще освети пътя на нептун ,за да бъде факт започнатото от водолейската конюкция.

*

Nebesna

« Отговор #232 -: Януари 21, 2010, 10:31:23 pm »
Виж сега, аз циклите ги зная, работят си перфектно. Но не ми стана ясно дали картата на България работи перфектно, а това няма как да се провери без домовете и техните управители. Юпитер в Риби, Марс в Лъв не дават отговор на въпроса дали картата на България работи.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #233 -: Януари 21, 2010, 10:35:41 pm »
Аз само да вметна  ;D ,че работя от няколко години с картата,ректифицирана от Левин и работи. За другите не знам. И моля,не ме замеряйте с яйца.  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #234 -: Януари 21, 2010, 10:41:28 pm »
Виж сега, аз циклите ги зная, работят си перфектно. Но не ми стана ясно дали картата на България работи перфектно, а това няма как да се провери без домовете и техните управители. Юпитер в Риби, Марс в Лъв не дават отговор на въпроса дали картата на България работи.

за теб вероятно е характерно избирателното четене :P.
работя с карта ,на която съм написала датата.
дала съм я и е повече от точна.
познах ли?!
познах и го написах :P :P
а и не всичко ,което уча смятам да го разказвам..... :P
нали това е мято на което споделяме. споделих ,случи се.
не е нужно да имаш потвърждение от 100 места ,за да предкажеш. има неща ,който са категорични и красноречиви. :wub: само трябва да ги видиме и разтълкуваме....
м/у другото и учителката ми не повярва в думите ми.... :blink:

*

Nebesna

« Отговор #235 -: Януари 21, 2010, 10:45:04 pm »
Аз само да вметна  ;D ,че работя от няколко години с картата,ректифицирана от Левин и работи. За другите не знам. И моля,не ме замеряйте с яйца.  :P

Не бой се няма да те замеряме!
Що пък и аз искам да се убедя, лошо ли е!

*

Марая

• 28287
« Отговор #236 -: Януари 21, 2010, 10:50:35 pm »
И моля,не ме замеряйте с яйца.  :P

:93: :93: :93: , а с ГЕРБЕРИ може ли?! :57: :19: :19:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #237 -: Януари 22, 2010, 10:06:44 am »
И моля,не ме замеряйте с яйца.  :P

:93: :93: :93: , а с ГЕРБЕРИ може ли?! :57: :19: :19:

Не си падам по принцип по цветето гербер,но никога не съм крила,че симпатизирам на ГЕРБ и по-точно на Бойко Борисов.  :P Другите подробности няма да ги тикам тук.Това не го интересува никой от съфорумците. Но ти можеш да го кажеш. ;D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #238 -: Януари 22, 2010, 10:12:06 am »
нали това е мято на което споделяме.

Марая,форумите нали са за споделяне и анализиране на карти?  :blink: Е как ще ни докажеш,че ти си го прогнозирала,а не си го прочела в някоя друга прогноза? Не се сърди,но нали искаше да говорим на тема мунданна астрология? Искат се астрологични аргументации,както правим във всяка друга тема.  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #239 -: Януари 22, 2010, 01:03:01 pm »
нали това е мято на което споделяме.

Марая,форумите нали са за споделяне и анализиране на карти?  :blink: Е как ще ни докажеш,че ти си го прогнозирала,а не си го прочела в някоя друга прогноза? Не се сърди,но нали искаше да говорим на тема мунданна астрология? Искат се астрологични аргументации,както правим във всяка друга тема.  ;)

;D ;D ;D ;D ;D , никъде не съм го прочела ,който както иска така да си мисли. ;D ;D ;D
казах ,достатъчно добре ,част от нещата ,които са ме довели до тези изводи.
въобще не се сърдя ,ама въобще -нова време мина ;D ;D ;D.
разбираа се ,че аз преценявам колко от това ,което уча ще споделя във форума.....
стана ли това ,което написах?-стана! не мож ;D ме провокира. показала съм ,че съм директна и пряма и че ,когато поискам /но само тогава/мога да разчитам посланията ;D ;D

а за МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ и за твойте аспираций към него ,аз не съм тази ,която може да го коментира това.
но не означава ,че мойто мнение не може да бъде по-различно-нали?