Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 284051 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #280 -: Януари 29, 2010, 04:22:27 pm »
И да вземеш да ми намериш добър хирург да ми трансплантира нов мозък.  :19:

В случаят ще е най-важен донора-издирва се изгр Уран,по спешност,за контакти-на лични със Скарлет  :93:

:25: :08: :29: :85: :85: :85:

нема проблем Скарлето - давам ти половината, но повечето смятат че аз немам мозък, тъй че отде ще си вземат - ни нам   :85: :tongue2: :88:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #281 -: Януари 29, 2010, 04:30:05 pm »
В случаят ще е най-важен донора-издирва се изгр Уран,по спешност,за контакти-на лични със Скарлет  :93:

Аз съм с изгряващ Уран, но не си го давам на никой, че да не вземе да полудее.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #282 -: Януари 29, 2010, 04:30:24 pm »
И да вземеш да ми намериш добър хирург да ми трансплантира нов мозък.  :19:

:25: :08: :29: :85: :85: :85:

нема проблем Скарлето - давам ти половината, но повечето смятат че аз немам мозък, тъй че отде ще си вземат - ни нам   :85: :tongue2: :88:

Злато,тия дето смятат,че нямаш мозък,самите те са безмозъчни. Крадецът винаги вика "Дръжте крадеца!".  ;D  

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #283 -: Януари 29, 2010, 04:31:08 pm »

Аз съм с изгряващ Уран, но не си го давам на никой, че да не вземе да полудее.  ;D

Споко,аз съм си луда по рождение.  :wub:

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #284 -: Януари 29, 2010, 04:44:39 pm »

Ти пък къде се слагаш по обявата!  :angry: ;D ;D

Твоя Уран е затлачен в 12ти,сигурно на кусур и 10 градуса зад АСЦ-бая път ще му трябва да мине през тази врата,остави го че е Гокленов,ако обявата беше за Гокленов Уран и аз можех да мина за успешен донор  :96: :72:

Ние си търсим точно Перко Наумов и нищо по-малко !  :29: :93:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #285 -: Януари 29, 2010, 05:33:26 pm »
Нима не приемаш, че една планета, изгряваща на АС откъм 12 дом, може да действа по-силно от планета в първи? Същото важи и за кулминацията откъм 9ти дом. За "затлачена" планета в 12 дом можем да говорим, ако това е лична планета, транссатурновите планети, както знаеш, са надличностни и, ако са силно поставени, дават силна връзка с колективните енергии и егрегори. Уранят ми е на 8 градуса от АС, между впрочем, това си е баш изгряване, за конфигурацията му с две много важни лични планети пък да не говорим...  :wink2:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #286 -: Януари 29, 2010, 05:48:01 pm »
ауууууу ,стига де!
айде в говорилнята да си бъбрим за изгряващи и затлачени планети.молим ви се! :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #287 -: Януари 29, 2010, 06:08:00 pm »
Хубаво е да се направи отделна такава тема, защото очевидно не се познава добре астрономическата основа.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #288 -: Януари 29, 2010, 10:24:14 pm »
Хубаво е да се направи отделна такава тема, защото очевидно не се познава добре астрономическата основа.

Ми направи,но това няма да промени факта,че Уран си ти е баш в 12 дом.АСЦ се движи напред и като няма как да го стигне  :P
Това че АСЦ преди да си се родила е минал през Уран и тогава е изгрял,не значи че ти имаш изгр такъв.Никой не ти казва,че не ти е важен или че не работи и т.н.
А поне аз възприемам една планета за изгряваща,когато в картата тя е в 1 дом и най-вече при съвпад с АСЦ (за съвпад от към 12 дом ще взема по-малка орбиса и пак няма да е същото като да е в 1 дом).Пък и обявата беше за мозък (тялото по 1 дом)-а къде ще намериш ти такъв в пюрето на 12 дом  :unsure:  :85: :tongue2:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #289 -: Януари 29, 2010, 10:41:46 pm »
Нухе, ако не беше астролог, щях да ти кажа да си препрочетеш букварите.  :blink:
Истината е, че една планета в 12 дом вече е изгряла, а ако е близо до АС откъм 12 дом, е току що изгряла. И какво, затлачена ли е? Ще се учудиш, но от гледна точка на хелиакалните изгреви и залези планетите добиват сила, движейки се в посока от АС към МС, т.е. след изгрева им до точката на кулминация!
Да вземем едно Слънце в първи дом. Защо иска на всяка цена да блести, да бъде забелязано? Защото де факто така разположеното Слънце предстои да изгрее, но още или не се вижда, или тъкмо се е показало на хоризонта, т.е. раждането е преди астрономическия изгрев. Както казват, най-тъмно е преди зазоряване, затова Слънце в първи дом "крещи". И въобще няма никаква гаранция, ако в картата има две изгряващи планети - едната откъм 12 дом, а другата в първи, коя от двете ще бъде забелязана първа. Изключение правят планети в 12 дом, които наистина са далеч от АС, да речем в интерсептиран знак. Не знам какво и къде сте чели, но понякога ме учудвате...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #290 -: Януари 29, 2010, 11:03:04 pm »
Небесна, струва ми се, че би било полезно да го обсъдим в отделна тема, за да не оспамваме тази. А пък и доколкото виждам, има нужда да се внесе повече яснота по въпроса, че току виж някой може да не знае, че има изгряваща планета в хороскопа си.  :blink:

И между другото, моят Уран е изгрял в метрото, където майчето получава контракции, а цялото раждане после минава за един час. Тоест преди час той е бил точно на хоризонта.  :rolleyes:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #291 -: Януари 29, 2010, 11:07:01 pm »
Ако искаш, мога и аз, а ще я коментираме по-обстойно вече утре.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #292 -: Януари 29, 2010, 11:09:53 pm »
Вече я открих :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #293 -: Февруари 02, 2010, 04:10:07 am »
мисля , че по време на съвпада на уран и юпитер в овен /края на май ,средата на юни/,ще
бъде открита нова планета или направени нови опити за проучване на космоса.
все си мисла ,че някое от космичедсите открития ,ще стигнат много надалеч :unsure:,дори до разработване на лекарства свързани със страшните диагнози! :blink:
този цикъл ще бъде подем за много иноваций/овен/юпитер/разщирението/уран/иновацийте/

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #294 -: Февруари 03, 2010, 04:15:00 pm »
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2748391 Чудех се в коя тема да го сложа но мисля че тук е най-добре!Браво всички трябва да сме горди с тази жена!!!
Докато дишаш...надявай се!

*

DDDDD

• 11
« Отговор #295 -: Февруари 04, 2010, 12:04:57 am »
След като и учените потвърдиха че магнитните полюси за ускорили изместването си( за което само четяхме в книгите преди години) мисля че най-разумно е да се подготвяме за наближаващите 2-3 години.

Иначе аз съм добре (DDD), не съм влизал във форума от няколко години и не ме пуска със старото име, та сега съм с ново -от 3Д на 5Д.)))

*

Lillie

• 30532
« Отговор #296 -: Февруари 04, 2010, 12:09:18 am »
Честито ти козирогче!  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #297 -: Февруари 04, 2010, 01:31:15 pm »
След като и учените потвърдиха че магнитните полюси за ускорили изместването си( за което само четяхме в книгите преди години) мисля че най-разумно е да се подготвяме за наближаващите 2-3 години.

Къде го четеш това?  :-\

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #298 -: Февруари 04, 2010, 01:41:02 pm »

Иначе аз съм добре (DDD), не съм влизал във форума от няколко години и не ме пуска със старото име, та сега съм с ново -от 3Д на 5Д.)))

ти пък, подготвяме... абе каквото стане, няма сега и това да мислим я  :57:

за полюсите се знае отдавна - просто сега го потвърждават и учените, но в крайна сметка нещо което си го знаеш вътре у себе си все ти е тая дали има външни доказателства  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #299 -: Февруари 04, 2010, 01:46:59 pm »
Това за изместването на полюсите е доказано отдавна, но не се говореше така открито по въпроса. В Япония отдавна са намерили начин да удължат продължителността на живота на нацията (което е статистически доказано), след като японското министрество на здравеопазването препоръчва повсеместното ползване на магнитни подложки и магнитни бижута.