Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 283964 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #240 -: Януари 22, 2010, 02:16:29 pm »
Боже, изненада е, ако срещна жена, която да не точи лиги по ББ. Някъде четох, че повечето в партията били женки и всички искали да се оженят за него.  ;D 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #241 -: Януари 22, 2010, 02:18:23 pm »
Боже, изненада е, ако срещна жена, която да не точи лиги по ББ. Някъде четох, че повечето в партията били женки и всички искали да се оженят за него.  ;D 

ми аз не точа лиги по него. да има си визията, ама аз толкоз години живях с мутра, че вече кат видя мутра и ми иде да му насиня мутрата  :33: :33: :33:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #242 -: Януари 22, 2010, 02:26:27 pm »
Аз пък му харесвам мутрата, но не точа лиги по него, нито го искам за съпруг.  ;D И естествено,Марая,че всеки има свое мнение и вкус. А тези приказки, че всяка жена в ГЕРБ иска да се жени за него е несериозно и леко злобничко. Човека е много уважаван. Аз съм изключително за свободата на мисълта и словото, стига да има морал.  :blink: Така че, да ми кажеш че си влюбена в Яни, все ми е тая, твое право е.  :P 

*

sunrain

• 6710
« Отговор #243 -: Януари 22, 2010, 02:29:21 pm »
 ;D ;D ;D
 Вещичке, не го трепи още, остави го да се нацарува.

Явно доста искат да се женят за него, щом сами си го признават.  :19:
Абе стига с тоз Бойко, айде, достатъчно внимание му се обръща.   

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #244 -: Януари 22, 2010, 02:31:32 pm »
И аз не точа лиги по него. Не е моят тип. Ако ще е "политик" по когото да точим лиги, нека е М.Велчев. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;) ;)

хахахааааааа тоа пък има много заспал поглед и ми изглежда мазен  ;D ;D ;D  явно политиците не са за мен  ;D ;D ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #245 -: Януари 22, 2010, 02:32:32 pm »
Така че, да ми кажеш че си влюбена в Яни, все ми е тая, твое право е.  :P 

Ако имаш предвид мен отдавна минах възрастта, когато издигах в култ идоли, та камо ли да се влюбвам в тях. Боже, опази. Забелязвам обаче сред зрелите жени, че това е доста срещано явление.  ;D Я някой филмов герой, я обществена личност, трагикомедия просто.  

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #246 -: Януари 22, 2010, 02:33:51 pm »
Аз много ясно съм се обърнала към Марая. Та, не разбрах какво изобщо ме питаш.  :-\

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #247 -: Януари 22, 2010, 02:34:11 pm »
Я някой филмов герой, я обществена личност, трагикомедия просто.  

аааа филмовите герои нема ги бараш  :19:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #248 -: Януари 22, 2010, 02:36:28 pm »
Аз много ясно съм се обърнала към Марая. Та, не разбрах какво изобщо ме питаш.  :-\

Извинявай, не разбрах. Щото поста ти беше след моя и не успях да се ориентирам кое за Марая, кое по моя.  :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #249 -: Януари 22, 2010, 02:37:12 pm »
Я някой филмов герой, я обществена личност, трагикомедия просто.  

аааа филмовите герои нема ги бараш  :19:

Всички са за теб, хич нямам и помисли даже.  :P

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #250 -: Януари 22, 2010, 02:40:52 pm »
Аз пък му харесвам мутрата, но не точа лиги по него, нито го искам за съпруг.  ;D И естествено,Марая,че всеки има свое мнение и вкус. А тези приказки, че всяка жена в ГЕРБ иска да се жени за него е несериозно и леко злобничко. Човека е много уважаван. Аз съм изключително за свободата на мисълта и словото, стига да има морал.  :blink: Така че, да ми кажеш че си влюбена в Яни, все ми е тая, твое право е.  :P 

нито съм казала ,че всяка жена точи лиги по него , нито ,че съм влюбена в яни. ;D ;D ;D
за огромно съжаление обаче вече 22години се въртя около тая гнусна политика и нам повече отколкото можеш да си представиш.
запомни от мен една клиширана българска поговорка:"гарван гарвана око не вади!"
знаеш ли как си пият и си ядът след всеки скандал? какви гнусни и мръсни бартерни договорки се правят?колко ефтино звучи онова за което се карат ,когато знаеш ,че основния скандал или фитила на скандала е съвсем в друга посока.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #251 -: Януари 22, 2010, 02:45:10 pm »
Знам,че не си казала нищо за Яни. Какво ви става тия дни,не знам. Всичко се надъхало....само съска злобно......ся и ти.....не била харесвала Яни.  :P Ми,не го харесвай. Ми,като не ти допада гнусната политика, не се занимавай с нея. Аз съм по-голяма,та тия поговорки ги знам,не са ми чужди.  ;D 

*

Марая

• 28287
« Отговор #252 -: Януари 22, 2010, 04:12:10 pm »
Знам,че не си казала нищо за Яни. Какво ви става тия дни,не знам. Всичко се надъхало....само съска злобно......ся и ти.....не била харесвала Яни.  :P Ми,не го харесвай. Ми,като не ти допада гнусната политика, не се занимавай с нея. Аз съм по-голяма,та тия поговорки ги знам,не са ми чужди.  ;D 

да ,но с  деца ,които съм родила тук , ако не съм в адекватна форма и ми е все едно какво се случва ,би било предателство . :blink: ;)
« Последна редакция: Април 27, 2013, 03:21:21 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #253 -: Януари 24, 2010, 11:10:00 pm »
възможно е да започнат юридически процеси / :sat: :libras:/ във връзка с загуби от страна на мощни структури :plu:.

;D ;D ;D ;Dзаведохме дело с/у гърция!
ей , да не почна да се възгордявам :-[

*

Nebesna

« Отговор #254 -: Януари 25, 2010, 10:15:12 pm »
БЪЛГАРСКИЯТ ВОЕНЕН МИНИСТЪР Е БИЛ МИШЕНА НА ТАЛИБАНИТЕ.

Франс Прес:
Атентатът срещу Кандахар е бил насочен срещу военния министър Николай Младенов
Новина от последните минути. Агенция Франс Прес цитира съобщение на афганистанските талибани, според които атентатът срещу Кандахар е бил насочен именно срещу българския военен министър Николай Младенов. Подробности вижте в емисията на „По света и у нас" в 22.30 часа.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #255 -: Януари 25, 2010, 10:19:49 pm »
Втасахме я.  :-X

« Отговор #256 -: Януари 25, 2010, 10:23:26 pm »
Тази база е бомбандирана 48 пъти през 2009 г. Така, че това не има е за първи път и не е по случай министъра. Всички посещения на министри от нормални страни протичат скоропостижно и без да ги огласят. Нашия решил да спи там. Естествено, че ще го бомбандират.

http://www.bnews.bg/article-4631
« Последна редакция: Януари 25, 2010, 10:29:04 pm от Aurora Borealis »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #257 -: Януари 27, 2010, 05:40:44 pm »
за първите три месеца :
обиди ,разправий сред обществото ,последвали след тях скандали.подмолни опити за дестабилизиране на властта. рокади на министри или смяна на такива. възможна е смяна на военния министър и министъра на строителството или рокади. очаквам инциденти с морския флот ,както и по границите ни.

има реални събития и смяната в кабинета вече е факт.
как можах ,да не редвидя кандахар ,а да си помисля ,че ще бъде свързано само с нептун събитието....тцццц-тцццц.
съвпад на нептун и юпеитер в критичен градус в знака на водолей!
водолей-въздух ,уран- бомба във въздуха ,заформен квадрат с плутон......
юпитер-чужбина ,освен граница.
така е ,като бързам!
но все пак ,доста неща съм маркиралааа..... и то с точност.

дано да влязат и паричките....

*

Nebesna

« Отговор #258 -: Януари 27, 2010, 05:53:33 pm »
за първите три месеца :
обиди ,разправий сред обществото ,последвали след тях скандали.подмолни опити за дестабилизиране на властта. рокади на министри или смяна на такива. възможна е смяна на военния министър и министъра на строителството или рокади. очаквам инциденти с морския флот ,както и по границите ни.

има реални събития и смяната в кабинета вече е факт.
как можах ,да не редвидя кандахар ,а да си помисля ,че ще бъде свързано само с нептун събитието....тцццц-тцццц.
съвпад на нептун и юпеитер в критичен градус в знака на водолей!
водолей-въздух ,уран- бомба във въздуха ,заформен квадрат с плутон......
юпитер-чужбина ,освен граница.
така е ,като бързам!
но все пак ,доста неща съм маркиралааа..... и то с точност.

дано да влязат и паричките....

Ааааа, ние не знаем какво си гледала. Нали каза, че си е твоя работа. :kissd:

*

Марая

• 28287
« Отговор #259 -: Януари 28, 2010, 12:12:14 am »
небесна ,много ме е яд понякога на мене си.... :(
бързам и все бързам....,уж квадрата на сатурн ме спира.
тъжно е ,когато в бързината не си успял да спреш ,да поемеш въздух и да прецениш ,че нептун е тежка планета ,тя не се свързва само с водата-морския флот в моя случай ,особенно заради съвпада с юпитер. :( :( :(
тепгун е и отровата ,той е отровния газ ,сблъсъка откъм гърба , а аспекта с уран е точно полусекстил. един изключително мощен аспект.
защото освен факта ,че дявола се крие в подробностите , има още един факт- взаймна рецепция на УРАН И НЕРТУН / водолей и риби/.
тццццц-тцццц , все бързам ,не винаги бъркам ,ама ...... абе яд ме е!