Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 283780 Прегледи
*

Nebesna

Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #260 -: Януари 28, 2010, 08:59:35 am »
небесна ,много ме е яд понякога на мене си.... :(
бързам и все бързам....,уж квадрата на сатурн ме спира.
тъжно е ,когато в бързината не си успял да спреш ,да поемеш въздух и да прецениш ,че нептун е тежка планета ,тя не се свързва само с водата-морския флот в моя случай ,особенно заради съвпада с юпитер. :( :( :(
тепгун е и отровата ,той е отровния газ ,сблъсъка откъм гърба , а аспекта с уран е точно полусекстил. един изключително мощен аспект.
защото освен факта ,че дявола се крие в подробностите , има още един факт- взаймна рецепция на УРАН И НЕРТУН / водолей и риби/.
тццццц-тцццц , все бързам ,не винаги бъркам ,ама ...... абе яд ме е!

Споко, не се взимай чак толкоз на сериозно!
Ти виждаш само това, което е необходимо да видиш.
В началото Господ дава.... Това се нарича "късмета на начинаещия".
После започва да гледа сеир - дали хората не се възгордяват и т.н.
Стари езотерици са ми казвали, че човек трябва да бъде много чист в сърцето си,
когато гледа, иначе Господ му отнема дарбата да вижда.

*

Nebesna

« Отговор #261 -: Януари 28, 2010, 09:53:38 pm »

айде, добре дошла в наш'та приказка  :mellow:

А коя е вашата приказка?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #262 -: Януари 28, 2010, 10:29:13 pm »
Четири яйца да се турят на един дирник? Невероятно! Дотук съм чувала за само две отзад и то при определени обстоятелства.  :86:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #263 -: Януари 28, 2010, 10:53:39 pm »
Четири яйца да се турят на един дирник? Невероятно! Дотук съм чувала за само две отзад и то при определени обстоятелства.  :86:

така стана тя, човек вече трябва да има очи и на г*за си..  :rolleyes:

Твоето чувство за хумор сигурно има много общо с псевдонима ти.

*

Helo

« Отговор #264 -: Януари 29, 2010, 11:49:18 am »

http://dnes.dir.bg/2010/01/28/news5780837.html

За тези слаби земетресения можем ли да търсим причината в планетите? Когато трусовете са слаби и няма щети, това брои ли се за въздействие на планетите или за обикновено разместване на земните пластове?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #265 -: Януари 29, 2010, 11:53:26 am »
Ми нали пак си е трус.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #266 -: Януари 29, 2010, 12:19:58 pm »

За тези слаби земетресения можем ли да търсим причината в планетите? Когато трусовете са слаби и няма щети, това брои ли се за въздействие на планетите или за обикновено разместване на земните пластове?

От няколко дни усещам леки трусове ,а пък не чувам да има такива,сега се оказа че май има.Работата е там че ги усещам почти всеки ден,по едно време си викам-да не би да е от етерното ми тяло,което започва да прави някакви аномалии  -значи може и от двете да е:unsure:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #267 -: Януари 29, 2010, 12:35:58 pm »

От няколко дни усещам леки трусове ,а пък не чувам да има такива,сега се оказа че май има.Работата е там че ги усещам почти всеки ден,по едно време си викам-да не би да е от етерното ми тяло,което започва да прави някакви аномалии  -значи може и от двете да е:unsure:

аз от месец и нещо доста честичко усещам люлеене - докато чета книга или си легна да спя вечер - все едно някой ме полюшва леко за да ме приспи. усещам го с трите главни енергийни меридиана в гръбнака си и съм се чудела какво става  :-\   после си викам, че сигурно енергиите ми нещо бушуват и се наместват и спрях да се тормозя...  :rolleyes:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #268 -: Януари 29, 2010, 12:36:53 pm »

От няколко дни усещам леки трусове ,а пък не чувам да има такива,сега се оказа че май има.Работата е там че ги усещам почти всеки ден,по едно време си викам-да не би да е от етерното ми тяло,което започва да прави някакви аномалии  -значи може и от двете да е:unsure:

Скъпи, има едно момче, което доста отдавна твърди във форума на Муси Дачева, че усеща земетресения точно по този начин, само дето не може да ги локализира. Между другото Муси го приема много насериозно. Може да си поговорите на тази тема и да обмените опит.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #269 -: Януари 29, 2010, 12:48:53 pm »
О,аз знам,че има такива хора,които усещат земетресения и че това са главно земните знаци,така че вярвам на това момче-при някои е просто по-силно изразено.Преди голямото земтресение в Турция дето ни разлюля, на мен 2 часа преди това почна да ми става лоши и да ми се гади.Но сега,често усещам именно люлеене и аз като Вещичка бях по-склонен да приема,че е етерното ми тяло.Абе знам ли.Ако вземе да става по-сериозно може и да вляза в оня форум,но определено за сега няма полза от това-нито съм сигурен какво става,нито къде  :-\ А и нали сме глобална мрежа-сигурно много хора ги засягат глобални процеси,то еволюцията на вида ни го изисква и все повече хора ще стават отворени към това което се случва със Земята.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #270 -: Януари 29, 2010, 12:49:15 pm »
интересно :o ,аз на няколко пъти също усещам ,че нещо ме люшка...
децата ми казват ,че си внушавам.
а то ,плочите се наместват , а сеизмолозите си траят! :o
има хора ,които ги усещат :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #271 -: Януари 29, 2010, 12:53:21 pm »
Транзитният Марс наближава точна квадратура към наталните Марс и Уран в Телец от картата на БГ, с която аз си работя. Утре има и пълнолуние,което прави квадратура към тях. Венера - управителка на 4 дом от картата също опозира тр. Марс и квадратира нат. Слънце и Уран. И се чудя, утре в североизточна или в западна-югозападна БГ може да ни друсне? Транзитният Марс е точно на куспидата на 8 дом, а транзитните Венера и Луна са в опозиция на дикеционния Марс на 14 гр. във Водолей.  :'(  Дано не ни тресне по-силно утре.  

*

Марая

• 28287
« Отговор #272 -: Януари 29, 2010, 01:07:30 pm »
Транзитният Марс наближава точна квадратура към наталните Марс и Уран в Телец от картата на БГ, с която аз си работя. Утре има и пълнолуние,което прави квадратура към тях. Венера - управителка на 4 дом от картата също опозира тр. Марс и квадратира нат. Слънце и Уран. И се чудя, утре в североизточна или в западна-югозападна БГ може да ни друсне? Транзитният Марс е точно на куспидата на 8 дом, а транзитните Венера и Луна са в опозиция на дикеционния Марс на 14 гр. във Водолей.  :'(  Дано не ни тресне по-силно утре.  

качи я моля те тази карта с която ти работиш!
и после да качим и другата ,но-по-късно на която съм оставила данните във форума.
не се оправям с качването и това е положението. :( ми не мога :angry: :angry: и не знам защо?!
смотана съм ,язък ми за тригона уран/марс ,уран/луна. :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #273 -: Януари 29, 2010, 01:35:05 pm »

Не се сетих да я направя по Плацидус,тъй като все ми е включен Кох,заради хорарите.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #274 -: Януари 29, 2010, 01:39:26 pm »
разликата е малка...
а и в мунданната малко астролози работят с плацидус. ;) :blink:
мерси скарлет! :kissd:

*

Марая

• 28287
« Отговор #275 -: Януари 29, 2010, 02:21:20 pm »
аз ли съм кьорава?  :-[ в тая карта марс не е ли в многознаци на 27гр.
аспекта на марс към марс натален не ми прилича на квадрат.
нали това е наталната карта на България?

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #276 -: Януари 29, 2010, 02:35:40 pm »
Не си кьорава. Аз не съм у ред. Имах предвид,че Венера и Марса квадратират наталните Слънце и Уран. Бързам,опитвам се да ям, вършейки още куп неща. И да вземеш да ми намериш добър хирург да ми трансплантира нов мозък.  :19:

*

Синухе

• 4978
« Отговор #277 -: Януари 29, 2010, 02:42:51 pm »
И да вземеш да ми намериш добър хирург да ми трансплантира нов мозък.  :19:

В случаят ще е най-важен донора-издирва се изгр Уран,по спешност,за контакти-на лични със Скарлет  :93:

*

Марая

• 28287
« Отговор #278 -: Януари 29, 2010, 03:13:02 pm »
нЕмаш нужда от трансплантаций...., а от освежаване. :P :P
гинко билоба му е майката.
според мен бързия марс /ретро в лъв/ квадратирайки твоя там в телец създава проблема.
мисълта тече по-бързо и пишеш едно , а мислиш друго.....

та по въпроса за наталната карта....,такава каквато я виждам.
има съвпад на плутон с наталната луна от картата.
луната се намира в/у асц-то в козирог.
луната е в изгнание.луната се свързва с изхранването и течностите с обществените места ,соц.институций и жените на  нацията. свързвам с луната и екологичните проблеми,като замърсяването на водните площи , затруднения с храната.
страхувам се от съвпада на плутон с луната в козирог по няколко причини.
плутон е археология ,геология ,нови открития,данъци и облагане ,мини и всичко свързано със знака под земята.
очаквам скандал свързан с концесий на кариери и проучвателни дейности под земята ,както и мини.
този скандал ще засегне по някакъв начин и определени площи вода.преливане или земетрес в морето . мисля ,че ще бъде в наши териториални води.
марс е в точна позиция на асц-то....
марс в мунданен план го свързвам с качествата:
динамика, физически действия ,новаторски действия и открития/марс-овен/,смелост,дързост ,влагане на енергия за постигане на конкретни цели и задачи и то бързо /по марсовски/. прибързани и целеви действия.
свързвам марс като владетел на военната индустрия, металургия ,механика.
оръжие,метал,огън.
армия,полиция,охранителни дейности.
под негово влияние са военните ,новаторите ,диктатрите ,водачите.....
тук ще има проблеми и то сериозни по отношение на отбраната на страната.
сатурн транзитира през везни и вече е ретро....
в настоящата карта везни е 9-я дом.
качествата присъщи на везните ,като сътрудничество ,хармония ,баланс,справедливост и мир са активирани от гостуването на сатурн във везни. тук сатурн е добре дошъл и добре приет/знак на есзалтацията на сатурн/.
квадратурата на сатурн и плутон /везни и козирог/
нарушаване на международни споразумения,прекъсване на дипломатически отношения,липса на законност и справедливост. неизпълнение на важни държавни решения,или забавяне на такива. хаос и безотговорност в администрацията. заплаха за отделни политици,за силните на деня./козирог упр. сатурн/.
« Последна редакция: Януари 29, 2010, 03:17:57 pm от Марая »

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #279 -: Януари 29, 2010, 03:21:43 pm »
И да вземеш да ми намериш добър хирург да ми трансплантира нов мозък.  :19:

В случаят ще е най-важен донора-издирва се изгр Уран,по спешност,за контакти-на лични със Скарлет  :93:

:25: :08: :29: :85: :85: :85: