Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 283264 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #300 -: Февруари 04, 2010, 02:12:40 pm »
Да бе, ама питам къде е доказано наскоро, че се подхваща пак тоя разговор, някъде тия дни го е чел явно.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #301 -: Февруари 06, 2010, 12:11:10 am »
усилено се говори ,че нанотехнологийте ,ще навлязат в медицината.
наред с това и в леката промишленост.
малки нанокосъмчета променят структурата на плата за дрехи,като отблъскват всичко ,което го докосва.
юпитер и уран в овен, вероятно ще се открие истинския лек с/у коворните болести.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #302 -: Февруари 10, 2010, 02:55:05 pm »
Индия смятала да тества нова ядрена ракета: http://world.actualno.com/news_284039.html

:mellow: :angry: :unsure:

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #303 -: Февруари 10, 2010, 02:59:20 pm »
За съжаление,който си играе с огъня,накря се изгаря  :(

Само да не пламне навсякъде,че Уран като влезе в огнения Овен и погледно остро Плутона ще бъде взривоопасна ситуацийка.

А нали сега Марса е в ЛЪВ и всеки се стреми голям да го извади,а то е ясно че Марс управлява военните и бойните снаряжения  :angry:

*

Марая

• 28287
« Отговор #304 -: Февруари 10, 2010, 03:06:20 pm »
за първите три месеца :

сатурн ще извади на бял свят дълго прикривани тайни и истини.
в период от 21.01-края на феврури плюс минус 10 дни ,ще гръмне нов скандал с тайните служби за сигурност.
 ще се увеличи конспиративната дейност на държавата.

и това стана факт!! :-\

http://www.focus-news.net/?id=s2906

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #305 -: Февруари 10, 2010, 03:13:41 pm »
Тъй като съм върла фенка на мунданната пускам картата на Новолунието от 15 февруари и който се вълнува,може да се опита да прогнозира за периода 15 февруари - 15 март:

И понеже мразим да мислим много, копирам мислите си от друг форум, където се опитвам да завържа разговор на тази тема, но засега си приказвам сама и взе да ми доскучава:  :'(  :unsure:  

http://www.beinsadouno.com/board/index.php?showtopic=8573&pid=106215&start=&st=#entry106215

Във февруарското новолуние силно впечатление прави съвпада на новолунието с Нептун. Какво управлява Нептун? В мунданен план Нептун се свързва с психическото състояние и висшите духовни ценности на народа, религията, флота, химическата и фармацевтична промишленост, измами и предателства, тайните врагове, тайното разузнаване и шпионаж, държавни тайни, инфекциите, изкуството, алкохола и наркотиците, болниците, затворите и благотворителни институции.
Самото новолуние в съвпад с Нептун не прави предизвикателни аспекти към останалите планети от картата, но самият съвпад сам по себе си може да предизвика в държави с акцент на 25-26 градуса във Водолей / и успоредно с това да прави предизвикателен аспект към него/ наводнения в акцентираните райони, проблеми с доставките и цените на петрола и газта, решаване на важни въпроси относно фармацевтичното производство - цени, доставки, разпространение; В държави с негативни аспекти към това новолуние може да има аварии в химически предприятия, инциденти с плавателни съдове и подводници, газови експлозии, разпространение на инфекции / дори и изкуствено създадени вируси /, тайни заговори; размирици на етническа основа; решаване на въпроси свързани с цигарите, тютюнопушенето, алкохола, лекарствата, болниците, затворите.
От друга страна, там където новолунието прави положителни аспекти в картите на държави може да се очакват положителни събития по отношение на всичко изброено по-горе, включително и в областта на изкуството, залавяне на големи пратки наркотици, благотворителни дейности в голям мащаб.
Прави впечатление, че асцендента от картата на февруарското новолуние е в близък съвпад с асцендента от картата на БГ/както и останалите оси/. Опозицията ретро Марс в Лъв / Меркурий във Водолей от картата на новолунието образува таоквадратура със Слънцето и Уран от картата на БГ. Знаем, че негативния аспект Меркурий/Марс сам по себе си предизвиква скандали, преговаряния и подписване на споразумения. Марс управлява 10 дом - правителството, 11 дом - парламента, местната власт, партии и организации, както и съуправлява знака Овен в 3 дом - съседните държави, съобщенията, транспорта, училищата, пресата. У нас този аспект може да предизвика както протестни действия от страна на работещите от страна на сферата на обслужването / Меркурий управлява 6 дом/, така и скандали в парламента, правителството, политическите партии и в междусъседските отношения /особено със съседна Гърция, заради чиято стачка губим милиони/. Че сме цъфнали и вързали финансово, та и това ни дойде до главата. Квадратурата между Меркурий и Слънце/Уран от картата на БГ може да предизвика протести и стачки, относно финансови въпроси - Уран в картата на БГ управлява 2 дом, а Слънцето - 8. Меркурий се свързва и с младежта и търговците, та не бих се учудила да протестират младежки и/или търговски организации. Меркурий, като управител на знака Дева и 6 дом, се свързва и с екологичните въпроси. Опизицията на Меркурий и Марс, освен всичко друго, може в някои райони по света да предизвика протести и разрешаване на въпроси, свързани с екологията на планетата ни и въпроси, свързани с въоръжаването и използването на оръжия - Марс, както и медийни скандали.
 За новолунието на 15 март ще говорим по-късно, но след 15 март съвпадът на новолунието с Уран ще донесе в някои държави още природни катаклизми. Но нека свършим първо с февруари.

А в моя блог прогнозата съм публикувала още през януари, но там е по-сбита.
« Последна редакция: Февруари 10, 2010, 03:37:30 pm от Скарлет »

*

Марая

• 28287
« Отговор #306 -: Февруари 10, 2010, 03:43:07 pm »
от картата на новолунието е видно ,че асц-то съвпада с плутон , и образува квадратура със сатурн- упр. на асц. от своя страна плутон упр. на мц е на асц-то.
нещо прикривано ,ще излезе на бял свят и ще разтърси общественноста.
мисля ,че освен тайните служби ,които се свързват с плутон и сатурн ,ще става дума и за подземни структури свързани с управлението на държавата.-мц е скорпион.

съвпада на луната с нептун ,ще донесе опити да бъдат завоалирани и прикрити действията на хора , облагодетелствани от тайни и не дотам чисти мисли и действия.
възможно е да бъде замесена президентската институция в скандал....
не ми харесва тая карта :(

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #307 -: Февруари 10, 2010, 04:11:24 pm »
не ми харесва тая карта :(

Що бе,гледай какви финансови операцийки ще се правят с тоя 2 дом  ;D Някъде ще се пълни,другаде ще се празни-Марса на К8.

Мен само тоя Марс там ме притеснява,но не разбирам много от мунданна за това ще си мълча.   :-\

Въпреки всичко упр на АСЦ е в хубави аспекти с опозицията Мерк/Марс,за това всичко що управляват накрая трябва да се реши конструктивно и да се стабилизира.Това което започва зле,вероятно ще завърши добре,защото ИЦ с упр Венера е в съвпад с Юпитер и има секстил с Плутон.Абе тука виждам едни много големи пари,но Скарлета да казва от къде ще са ,за какво ще са,важното е че просто са едни хубави печалби,дано не е само извлечения.  :P

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #308 -: Февруари 10, 2010, 04:32:43 pm »
Ха,Марайче,на тази карта нищо й няма. Виж мартенското Новолуние:

Съвпад на Новолунието с Меркурий и Уран. Политически скандали, авиокатастрофи, наводнения. Може да има и смърт на важна политическа фигура /Уран/, висш духовник/Риби/ и дори президент- МЦ е в съвпад с Регул в Лъв, а управителя на Лъв - Слънцето вече споменах,че е в съвпад с Луната, Меркурий и Уран. Друго,което може да ни сервира това Новолуние е нарушение на дипломатическите отношения между държави на верско-етническа основа. Меркурий се свързва с договарянията,а Уран - с нарушаването/разрушението/. Та,предполагам, че може да бъде нарушен важен договор и от там да започнат размирици в засегнатите от този съвпад държави. Ако започнат тия вандали едни от други да гледат и да се въоръжават, да правят ядрени опити, може да има нови земетресения с разрушения, замърсяване на водни басейни. Уран се свързва с енергетиката и електричеството, а в знака Риби да не дава Бог може да предизвика авария във водноелектрическа централа.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #309 -: Февруари 10, 2010, 04:40:41 pm »
Абе, тука виждам едни много големи пари,но Скарлета да казва от къде ще са ,за какво ще са,важното е че просто са едни хубави печалби,дано не е само извлечения.  :P
  Абе, казва ли ти някой откъде ша додат и къде ша ги вложат. Уран управлява 2 дом и е в 3 - в Риби. Може да има печалба от медицински изследвания и открития, в които са вложени преди средства,щото Слънцето управлява 8 дом и е във 2. Сега е време да се берат плодовете. Така мисля,пък знае ли човек? Ти да не мислиш, че аз не прохождам сега в мунданната, та не смееш да се включиш?  :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #310 -: Февруари 10, 2010, 05:11:16 pm »
Хрумна ми възможно ли е това да са кредити или средства от фондове? - Управител на 8-ми във 2-ри.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #311 -: Февруари 10, 2010, 05:54:53 pm »
Хрумна ми възможно ли е това да са кредити или средства от фондове? - Управител на 8-ми във 2-ри.

вече влязоха  пари ,но те са само 20% .
просто пак сме позалъгани ,но все пак влязоха  по някой проекти.....

*

Марая

• 28287
« Отговор #312 -: Февруари 10, 2010, 06:34:21 pm »
скарлетка, намирам мартенското за по-вълнуващо....,но не и толкова критично ,както февруарското....
има повече динамика в картата ,а уран в съвпад с меркурий за мен лично е много електрически аспект. наред с това мисля ,че ще се случат интересни новооткрития в областта на електрониката и нанотехнологийте. нещо по-ефективно и с по-висок капацитет на действие. има и тригон към марс в 9-ти дом...
това си мисля ,че ще даде изключителен импулс по отношение на въпроси свързани с корупцията, адмнистрацията и съда. академичните среди ще бъдат н основата на събитията ,които ще се случат в следствие на аспекта мерк/уран тригон марс.
все ми се струва ,че ще започнат директни действия от страна на опзицията.....

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #313 -: Февруари 10, 2010, 07:32:52 pm »
скарлетка, намирам мартенското за по-вълнуващо....,но не и толкова критично ,както февруарското....

Няма лошо, всеки има различен вкус.  ;D Аз лично намирам силно наелектризирано и по-критично мартенското Новолуние. Меркурий се свързва с климата и времето и си представи какво ще предизвика съвпадът му с Уран в Риби. А наводненията са ни почнали. Сега гледах новините.  :'(

*

Марая

• 28287
« Отговор #314 -: Февруари 10, 2010, 10:01:23 pm »
Меркурий се свързва с климата и времето и си представи какво ще предизвика съвпадът му с Уран в Риби. А наводненията са ни почнали. Сега гледах новините.  :'(

тъжно е това че природата започна да си отмъщава безпърдонно :(.
не мога да кажа ,дали ще са наводнения-обикновенно когато започнат да се топят снеговете винаги има наводнения ,защото съораженията са ни от 2-та световна....,но мисля , че иксцентричното поведение ,което ке бъде по-силно изразено през периода ще бъде характерно и за природата..... :P.
мисла ,че ще има сериозни земетресения наблизо около нас през втората половина на февруари и първата на марс. възможно е да има сериозен трус вътре в големите водни басейни....

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #315 -: Февруари 10, 2010, 10:14:08 pm »
Цитат
тъжно е това че природата започна да си отмъщава безпърдонно Sad.
Ха ха ха ха
Това само един наивник може да го каже.
Марайче, нищо лично против теб, знаеш го, ма как ти дойде в главата тая дума - безпардонно?
Все едно ние сме света вода ненапита, а тая зла природа я я виж.

Човекът безпардонно, нагло, високомерно, безочливо, самонадеяно се държи от време оно. И то белият човек, който затри не само природата, но и червенокожите, черните племена из Африка и не знам колко от собствените си бели събратя.

Малко ни е, каквото и да ни се случи. И хак ни е. За съжаление.

*

Марая

• 28287
« Отговор #316 -: Февруари 10, 2010, 10:45:29 pm »
прамва си кайли , но си мисля , че напослеедък и спря да ни предупреждава! :(

*

Asol

• 4140
« Отговор #317 -: Февруари 11, 2010, 05:48:30 am »
Съвпад на Новолунието с Меркурий и Уран.

Как ще  е съвпад новолунието с Уран - не е ли малко по-широка орбисата, за да го приемем за съвпад ?

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #318 -: Февруари 11, 2010, 06:51:08 am »
Съвпад на Новолунието с Меркурий и Уран.

Как ще  е съвпад новолунието с Уран - не е ли малко по-широка орбисата, за да го приемем за съвпад ?

Ами, в мартенското Новолуние е в точен съвпад.  :unsure: Виж картата по-горе.  :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #319 -: Февруари 11, 2010, 07:08:25 am »
26,29 Уран
25,10 новолуние

Ми не е ли малко над един градус ? Уран е с едни гърди напред - 19 минути, но все пак, затова питам.  :blink: